Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:headbang:  :headbang:  Άσχετο, αλλά δεν την παλεύω... 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Δεν εισαι μονος και δεν εισαι ο μονος.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να μεθύσεις μπορείς, πας στην ταβέρνα
Να τζογάρεις μπορείς, πας στο καζίνο..
Γκογκότσαρκα σαν θες και πιπινολατρεία  :kissass:
που πας :think:
Παίρνεις το αεροπλάνο μόνο... :headbang:
Α ρε κ-γερε δεν μου βγαίνει η ρίμα, κάλλιο πες
γιατί θα φάμε κράξιμο του κερατά... :tickedoff:
Του Άη Βαλάντη την πέρασα με μία τρανή  :crazy:
χωρίς αγάπες και καρδούλες, μοναχά της πήρα
ένα κουτάκι φράουλες που έγραφε απ' έξω...
DUREX....

Συνημμένα

• Trani.jpg
    Trani.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 27

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Αγκογκο τσαρκες αμα θες, πιπινια να χαζευεις,
δουλευε τωρα ολημερις, οβολα να μαζευεις,
παλι με μηνες και καιρους, στα αραβικα θα παμε
σε σισες και σε μαγισσες, το χρημα θα σκορπαμε.

(Το εγραψα και ας με κραξουν)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Να μεθύσεις μπορείς, πας στην ταβέρνα
Να τζογάρεις μπορείς, πας στο καζίνο..
Γκογκότσαρκα σαν θες και πιπινολατρεία  :kissass:
που πας :think:
Παίρνεις το αεροπλάνο μόνο... :headbang:
Α ρε κ-γερε δεν μου βγαίνει η ρίμα, κάλλιο πες
γιατί θα φάμε κράξιμο του κερατά... :tickedoff:
Του Άη Βαλάντη την πέρασα με μία τρανή  :crazy:
χωρίς αγάπες και καρδούλες, μοναχά της πήρα
ένα κουτάκι φράουλες που έγραφε απ' έξω...
DUREX....
τζιζασ Κραιστ σειβ ας μπρρρρρρρρ  :zombie: (για το ''μωρο'' στη φωτο)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΚΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ  :new_shocked: :new_shocked:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μη σας ανέβαζα original photo ρε σαϊνια... :idiot:
Στη παραπάνω φωτογραφία έχει μπει εφέ με το Photo Booth του νέου μου MacΒook.... :rockon:
Τσιμπήσατε φυσικά.... :2funny:
Πάρτε τότε άλλη μία αφού σας αρέσει..

Συνημμένα

• Beauty.jpg
    Beauty.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 38

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Pag αυτο που κανεις λεγεται ιεροσυλια.  :grin:  Πως το αντεχεις?

Ευτυχως που τις προαλλες ειχαμε παει mixx και οχι bossy
Προχτες η αστυνομια εκλεισε νωρις το insanity και εμεινε στη μεση η δουλεια...εφυγα αφου πρωτα τσιμπησα ενα τηλεφωνακι απο ακομη ενα ασπρουδερο πιπινακι που απλως διασκεδαζε και δεν ηταν καθολου του ´´επαγγελματος´´

Κατα τις τρεις πηγα λοιπον bossy που ηταν ανοιχτο αλλα καλυτερα να το ειχαν κλεισει και αυτο να γλιτωνα την εισοδο γιατι ηταν αδειο μεσα...δεν το συνιστω με τιποτα εκτος κι αν καποιος ενδιαφερεται για χοντρες ταυλανδες και ασχημορωσσιδες μιλφονια... και φυσικα ινδοι και αραβες αφου μονο αυτοι γαμανε αυτες τις σαβουρες...τα μονα που σωζανε καπως την κατασταση ηταν 2-3 κογιοτια....ραγισε η καρδια μου δεν πιστευα το καταντημα ενος μαγαζιου οπου εχω περασει θρυλικες νυχτες...την επομενη φορα πολυ συντομα δηλαδη μονο climax η insanity η mixx ισως δοκιμασω και το spicy που εχω καιρο να παω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Προχτες η αστυνομια εκλεισε νωρις το insanity και εμεινε στη μεση η δουλεια...εφυγα αφου πρωτα τσιμπησα ενα τηλεφωνακι απο ακομη ενα ασπρουδερο πιπινακι που απλως διασκεδαζε και δεν ηταν καθολου του ´´επαγγελματος´´
Εισαι αρχηγος :thumbsup:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα που είμαι εδώ αναπολώ τις κλαμπότσαρκες μας στη Μπανγκόκ. Άλλη αίσθηση στα αλήθεια.
Εκείνη τη νύχτα στη Μιξ ήμουν λίγο άρρωστος και δεν είχα καλή απόδοση.Θυμάμαι όμως  τα μωρά που έσερνε
εκείνος ο χλιμίντζουρας ή και τα άλλα που μπήκαν όταν φύγαμε με τον Κ-γερο.
Τέτοιες κυρίες δεν συναντάς φυσικά στο ψαροχώρι αλλά ούτε και στο Πουκέτ.Η αριστερή αίθουσα η no smoking
της Μιξ παίζει καλά ορισμένες βραδιές.Η άλλη αίθουσα η των καπνιστών είναι ρώσικο γκέτο, άστο καλύτερα.
Η Climax είναι πιο λαϊκιά. Και φθηνή είσοδο έχει και κορίτσια καθημερινά, κυρίως όμως της δουλειάς που
ψάχνονται σίγουρα.Το αρνητικό είναι η δυνατή μουσική και η ανεξέλεγκτη κάπνα.Προσοχή στην επιλογή.
Το σκοτάδι κρύβει πολλές εκπλήξεις.Δε θα ξεχάσω ένα φίλο που φόρτωσε ένα δυνατό μωρό, όμως όταν βγήκαμε
στο φως του πάρκινγκ φάνηκαν τα κόκκινα μάτια της και τα κίτρινα της δόντια.Ευγενικά της έδωσε χαρτζιλίκι
ενώ βρήκαμε καλή δικαιολογία για το άκυρο.
Εγώ προσωπικά τις περισσότερες φορές προτιμώ τα Γκόγκος γιατί αφενός μεν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, εννοείται
ότι βλέπεις το εμπόρευμα από πριν, αλλά και στην τελική αν βάλεις την είσοδο, τα ποτά, τα κεράσματα αλλά και
τη πληρωμή της κοπέλας ενός κλαμπ πιο φτηνά μου έρχεται.Βέβαια άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της
κουκουβάγιας,η δε αίσθηση του καμακιού μέσα το κλαμπ είναι όντως ανεπανάληπτη.
Μια άλλη χρονιά μπήκαμε σε έναν τουκτουκτζή και του είπαμε να μας γυρίσει σε κλαμπ.Τον αθεόφοβο, και που
δεν μας πήγε, μέχρι και σε γνωστά κωλόμπαρα...επίσης σε όλες τις ντίσκο αλλά θυμάμαι ότι ήταν άδειες.
Φυσικά εμείς πληρώναμε την είσοδο και εκείνος έπαιρνε την προμήθεια του.Είχε πολύ πλάκα, από τότε δεν
βρήκα παρέα να το ξανακάνω...
Εννοείται ο καθένας έρχεται εδώ με τα λεφτά του και κάνει ότι γουστάρει, καμία παρεξήγηση.
Και καμάκι παίζει και γρήγορο φτηνό σεξ παίζει και επιλογές από τρυφερά γκογκοκόριτσα παίζει αλλά και
εκλεκτικές κυρίες της άλλης όχθης.Το σίγουρο είναι ότι από αυτή τη χώρα δε φεύγει κανείς παραπονεμένος.
Μέχρι και εκλεκτικός φίλος μαθημένος στις τρικάταρτες Ουκρανίδες  λύγισε και ομολόγησε ότι αυτή η χώρα
είναι μοναδική!
Η  Ταϊλάνδη λοιπόν είναι μία... μόνο μία... και στον κόσμο καμία άλλη δεν ποθώ...
Εδώ στο φόρουμ θα λέμε την παπαριά μας, τη ρίμα μας, τις εμπειρίες μας,τις σκέψεις και τις γνώσεις μας
μπας και περάσει πιο γρήγορα o χρόνος μέχρι την πολυπόθητη επιστροφή.Αμήν!

[size=8pt]Τα εφέ και τα  blur filters μπαίνουν μετά την κλοπή των φωτογραφιών μου από γερμανοφασιστικό
φόρουμ που το εντόπισε φίλος-μέλος.
[/size]

Συνημμένα

• Yasas.jpg
    Yasas.jpg
    192,4 KB · Εμφανίσεις: 19

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μπανγκοκ :headbang: Σουκχουμβιτ :headbang: Σοι 4 :headbang: Αραβοδρομος :headbang:
Αγκογκο στο Νανα :headbang: Σοι καουμποι :headbang: Μπυραρια στο Ραμα 3 :headbang:
Το χειροτερο ομως για μενα οταν βρισκομαι στη Μπανγκοκ ειναι
ο εθισμος στο σεξ. Ειμαι ισως αν οχι ο μεγαλυτερος,αλλα απο τους
μεγαλυτερους εδω στο θρεντ, και δεν ξερω αν αυτο που μου συμβαινει
οταν ειμαι κατω ειναι φυσιολογικο. Ειδικα τα δυο τελευταια χρονια
που μενω Σουκχουμβιτ καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και απο
το βραδυ μεχρι το πρωι το μυαλο μου ειναι κολλημενο μονο σε ενα
πραγμα. Τι θα φορτωσω το βραδι.Καθε βραδι.Για 25 βραδιες.
Και οι επιλογες ειναι πολλες.
Και δυστυχως το κακο  ειναι οτι αυτο, δεν μου περναει οταν γυριζω Ελλαδα.
Τουλαχιστον για ενα διαστημα.
Και το σπορ εδω στην Ελλαδα κοστιζει ακριβα, ειδικα αν θες να ασκεισαι
μια δυο φορες την εβδομαδα.
Σημερα παντως το πρωι δεν κρατιομουνα και βγηκα για κυνηγι ασιατικης
σαρκας. Το καλο για οσους μενουν Αθηνα ειναι οτι μπορουν να βρουν καποια
υποκαταστατα ταυλανδεζικης μαγειας σε κινεζικη εκδοση. :boobies:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
pag εκεινη τη μερα φυγατε με τον κ-γερο την καλυτερη ωρα οπως σου ειπα...τοτε το μαγαζι επαιρνε μπρος παρολο που ξεκινησε τελειως υποτονικα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο αργα τελικα τραβηξε...εφυγα μετα τις 5 και επαιζε μια χαρα ακομα...εφυγα μονος βεβαια αλλα αυτο εχει περισσοτερο να κανει με τις δικες μου ιδιοτροπιες γιατι απο επιλογες και ευκαιριες υπηρχαν...επισης εχω θεσει ενα κανονα που σπανιως παραβιαζω οτι δηλαδη αν δεν εχω καταληξει καπου μεχρι τις 3 αντε 4 το πολυ, παω σπιτι μονος η στη χειροτερη αν δε νυσταζω αραζω σε ενα τραπεζακι και χαζευω...λεω 3 γιατι γουσταρω και τα προκαταρκτικα δηλαδη το χορο και το ψιλοχαμουρεμα στα κλαμπς οποτε χρειαζομαι μια ωρα τουλαχιστον ακομα για ζεσταμα...

κακως εβαλλα την Climax πρωτη...γνωμη μου το νουμερο ενα κλαμπ για φριλανσερς ειναι η ινσανιτυ...απλα τοπ...μεγαλο, ευρυχωρο, τελεια μουσικη και πολλες επιλογες...επισης μοιαζει περισσοτερο με κανονικο κλαμπ γιατι δε δινει την εντυπωση κωλαδικου οπως πχ το ινσομνια παταγιας αλλα αυτο ισως ειναι μειονεκτημα για πολλους...παιζει χαμουρεμα βεβαια αλλα πιο αργα και πιο συγκρατημενο...το Climax εχασε τα σκηπτρα στη σουκουμβιτ απο τοτε που ανοιξε το ινσανιτυ...αλλα παραμενει ενα αρκετα αξιοπιστο μερος αν εφοδιαστεις με ειδικα γυαλια σκοτους για να βλεπεις καλυτερα μεσα  :2funny:  και αν αντεχεις τη ζωντανη ορχηστρα...

το μιξ σιγουρα χρειαζεται περαιτερω διερευνηση και εχει το μεγαλο πλεονεκτημα οτι η αριστερη αιθουσα δε βρωμοκοπαει τσιγαριλα που ευτυχως ειναι και ο χωρος που μας ενδιαφερει...το μειονεκτημα που εχει ειναι οτι μαζευει λιγο ολον τον αχταρμα ταυλανδεζες, μαυρες, ρωσσιδες αν και οι τελευταιες πανε περισσοτερο στη δεξια αιθουσα οποτε οκ...πολλες ταυλανδεζες εκει πινουν κρασι για ποτο και το παιζουν hi-so   :jerking:  ειναι οι ιδιες που ψαχνουν πελατες στο spasso bar του hyatt και σε αλλα πενταστερα ξενοδοχεια και καταληγουν μιξ αν δεν εχουν βρει κατι...επισης πολλες κανονικες κοπελλες που βγαινουν ως παρεα να διασκεδασουν...

τωρα οσον αφορα τις συγκρισεις μεταξυ κλαμπς και γκογκο οπως πολυ σωστα ειπες η αισθηση του καμακιου και η ψευδαισθηση οτι τελικα βγαζεις γκομενα αν και ολα γινονται για το μπατ ειναι πολυ σκληρο ναρκωτικο...επισης για μενα μου ερχεται πολυ φτηνοτερα το κλαμπ..2 δινεις στο κλαμπ και 2 στο γκογκο με τη διαφορα ομως οτι στα γκογκος της ΒΚΚ τα 2 ειναι συνηθως μονο για σορτ ενω τις φριλανσερουδες τις εχεις ολο το βραδυ...απο εκει και περα πληρωνω μονο την εισοδο δηλαδη αλλα 300 που περιλαμβανει και ενα ποτο οποτε αυτα ειναι ολα τα εξοδα μου...δεν πινω πολυ γενικα και πολυ σπανια μου ζητανε οι φριλανσερουδες ποτα μεσα στα κλαμπς...τις σπανιες φορες που μου εχουν ζητησει μονο ενα συνηθως πληρωνω, αν ζητησει και αλλο εχω εξαφανιστει η απλα λεω ευγενικα οχι...αν γουσταρει να ερθει μαζι σου το δεχεται ανετα για να μην πω οτι σε σεβεται και παραπανω...αλλα οπως ειπα πολυ σπανια ζητανε κερασματα τουλαχιστον απο την εμπειρια μου...σε αντιθεση με τις γκογκοβιες, οι φριλανσερουδες δε βγαζουν προμηθεια απο τα ποτα οποτε δεν καιγονται ιδιαιτερα να πιουν εκτος κι αν ειναι νεροφιδες οποτε παιρνουν ακυρο εκ των πραγματων...περα απο αυτο στα γκογκο φορτωνεσαι και το μπαρφαιν που δεν ειναι και φτηνο και με ανοδικες τασεις...και αυτο ειναι το πιο σπαστικο εξοδο γιατι πες τα ποτα τα πινεις, το κοριτσι το χαιρεσαι μετα αλλα το μπαρφαιν ειναι πεταμενα λεφτα...αλλα οκ ειναι μεγαλο συν να εχεις δει με λεπτομερεια ολο το σωμα πριν καταληξεις καπου...οκ ο καθενας οπως τη βρισκει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
.αλλα οκ ειναι μεγαλο συν να εχεις δει με λεπτομερεια ολο το σωμα πριν καταληξεις καπου...οκ ο καθενας οπως τη βρισκει
Kαι η φαντασια; Δεν πρεπει να δουλεψει λιγο; Να υπαρχει και λιγο σασπενς;

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
κακως εβαλλα την Climax πρωτη...γνωμη μου το νουμερο ενα κλαμπ για φριλανσερς ειναι η ινσανιτυ...απλα τοπ...μεγαλο, ευρυχωρο, τελεια μουσικη και πολλες επιλογες...επισης μοιαζει περισσοτερο με κανονικο κλαμπ γιατι δε δινει την εντυπωση κωλαδικου οπως πχ το ινσομνια παταγιας αλλα αυτο ισως ειναι μειονεκτημα για πολλους...παιζει χαμουρεμα βεβαια αλλα πιο αργα και πιο συγκρατημενο...το Climax εχασε τα σκηπτρα στη σουκουμβιτ απο τοτε που ανοιξε το ινσανιτυ...αλλα παραμενει ενα αρκετα αξιοπιστο μερος αν εφοδιαστεις με ειδικα γυαλια σκοτους για να βλεπεις καλυτερα μεσα  :2funny:  και αν αντεχεις τη ζωντανη ορχηστρα...

το μιξ σιγουρα χρειαζεται περαιτερω διερευνηση και εχει το μεγαλο πλεονεκτημα οτι η αριστερη αιθουσα δε βρωμοκοπαει τσιγαριλα που ευτυχως ειναι και ο χωρος που μας ενδιαφερει...το μειονεκτημα που εχει ειναι οτι μαζευει λιγο ολον τον αχταρμα ταυλανδεζες, μαυρες, ρωσσιδες αν και οι τελευταιες πανε περισσοτερο στη δεξια αιθουσα οποτε οκ...πολλες ταυλανδεζες εκει πινουν κρασι για ποτο και το παιζουν hi-so   :jerking:  ειναι οι ιδιες που ψαχνουν πελατες στο spasso bar του hyatt και σε αλλα πενταστερα ξενοδοχεια και καταληγουν μιξ αν δεν εχουν βρει κατι...επισης πολλες κανονικες κοπελλες που βγαινουν ως παρεα να διασκεδασουν...
Ινσάνιτυ  :rockon:... Αλλη αίσθηση... Δεν είναι τοσο "φωτεινό" όσο πχ η Mix, αλλά είναι ναός διασκέδασης μα τα όλα του...
Θύμάμε ένα βράδυ ετοιμαζόμουν να αποχωρήσω μετα ενός εξαιρετικού μωρού, κατα τις 3, και ενω το μαγαζί έμοιαζε να πλησιάζει στο κλείσιμο, σε ανύποπτο χρόνο γέμισε με τρυφερά Ταυλανδέζικα λουλούδια...
Ειλικρινά τα είχα χάσει με την εφόρμηση μωρών όλων των τύπων και των γούστων που ζωντάνεψαν εν μέσω της νυκτός το κλάμπ. Προφανώς και επρόκειτο για "εργαζόμενες" που βγήκαν μετα το σχόλασμα για διασκέδαση και κάνα "εξτραδάκι"...
Επίσης εντύπωση μου έκανε οτι αρκετά απο τα κορίτσια πλήρωναν οι ίδιες για τα ποτά τους !

Η Mix, στήν "άκαπνη" μεριά της, θυμίζει Νεουορκέζικο κλάμπ με καλοντυμένες γκόμενες, posers μαύρους, "κυριλέ" άραβες φραγκάτους που αναζητούν Ρώσσίδια, αλλά στην κατάλληλη συγκυρία μπορείς να "χτυπήσεις" εξαιρετικό μωρό...
Η πλευρά των καπνιστών, μοιάζει πιό brutal, Ρωσσοκατάσταση για πιο "ωμό" παιχνίδι !

Η climax είναι το κλασσικό Ταιλανδέζικο καμακάδικο με κορίτσια της δουλειάς, άλλες hardcore, άλλες soft... Προσωπικά προτιμώ νωρίτερα το Hillary 2 στο σοι 4 (nana), που έχει το ύφος μπαρ με ζωντανή μουσική. Είναι μικρο, μαζεμένο και σίγουρα θα βρείς κάτι εξαιρετικό εκεί !

Ο Φαντομάς αποκαλύπτει την πρωτεύουσα στην πραγματική της διάσταση, όχι μόνο γιατί ζεί εκεί, αλλά διότι διαθέτει εκείνη την κοφτερή ματία που εμείς οι shortime παραμένοντες δεν προλαβαίνουμε να αποκρυσταλώσουμε... Ζούμε τον μύθο μας κυνηγώντας τον χρόνο...

Φίλε, την επόμενη φορά "χρωστάω" μια καλή εξοντωτική κλαμπότσαρκα με happy end  :grin:

:rockon:   

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαίρομαι όταν βλέπω έτσι το φόρουμ, χορτάτες περιγραφές, χρήσιμες πληροφορίες από εμπειρίες μελών,άρωμα Ταϊλάνδης!!!
Μπικου ο λόγος σου υπόσχεση, δυνατή κλαμπότσαρκα μέχρι πρωίας με happy end  :fuck1: αλλά χωρίς έρωτες και μέλια οκ?

Kαι η φαντασια; Δεν πρεπει να δουλεψει λιγο; Να υπαρχει και λιγο σασπενς;
Κάποιοι όμως πλήρωσαν το σασπένς με κωλονοσκόπιση.... :s&m_2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μακρυα απο το κωλο μας.....και ας ειναι στου αδελφου μας  :2funny:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
χαιρετω ολη την παρεα μπικου φαντομα παγκταο κωλογερο αλεξ  που περασαμε νυχτες μαγικες στην πλανευτρα μπανγκοκ θα συμφωνησω με τα ποσταρισματα τους ετσι ακριβως ειναι η mixx στην πλευρα των μη καπνιστων για μενα ειναι απο τα καλυτερα μερη πλεον. Αντιθετως η πλευρα των καπνιστων ειναι σαν τα καπνιστηρια της ντοχα και οι περισοτερες γκομενες δεν ειναι ρωσσιδες αλλα τατζικισταν τουρκμενισταν και ολα τα τζαν επισης καλο μαγαζι με γκομενες επιπεδου μιχχ ειναι το level σοι 11  επισης το qbar .Το μονο κακο με το (Ισαν νιτυ) ειναι το σκοταδι οπως και το ινσομνια στην πατταγια δεν ξερεις πως θα σου βγει το πρωι αλλα παραμενει ενα πολυ καλο μαγαζι.
Η μπυραρια στη ραμα 3 ειναι πολλυ καλο σποτ για κοριτσια της διπλανης πορτας και να κανεις και τρελο χαβαλε ετσι δεν ειναι κωλογερε . Τωρα η mixx και το boss ειναι περασμενα μεγαλεια
Αλλα για εμενα το καλυτερο μερος για γκομενες παραμενει η ρατσαντα θες στο night market θες στα μαζατζηδικα η στo rca.
Απο εδω ξεκινανε ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom