Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
α ρε ο καθε ενας με τον πονο του........οχι ρε φιλε δεν ειναι ,μουνακια που μοσχομυριζουν εχουν και βυζακια απο μεταξι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μια που φερνουμε αναμνησεις ...
ΔΕΝ μου καθοταν γιατι ημουν ''πεταλουδας'' .....λιγο πριν φυγω (γαμωτο) θυσιαστικε βεβαια στο βωμο του ΜΠΑΤ!
μιλαμε για λιωμα για παρτη της καθε βραδυ , δε φενεται?

Συνημμένα

• 5.JPG
    5.JPG
    146,9 KB · Εμφανίσεις: 24

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αγγελος... :new_shocked:
Το μουνακι του επρεπε να μυριζει ακομα γαλα... :headbang2:
Α ρε ALKATRAZ τι μας κανεις...

Υ.Γ:Στεφαν ξερεις ποσο πολυ γουσταρω να βρεθουμε κατω και να κανουμε παρεα τσαρκα...αλλα προβλεπω οτι στο τελος θα τσακωθουμε! :(
Τα ιδια γουστα εχουμε γαμωτο!! :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αγγελος... :new_shocked:
Το μουνακι του επρεπε να μυριζει ακομα γαλα... :headbang2:
Α ρε ALKATRAZ τι μας κανεις...

Υ.Γ:Στεφαν ξερεις ποσο πολυ γουσταρω να βρεθουμε κατω και να κανουμε παρεα τσαρκα...αλλα προβλεπω οτι στο τελος θα τσακωθουμε! :(
Τα ιδια γουστα εχουμε γαμωτο!! :2funny:
χαχαχαχα με τιποτα φιλε παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Άντε να το αναστήσουμε... Εγώ υπήρξα αγαπούλης στο 1o ταξίδι αλλά την γλίτωσα στο τσακ.. Τώρα next time helicopter....... Soi Hawk k άγιος ο Θεός.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Επισκέπτης
Ladyboy Test Beginners
Ok, lets see how many you can get right in the beginners test, it should be very easy even if you have had 10 plus beers.

Congratulations - you have completed Ladyboy Test Beginners.

You scored 9 out of 10.

Your performance have been rated as 'Very Good'
εγω πηγα απ ευθειας στα δυσκολα :2funny: :2funny: :2funny:

Ladyboy Test Advanced
So you think your an expert? Lets see if you can get 8 correct, if so you are an expert.
But I doubt it
Congratulations - you have completed Ladyboy Test Advanced.

You scored 6 out of 10.

Your performance have been rated as 'Competent'

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
εγω πηγα απ ευθειας στα δυσκολα :2funny: :2funny: :2funny:

Ladyboy Test Advanced
So you think your an expert? Lets see if you can get 8 correct, if so you are an expert.
But I doubt it
Congratulations - you have completed Ladyboy Test Advanced.

You scored 6 out of 10.

Your performance have been rated as 'Competent'

Ladyboy Test Super Advanced
This is the Super Advanced test, you wont get them all right, it is just not possible. Anyways good luck, you will need it.

Congratulations - you have completed Ladyboy Test Super Advanced.

You scored 8 out of 10.

:grin:

Επισκέπτης
Ladyboy Test Super Advanced
This is the Super Advanced test, you wont get them all right, it is just not possible. Anyways good luck, you will need it.

Congratulations - you have completed Ladyboy Test Super Advanced.

You scored 8 out of 10.

:grin:
εσυ προπονηθηκες
εγω πηγα τσαμπιονς λιγκ με την μια  :P :P

Επισκέπτης
Ναι, αλλά εγώ είμαι σούπερ αντβάνστ!!!!!!!!!!!! Εξάλλου είναι εύκολο.. Οι σούπερ μουνάρες είναι LB!!!!!!!
κι εγω σουπερ-αντβανστ επαιξα
πραγματι
οπως εχω γραψει παλιοτερα
οι πιο ομορφες γυναικες εκει ειναι τα τραβελια :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2495.0;attach=475367;image[/img[/URL]]

και αν την ερωτευτείς για ποιο λόγο να μην παντρευτείς ένα τέτοιο μωρό (σαν αυτό στην photo παραπάνω) και να το φέρεις Ελλάδα ?  :think:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2495.0;attach=475367;image[/img[/URL]]

και αν την ερωτευτείς για ποιο λόγο να μην παντρευτείς ένα τέτοιο μωρό (σαν αυτό στην photo παραπάνω) και να το φέρεις Ελλάδα ?  :think:
[/quote]

Γιατί κατα 90% θα σου πάρει και τα σωβρακα και σε κανα χρόνο θα γυρίσει πίσω για να τα φάει με τον thai γκόμενο. :s&m_2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

[/quote]αυτο φιλε μου ειναι μια πολυ μεγαλη ιστορια που κανεις μας δεν μπορει να βρει ακρη και ταυτοχρονα ειναι και πολυ απλη

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γιατί κατα 90% θα σου πάρει και τα σωβρακα και σε κανα χρόνο θα γυρίσει πίσω για να τα φάει με τον thai γκόμενο. :s&m_2:
προσπαθω να ποσταρω ενα βιντεο με κατι χαρακτηριστικες γλυκες ται μποιφρεντς προς τα κοριτσια τους που επεσε στα χερια μου απο το f/b και προλαβα να το αποθηκευσω πριν το αποσυρουν αλλα δεν μπορω ειναι γυρω στα 3 mb καμια βοηθεια ?

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  26.2.2013
(για τους Έλληνες που κατοικούν μόνιμα ή διαμένουν στην Ταϊλάνδη)

Αγαπητοί συμπατριώτες,

1. Θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι από την 1.3.2013 η Πρεσβεία και το Προξενικό Γραφείο θα λειτουργούν στην εξής δ/νση:

Unit Νο.100/41, 23rd Floor, Sathorn Nakorn Tower, No. 100 North Sathorn Road, Silom Sub-District, Bangrak District, Bangkok 10500

Οι αριθμοί τηλεφώνου (από την προσεχή Δευτέρα 4 Μαρτίου) είναι +66(0)2 6670090, 91, 92 και αρ. τηλεομοιοτυπίας (fax)  +66(0)2 6670093

Η πρόσβαση στη νέα Πρεσβεία είναι ευκολότερη καθ΄ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη στάση του  BTS Chong Nonsi.

2. Η μεταφορά της Πρεσβείας και του Προξενικού Γραφείου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου (Το ενοίκιο των νέων γραφείων είναι κατά 45% φθηνότερο του προηγουμένου)

3. Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι η σύνθεση της Πρεσβείας είναι η εξής :
- Γεώργιος  Παρθενίου (πολιτικά και οικονομικά θέματα Ταϊλάνδης, Καμπότζης, Λάος, Μυανμάρ και Σιγκαπούρης)
- Νικόλαος Σκαρμούτσος - Πρόξενος
- Αριστέα Λιάπη (Διοικητικά θέματα και αρχείο)
- Κων/νος Κέπεντζης - Υποπρόξενος  (θεωρήσεις, διαβατήρια, ληξιαρχικά)

4. Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλ. ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ της Πρεσβείας (ΜΟΝΟ για σοβαρές και επείγουσες περιπτώσεις εκτός ωραρίου λειτουργίας της Πρεσβείας) είναι +66(0)84 0105060.

Η ιστοσελίδα μας είναι και το ηλεκτρονικό ταχ/μείο μας : gremb.ban@mfa.gr

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και σε άλλους συμπατριώτες μας που τυχόν γνωρίζετε καθ' ότι σε αρκετές περιπτώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας τους που έχουμε στην Πρεσβεία έχουν αλλάξει.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ν. Βαμβουνάκης - Πρέσβυς
Λοβερ σπιερος -  Επιτιμος Πρεσβυς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom