Έχει μείνει κανείς στο Canterbury Tales Cafe guesthouse να μου πει την άποψή του?
γίνομαι πάλι κακός, αλλά τρελαίνομαι κ είσαι κ ωραίος τύπος!
είναι δυνατόν να μείνεις σε αυτό το αχούρι?
μείνε 5 μέρες λιγότερο κάπου καλύτερα να νιώσεις κ εσύ καλύτερα.
που να βάλεις γκομενάκι εκεί κ να είναι ικανοποιημένη για να σε ικανοποιήσει?
να πω κ κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές κ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο κ συνήθως έτσι κινούμαι από τις δέκα μέρες τις επτά κ στη βκκ κ όπου αλλού,
γυρνάω τα απλά μασαζάκια, αν βρω κάτι αξιόλογο κάνω το μασαζάκι μου κ τη συζητάω να έρθει το βράδυ να κοιμηθούμε μαζί (αν κ εφόσον με ικανοποιήσει κ δείξει διάθεση στο μασάζ), με ποτάκι στο δωμάτιο η στη πισίνα,
στοιχίζει λιγότερα κ το σημαντικό ...δε σου τρώει μπατ η γκόμενα στα παρελκόμενα, άσε που έχεις ένα πρώτο δείγμα γραφής για το πως είναι οι επιδόσεις της!
γίνομαι πάλι κακός, αλλά τρελαίνομαι κ είσαι κ ωραίος τύπος!
είναι δυνατόν να μείνεις σε αυτό το αχούρι?
μείνε 5 μέρες λιγότερο κάπου καλύτερα να νιώσεις κ εσύ καλύτερα.
που να βάλεις γκομενάκι εκεί κ να είναι ικανοποιημένη για να σε ικανοποιήσει?
να πω κ κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές κ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο κ συνήθως έτσι κινούμαι από τις δέκα μέρες τις επτά κ στη βκκ κ όπου αλλού,
γυρνάω τα απλά μασαζάκια, αν βρω κάτι αξιόλογο κάνω το μασαζάκι μου κ τη συζητάω να έρθει το βράδυ να κοιμηθούμε μαζί (αν κ εφόσον με ικανοποιήσει κ δείξει διάθεση στο μασάζ), με ποτάκι στο δωμάτιο η στη πισίνα,
στοιχίζει λιγότερα κ το σημαντικό ...δε σου τρώει μπατ η γκόμενα στα παρελκόμενα, άσε που έχεις ένα πρώτο δείγμα γραφής για το πως είναι οι επιδόσεις της!