Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ελατε μωρε οσο και να παει το μπατ , ποσο να παει , απο αυτο το σκατομερος ετσι οπως το κανανε καλυτερα θα ειναι

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η μουσική από την Ινσόμνια ακόμη βουίζει στα αυτιά μου.
Ανοίγω το παράθυρο της αετοφωλιάς να καθαρίσω τα πνευμόνια και το μυαλό μου.
Ακόμη εδώ είμαι σκέπτομαι.Στο βάθος ο ήλιος ξεπροβάλει σιγά σιγά πάνω από το ψαροχώρι.
Οχι ότι θα σταματήσει τη νυχτερινή του ζωή.Από κάτω οι μουσικές στη διαπασών.Οι γνωστές ντίσκο του πεζόδρομου ακόμη ανοιχτές.
Ωρα έξι το πρωί τα κατόις λυσσασμένα για τη τελευταία ευκαιρία.Τα καλά κορίτσια βολεύτηκαν από νωρίς στα κλαμπ και τα μπαράκια.
Βρεθήκαμε στο i-bar με συμπαίχτη.Δυστυχώς αντικατέστησαν τις πολυθρόνες της βεράντας με σκαμπό!
Ένα μέρος είχα και εγώ να αράζω και μου το χάλασαν.Απληστία τους μεγάλη.
Σε λίγα λεπτά ο καλός Βούδας μας έστειλε κοριτσάκια τρελά στο απέναντι τραπεζάκι.Δεν ήθελε και πολύ να τις φωνάξω στη παρέα μας.
Η ομάδα έδεσε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τα κορίτσια συμφωνήθηκαν για μεγάλη νύχτα.Ο άπειρος όμως συμπαίχτης παρήγγειλε και άλλα ποτά ενώ ήμασταν έτοιμοι για φόρτωμα.
Η ώρα ήταν τέσσερις και μισή όταν φάνηκε από το πουθενά έτερος γαμπρός να αρπάξει την καλή του που είχα εγώ για απόψε.
Μου λέει αυτή ότι είναι ο boyfriend της τη ρωτάω αν την πληρώνει και μου απάντησε θετικά.Ε τότε είναι customer της λέω.
Μου ζητάει συγνώμη χίλια και αποχωρεί.Ψιλοστεναχωρέθηκα γιατί ήταν νόστιμη και κουνιστή.Οταν έβαλε ταιλανδικά ο dj εκείνη
χόρευε απίστευτα ερωτικά.Ο άλλος παίχτης πλακώθηκε στα φιλιά και στις αγκαλιές με τη πρώτη του καλή.
Την κάνω για το επάνω μαγαζί σκεπτόμενος κάθε εμπόδιο για καλό.Δε μπορεί λέω θέλημα βούδα ήταν κάτι θα μου ετοιμάζει....

Συνημμένα

• Fishvillage.jpg
    Fishvillage.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε δέκα λεπτά έχει φύγει και η τελευταία αρνητική σκέψη και ορμάω στη μάχη.Ωρα πέντε και βάλε.Σπάνια είμαι έξω τόσο αργά.
Δύο γύροι και δύο εγκάρσιες βόλτες δε μου έδειξαν κάτι καλό.
Στέκομαι και χαζεύω τριγύρω.Μπά λέω θα τελειώσω τη μπύρα και θα την κάνω.Την ώρα που φεύγω αλλάζω γνώμη και ξαναμπαίνω στο παιχνίδι.
Δίπλα στους dj μία παρέα με τρεις τρανές και μία μορφονιά.Ωπα λέω sawadee krap και μου δίνουν σκαμπό να καθίσω γιατί με είδαν που κούτσαινα,τραύμα από τις ρακέτες στο Πουκέτ...Η μορφονιά χορεύει με τη πλάτη της γυρισμένη σε μένα.Κάποια στιγμή που γυρίζει την αρπάζω και την κλείνω οριστικά και αμετάκλητα.
Στο σκοτάδι του κλαμπ φαινόταν αστέρι, στο δωμάτιο κομήτης!
Αυτό μου σχεδίασε ο τρελός ο Βούδας να με δοκιμάσει στην αρχή και μετά να με ευχαριστήσει.
Ο ήλιος έχει ανέβει αρκετά και η κοπέλα έχει τελειώσει τα μπανάκια και τα σχετικά.
Γκογκοκόριτσο της Μπουακάου που είχε ρεπό απόψε,σιγά μη χάσει το μεροκάματο.
Τιμή μισή για ολόκληρη νύχτα δηλαδή ημέρα.Εμεινε μαζί μου μέχρι το μεσημέρι και μετά κίνησε για το κονάκι της και εγώ για πισίνα.
Είχε κορμάκι θανατηφόρο με καμπύλες και πιασίματα, στο σεξ αν και η ώρα ήταν προχωρημένη τα έδωσε όλα.Τυχεράκιας σκέπτομαι
αν και μετάνιωσα που άφησα το παραδεισένιο Πουκέτ για τα κορίτσια του χωριού.
Τι να κάνω που τρελαίνομαι να βρίσκομαι στα Γκόγκος κι ας μη φορτώνω τακτικά.Απ' την άλλη άφησα τις παραλίες του νησιού και ένα κορίτσι
όλο γλύκα.Ενα....μέσα στις χιλιάδες ιέρειες του πληρωμένου έρωτα δύσκολα θα σε κάνει να μείνεις μαζί της για πολύ καιρό.
Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να βγάλω από τη σκέψη μου το Πουκέτ.Φέτος πέρασα απίστευτα εκεί με καλή παρέα και εξορμήσεις στις παραλίες και τα γύρω νησιά.
Με παρηγορούν οι βραδιές στο Ψαροχώρι που έχει να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις για καλούς παίχτες αλλά και για πρωτάρηδες.
Αν και το ευρώ ξεβρακώθηκε η μαγεία στη Ταϊλάνδη δε θα σβήσει ποτέ...φιλλούθκια και στο επανιδείν.

Συνημμένα

• Νoui.jpg
    Νoui.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 66

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε Pag θέλεις να μας αρρωστήσεις μεσημεριάτκα;
Mε κάνεις να μετράω και βγαίνει στο 130  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δωσε-δωσε.....να μας ανοιξεις την ορεξη...οι μερες φτασαν!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αχχχ και βαχχχ!!!!!!!!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κουιζ:
Ποιο μελος του "Ταυλανδη sex trip" παρακολουθει και εχει ενεργη συμμετοχη σε τοπικς του bourdela για τρανσεξουαλς?Κοινως κατα βαθος του αρεσουν τα "πουτανακια με πουλακια"?? :think:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Έχει μείνει κανείς Πατάγια στο "The Heaven" soi 13 ... ? Στις 2 εβδομάδες μου βγάζει προσφορά -15% για Ιούλιο-Αυγουστο  

Κάποιος το είχε προτείνει κι εδώ νομίζω ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Κακιες".. :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Έχει μείνει κανείς Πατάγια στο "The Heaven" soi 13 ... ? Στις 2 εβδομάδες μου βγάζει προσφορά -15% για Ιούλιο-Αυγουστο  

Κάποιος το είχε προτείνει κι εδώ νομίζω ...
Εγω το ειχα προτεινει,αλλα δεν εχω μεινει..Φετος θα παω πρωτη φορα..Το επελεξα λογω τοποθεσιας,τιμης και απο τα reviews στο ιντερνετ..
Οποτε οποιος θελει κλεινει με δικη του ευθυνη...Αν αποδειχτει φολα μην αρχισετε να κατεβαζετε σε μενα καντηλια... :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τωρα που ξαναφτιαξε το φορουμ για να μπουμε λιγο στα αδυτα των Ταυλανδων.
Οριστε λοιπον πως πολλες γκομενιτσες (στην πλειοψηφια τους πιπινια) ψαρευουν πελατες απο το ιντερνετ
Εχει απο ολα ο μπαξες...αλλες ειναι επαγγελματιες, αλλες εχουν νορμαλ δουλεια και κανουν αρπαχτες παρτ ταιμ, αλλες θελουν να πληρωσουν το ενοικιο τους και πλησιαζει το τελος του μηνα, αλλες ειναι φοιτητριουλες και πρεπει να πληρωσουν διδακτρα, αλλες παλι ψαχνουν για σχεση-γκικ (πορνοσπονσορας)...προσοχη στα λειντιμποις εχει μπολικα, θελει καλο ματι και διαβασμα με προσοχη στις λεπτομερειες
Μερικες εχουν φωτογραφιες αλλα οι περισσοτερες δινουν μονο μεσω εμειλ για ευνοητους λογους
Για οσους δε διαβαζουν ταυλανδικα καντε μεταφραση με γουγλη η αλλο προγραμμα...αντε να ανταλλαξουμε καμια πληροφορια της προκοπης...

Η απο κατω φοιτητριουλα.  :dancing:
Το ονομα της ιστοσελιδας ολα τα λεφτα ´´κοριτσια της διπλανης πορτας´´.  :2funny:

Πιπινακι 21 μαιων (για να σας προλαβω δεν ειναι λειντιμποι).  :fuck1:

Για αυτους που τους αρεσουν και λιγο οι βυζαρουδες.  :tits:

Πιπινι 20 μαιων
Φωτο  
Ρε θα μας κλεισουνε μεσα ρε 18 χρονων μολις σχολασανε απο το σχολειο με την σχολικη ποδια ειναι ακομα   :headbang:

:rolleyes: :rolleyes:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλά κάνετε και πληροφορείτε με χρήσιμα sites εσείς οι expats  όμως θα πρέπει να δίνετε και μεγαλύτερη βάση μιας και η άποψη σας έχει βαρύνουσα σημασία να ενημερώνετε περισσότερο και για τους κινδύνους, γιατί όταν τα λέμε κάποιοι από εδώ είμαστε "κομπλεξικοί" και χαλάμε το παραμύθι....
Εκανα copy την συμβουλή που δίνει  κάτω από την αποστολή μηνύματος το πιο δημοφιλές free site (για γνωριμίες με Ταϊλανδές) thaifriendly.com

"Please be careful when talking to people from this site. People may not be who they say they are, and never send money to people that you don't know. If you decide to meet anyone from this site we advise you to meet in a public place in the daytime and to bring a friend and let people know where you will be. Please be cautious at all times - and enjoy this site!"

Όλοι το βλέπουν ,λίγοι το διαβάζουν και ελάχιστοι καταλαβαίνουν.
Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε όλοι έξυπνοι και δεν την πατάει κανένας :grin: :grin: :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λυστ δε διαφωνω μαζι σου και καλα κανεις και τα λες ομως

1) απο τη στιγμη που επιλεγεις να ασχοληθεις με πουτανες παιρνεις και τα αναλογα ρισκα παιδια δεν ειμαστε
2) εννοειται οτι εκει μεσα ο καθενας δηλωνει οτι θελει...οπως συμβαινει και εδω δηλαδη και σε ολα τα φορουμς και σαιτς γνωριμιων ποσο μαλλον σαιτ που διαφημιζει πουτανες...η συμβουλη που δινει πχ να συναντησεις καποιον μονο σε δημοσιο χωρο η να μη στειλεις λεφτα σε αγνωστους σορρυ το θεωρω τελειως αυτονοητο και ισχυει οχι μονο για εκει αλλα για ολα τα σαιτς γνωριμιων
3) απο το μηνυμα σου μου φανηκε σα να με κατακρινεις οτι επρεπε να κανω κατω παραπανω και δεν το εκανα...οπως προειπα σεξοτουρισμο και πουτανιλικι ειναι το σπορ οχι συλλογη γραμματοσημων οπως λεει σωστα και ο κωστας

Απο κει και περα εγω το εδωσα ως εφαλτηριο για να συζητησουμε κατι καινουργιο...πχ μια που την εχω παρει εγω η εσυ και εδωσε σπεσιαλ σερβις θα μπορουσαμε να ανταλλαξουμε πληροφοριες (αυτο ισως μεσω πμ καλυτερα)...και μιας και το φερε η κουβεντα να πω οτι περα απο τα τετριμμενα δηλαδη πρωτη συναντηση σε δημοσιο χωρο κτλ εγω θα της ζητουσα να τη δω σε καμερα πρωτα γιατι μερικες ανεβαζουν ειτε φωτογραφια μουφα ειτε φωτογραφια δικη της αλλα υπερβολικα καλη που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα

Φιλικα και το εκλαμβανω ως καλοπροαιρετη κριτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom