Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχω απαντήσει στον φίλο αλλά θέλω να δει και ο ίδιος από άλλα μέλη ότι η Ταιλάνδη δεν είναι πια φτηνός προορισμός.
Οχι για μας πλέον...δυστυχώς....... :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ναμουνα λεει στη Μπανγκοκ, εκει στο Ραμα τρια
να τρωω κοτσι χοιρινο, να πινω μπυρα κρυα.
Να τραγουδάει έπι σκηνής, εκείνος ο μουσατος
που γυναικεια ντυνεται και ειναι και μοδατος.
Και να χορευω βλεποντας η μαγισσα αν παιζει
η μιλφ που μου χαμογελα, στο διπλανο τραπεζι
(η οπως λεει ο Φαντομας, του κολπου γνωστης οντας
η γκομενα αν με κοιτα, της διπλανης της πορτας)

Εχω σαλταρει, δεν παλευεται.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

@ rebetis: Υπέθεσα ότι η έκπτωση είναι πάνω στην τιμή που γράφεται, δηλαδή τα 730. Τελικά έκανα δοκιμαστικά την κράτηση και ναι έχεις δίκιο. Τα 730 είναι με την έκπτωση.
Δεν λέει και τίποτα σαν τιμή νομίζω. Συγγνώμη για την μαλακία.

Εγώ πάντως πριν λίγο καιρό έκλεισα με Emirates στα 550 και η προσφορά δεν ήταν για 3 ημέρες αλλά για ένα μήνα που είχες όλο το χρόνο
να ζητήσεις άδεια, να το μελετήσεις και τα λοιπά.
Και πριν λίγες μέρες που μου έστειλαν πάλι ήταν στα 650 αν θυμάμαι καλά.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κωλόγερε ξεκίνησες πάλι τα ποιηματάκια
σίγουρα θα εσάλταρες κι ο λόγος τα μουνάκια 
να τη παλέψεις αδελφέ, έχεις πολύ πορεία 
μέχρι για να βρεθείς ξανά στη ράμα μπυραρία
κότσια και μπύρες να ζητάς ποτήρια παγωμένες
πόρτας τρανές της διπλανής να κάνεις ερωμένες

Συνημμένα

• kotsi.jpg
    kotsi.jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Modatos.jpg
    Modatos.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 16

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ένας φίλος ρωτάει αν μπορεί να περάσει ένα μήνα για πρώτη φορά στη Ταιλάνδη (προφανώς Πατάγια)
με 1500 ευρωπουλάκια  και με αυτά τα λεφτά να μπορεί να πληρώσει φτηνό ξενοδοχείο και λοιπά έξοδα.
:fuck2:  όχι κάθε βράδυ, όχι χλιδές, πισίνες, ψώνια κλπ, την εμπειρία θέλει να δει ο άνθρωπος
Παρακαλώ για βοήθεια :think:

Αυτή τη τιγμή με 1€=37,89 baht ...1500€= +- 56800 baht ...για να δούμε ... :

Guest House : 600 baht / day x 30 = 18000
Πρωινό + Φαγητό + ποτά : 600 baht / day = 18000 
Μεταφορικά κλπ : 1000 baht
Με 20000 για 30 μέρες τις μισές μέρες δεν θα πηδάει ! 
...αλλά οκ μπορεί ! Το ερώτημα είναι ...αξίζει έτσι ? Γιατί δεν πάει με τα ίδια χρήματα 10-12 μέρες και να το ευχαριστηθεί ?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ένας φίλος ρωτάει αν μπορεί να περάσει ένα μήνα για πρώτη φορά στη Ταιλάνδη (προφανώς Πατάγια)
με 1500 ευρωπουλάκια  και με αυτά τα λεφτά να μπορεί να πληρώσει φτηνό ξενοδοχείο και λοιπά έξοδα.
:fuck2:  όχι κάθε βράδυ, όχι χλιδές, πισίνες, ψώνια κλπ, την εμπειρία θέλει να δει ο άνθρωπος
Παρακαλώ για βοήθεια :think:
Λοιπόν...
Mε 12000 Μπάτ μένεις για 1 μήνα εδώ (είχε τιμοκατάλογο στην ρεσεψιόν τον Φεβρουάριο και αφορά αξιοπρεπέστατο standard room 40 m2 + πισίνα + πάμφθηνο εστιατόριο)

Γιά φαγητό γενικά, υπάρχουν μερικά πάρα πολύ καλά "ταβερνία" με μέσο κόστος τα 150 μπάτ για πλήρες γεύμα, ενώ, φυσικά, υπάρχουν τα "καροτσάκια"  και τα 7eleven για όλα τα μικροπράγματα...

Αν συμβιβαστείς με μπόλικο αραλίκι στο δωμάτιο (ΤV, internet κλπ..) ανέξοδες βόλτες εδώ & εκεί, μπορείς να κάνεις 3 εξόδους την εβδομάδα (σύνολο 12 στον μήνα) με "πλήρες" πρόγραμμα... (κάνα ποτάκι, κάνα shortακι...) χαλαρά πράγματα δηλάδη, σαν να βρισκόσουν Ελλάδα...

Αυτά, εντελώς οριακά,  για ένα χιλιοπεντακοσάρι ευρώπουλα και χωρίς απρόβλεπτα - περιτά έξοδα...
Αρκετά δύσκολο για κάποιον χωρίς εμπειρία απο τη χώρα, αλλά με αυτοσυγκράτηση όλα είναι πιθανά... :grin:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Αρκετά δύσκολο για κάποιον χωρίς εμπειρία απο τη χώρα, αλλά με αυτοσυγκράτηση όλα είναι πιθανά... :grin:

Αυτό είναι και το πιο δύσκλο, ότι κατεβαίνει για πρώτη φορά.
Θα κατέβω με μηνιαίο μπάτζετ γύρω στα 3.000 (χωρίς ξενοδοχείο) και έχω ήδη αρχίσει να φρικάρω με το αν αξίζει να πάω με το ευρώ στα 38-.

Pagtao δίαιτα βλέπω ρε, φάε και τίποτα.  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλημερα απο κο τσανγκ...

συντομο ριπορτο απο παταγια...η beach road αναξια λογου αλλα ειχε πλακα ο περιπατος...πολλες μαυρες, λειντιμποις και τρανες οπως λεει ο παγκ...δεν ειμαι ιδιαιτερα νεος αλλα αρκετες μου ριχνανε σε ηλικια

Μετα κατα σειρα walking street pub στην αρχη της walking street, lucifer, pier (καινουργιο κλαμπ), marin και τελος ινσομνια...εγω τα βρηκα ολα πεσμενα σε ποιοτητα και αναλογια ανδρων-γυναικων σε συγκριση με το παρελθον..σε αυτο συμφωνησε και ο ετερος συνταξιδιωτης αν και σαφως πιο φιλοπαταγιανος και πολυ συχνοτερος επισκεπτης απο μενα...ισως να εφταιγε το σονκραν που πολλες επιστρεφουν στα χωρια τους οκ

Walking street pub...μεταξυ 11-12 ελαχιστα πραγματα, παλαιοτερα τετοια ωρα ηταν ηδη γεματο...μετα εφτιαξε καπως αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...το παρακανε στο χιπ χοπ που προσωπικα δε μου αρεσει
Λουσιφερ...το καλυτερο απο ολα αν και επισης δεν ηταν γεματο (ηταν ηδη 1 μετα τα μεσανυχτα)...παλαιοτερα εσφυζε απο κοσμο απο την εισοδο, αλλα εγω δεν ειδα ψυχη μπροστα...καλη μουσικη ντι-τζει μεχρι που αρχισε η ορχηστρα..ειχε μερικα αξιολογα κομματια αλλα οχι πολλα...οκ αν ηθελες να βρεις κατι για το βραδυ κουτσα-στραβα την εκανες τη δουλεια σου...
Μαριν τελειως αδειο οπως μπηκα βγηκα (κατα τις 2 το πρωι)
Το pier ειναι καινουργιο κλαμπ και ηταν ψιλογεματο...αλλα ειναι ρωσσικο στεκι...πολυ λιγες ταυλανδεζες...οκ τρωγοτανε αν ησουν ηδη συνοδευομενος
Και ερχομαι στο ινσομνια που ηταν σκετη απογοητευση...γεματο μεν αλλα σκια του παλαιου του εαυτου...ποτε μου δεν εχω δει τοσο ασχημη αναλογια ανδρων-γυναικων στην ταυλανδη...αν δε βρεις κατι της προκοπης πρεπει να κανεις αμεσως κινηση αλλιως σε εχουν προλαβει αλλοι δεκα κατσικοχορευτες με σαγιοναρες...καμια σχεση με το ινσανιτυ της βκκ οπου ολοι ειναι πιο χαλαροι και πιο καλοντυμενοι...οκ οπως τη βρισκει ο καθενας ισως η μερα να μην ηταν καλη
Γκογκοτσαρκα δεν πηγα...μπηκα σε καναδυο οκ
Εν ολιγοις για καποιον που μενει βκκ δε βλεπω το λογο γιατι θα πρεπει να ρθει παταγια για "αθληση" εκτος κι αν ειναι περαστικος οπως ημουν η για αλλαγη η απλα για ακαδημαικους λογους  :grin:  Τα κοριτσια ειναι μεν πιο φτηνα αλλα αν συμπεριλαβεις το χοτελι και τα μεταφορικα το ιδιο ερχεται τελικα και το πληρωνεις στη χαμηλοτερη ποιοτητα

Πρωτη φορα ερχομαι κο τσανγκ και το βρηκα πολυ ομορφοτερο απο οτι περιμενα...φοβομουνα οτι θα το ειχαν χαλασει σαν το κο σαμουι αλλα ευτυχως εχουν βρει μια καλη ισορροπια μεταξυ εμπορικης εκμεταλευσης και σεβασμου στο φυσικο περιβαλλον...σε αυτο εχει βοηθησει βεβαια και το γεγονος οτι μεγαλο μερος του νησιου εχει ανακηρυχτει εθνικο παρκο...το νερο δεν ειναι τοσο κρυσταλλενιο οσο το περιμενα αλλα νομιζω φταιει η εποχη...βρεχει καθε βραδυ οι μουσσωνες εφτασαν νωρις μαλλον εδω...ευτυχως την ημερα βγαζει ηλιο και απολαμβανεις ανετα τα μπανιο...καταπρασσινο θα ξαναερχομουνα παλι ανετοτατα
Οσον αφορα το γνωστ σπορ βγηκα μονο το πρωτο βραδυ γιατι η βροχη τα γαμησε ολα...ολα παιζουν στα beer bars που εχει αρκετα...στο τελος της παραλιας white sands εχει τριπλοσειρα απο μπαρακια σε ακτινα 100-150 μετρων...λιγες κοπελλες ομως και ποιοτητα αναλογη για να μην πω χειροτερη απο beach road παταγιας....εχει και στις αλλες παραλιες μπαρακια ορεξη να χει να οδηγας...παιζουν και 2-3 ντισκοτεκ η sabai bar και η one η καπως ετσι αλλα αμφιβαλλω αν εχουν φριλανσερς...αλλα ειναι μια καλη λυση για διασκεδαση διπλα στο κυμα αν εχεις ηδη τσιμπησει κατι απο τα μπαρ...οκ αν ψαξει κανεις καλα, πιει και μερικες μπυρες παραπανω να τα βλεπει και λιγο θολα  :grin:  τη δουλεια του θα την κανει...σε εμπνεει εξαλλου και το φυσικο περιβαλλον :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα απο κο τσανγκ...
Να είσαι καλά ρε Φαντομά για το χρόνο που έδωσες από τις διακοπές σου
να μας στείλεις χορταστική και χρήσιμη ανταπόκριση. :thumbsup:
Επίσης ευχαριστώ τα παιδιά που έγραψαν τις πληροφορίες που ζήτησα.
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!  :rockon:

...δίαιτα βλέπω ρε, φάε και τίποτα
:think:  :think:  :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φαντομας you are the best ! στο μυαλο μου εισουν που ηθελα πληρ. για κοτσανγκ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για το παλικαρι που ζητα οδηγειες για 30 μερες με 1500
υπαρχει και το σακιδιο εκστρατειας με αντισκηνο και σλιπινγκ μπαγκ και ξηρα τροφη για 30 μερες και νερο στο παγουρι
θα πηδαει και καθε μερα
το που? μαλλον στο αντισκηνο

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
@ Patgao :
Για το φιλο του Patgao που θελει με 1500 ε ένα μηνα, δηλαδη 1500χ 38 =57.000 μπατια  :
Εχουμε και λεμε εδώ

θα βρει δωματια μεχρι 10.000 μπατια το μηνα, και αμα γκουγλαρει  ‘’condo for rent pattaya’’ θα βρει και με 8.000 μπατ το μηνα.
Τωρα κοστος για μετακινησεις λογο ότι θα είναι εξω από Κεντρο, ένα μηχανακι 3000 μπατ το μηνα και 1000 μπατ για βενζινα.
Φαγητο 300 μπατ είναι μια χαρα ειτε να τρωει στα παιδια με το σουβλακι, γυρο κλπ ειτε να τρωει στο Central Festival στο υπογειο ειτε στο Lotus στο οροφο όλα είναι παεντακαθαρα και νοστιμοτατα, ειτε να τρωει  σε Ται μαγαζια μπουακαο μερια αν αντεχει το στομαχι του, αρα αλλα 9000 μπατ. Με 300 μπατ τρως 2 φορες ανετα .
Ποτα να πουμε 3 μπυρονια σε μαγαζια περιπου 300 την ημερα κανουν  9000 μπατ και ότι άλλο για ποτο από 7eleven αλλα 4000 στο μπολικο.
Κοριτσακια, να πουμε 20000 μπατ στο συνολο , το καταμερισμο ας τον κανει ο ιδιος, αν θελει μια μερα να δωσει 2000 την επομενη ας κανει τα κουμαντα του.
Μεχρι τωρα εχουμε: 10000+3000+1000+9000+9000+4000+20000 = 56000 μπατ.
Αρα με αυστηρο αυτό το προγραμμα και με κοψιμο 2000 μπατ ώστε να παει στο αεροδρομιο θα την βγαλει.
Οκ ετσι είναι εφικτο, όμως πως είναι δυνατον να τηρηθει αυτό το λιτο προγραμμα ειδικα στην ΠΑΤΤΑΓΙΑ , εδώ είναι το προβλημα φιλε μου.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν θυμαμαι αν ξαναρωτησα σορρυ , εχει παει κανεις στο Pimp και στο play party club στη μπανγκοκ να μας πει τι παιζει εκει?

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Και το πιο όμορφο Ταϊλανδέζικο χορευτικό κούνημα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.