Bόμβα Μεγατόνων
Σήμερα έχει αεράκι και συννεφιά, όχι όμως στη διάθεση μου αν και τελευταία μέρα...
Χτες βράδυ είχα στο μυαλό και στη τσέπη μου τρίο με Πούκη και Μηλίτσα.Γνωστές και δοκιμασμένες.
Αμ δε!Η πρώτη απουσίαζε και η δεύτερη βολόδερνε μεταξύ Ιαπωνικής και Κορεάτικης συμμαχίας.
Αν και νωρίς.Από τις δέκα ήμουν στο μαγαζί με τις κουκλίτσες.Οι σερβιτόρες με ενημέρωσαν αμέσως.
Πως έχουν την εντύπωση ότι έρχομαι για τις ίδιες δεν μπορώ να καταλάβω.Μάλλον θα είναι τακτική των
περισσότερων πελατών.Επίσης έχουν ένα άσχημο χούι να ζητάνε κέρασμα συνέχεια.
Απέναντι και κάτω στο σκαμπό ένα κορίτσι μου έκανε σήματα αλλά εγώ χάζευα στη πίστα.Πάνω χτυπιόντουσαν
στοιβαγμένες οι κόρες της Αφροδίτης και του Απόλλωνα.Πως θα γίνει σκέπτομαι να μπορώ να περνάω κάθε νύχτα
από όλα τα Ρέηνμποου και να τιμάω κάθε φορά ένα με δύο αγγελούδια.
Θα χρειαστώ ένα χρηματιστή και ένα σεξολόγο, επίσης δωδεκάμηνη άδεια. Η δίμηνη μου τελειώνει, μάλιστα ίσα
που μου άνοιξε την όρεξη.Η δυνατή οικονομία που έκανα με τη φυσιολατρία στο Πουκέτ μου ανταποδίδει τις
τελευταίες νύχτες δυνατές συγκινήσεις.
Αφού ξεκόλλησε το μάτι μου επιτέλους από το νούμερο τριάντα οκτώ αλλά και τα πέριξ βρέφη πήρα είδηση τη
μορφονιά που προσπαθούσε να μου τραβήξει τη προσοχή.
Τη φώναξα μιας και έδειχνε ιδιαίτερα όμορφη.Με το που κάθισε δίπλα μου πήρα αμέσως μαζεμένα τέσσερα φιλιά
και εγκάρδια αγκαλιά.Νικνέημ Τατά από το Λάος παρακαλώ.Δε τη πίστεψα γιατί ήταν κατάλευκη και πληθωρική.
Κάτι μεταξύ Κινέζας Ταιλανδέζας Γκαμποτζιανής και Λαοτινής. Εκ των υστέρων είχε δίκιο γιατί είδα το διαβατήριο
της.Πρέπει να ήταν γέννημα από συναπάντημα όλων αυτών των προγόνων της.Εξαίσιο πλάσμα που δεν είχε θέση
σε τούτο το Γκόγκο αλλά να κάνει παρέα με τις νεράιδες των παραμυθιών.
Κατάλαβα φυσικά ότι ήταν λίγο πιωμένη, μάλιστα σκέφτηκα να την κάνω.Ηδη με είχε πλακώσει στα γλωσσόφιλα
κάτι που αποφεύγω πριν το πλύσιμο, αλλά ήταν μάταιο.Μου αρέσει που έκανα και μάθημα σε προηγούμενο συναγωνιστή...
Το μπαρφάιν ήταν κάτι περισσότερο από στάνταρ άσσος.Η συμπεριφορά της ήταν τόσο ερωτική και προκλητική
που κομπλάρισα πραγματικά.Μωρή της λέω άσε με να πιω τη μπύρα μου και μετά φεύγουμε.Εκείνη είπε να
πληρώσω το μπαρφάιν και μετά να κάνω ότι θέλω.Την έστειλα να ντυθεί μπας και ησυχάσω λίγο.Απέναντι το
τριανταοκτώ κοιτούσε απελπισμένα.Αχ και να είχα περισσότερο χρόνο και χρήμα...
Μού ήρθε με καθυστέρηση ευτυχώς, ντυμένη με μακρυά όμορφη φούστα και προκλητικό μλπουζάκι.Πέρασε από
μπροστά μου σαν σίφουνας και προχώρησε προς την έξοδο.Μπλέξαμε σκέπτομαι.Έρχεται η σερβιτόρα και μου
λέει lady wait for youuuu...βγαίνω έξω αλλά πουθενά lady!Σκέπτομαι την άλλη εναλλακτική λύση αλλά τελικά
ήρθε από τα βάθη του Γκόγκο η Τατά και με έδεσε για τα καλά.
Στη διαδρομή κατάλαβα ότι ήταν μάου από το περπάτημα και από τα γέλια.Μωρή τη ρωτά τι έχεις πιει...
Δέκα τεκίλες από τις οκτώ η ώρα με λέει.Σκέπτομαι επερχόμενη χαλάστρα και της δίνω άκυρο.Τσαντίζεται και μου
λέει up to you...το ξανασκέπτομαι και αφού επιμένει ότι είναι οκ και πολλά like you like you το ρισκάρω και την
πηγαίνω στο Hillary για μπύρα, φυσικά εκείνη κόκα κόλα. Πριν της αγόρασα κάτι να τσιμπήσει για να στανιάρει.
Στο Hillary δε σταμάτησε τα φιλιά και τα προκλητικά μπαλαμούτια.Βρε που έμπλεξα ο άμοιρος σκέπτομαι έχοντας
ακόμη ενδοιασμό για τη τελική μάχη.Με ρώτησε πολλές φορές αν τη θέλω λονγκ τάιμ, λίγες το ζητάνε.
Της απάντησα ότι πρώτα θα κάνει το σορτ και μετά βλέπουμε...
Και επειδή η κοπέλα συνήλθε τώρα πια έχοντας με κάνει τούρμπο, τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο να μου στείλει το
ηλεκτροκίνητο πορτοκαλί αυτοκινητάκι.Καλού κακού τη ρώτησα αν έχει ID card και μου απάντησε αρνητικά.
Μπλέξαμε πάλι σκέπτομαι αλλά μου έδειξε το διαβατήριο της και τότε είδα ότι ήταν Λαοτικό!
Mao nit noi μου λέει but I make you happy,I like you very much!
Στο ασανσέρ δε κρατιόταν η λυσσάρα, στο δωμάτιο γδύθηκε εν ψυχρώ και με τράβηξε στο μπάνιο.Εγώ είμαι
συνηθισμένος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τις συνεσταλμένες Ταιλανδέζες,της είπα να παίξει πιο αργά μπάλα
και εκείνη πέρασε στις γλύκες.
Στο κρεβάτι ξεδίπλωσε όλες τις ερωτικές της αρετές, και επόμενο ήταν να ακούσει γλυκόλογα...
Α... μου λέει now you like me, now I am sexy, now I am beautifull, before I mao!!
Της έκλεισα το στόμα με χίλια φιλιά και αφέθηκα στο πιο δυνατό ερωτικό μπλέξιμο της ζωής μου, το οποίο κράτησε
ούτε κατάλαβα πόσο, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι της έκλεινα το στόμα για να μη ξεσηκώσει το ξενοδοχείο.
Μια παρόμοια περίπτωση είχα και με ένα άλλο γκογκοκόριτσο από το Λάος στο Hard Rock Gogo της Πατόνγκ.
Απλά εκείνη ήταν χειροβομβίδα ενώ ετούτη βόμβα μεγατόνων.Χιροσίμα λέμε.
Φυσικά της είπα να παραμείνει longer αλλά εκείνη μου ζήτησε επιπλέον τέσσερα χιλιάρικα-σύνολο έξι ακατέβατα!
Εδώ που τα λέμε αν τα φυτά των άλλων Γκόγκο ζητάνε τέσσερα για λονγκ αναλογικά εκείνη είχε δίκιο αλλά δεν
το έκανα όχι για τα λεφτά αν και πολλά αλλά είχα πάρει τόση γερή δόση σεξ που θα με κρατήσει γεμάτο μέχρι την
επόμενη κάθοδο, που λέει ο λόγος δηλαδή...
Κοιτάζοντας το ρολόι είδα ότι ήμασταν μαζί στο δωμάτιο για πάνω από μία ώρα, ούτε που το κατάλαβα.Ο χρόνος
παίζει περίεργα παιχνίδια εδώ.Μια τσουλάει ταχιά και μια πάει πίσω.Με θολωμένο το μυαλό περνάμε τα τελευταία
αισθησιακά λεπτά μαζί στο μπάνιο και όπως όλα τα καλά τελειώνουν γρήγορα έτσι πέρασε και τούτο.
Το αυτοκινητάκι μας πήρε μέχρι τη Σούκουμβιτ και αφού τη συνόδευσα μέχρι τη πόρτα του μπαρ ωσάν καλός πελάτης
και χρειάστηκε προσπάθεια να μη ξαναπεράσω μέσα ανέβηκα στο πάνω Ρεηνμπόου για να ξεπλύνω τα πονεμένα μου ματάκια.
Τι το ήθελα ο άμοιρος,μιλιούνια μέσα τα μωρά... που δύναμη και γρόσια...
Δυστυχώς η Τατά δε με άφησε να τη φωτογραφίσω με τίποτα, βρε μωρό μόνο για μένα έστω και μαζί τίποτα εκείνη
αρνήθηκε ευγενικά και πεισματικά.Mai pen rai θα μείνει για πάντα ζωγραφιά στη σκέψη μου και θα είναι
μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη περίπτωση ever..!
Pag and Last night in Bangkok!