J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μουνακιαHAPPY SONGRAN
μουνακιαHAPPY SONGRAN
pag εχεις καμια λεπτομερεια ? απο φωτο απειρες αλλα απο reports δεν βρικα τιποτα....θα παω 100% να ξερω και κατι οχι εντελως στραβαδιHAPPY SONGRAN
Μια βοήθεια παρακαλώ από τους έμπειρους!
Φτάνω Μπανκόνγκ 1/5 κατά τις 12:25 όπως εκτιμάται από την Emirates.
Θα πάω Πατάγια και σκέφτομαι να το κάνω με Bell όπως συμβουλεύουν οι περισσότεροι.
Η Bell έχει αναχώρηση στις 14:00 και μετα στις 16:00. Προλαβαίνω για των 2 ή να το κάνω για τις 4???
Δεν ξέρω διαμόρφωση αεροδρομίου, αν είναι κοντά το σημείο των πούλμαν και πόσο μπορεί να καθυστερήσει κανείς με ελέγχους κτλ...
Προτείνετε κάποια εναλλακτική για Πατάγια???
Για αγορά κάρτας κινητού, ποια εταιρεία/πάροχο προτείνετε???
Συνήθως, οι καθυστερήσεις άφιξης είναι σπάνιες,το πόση ώρα θα κάνεις να περάσεις απο το emigration εξαρτάτε απο τον αριθμό των συνολικών αφίξεων στην συγκεκριμενή ώρα. Πάντως επειδή μιλάμε για low season δεν πρέπει να ξεπεράσεις την μία ώρα μαζί με την παραλαβή αποσκευών.Μια βοήθεια παρακαλώ από τους έμπειρους!
Φτάνω Μπανκόνγκ 1/5 κατά τις 12:25 όπως εκτιμάται από την Emirates.
Θα πάω Πατάγια και σκέφτομαι να το κάνω με Bell όπως συμβουλεύουν οι περισσότεροι.
Η Bell έχει αναχώρηση στις 14:00 και μετα στις 16:00. Προλαβαίνω για των 2 ή να το κάνω για τις 4???
Δεν ξέρω διαμόρφωση αεροδρομίου, αν είναι κοντά το σημείο των πούλμαν και πόσο μπορεί να καθυστερήσει κανείς με ελέγχους κτλ...
Προτείνετε κάποια εναλλακτική για Πατάγια???
Για αγορά κάρτας κινητού, ποια εταιρεία/πάροχο προτείνετε???
Φυσιολατρεία 0 - Τιλακοκυνηγητό 1-0, στο γήπεδο Κο τσανγκ...Να συμπληρωσω οτι η ποιοτητα των κοριτσιων στο κο τσανγκ ειναι επιεικως χαλια. Ευτυχως που το νησι ειναι πανεμορφο και σε αποζημιωνει αλλιως. Συμβουλη μου ειναι να παει κανεις συνοδευομενος.
Αλλη εναλακτική είναι το ταξί με κόστος απο 1500 μπατ το λιγότερο (πλέον)...
ποιο απο τα δυο sensations??Το νέο μου στέκι στο ψαροχώρι
αυτο πρεπει να ειναι στην walking που ανοιξε πριν 2 μηνεςποιο απο τα δυο sensations??