Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
καλα τωρα ας μην το κανουμε και τοσο υπερβολικο
να θυμισω τι παιζει στην ευρωπη? ειδικα στην ανατολικη?
για το τι παιζει αμερικη? βορεια αλλα και νοτια ειδικα?
ας μην σκεφτομαστε και τοσο ...κακο κανει , λιγοτερο καλυτερα
Απλως το αναφερα για να ειμαστε λιγο επιεικεις μαζι τους
οταν τις κρινουμε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
http://www.zougla.gr/kosmos/article/sok-tailandi-ksilokopoun-*****-on-camera

Ετσι συμπεριφέρονται οι Ταϊλανδοι στα τίλακ έστω και εκ Βιρμανίας....
Καλα εκανες και το βαλλες να τα βλεπουμε λιγο και αυτα, το δειξε και η ταυλανδικη τηλεοραση κατι που εμενα μου εκανε εντυπωση...οχι πως αλλαζει κατι επι της ουσιας αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι Ταυλανδοι μπορει να ειναι Βιρμανοι παντως ταυλανδικα δε μιλαει κανεις στο βιντεο...βεβαια μερικοι λενε οτι μπορει να ειναι και Ταυλανδοι αστυνομικοι που βγαζουν λεφτα απο το κυκλωμα πορνειας στα διατρητα συνορα :headbang:

Μας μισουν μεν αλλα λιγη σχεση εχει αυτο με το βιντεο. Τις κοπελλες του βιντεο δεν τις προοριζουν για το σοι καομποι αλλα για Ταυλανδικα μπουρδελα. Πολυ βρωμια μεσα στη σεξ σκηνη των Ταυλανδων. Το νανα και η παταγια ειναι παιδικες χαρες συγκριτικα. Αν μπορουσαμε να τρυπωσουμε σε μερικα μπουρδελα στο καντσαναμπουρι, μαε σοτ η και αλλου θα τριβαμε τα ματια μας. Δε χρειαζεται καν να τρεχει κανεις μεχρι εκει, εχω ακουσει τρελλες ιστοριες απο κοπελλες στα μεγαλα soapy μασατζιδικα της ΒΚΚ (προφανως πιο τυχερες αυτες)...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Απλως το αναφερα για να ειμαστε λιγο επιεικεις μαζι τους
οταν τις κρινουμε.
εννοειτε οτι ημαστε επιεικεις μαζι τους και τρωμε κιολας εθελοντικα μερος του παραμυθιου ,ουτε γατα μικρη ζημια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καμια σχεση με τα αραβοπακια που νομιζουν ξαφνικα οτι ειναι στον παραδεισο τους με τις παρθενες και αυτοι χαλιφιδες
εμεις τουλαχιστο ξερουμε (οι περισοτεροι)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλα εκανες και το βαλλες να τα βλεπουμε λιγο και αυτα, το δειξε και η ταυλανδικη τηλεοραση κατι που εμενα μου εκανε εντυπωση...οχι πως αλλαζει κατι επι της ουσιας αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι Ταυλανδοι μπορει να ειναι Βιρμανοι παντως ταυλανδικα δε μιλαει κανεις στο βιντεο...βεβαια μερικοι λενε οτι μπορει να ειναι και Ταυλανδοι αστυνομικοι που βγαζουν λεφτα απο το κυκλωμα πορνειας στα διατρητα συνορα :headbang:

Μας μισουν μεν αλλα λιγη σχεση εχει αυτο με το βιντεο. Τις κοπελλες του βιντεο δεν τις προοριζουν για το σοι καομποι αλλα για Ταυλανδικα μπουρδελα. Πολυ βρωμια μεσα στη σεξ σκηνη των Ταυλανδων. Το νανα και η παταγια ειναι παιδικες χαρες συγκριτικα. Αν μπορουσαμε να τρυπωσουμε σε μερικα μπουρδελα στο καντσαναμπουρι, μαε σοτ η και αλλου θα τριβαμε τα ματια μας. Δε χρειαζεται καν να τρεχει κανεις μεχρι εκει, εχω ακουσει τρελλες ιστοριες απο κοπελλες στα μεγαλα soapy μασατζιδικα της ΒΚΚ (προφανως πιο τυχερες αυτες)...
μπατσοι ειναι Κωστα , ξερω

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ε, δεν ειναι τοσο κακο να σε βαφτισουν κωστα, κουραγιο.

Φαντομα, για πες μας, ειναι ασφαλες μερος τραπεζικα η ταιλανδη για καποιον ξενο?
Αποταμιευση εννοω, επιτοκια κτλ.
Αν δουν πχ εναν ξενο να καταθετει καποια λεφτα  μηπως υπαρχουν λαμογια στις τραπεζες και δεν ειναι ασφαλες?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ε, δεν ειναι τοσο κακο να σε βαφτισουν κωστα, κουραγιο.

Φαντομα, για πες μας, ειναι ασφαλες μερος τραπεζικα η ταιλανδη για καποιον ξενο?
Αποταμιευση εννοω, επιτοκια κτλ.
Αν δουν πχ εναν ξενο να καταθετει καποια λεφτα  μηπως υπαρχουν λαμογια στις τραπεζες και δεν ειναι ασφαλες?
μια χαρα ονομα ειναι  :cheesy: :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κωστα εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα περισσοτερο για τα εγχωρια λαμογια παρα για τα Ταυλανδικα  ;)
Μια χαρα ειναι οι τραπεζες εδω αλλα απο επιτοκια μην περιμενεις και πολλα
Δεν ξερω να σου πω τι θα κανεις αλλα εγω απο τοτε που ξεσπασε η κριση δεν αφηνω τιποτα κατω...απο τοτε που το εκανα αυτο κοιμαμαι πιο ησυχος...Μπατ και παλι μπατ    :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Τι λες τωρα. Το ευρω ειναι το πιο σταθερο νομισμα. Ολα τα αλλα ανεβαινουν :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα
σε βλεπω να κυκλοφορεις με μπαχτ , γουαν  και γιεν

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
HKD - Hong Kong Dollar το καλήτερο σταθερότατο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χθες μου ελεγε φιλος που το γυρισε σε καμποτζη...
οτι με το μπατ στα 37.5 η ταιλανδη πλεον ειναι μονο για τους καψουρηδες,

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
......... και για τους κωλογερους, βεβαίως βεβαίως :rockon:
άντε και 30  να πάει να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση.  :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
1.00 EUR = 37.7964 THB

με  πρόβλεψη  προς τα κάτω

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Έτσι που πάει το ευρώ τους 3 μήνες που κατεβαίνω με βλέπω να έχω λεφτά για 2 λονγκ, 5 σορτ, 3 λαδάδικα και 5-6 μασατζίδικα.
Και συζητιέται :birdman:

Πάντως έκλεισα με Emirates 640€. 5 ώρες αναμονή στο πήγαινε, 9 στο έλα, αλλά τουλάχιστον το αεροδρόμιο είναι πολύ καλό και μπορείς να πας μια βόλτα στην πόλη. (Ήθελα να μπω και στο Α380)

Ξενοδοχείο στην BKK στο Best Comfort με 242€ για 8 διανυκτερεύσεις, στην Πατάγια το the Heaven 1000Β και 15% έκπτωση για 20 νύχτες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Best comfort εμεινα και εγω, λιγο παλιο αλλα καθαρο και αξιοπρεπες για τα λεφτα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom