You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παντως αν αυτη η αμοιβη ειναι καθαρη χωρις κρατησεις και ασφαλιστικες εισφορες εγω θα ειχα ξεκινησει ηδη, ακομα και αν χρειαζοταν
να παω με τα ποδια.
Αν έχεις την δυνατότητα κάνε ένα ταξιδάκι πρίν αποφασίσεις γιατί το περιβάλλον γενικά εκεί είναι διαφορετικό απο οτι έχουμε συνηθίσει εμείς εδω. Η Ταυλάνδη ΔΕΝ κάνει για όλους ...
μου αρεσει που το συζηταμε κιολας αν αξιζει η οχι να βγαζεις 2-2.5 χιλιαρικα στην Ταυλανδη
καλα θελω να ρωτησω ποσοι απο το φορουμ βγαζουν πανω απο 1000-1500 ευρω στη σημερινη Ελλαδα της κρισης?
TOP 3 απαντησεις χαλαρα.
Παρατηρω επισης οτι στο thai.gr αμα μιλησεις για σεξοτουρισμο σε βλεπουν σαν να εισαι ο Αντιχριστος και σταυροκοπιουνται, δειτε εδω τι ωραιες και πολιτισμενες απαντησεις δινουμε στον φιλο...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Προ κρισης,το να αποδεχτεις μια θεση εργασιας στο εξωτερικο,ειχε συνηθως σα βασικη προυποθεση τη "κονομα"...Κοινως,οι απολαβες σου επρεπε να ηταν τουλαχιστον 3-4 φορες πανω απο τον εδω μισθο,ωστε να σου εξασφαλιζαν μια αξιοπρεπη "μποεμ" διαβιωση στο εξωτερικο και να εδιναν τη δυνατοτητα για μια γερη αποταμιευση.
Ετσι,επινες το "πικρο ποτηρι της ξενιτιας"...
Τωρα,με την ανεργια που μαστιζει την Ελλαδα και το αβεβαιο (εως "μαυρο") μελλον,για τους περισσοτερους,μια οποιαδηποτε προταση εργασιας στο εξωτερικο που να μπορει να εξασφαλισει εστω και τα προς το ζην,ειναι ευκαιρια ζωης.
Με λιγα λογια,οχι με 2-2,5 χιλιαρικα,αλλα και με 1-1,5 χιλιαρικο η πλειοψηφια των Ελληνων θα πηγαιναν τρεχοντας,ειδικα στην Ασια που απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης,εχει επιρεαστει λιγοτερο απο τη παγκοσμια κριση...
Ετσι,επινες το "πικρο ποτηρι της ξενιτιας"...
Τωρα,με την ανεργια που μαστιζει την Ελλαδα και το αβεβαιο (εως "μαυρο") μελλον,για τους περισσοτερους,μια οποιαδηποτε προταση εργασιας στο εξωτερικο που να μπορει να εξασφαλισει εστω και τα προς το ζην,ειναι ευκαιρια ζωης.
Με λιγα λογια,οχι με 2-2,5 χιλιαρικα,αλλα και με 1-1,5 χιλιαρικο η πλειοψηφια των Ελληνων θα πηγαιναν τρεχοντας,ειδικα στην Ασια που απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης,εχει επιρεαστει λιγοτερο απο τη παγκοσμια κριση...
maehongson
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Γι'αυτό μου αρέσει η Ταϊλάνδη, αυτά είναι γούστα
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Που να αντέξω γέρος άνθρωπος... :...τι να την κανεις τη βαλιτσα εσυ θα ειχες ηδη ξεκινησει την πρωτη ολονυχτια κλαμποτσαρκα
Οντως έχεις δίκιο, έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα !newfan
Μπικου εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα απο τοτε που εγραφε για αυτα ο stickman το σιτε που του εδωσα αφορα το 2013 στα αλλα συμφωνω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Στο thai.gr δεν ξερουν απο γκογκο κωλομπαρα ψωνηστηρι κτλ, ειναι αλλη κλαση τουριστες, κολυμπι καταδυση αγροτουρισμος...Παρατηρω επισης οτι στο thai.gr αμα μιλησεις για σεξοτουρισμο σε βλεπουν σαν να εισαι ο Αντιχριστος και σταυροκοπιουνται,
Εχουμε πλακα ως ελληνες.
Ειδικα ο doctortilac , πεντε πεντε..
maehongson
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
μεγαλε αν βρεις κ πως το λενε το τραγουδι...!!το ψαχνω καιρο.
Το τραγούδι ονομάζεται สาวบางโพ - มยุรา ฟ้าสีทอง (Sao Bang Po)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Αυτο ειναι υπονοουμενο για εμενα;Που να αντέξω γέρος άνθρωπος... :
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Γιατι κτυπας τη κεφαλη, ρε Παγκταο στο τοιχο;Και εγώ Θέλω το original video clip...
Μηπως να αρχιζες ξανα, να γραφεις κανα στιχο;
(ηταν το τετραστιχο της εβδομαδος)
(ενα τετραστιχο την εβδομαδα,το αντεχει η ομαδα)
Το τραγούδι ονομάζεται สาวบางโพ - มยุรา ฟ้าสีทอง (Sao Bang Po)
τι ΛΕΣ ρε φιλε???ευχαριστω,ωραιος!
τωρα που σε βρηκα προχειρο, ενα αλλο τραγουδακι που παει περιπου στον ιδιο ρυθμο σαν το προηγουμενο αλλα λεει 'Patooong' στο ρεφρεν??? το χορευουν τα γκομενακια στο Πουκετ κ τρελαινονται μαζι με εμενα που τα βλεπω.
Μαλλον μπορει να ειναι κ το ιδιο βασικα...!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα απο το μπουρδελοψαροχωρι η φτωχομανα παταγια...ισως οχι τοσο φτωχομανα πια...ειχα πανω απο τεσσερα χρονια να ρθω περιεργη αισθηση! τελικος προορισμος κο τσανγκ για το πενταημερο του σονκραν...διανυκτερευση σημερα κοντα στην παταγια γιατι ο ετερος συνταξιδιωτης δουλευει αυριο το πρωι...αυριο βουρ για κο τσανγκ...για την ωρα τελειωνω τον καφε μου και ξεκιναω ποδαροδρομο απο την πλατειτσα με το δελφινι μεχρι την walking street..για να δουμε τι θα δουμε....μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι αξιολογο παντως εδω στην naglua
thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με τον καλυτερο αθηναιο?????????Καλησπερα απο το μπουρδελοψαροχωρι η φτωχομανα παταγια...ισως οχι τοσο φτωχομανα πια...ειχα πανω απο τεσσερα χρονια να ρθω περιεργη αισθηση! τελικος προορισμος κο τσανγκ για το πενταημερο του σονκραν...διανυκτερευση σημερα κοντα στην παταγια γιατι ο ετερος συνταξιδιωτης δουλευει αυριο το πρωι...αυριο βουρ για κο τσανγκ...για την ωρα τελειωνω τον καφε μου και ξεκιναω ποδαροδρομο απο την πλατειτσα με το δελφινι μεχρι την walking street..για να δουμε τι θα δουμε....μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι αξιολογο παντως εδω στην naglua
thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα τα καταφερατε των διωξατε τον λουσιανο
μπορει να ελεγε πολλες μαλακιες αλλα σε μερικα πραγματα ειχε δικιο
δεν ειναι σωστο να μπαναρουμε καποιον αλλα να τον αντιμετωπιζουμε αντρικια με τον γραπτο λογο
μπορει να ελεγε πολλες μαλακιες αλλα σε μερικα πραγματα ειχε δικιο
δεν ειναι σωστο να μπαναρουμε καποιον αλλα να τον αντιμετωπιζουμε αντρικια με τον γραπτο λογο