Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ρε όλοι εδώ είμαστε,περνάει η αρρώστια;;;;
κάνε το τεστάκι και πες μας που είσαιΓλεντυ μπόγια αυτά;
χαχαχαχα με τιποτα φιλε παντα θα υπαρχει κατι καλυτεροΑγγελος...
Το μουνακι του επρεπε να μυριζει ακομα γαλα...
Α ρε ALKATRAZ τι μας κανεις...
Υ.Γ:Στεφαν ξερεις ποσο πολυ γουσταρω να βρεθουμε κατω και να κανουμε παρεα τσαρκα...αλλα προβλεπω οτι στο τελος θα τσακωθουμε!
Τα ιδια γουστα εχουμε γαμωτο!!
εγω πηγα απ ευθειας στα δυσκολαLadyboy Test Beginners
Ok, lets see how many you can get right in the beginners test, it should be very easy even if you have had 10 plus beers.
Congratulations - you have completed Ladyboy Test Beginners.
You scored 9 out of 10.
Your performance have been rated as 'Very Good'
εγω πηγα απ ευθειας στα δυσκολα
Ladyboy Test Advanced
So you think your an expert? Lets see if you can get 8 correct, if so you are an expert.
But I doubt it
Congratulations - you have completed Ladyboy Test Advanced.
You scored 6 out of 10.
Your performance have been rated as 'Competent'
εσυ προπονηθηκεςLadyboy Test Super Advanced
This is the Super Advanced test, you wont get them all right, it is just not possible. Anyways good luck, you will need it.
Congratulations - you have completed Ladyboy Test Super Advanced.
You scored 8 out of 10.
Your performance have been rated as 'Very Good'
εσυ προπονηθηκες
εγω πηγα τσαμπιονς λιγκ με την μια
κι εγω σουπερ-αντβανστ επαιξαΝαι, αλλά εγώ είμαι σούπερ αντβάνστ!!!!!!!!!!!! Εξάλλου είναι εύκολο.. Οι σούπερ μουνάρες είναι LB!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2495.0;attach=475367;image[/img[/URL]]
και αν την ερωτευτείς για ποιο λόγο να μην παντρευτείς ένα τέτοιο μωρό (σαν αυτό στην photo παραπάνω) και να το φέρεις Ελλάδα ? :think:
[/quote]
Γιατί κατα 90% θα σου πάρει και τα σωβρακα και σε κανα χρόνο θα γυρίσει πίσω για να τα φάει με τον thai γκόμενο. :s&m_2:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2495.0;attach=475367;image[/img[/URL]]
και αν την ερωτευτείς για ποιο λόγο να μην παντρευτείς ένα τέτοιο μωρό (σαν αυτό στην photo παραπάνω) και να το φέρεις Ελλάδα ? :think:
[/quote]αυτο φιλε μου ειναι μια πολυ μεγαλη ιστορια που κανεις μας δεν μπορει να βρει ακρη και ταυτοχρονα ειναι και πολυ απλη
Γιατί κατα 90% θα σου πάρει και τα σωβρακα και σε κανα χρόνο θα γυρίσει πίσω για να τα φάει με τον thai γκόμενο.
προσπαθω να ποσταρω ενα βιντεο με κατι χαρακτηριστικες γλυκες ται μποιφρεντς προς τα κοριτσια τους που επεσε στα χερια μου απο το f/b και προλαβα να το αποθηκευσω πριν το αποσυρουν αλλα δεν μπορω ειναι γυρω στα 3 mb καμια βοηθεια ?Γιατί κατα 90% θα σου πάρει και τα σωβρακα και σε κανα χρόνο θα γυρίσει πίσω για να τα φάει με τον thai γκόμενο.
κανουν....το αποτελεσμα ειναι ομως οπως ειπε και ο λυστκαι είχα την εντύπωση ότι κάνουν αμάν και πως να φύγουν από κει...