Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Φιλε τα μωρα που παιρνεις ειναι διαλεκτα, οσοι εχουν ερθει μαζι σου
στα αγκογκο σου βγαζουν το καπελο, με τις περιγραφες απο την πρωτευουσα
ομως με σκοτωνεις  :headbang:. Αν εισαι ακομα εκει να περνας καλα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Hard  και Thita sawadeekrap  :rockon:
Κ-γερε still here, still walking in Arab-mahala  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζέστη...πολύ ζέστη στη Μπανγκόκ αλλά και σε όλη τη χώρα.
Τα πιπίνια κυκλοφορούν βιαστικά με ομπρελίτσα στο χέρι μη δει και ζηλέψει ο ήλιος το εξαίσιο δερματάκι τους.
Ο κόσμος λιγοστός πια προσπαθεί να καλυφθεί κάτω από μια σκιά.Οι φαράνγκ κρυμμένοι μέσα στα ξενοδοχεία,
τα μαγαζιά με τα κλιματιστικά ή μέσα στις πισίνες.
Η χθεσινή βραδιά έκλεισε με επιτυχία ευτυχώς.
Μεσημέρι πια κατέβηκα στο Λιβανέζικο δίπλα στη Μπαμπού για αραβικό καφέ και σίσα μέντα.
Οι άραβες θαμώνες είναι πολύ φιλικοί και το προσωπικό από Μιανμάρ ευγενικό και εξυπηρετικό.
Το Ιντερνετ είναι αρκετά γρήγορο εδώ.Στο ξενοδοχείο για κάποιο λόγο δεν μπαίνω στο σάιτ
αλλά άλλαξα browser και η κατάσταση έφτιαξε.
Με τη σκέψη στη Πούκη το βραδάκι ροβόλησα για το R4,γνωστό και πληθωρικό Γκόγκο.Πιο πριν ένας φίλος
κατέβασε το καλύτερο κορίτσι της πίστας...τον τυχεράκια.
Εγώ διαλέγω τα πιο παράξενα ίσως.Ενα λιανό μελαμψό κορίτσι ξεχώριζε από τα άλλα.Μου έκανε εντύπωση η
επίπεδη κοιλίτσα και τα μακρυά της πόδια.Επίσης το μακρύ μαύρο της μαλλί σπάνιο πια για τα κορίτσια μας.
Έστειλα τη σερβιτόρα να τη φωνάξει η οποία στο τέλος μου ζήτησε τιπ προξενιού χα χα!
Η μικρή Φέη ήρθε τελικά και στρογγυλοκάθισε δίπλα μου στη σόφα του αγαπημένου μου μαγαζιού.Καταγωγή
Σουρίν ετών είκοσι, από κοντά δεν ήταν και τόσο εκπληκτική αλλά είχα ήδη αποφασίσει να τη δοκιμάσω.
Πάνω στις πίστες δεκάδες άλλα κορίτσια για όλα τα γούστα.Τα γκογκοκόριτσα όμως είναι λόττο...
Περπατήσαμε έως το ξενοδοχείο, τι ήθελα και άλλαξα το Νανά ο βλάκας πέντε βήματα μπουμ-μπουμ..
Με τις γόβες τις διαστροφικές δυσκολεύτηκε να βγάλει τη διαδρομή αλλά στο τέλος ανταμείφθηκε με το όμορφο
δωμάτιο,το πολυτελές μπάνιο και φυσικά το μεροκάματο της.
Είχα ήδη βγάλει συμπέρασμα πως θα είναι στο κρεβάτι.Τα έχω μάθει καλά τα κορίτσια .Ήταν συνεσταλμένη από
την αρχή.Μάλιστα δεν δέχτηκε να πιει τεκίλα στο μαγαζί το βρέφος...Με πόνους γαργαλητά και βάσανα τέλειωσε
και αυτή η υποχρέωση, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο με μόνη ανάμνηση το στενό και εξαίσιο της φυλαχτό!
Δε βαριέσαι..όπως έχω πει και παλιά λίγοι έχουν το προνόμιο να ξαπλώνουν με τέτοια πλάσματα στο κρεβάτι τους
και ας μην είναι οι τοπ σεξοβόμβες.Κορίτσια γάλακτος που μόνο να τα βλέπεις γυμνά δίπλα σου
είναι ικανά να σε πετάξουν στους επτά ουρανούς.
Την επόμενη νύχτα όμως ο θεός του έρωτα θα με ανταμείψει και θα ρεφάρει τη χασούρα...
                                                                                                                                      صباح الخير

Συνημμένα

• Komo.jpg
    Komo.jpg
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 19

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
άρχοντα pag τα σέβη  μου !!!! 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετώ τον συνταξιδιώτη Ρεμπέτη - φίλε ο πασατέμπος τελειώνει... :2funny:
και του χρόνου να είμαστε καλά!
Συνεχίζω με περιγραφές μιας και έμεινα μόνος πια στο πεδίο της μάχης...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βραδιά Ερώτικα
Οι ώρες των τελευταίων ημερών περνάνε ταχιά δυστυχώς.
Η ζέστη αφόρητη και σήμερα, δεν έχει βρέξει εδώ και ένα μήνα.Ο Απρίλης με το Σονγκράν προβλέπεται καυτός.
Στη πισίνα του ξενοδοχείου, στο μικρό μου παράδεισο είμαι μόνος.Δεν συγκρίνεται βέβαια με τις παραλίες του
Πουκέτ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Όπως ας πούμε τα εξαιρετικά μπαρ στο Νανά-Πλάζα.
Ο δρόμος μου μιας και είμαι μόνος τραβάει απόψε για την Πούκη και ότι προκύψει.Με το που μπήκα οι σερβιτόρες
φέρμαραν και αμέσως μου έδειξαν το κορίτσι που ήταν ανεβασμένο στη πίστα με τους αγγέλους.
Εκείνη χωρίς δεύτερη κουβέντα κατέβηκε και πήρε τη θέση της.Ολο γλύκες, χαδάκια και γελάκια ήταν η άτιμη.
Της είπα ότι θα καθίσω καμιά ώρα να απολαύσω τις μπύρες μου και δεν ξέρω τι θα κάνω για μπουμ μπουμ.
Εκείνη στραβομουτσούνιασε αλλά με δυο κεράσματα συνήλθε.Επίσης άρχισε να μου κάνει προξενιά. Ήθελα να την
ξαναπάρω αλλά πάνω στα σύννεφα είχε πολλούς πειρασμούς. Εκείνη καταλάβαινε, της δουλειάς είναι εξάλλου.
Μου έφερε το νούμερο ένα αλλά ήταν τόσο ντροπαλή παρόλο το απίθανο κορμί της και τα μεγάλα της στήθη.
Σκέφτηκα να μη την πατήσω όπως τη χθεσινή και την έκανα τσεκ άουτ.Η Πούκη κάθισε δίπλα μου καμιά ώρα και
σχολίαζε τα κορίτσια που γλυκοκοίταζα. Βρε πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να διαλέξεις.Μέσα ήμασταν καμιά δεκαριά
πελάτες τα δε κορίτσια πενήντα και βάλε.
Σε κάποια στιγμή τη ρώτησα που είναι το δώρο μου και εκείνη μου είπε ότι θα μου το δώσει την τελευταία μέρα.
Επίσης μου ζήτησε να της φέρω δώρο από Ελλάντα του χρόνου, ναι μωρό ας έρθω ξανά και ότι θέλεις...
Σκέπτομαι τα παιδιά που επέστρεψαν πίσω, που ήσαν και που είναι...σε λίγο έρχεται και η σειρά μου, αλλά μέχρι
τότες υπάρχει ακόμη φαΐ. Όπως αυτό που πέρασε από μπροστά μου.Θεικό!
Χωρίς σκέψη και χασούρα τη φωνάζω αμέσως και στο λεπτό κλείνει για σορτ υπηρεσία.Η Πούκη με χαμόγελο
μας άφησε μόνους και πήγε για χορό.
Το νέο φρούτο λέγεται Απλ ετών εικοσιτριών από το Μπουριράμ χμ χμ!
Είναι όλο φρεσκάδα, μιλάει αρκετά Αγγλικά και υπόσχεται πολλά. Όταν επέστρεψε και τη είδα ντυμένη έκοβα
φλέβες...αλλά σκέφτηκα να υποστώ και αυτό το μαρτύριο.Κούκλα που έσπασε τις βιτρίνες και απέδρασε
μαζί μου.Το τίμημα ελάχιστο μπροστά στα νιάτα και τη ζωντάνια της.
Η διαδρομή βγήκε απόψε στο πι και φι.
Ο πορτιέρης κοιμόταν του καλού καιρού αλλά τον ξύπνησε το άρωμα της και αμέσως πετάχτηκε από το λήθαργο.
Μόλις την είδε λιποθύμησε και μας άφησε επιτέλους να μπούμε στο ασανσέρ που σε πάει στους ουρανούς της
πρωτεύουσας.
Στον έβδομο όροφο κυριολεκτικά σταμάτησε ο θάλαμος μαζί με τη καρδιά μου.
Τώρα τούτο το μωρό τι να το κάνεις;Να το φιλάς μέχρι το πρωί να το χαϊδεύεις μέχρι να λιώσει η να το προσκυνάς
ολονυχτία;
A, η δουλειά-δουλειά με λέει δείχνοντας το ρολόι της Όταν το αιρκοντίσιον πήρε στροφές και δροσίστηκε η κόλαση
του Δάντη το πρόσωπο είχε χαλαρώσει πια και έπιασε εργασία.
Την άφησα να πάρει πρωτοβουλία και αφέθηκα με κλειστά τα μάτια στη θεά τύχη.Απόψε ήταν η νύχτα μου.
Το χτεσινό μαρτύριο αμέσως ξεχάστηκε με ένα της χάδι, ένα της χαμόγελο μια της αγκαλιά.
Η δεσποινίς προχώρησε και σε εξειδικευμένες υπηρεσίες αλλά όλη η εμπειρία ήταν η επίσκεψη στο μαγικό της
κόσμο.Θεοί του Ολύμπου και κατασκευαστές του σύμπαντος, δημιουργοί του κόσμου και εμπνευστές τούτου
του θαύματος, που απόψε είχα την τύχη να έχω παρέα έστω και για μία ώρα-μία ζωή, σας ευχαριστώ!
Όση τέχνη και να έβαλα για να μη σβήσει το όνειρο, δε  κράτησε αιώνια.Η νεαρή με σκούντηξε δυο φορές
να δει αν είμαι ζωντανός.Πήρα βαθιά ανάσα και βγήκα από μέσα της.Το εξαίσιο πλάσμα από τον μακρινό γαλαξία
μουρμούρισε κάτι στη γλώσσα της και γλίστρησε σαν φίδι  για το μπάνιο.
Εγώ έμεινα αποσβολωμένος να κοιτάω το ταβάνι αλλά και να ρίχνω κλεφτές ματιές πίσω από το τζάμι.
Της είπα ότι αύριο θα τη ξανατιμήσω παρέα με τη Πούκη και κείνη δέχτηκε χαμογελώντας.
Κατεβήκαμε παρέα με το αμαξάκι του ξενοδοχείου, εκείνη πήγε να πάρει τη φίλη της και εγώ πήρα τους δρόμους
μαστουρωμένος από το ερωτικό συναπάντημα.
Ένα από τα καλύτερα κοριτσάκια μου πέρασε στην ιστορία και έγινε παραμύθι.
Να είστε πάντα καλά κουκλίτσες!
Από το μετερίζι της Σούκουμβιτ πολλά φιλιά.

Συνημμένα

• Yasou.jpg
    Yasou.jpg
    298,7 KB · Εμφανίσεις: 60

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Thanks ακόμη δύο μέρες και τέλος το πανηγύρι, δε θα σας κουράσω άλλο με τη λόξα μου

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Bόμβα  Μεγατόνων
Σήμερα έχει αεράκι και συννεφιά, όχι όμως στη διάθεση μου αν και τελευταία μέρα...
Χτες βράδυ είχα στο μυαλό και στη τσέπη μου τρίο με Πούκη και Μηλίτσα.Γνωστές και δοκιμασμένες.
Αμ δε!Η πρώτη απουσίαζε και η δεύτερη βολόδερνε μεταξύ Ιαπωνικής και Κορεάτικης συμμαχίας.
Αν και νωρίς.Από τις δέκα ήμουν στο μαγαζί με τις κουκλίτσες.Οι σερβιτόρες με ενημέρωσαν αμέσως.
Πως έχουν την εντύπωση ότι έρχομαι για τις ίδιες δεν μπορώ να καταλάβω.Μάλλον θα είναι τακτική των
περισσότερων πελατών.Επίσης έχουν ένα άσχημο χούι να ζητάνε κέρασμα συνέχεια.
Απέναντι και κάτω στο σκαμπό ένα κορίτσι μου έκανε σήματα αλλά εγώ χάζευα στη πίστα.Πάνω χτυπιόντουσαν
στοιβαγμένες οι κόρες της Αφροδίτης και του Απόλλωνα.Πως θα γίνει σκέπτομαι να μπορώ να περνάω κάθε νύχτα
από όλα τα Ρέηνμποου και να τιμάω κάθε φορά ένα με δύο αγγελούδια.
Θα χρειαστώ ένα χρηματιστή και ένα σεξολόγο, επίσης δωδεκάμηνη άδεια. Η δίμηνη μου τελειώνει, μάλιστα ίσα
που μου άνοιξε την όρεξη.Η δυνατή οικονομία που έκανα με τη φυσιολατρία στο Πουκέτ μου ανταποδίδει τις
τελευταίες νύχτες δυνατές συγκινήσεις.
Αφού ξεκόλλησε το μάτι μου επιτέλους από το νούμερο τριάντα οκτώ αλλά και τα πέριξ βρέφη πήρα είδηση τη
μορφονιά που προσπαθούσε να μου τραβήξει τη προσοχή.
Τη φώναξα μιας και έδειχνε ιδιαίτερα όμορφη.Με το που κάθισε δίπλα μου  πήρα αμέσως μαζεμένα τέσσερα φιλιά
και εγκάρδια αγκαλιά.Νικνέημ Τατά από το Λάος παρακαλώ.Δε τη πίστεψα γιατί ήταν κατάλευκη και πληθωρική.
Κάτι μεταξύ Κινέζας Ταιλανδέζας Γκαμποτζιανής και Λαοτινής. Εκ των υστέρων είχε δίκιο γιατί είδα το διαβατήριο
της.Πρέπει να ήταν γέννημα από συναπάντημα όλων αυτών των προγόνων της.Εξαίσιο πλάσμα που δεν είχε θέση
σε τούτο το Γκόγκο αλλά να κάνει παρέα με τις νεράιδες των παραμυθιών.
Κατάλαβα φυσικά ότι ήταν λίγο πιωμένη, μάλιστα σκέφτηκα να την κάνω.Ηδη με είχε πλακώσει στα γλωσσόφιλα
κάτι που αποφεύγω πριν το πλύσιμο, αλλά ήταν μάταιο.Μου αρέσει που έκανα και μάθημα σε προηγούμενο συναγωνιστή...
Το μπαρφάιν ήταν κάτι περισσότερο από στάνταρ άσσος.Η συμπεριφορά της ήταν τόσο ερωτική και προκλητική
που κομπλάρισα πραγματικά.Μωρή της λέω άσε με να πιω τη μπύρα μου και μετά φεύγουμε.Εκείνη είπε να
πληρώσω το μπαρφάιν και μετά να κάνω ότι θέλω.Την έστειλα να ντυθεί μπας και ησυχάσω λίγο.Απέναντι το
τριανταοκτώ κοιτούσε απελπισμένα.Αχ και να είχα περισσότερο χρόνο και χρήμα...
Μού ήρθε με καθυστέρηση ευτυχώς, ντυμένη με μακρυά όμορφη φούστα και προκλητικό μλπουζάκι.Πέρασε από
μπροστά μου σαν σίφουνας και προχώρησε προς την έξοδο.Μπλέξαμε σκέπτομαι.Έρχεται η σερβιτόρα και μου
λέει lady wait for youuuu...βγαίνω έξω αλλά πουθενά lady!Σκέπτομαι την άλλη εναλλακτική λύση αλλά τελικά
ήρθε από τα βάθη του Γκόγκο η Τατά και με έδεσε για τα καλά.
Στη διαδρομή κατάλαβα ότι ήταν μάου από το περπάτημα και από τα γέλια.Μωρή τη ρωτά τι έχεις πιει...
Δέκα τεκίλες από τις οκτώ η ώρα  με λέει.Σκέπτομαι επερχόμενη χαλάστρα και της δίνω άκυρο.Τσαντίζεται και μου
λέει up to you...το ξανασκέπτομαι και αφού επιμένει ότι είναι οκ και πολλά like you like you το ρισκάρω και την
πηγαίνω στο Hillary για μπύρα, φυσικά εκείνη κόκα κόλα. Πριν της αγόρασα κάτι να τσιμπήσει για να στανιάρει.
Στο Hillary δε σταμάτησε τα φιλιά και τα προκλητικά μπαλαμούτια.Βρε που έμπλεξα ο άμοιρος σκέπτομαι έχοντας
ακόμη ενδοιασμό για τη τελική μάχη.Με ρώτησε πολλές φορές αν τη θέλω λονγκ τάιμ, λίγες το ζητάνε.
Της απάντησα ότι πρώτα θα κάνει το σορτ και μετά βλέπουμε...
Και επειδή η κοπέλα συνήλθε τώρα πια έχοντας με κάνει τούρμπο, τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο να μου στείλει το
ηλεκτροκίνητο πορτοκαλί αυτοκινητάκι.Καλού κακού τη ρώτησα αν έχει ID card και μου απάντησε αρνητικά.
Μπλέξαμε πάλι σκέπτομαι αλλά μου έδειξε το διαβατήριο της και τότε είδα ότι ήταν Λαοτικό!
Mao nit noi μου λέει but I make you happy,I like you very much!
Στο ασανσέρ δε κρατιόταν η λυσσάρα, στο δωμάτιο γδύθηκε εν ψυχρώ και με τράβηξε στο μπάνιο.Εγώ είμαι
συνηθισμένος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τις συνεσταλμένες Ταιλανδέζες,της είπα να παίξει πιο αργά μπάλα
και εκείνη πέρασε στις γλύκες.
Στο κρεβάτι ξεδίπλωσε όλες τις ερωτικές της αρετές, και επόμενο ήταν να ακούσει γλυκόλογα...
Α... μου λέει now you like me, now I am sexy, now I am beautifull, before I mao!!
Της έκλεισα το στόμα με χίλια φιλιά και αφέθηκα στο πιο δυνατό ερωτικό μπλέξιμο της ζωής μου, το οποίο κράτησε
ούτε κατάλαβα πόσο, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι της έκλεινα το στόμα για να μη ξεσηκώσει το ξενοδοχείο.
Μια παρόμοια περίπτωση είχα και με ένα άλλο γκογκοκόριτσο από το Λάος στο Hard Rock Gogo της Πατόνγκ.
Απλά εκείνη ήταν χειροβομβίδα ενώ ετούτη βόμβα μεγατόνων.Χιροσίμα λέμε.
Φυσικά της είπα να παραμείνει longer αλλά εκείνη μου ζήτησε επιπλέον τέσσερα χιλιάρικα-σύνολο έξι ακατέβατα!
Εδώ που τα λέμε αν τα φυτά των άλλων Γκόγκο ζητάνε τέσσερα για λονγκ αναλογικά εκείνη είχε δίκιο αλλά δεν
το έκανα όχι για τα λεφτά αν και πολλά αλλά είχα πάρει τόση γερή δόση σεξ που θα με κρατήσει γεμάτο μέχρι την
επόμενη κάθοδο, που λέει ο λόγος δηλαδή...
Κοιτάζοντας το ρολόι είδα ότι ήμασταν μαζί στο δωμάτιο για πάνω από μία ώρα, ούτε που το κατάλαβα.Ο χρόνος
παίζει περίεργα παιχνίδια εδώ.Μια τσουλάει ταχιά και μια πάει πίσω.Με θολωμένο το μυαλό  περνάμε τα τελευταία
αισθησιακά λεπτά μαζί στο μπάνιο και όπως όλα τα καλά τελειώνουν γρήγορα έτσι πέρασε και τούτο.
Το αυτοκινητάκι μας πήρε μέχρι τη Σούκουμβιτ και αφού τη συνόδευσα μέχρι τη πόρτα του μπαρ ωσάν καλός πελάτης
και χρειάστηκε προσπάθεια να μη ξαναπεράσω μέσα ανέβηκα στο πάνω Ρεηνμπόου για να ξεπλύνω τα πονεμένα μου ματάκια.
Τι το ήθελα ο άμοιρος,μιλιούνια μέσα τα μωρά... που δύναμη και γρόσια...
Δυστυχώς η Τατά δε με άφησε να τη φωτογραφίσω με τίποτα, βρε μωρό μόνο για μένα έστω και μαζί τίποτα εκείνη
αρνήθηκε ευγενικά και πεισματικά.Mai pen rai θα μείνει για πάντα ζωγραφιά στη σκέψη μου και θα είναι
μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη περίπτωση ever..!
Pag and Last night in Bangkok!

Συνημμένα

• Phuket.jpg
    Phuket.jpg
    155,4 KB · Εμφανίσεις: 20

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έλα Pag, μην μελαγχολείς, το επόμενο μεγάλο ταξίδι αρχίζει μόλις τελειώσει το προηγούμενο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παγκ
Καλη επιστροφη ναχεις!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλο ταξιδι παγκ εγω παλι γιατι νομιζα οτι σημερα παρασκευη ηταν η τελευταια σου νυχτα
Δεν ξερω κατα ποσο παρηγορο ειναι αλλα φευγεις σε καλη εποχη...μαρτη-απριλη καλυτερα να εξαφανιζεται κανεις απο την ταυλανδη να γλιτωσει το μονιμο καυσωνα...θα το κανα και γω αν μπορουσα
Αντι αυτου θα δραπετευσω κο τσανγκ για λιγο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Ο λοσιον που χαθηκε; :think:
Πρωτα πρασινισε και μετα μαραθηκε και ξεραθηκε; :priest:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ παιδιά και σεις καλά ταξίδια.
Επίσης καλή επιστροφή σε αυτούς που είναι στον αέρα απόψε και καλή συνέχεια σε αυτούς που παραμένουν.
Σαββατόβραδο αναχωρώ με Egyptair η τελευταία ανταπόκριση αύριο από τη δροσια του Λιβανέζικου παρέα με την
τελευταία σίσα και το εξαιρετικό παγωμένο τσάι με μέντα και λεμόνι.
Οντως η ζέστη είναι απελπιστική τώρα Φαντομά τελικά το χθεσινό σχέδιο πραγματοποιήθηκε απόψε.
Λεπτομέριες στο αυριανό τελεταίο επεισόδιο :tits: :rockon: :tits:

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παιδιά και σεις καλά ταξίδια.
Επίσης καλή επιστροφή σε αυτούς που είναι στον αέρα απόψε και καλή συνέχεια σε αυτούς που παραμένουν.
Σαββατόβραδο αναχωρώ με Egyptair η τελευταία ανταπόκριση αύριο από τη δροσια του Λιβανέζικου παρέα με την
τελευταία σίσα και το εξαιρετικό παγωμένο τσάι με μέντα και λεμόνι.
Οντως η ζέστη είναι απελπιστική τώρα Φαντομά τελικά το χθεσινό σχέδιο πραγματοποιήθηκε απόψε.
Λεπτομέριες στο αυριανό τελεταίο επεισόδιο :tits: :rockon: :tits:
φιλε πανγταο πρεπει να γινεις συγγραφεας,εχεις μεγαλο ταλεντο στο γραψιμο,χερομαι να σε διαβαζω,σε ευχαριστω,καλο ταξιδι

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Last night in Bangkok
Έφτασε ήθελε λοιπόν και τούτη η μέρα.Επιτέλους θα έλεγα γιατί ήταν πολλές οι μέρες της παραμονής μου.
Ειδικά οι τελευταίες που ήμουν μόνος, δεν ήταν και οι  καλύτερες,εκτός τα ερωτικά βράδια βεβαίως.
Η παρέα σκόρπισε από δω κι από κει.Οι περισσότεροι είναι πίσω και σκέπτονται το επόμενο ταξίδι.
Εγώ θα το σκέπτομαι αφού εκπληρώσω μία υποχρέωση μου στο Ρεηνμπόου δύο.Το νούμερο τριανταοκτώ!
Κατά τις δέκα και μισή είμαι μέσα στο εν λόγω παράρτημα του παραδείσου.Οι σερβιτόρες αρχίζουν την αναφορά.
Όλες εδώ μου λένε.Οι τέως αλλά και οι νυν.Μετά τη πρώτη μπύρα και αφού στρογγυλοκάθισε δίπλα μου η
Πούκη φωνάζω αμέσως τη μικρή με το μαύρο μαλλί και τα μεγάλα στήθη.Αφού με κοιτάζει εκείνη ρίχνει σύρμα
στη σερβιτόρα ότι δεν πάει με φαράνγκ.Μόνο με Γιπούνια δηλώνει.Μάλιστα μου έδειξε και το μικρό της δαχτυλάκι.
Της είπα ότι είμαι πιο μικρός αλλά έβαλε τα γέλια και με χαιρέτισε για πάντα.Μια φορά που κάθισα δίπλα
σε Ιάπωνα πελάτη άκουσα γκογκοκόριτσο να του ζητάει τρία για σόρτ και εκείνος δέχτηκε.
Ευτυχώς η Τατά δεν με ενόχλησε δε θα άντεχα άλλο τέτοιο συναπάντημα. Εξάλλου στο μυαλό μου πια ένας ήταν
ο στόχος.Το χτεσινοβραδινό σχέδιο δηλαδή τριο με Πούκη και Φάη (Η Φάη ήταν η προτελευταία και όχι η Απλ-
έχασα πια το μπούσουλα εδώ...)
Μου το πρότεινε εξάλλου η Πούκη, how do you know τη ρωτάω...I see in your eyes μου απαντάει.
Μετράω με τρόπο τα τελευταία μου αργύρια και βλέπω ότι βγαίνει το πακέτο.
Δοκιμασμένες και οι δύο, γλυκύτατες και ερωτικές. Τρέχει η Πούκη και μου φέρνει τη Φάη χεράκι.
Εκείνη καταφθάνει όλο χαμόγελο και τελικά οι δυο τους παίρνουν  τις θέσεις που τους αξίζει δίνοντας
μου τη τελευταία χαρά σε αυτή την εκστρατεία.
Στα γκόγκο μέσα συμβαίνουν πολλά  και διάφορα.Ο λόγος τα μπαρφάιν των πελατών.
Αν ένας πελάτης πάρει καινούριο κορίτσι το προηγούμενο κρατάει μούτρα στο επόμενο και πάει λέγοντας.
Επίσης οι περισσότερες ξέρουν την επομένη πια πήρες τη προηγούμενη νύχτα.Οι σερβιτόρες είναι οι μεγαλύτερες
ρουφιάνες, μία μουτρωμένη ήρθε και μου ζήτησε τιπ χτυπώντας το δάχτυλο της στη παλάμη του χεριού της.
Αυτά δε με χάλασαν ίσα ίσα που κανόνισα Hillary live music για τρεις, πριν τη τελική αναμέτρηση.
Εκεί  τα κορίτσια παρήγγειλαν τραγούδια σε χαρτάκι όπως στα πανηγύρια βάζοντας εκατόμπατα, αλλά ο
τραγουδιάρης επέστρεψε πίσω τα λεφτά. Όταν τα εκτέλεσε εκείνες με εκτέλεσαν με τα κουνήματα τους.
Thai songs φυσικά και πολύ γνωστά μάλιστα.
Με την Πούκη πια είμαστε κολλητάρια.Μου φέρεται σα να με ξέρει καιρό αλλά και εγώ νιώθω μαζί της οικεία.
Το άλλο κορίτσι είναι πιο συνεσταλμένο αλλά με χίλιες γλύκες πάνω του.Το καλό ήταν ότι δέσανε οι τέως αντίζηλοι
και νυν σύμμαχοι.
Η Πούκη μου έδωσε και το δώρο μου, μία γραβάτα να τη βάζω στο γραφείο.Μωρό εγώ δουλεύω same same
και της δείχνω το  adidas μπλουζάκι.Βάζει τα γέλια και δεν το πιστεύει.Εδώ οι εργαζόμενοι είναι  κουστουμαρισμένοι
και τα κορίτσια με ταγεράκια.
Την ευχαριστώ πάντως και τηλεφωνάω στο αυτοκινητάκι της ερωτομεταφοράς.
Ο φίλος οδηγός έβαλε τα γέλια όταν είδε τα δύο κορίτσια, του είπα τη μία θα την πάρω Ελλάδα μέσα στη βαλίτσα
μου και σύχασε.
Ψιλοφτιαγμένη η ομάδα, εγώ με λίγο τρακ λόγω αναχωρήσεως μπουκάρουμε στην ερωτική φωλιά.
Και οι δυο τους άνετες ξέρουν τα κατατόπια, η μία ετοιμάζει κόντομς, η άλλη βάζει μουσική και εγώ καταλαμβάνω
το μπάνιο ενώ η ζέστη αφόρητη έξω.Σε λίγο το δωμάτιο δροσίζει και η Πούκη έρχεται μέσα.
Δείχνει πολύ πιο άνετη από τις άλλες φορές.Μου λέει επίσης ότι καλά έκανα που  πήρα και τη Φάη που είναι πιο
παλιά στο μπαρ γιατί θα είχε πρόβλημα η ίδια.Βρε τι γίνεται πίσω από τα αγγελικά τους πρόσωπα...
Και φυσικά όλες μα όλες αυτές οι χαρούλες πραγματοποιούνται με τα μπατόνια και μόνο.
Απλά είναι μικρό το τίμημα να έχεις μαζί σου δύο νεανίδες - μπιμπελό.
Αν και άργησα να πάρω εμπρός, πες κορεσμός πες άγχος, τα κορίτσια που ήξεραν πια τι ήθελα έκαναν δουλειά
και με υπομονή χωρίς να βιάζονται με έβαλαν στο τελευταίο ερωτικό σε τούτη τη γη παιχνίδι για φέτος.
Η Πούκη τρελάθηκε απόψε στα γλωσσόφιλα, η δε Φάη ξεπέταξε τις κρυμμένες της αρετές.Είναι αλήθεια τελικά
ότι την επομένη μερικά κορίτσια είναι διαφορετικά και αποδίδουν καλύτερα.
Ακόμη μία φορά σκέπτομαι πόσο απίστευτη είναι η θέα δύο γυμνών κοριτσιών στο κρεβάτι μου!
Πόσο μάλλον το ερωτικό σύμπλεγμα που είχα τη τύχη να εμπλακώ τούτη τη μαγική τελευταία νύχτα.
Και οι δυο τους μαζί βέβαια δεν πιάσανε τη λίμπιντο της χτεσινοβραδινής σεξοβόμβας.Τατά και τα μυαλά στα
κάγκελα! Η Φάη έφυγε πιο νωρίς και μας άφησε με τη Πούκη μόνους για ακόμη μισή ώρα.
Το κορίτσι χώθηκε στην αγκαλιά μου, της ζήτησα να μείνει όλη τη νύχτα αλλά μου είπε ότι μένει με τη μαμά
και την περιμένει στις τρεις.
Μου είπε ένα σωρό ιστορίες με πελάτες και κορίτσια, ιστορίες να γράψεις βιβλίο δηλαδή.
Πάει και αυτό.Η περιοδεία έκλεισε όπως αρμόζει, μαζί με γλυκύτατα μωράκια τα οποία μου γέμισαν τις
μπαταρίες για πολύ πολύ καιρό,ξεκινώντας σκέψεις και σχέδια για τη ρότα του επόμενο ταξιδιού
που ελπίζω να πραγματοποιηθεί και να είναι ακόμη καλύτερο.....................END............................

...Pag...

Συνημμένα

• P&F.jpg
    P&F.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Girls.jpg
    Girls.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 56

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Καλη προσαρμογη ρε φιλε, υγεια να εχουμε (και μπατοπουλα) και θα ξαναπαμε.
Οσο για το πως θα περασει ο καιρος, ο χρονος ειναι το μονο πραγμα που δεν
μπορεις να σταματησεις. Θα γραφουμε και καμμια μαλακια εδω για να περναει
η ωρα......

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλή επιστροφή....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και μιας και σημερα ειναι πρωταπριλια μη τολμησει κανεις να παιξει
με το πονο των ταυλανδοπληκτων...Για τιποτα φθηνα εισητηρια η δεν
ξερω εγω τι αλλο. Αντε καλο μηνα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
περασα χτες το βραδυ εξω απο τη γνωστη γερμανικη μπυραρια επι της ραμα 3 και δεν πιστευα στα ματια μου   :o
την ειχαν κατεδαφισει και στη θεση της ειχαν αναρτησει πινακιδες εναρξης εργασιων για κατασκευη τεραστιου εμπορικου κεντρου   :'(  
ατιμε καπιταλισμε     >:(
πολυ λυπηρα νεα για εμας τους λατρεις των κοριτσιων της διπλανης πορτας   :fuck2:  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom