Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μπικου εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα  απο τοτε που  εγραφε για  αυτα  ο stickman το  σιτε που του εδωσα  αφορα το 2013  στα  αλλα  συμφωνω

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παντως αν αυτη η αμοιβη ειναι καθαρη χωρις κρατησεις και ασφαλιστικες εισφορες εγω θα ειχα ξεκινησει ηδη, ακομα και αν χρειαζοταν
να παω με τα ποδια.

Αν έχεις την δυνατότητα κάνε ένα ταξιδάκι πρίν αποφασίσεις γιατί το περιβάλλον γενικά εκεί είναι διαφορετικό απο οτι έχουμε συνηθίσει εμείς εδω. Η Ταυλάνδη ΔΕΝ κάνει για όλους ...

μου αρεσει που το συζηταμε κιολας αν αξιζει η οχι να βγαζεις 2-2.5 χιλιαρικα στην Ταυλανδη
καλα θελω να ρωτησω ποσοι απο το φορουμ βγαζουν πανω απο 1000-1500 ευρω στη σημερινη Ελλαδα της κρισης?

TOP 3 απαντησεις χαλαρα.

Παρατηρω επισης οτι στο thai.gr αμα μιλησεις για σεξοτουρισμο σε βλεπουν σαν να εισαι ο Αντιχριστος και σταυροκοπιουνται, δειτε εδω τι ωραιες και πολιτισμενες απαντησεις δινουμε στον φιλο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προ κρισης,το να αποδεχτεις μια θεση εργασιας στο εξωτερικο,ειχε συνηθως σα βασικη προυποθεση τη "κονομα"...Κοινως,οι απολαβες σου επρεπε να ηταν τουλαχιστον 3-4 φορες πανω απο τον εδω μισθο,ωστε να σου εξασφαλιζαν μια αξιοπρεπη "μποεμ" διαβιωση στο εξωτερικο και να εδιναν τη δυνατοτητα για μια γερη αποταμιευση.
Ετσι,επινες το "πικρο ποτηρι της ξενιτιας"...
Τωρα,με την ανεργια που μαστιζει την Ελλαδα και το αβεβαιο (εως "μαυρο") μελλον,για τους περισσοτερους,μια οποιαδηποτε προταση εργασιας στο εξωτερικο που να μπορει να εξασφαλισει εστω και τα προς το ζην,ειναι ευκαιρια ζωης.
Με λιγα λογια,οχι με 2-2,5 χιλιαρικα,αλλα και με 1-1,5 χιλιαρικο η πλειοψηφια των Ελληνων θα πηγαιναν τρεχοντας,ειδικα στην Ασια που απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης,εχει επιρεαστει λιγοτερο απο τη παγκοσμια κριση...

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Γι'αυτό μου αρέσει η Ταϊλάνδη, αυτά είναι γούστα

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μεγαλε αν βρεις κ πως το λενε το τραγουδι...!!το ψαχνω καιρο.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
...τι να την κανεις τη βαλιτσα εσυ θα ειχες ηδη ξεκινησει την πρωτη ολονυχτια κλαμποτσαρκα   :2funny:
:grin: Που να αντέξω γέρος άνθρωπος...  :2funny: :

newfan
Μπικου εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα  απο τοτε που  εγραφε για  αυτα  ο stickman το  σιτε που του εδωσα  αφορα το 2013  στα  αλλα  συμφωνω
Οντως έχεις δίκιο, έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παρατηρω επισης οτι στο thai.gr αμα μιλησεις για σεξοτουρισμο σε βλεπουν σαν να εισαι ο Αντιχριστος και σταυροκοπιουνται,
Στο thai.gr δεν ξερουν απο γκογκο κωλομπαρα ψωνηστηρι κτλ, ειναι αλλη κλαση τουριστες, κολυμπι καταδυση αγροτουρισμος...
Εχουμε πλακα ως ελληνες.
Ειδικα ο doctortilac , πεντε πεντε.. :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και θα παιξει στο ν.1 στα κλαμπ της μυκονου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Και εγώ Θέλω το original video clip... :headbang:
Γιατι κτυπας τη κεφαλη, ρε Παγκταο στο τοιχο;
Μηπως να αρχιζες ξανα, να γραφεις κανα στιχο;
(ηταν το τετραστιχο της εβδομαδος)

(ενα τετραστιχο την εβδομαδα,το αντεχει η ομαδα)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το τραγούδι ονομάζεται สาวบางโพ - มยุรา ฟ้าสีทอง (Sao Bang Po)

τι ΛΕΣ ρε φιλε???ευχαριστω,ωραιος!
τωρα που σε βρηκα προχειρο, ενα αλλο τραγουδακι που παει περιπου στον ιδιο ρυθμο σαν το προηγουμενο αλλα λεει 'Patooong' στο ρεφρεν??? το χορευουν τα γκομενακια στο Πουκετ κ τρελαινονται μαζι με εμενα που τα βλεπω.
Μαλλον μπορει να ειναι κ το ιδιο βασικα...!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
αφιερωμενο στα φιλαρακια τα καλα!!!!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μεχρι και λουλουδουδες η παρκαδοροι σε ταυλανδεζικη μπουζουκλερη θα γινοταν καποιοι για να βρεθουν μονιμα εκει

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλησπερα απο το μπουρδελοψαροχωρι η φτωχομανα παταγια...ισως οχι τοσο φτωχομανα πια...ειχα πανω απο τεσσερα χρονια να ρθω περιεργη αισθηση! τελικος προορισμος κο τσανγκ για το πενταημερο του σονκραν...διανυκτερευση σημερα κοντα στην παταγια γιατι ο ετερος συνταξιδιωτης δουλευει αυριο το πρωι...αυριο βουρ για κο τσανγκ...για την ωρα τελειωνω τον καφε μου και ξεκιναω ποδαροδρομο απο την πλατειτσα με το δελφινι μεχρι την walking street..για να δουμε τι θα δουμε....μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι αξιολογο παντως εδω στην naglua

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο δολοφονος παντα γυριζει στον τοπο του εγκληματος.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα απο το μπουρδελοψαροχωρι η φτωχομανα παταγια...ισως οχι τοσο φτωχομανα πια...ειχα πανω απο τεσσερα χρονια να ρθω περιεργη αισθηση! τελικος προορισμος κο τσανγκ για το πενταημερο του σονκραν...διανυκτερευση σημερα κοντα στην παταγια γιατι ο ετερος συνταξιδιωτης δουλευει αυριο το πρωι...αυριο βουρ για κο τσανγκ...για την ωρα τελειωνω τον καφε μου και ξεκιναω ποδαροδρομο απο την πλατειτσα με το δελφινι μεχρι την walking street..για να δουμε τι θα δουμε....μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι αξιολογο παντως εδω στην naglua
με τον καλυτερο αθηναιο?????????

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τα καταφερατε των διωξατε τον λουσιανο
μπορει να ελεγε πολλες μαλακιες αλλα σε μερικα πραγματα ειχε δικιο
δεν ειναι σωστο να μπαναρουμε καποιον αλλα να τον αντιμετωπιζουμε αντρικια με τον γραπτο λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom