Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχει μείνει κανείς στο Canterbury Tales Cafe guesthouse να μου πει την άποψή του?

γίνομαι πάλι κακός, αλλά τρελαίνομαι κ είσαι κ ωραίος τύπος!
είναι δυνατόν να μείνεις σε αυτό το αχούρι?
μείνε 5 μέρες λιγότερο κάπου καλύτερα να νιώσεις κ εσύ καλύτερα.
που να βάλεις γκομενάκι εκεί κ να είναι ικανοποιημένη για να σε ικανοποιήσει?

να πω κ κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές κ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο κ συνήθως έτσι κινούμαι από τις δέκα μέρες τις επτά κ στη βκκ κ όπου αλλού,
γυρνάω τα απλά μασαζάκια, αν βρω κάτι αξιόλογο κάνω το μασαζάκι μου κ τη συζητάω να έρθει το βράδυ να κοιμηθούμε μαζί (αν κ εφόσον με ικανοποιήσει κ δείξει διάθεση στο μασάζ), με ποτάκι στο δωμάτιο η στη πισίνα,
στοιχίζει λιγότερα κ το σημαντικό ...δε σου τρώει μπατ η γκόμενα στα παρελκόμενα, άσε που έχεις ένα πρώτο δείγμα γραφής για το πως είναι οι επιδόσεις της!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχει μείνει κανείς στο Canterbury Tales Cafe guesthouse να μου πει την άποψή του?

γίνομαι πάλι κακός, αλλά τρελαίνομαι κ είσαι κ ωραίος τύπος!
είναι δυνατόν να μείνεις σε αυτό το αχούρι?
μείνε 5 μέρες λιγότερο κάπου καλύτερα να νιώσεις κ εσύ καλύτερα.

Έχεις προσωπική εμπειρία ή κρίνεις από το site?

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
από το σαιτ που είδα το λέω,
άσε που στα σαιτ τα δείχνουν καλύτερα!
κ η μικρή εμπειρία μου λέει ότι σε δωμάτια κάτω από 1000 μπατ δε μένεις!
άκουσε με, καλύτερα κόψε λίγες μέρες κ μείνε κάπου πιο όμορφα.

Επισκέπτης
Προς θεού, Shinoharas, δεν ήθελα να σε προσβάλω μια κ δε σε ξέρω κ δε προκαλείς (μια φωτό είδα ενός ανθρώπου που ούτε καν φαίνεται το πρόσωπο του) κ να ξέρεις χοντρούς φίλους έχω πολλούς κ τους εκτιμάω κ τους σέβομαι! πληροφορία έδωσα για τα παιδιά τα καινούργια, ίσως με λίγο άσχημο τρόπο, ότι δε μετράει η εμφάνιση πια όπως παλαιότερα κ θα πληρώσουν όπως σε στούντιο, όλοι το ίδιο, χοντροί, λεπτοί, στραβοί, κουτσοί, πρεζάκια, άνεργοι, τεμπέληδες, γέροι, νέοι, δύσμορφοι κ δύστροποι, οι εξαιρέσεις πια είναι λιγοστές κ αυτό είναι ότι πια το κάνει το μέρος όχι στούντιο αλλά κυριολεκτικά μπουρδέλο!
παλιά όλο το πακέτο ήταν διαφορετικό, είχες την αίσθηση ότι κάνεις καμάκι κ δε μίλαγες για χρήματα κ έδινες την άλλη μέρα το μεσημέρι ένα ποσό για να φύγει η κοπέλα, αργότερα χρειαζόταν να ξεκαθαρίσεις πόσα θα δώσεις από το βράδυ με τις 5 στις 10 να λέει up to you, τώρα πια αισθάνεσαι τυχερός αν σου πει μία στις δέκα up to you!!!!
δεκτη η εμμεση συγνωμη σου
εχεις αρχιδια,

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κ με τους χοντρούς η καραφλούς δεν έχω πρόβλημα,
πρόβλημα έχω με τους άπλυτους, με αυτούς που δε κόβουν τα νύχια τους, με αυτούς που μεθάνε κ χάνουν τον έλενχο κ βρίζουν με αυτούς που έχουν τσίχλα στο μυαλό σαν τον Πουτσιάνο!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
από το σαιτ που είδα το λέω,
άσε που στα σαιτ τα δείχνουν καλύτερα!
κ η μικρή εμπειρία μου λέει ότι σε δωμάτια κάτω από 1000 μπατ δε μένεις!
άκουσε με, καλύτερα κόψε λίγες μέρες κ μείνε κάπου πιο όμορφα.

Φίλτατε, είμαι λίγο cult τύπος... Και να πω την αλήθεια προτιμώ να κόψω από το χοτέλι αντί απ τις γκόμενες ή ακόμα χειρότερα από τις μέρες που θα μείνω.. Βέβαια ψάχνω για VFM και όχι ότι και ότι, οπότε γι αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει μείνει ή ξέρει από το συγκεκριμένο guesthouse... Οπότε η ερώτηση στέκει ακόμα....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χωρις να εχω παρεξηγηθει για τα ρατσιστικα κοινωνικου περιοχομενου σου σχολια
και χωρις ιχνος παρεξηγησης
θα σου ελεγα 1-2 πραγματακια
ακριβως επειδη  σεβομαι τον εαυτο μου
κι εσυ οπως λες εσυ το δικο σου
οκ ειμαι πατσοκοιλης, τα μαλλια οπου να ναι, παντελονοφορμα κτλ (λες και να παει καπου καποιος διακοπες  και ιδιαιτερα σεξοδιακοπες πρεπει να φοραει κοστουμι)
Πας Ταυλανδη οκ
Πας με πουτανες οκ
Μηπως επειδη εισαι ομορφος και σεβεσε οπως λες τον εαυτο σου να μην πηγαινεις ΚΑΝ με πουτανες;;;;
ή μηπως λογω εμφανισης θες να σου κανουν κι εκπτωση;;;
Να πας τοτε σε ενα στουντιο και να πεις οτι θες εκπτωση γιατι εισαι μορφονιος!!!!

Κι αν εισαι τοσο ομορφος και περιποιημενος γιατι εχεις αναγκη να πηγαινεις συχνα (αλλα οχι τοσο συχνα οσο θα ηθελες)10 ωρες πτηση στις πουτανες της Ταυλανδης;;;;

ΔΕΝ σου αρεσει που η πουτανα ζηταει τα ιδια με σενα και σε εναν χαλια;;;
οκ κανε καμακι σε Ταυλανδες ετσι απλα

Αμα θες αποκλειστικοτητα και ερωτες υπαρχει λυση
ονομαζετε Γαμος

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ

Επίσης προτείνω τα μελη του μπου να κανουμε διαβημα στην πρεσβεια της Αυστραλιας Αγγλιας Γερμανιας και λοιπων κρατων να πηγαινουν Ταυλανδη νεοι ομορφοι και ευπαρουσιαστοι για να μην σου χαλαμε την αισθητικη

ελα χριστε και παναγια
τι αλλο θα ακουσουμε σε ενα φορουμ που ονομαζετε μπουρδελα......

ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΦΩΤΟ

παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση
ok προκληση να βαλουμε φωτο ολοι εδω να κανουμε καλιστεια  :crazy: :crazy: :zombie: :zombie: :tooth: :tooth:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κανενας μαζι μου ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Ολοι με το κοπαδι??????
Βγηκε ενας κλωνος Φραγκατος,και τρεχετε ολοι πισω του....Λιγουρια.....
Και συ σινοχαρα ,πως σε λενε,τα'θελε ο κωλος σου!!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:Μην ασχολεισθε με μαλακιστηρια....οσοι τελως παντων εχετε καποια υποσταση!!!!!!
μη τσιμπας ρε παιξε μπαλα και ας εχεις αντιπαλο κοινο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τα θελει ο κωλος αυτουνου που εχει κομπλεξ(γενικα μιλαω οχι ειδικα)
εμενα δοξα τον θεο τα κομπλεξ μου εφυγαν νωρις
σε αυτο το φορουμ κρινομαι οχι για την εμφανιση μου αλλα για τις πληροφοριες που θα δωσω
ετσι απλα
αυτος ειμαι καλος ή κακός
πρεζακι δεν ειμαι, αλητης δεν ειμαι, τεμπελης δεν ειμαι, αεργος δεν ειμαι,τζογαδορος δεν ειμαι
ειμαι ΧΟΝΤΡΟΣ ε και;;;
σε οσους χαλαω την αισθητικη να μην με κανουν παρεα στην ριαλ λάϊφ
εσυ παλι τι χαλιεσαι ειχες ταρχιδια να βαλεις φωτο ενω ο κουκλος γραφει ΟΤΙ θελει απο το πληκτρολογιο , ετσι ξερω και εγω
σημ. εγω εχω βαλει φωτο στο παρελθον χωρις καν να κρυψω την κολοφατσα μου....ας βαλει κιαυτος

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε από προσωπική εμπειρία με γκεστχαόυς και από τις φωτό μου φαίνεται ΟΚ. Βέβαια είναι πανάκριβο.
Φίλτατε, είμαι λίγο cult τύπος... Και να πω την αλήθεια προτιμώ να κόψω από το χοτέλι αντί απ τις γκόμενες ή ακόμα χειρότερα από τις μέρες που θα μείνω.
Συμφωνούμε απόλυτα. Αν ενδιαφέρεσαι για ΒΚΚ έχω αρκετά να σου συστήσω (αρκεί να είσαι όντως cult όπως λες  ;))

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σύντροφε από προσωπική εμπειρία με γκεστχαόυς και από τις φωτό μου φαίνεται ΟΚ. Βέβαια είναι πανάκριβο.Συμφωνούμε απόλυτα. Αν ενδιαφέρεσαι για ΒΚΚ έχω αρκετά να σου συστήσω (αρκεί να είσαι όντως cult όπως λες  ;))

Έτσι το έκοψα και εγώ γι αυτό ρωτάω...

Για πες για ΒΚΚ.. Μόνο γαμηστρόνας για katoeys να μην είναι (αν και το αριστερό στην φώτο που έβαλα με κολάζει...  arm το όνομα της)... Τα υπόλοιπα τα παλεύω... Α και να έχει safe..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω που γαμιούνται τα κατοέϋς.
Το safe στα περισσότερα από αυτά είναι μεταλλικά ντουλάπια πίσω από τη ρεσέπσιον και σου δίνουν ένα απλό κλειδί να φυλάς πράγματα εν απουσία σου.
Σου στέλνω κάποιες φωτό σε πμ (δεν τις δημοσιεύω θα με κράξουν) και αν σε καλύπτουν εδώ είμαι.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν ξέρω που γαμιούνται τα κατοέϋς.
Το safe στα περισσότερα από αυτά είναι μεταλλικά ντουλάπια πίσω από τη ρεσέπσιον και σου δίνουν ένα απλό κλειδί να φυλάς πράγματα εν απουσία σου.
Σου στέλνω κάποιες φωτό σε πμ (δεν τις δημοσιεύω θα με κράξουν) και αν σε καλύπτουν εδώ είμαι.

OK... khop kun krap

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ορισμενες επισυμανσεις.

adiso καλα το πας με τα μασατζιδικα... ;)
Αλλα για το οτι οι γκομενες ερχονται μαζι σου ΟΠΩΣ και να εισαι,κανεις λαθος..Εκτος κι αν πεσεις σε hardcore "εργαζομενη" με αρκετα χιλιομετρα...Σε αυτη τη περιπτωση ισως και να μη τη νοιαζει η εμφανιση,αρκει να πεσει παραπανω χρημα...Τα πιπινια ομως και τα αγκογκοκοριτσα,εχουν αρχισει και ειναι πολυ επιλεκτικα... :sunglasses:

Οπως λοιπον εχουν πει και αλλοι,τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα στη Ταυλανδη...Ο δυτικος τροπος ζωης εχει δημιουργησει καποια διαφορετικα στερεοτυπα...Εκτος απο τη καθαριοτητα οι γκομενες κοιτανε ακομα και το τι ρουχα και παπουτσια φορας...Σε σκαναρουν απο πανω μεχρι κατω...Αν φορας επωνυμα ακριβα ρουχα,ειναι ενα "συν" για να επιλεξουν να ερθουν μαζι σου (ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ)... :headbang:
Με την ιδια λογικη,το ξενοδοχειο που μενεις ΕΙΝΑΙ και κριτηριο για το πως θα σου συμπεριφερθουν οι γκομενες...
ΟΧΙ λοιπον "ακραιες" καταστασεις...Ειναι δικοπο μαχαιρι το να μενεις ειτε σε αχουρι,ειτε στο Χιλτον...
Στο αχουρι θα σε περασει για φτωχατζα η αλλιως "cheap charlie" που δεν αξιζει να βαλει τη μηχανη να δουλεψει στο φουλ γιατι απλα της εισαι αδιαφορος...Δεν εχει να περιμενει τιποτα απο εσενα...Σερβις στο ρελαντι και "γεια σας"...
Αν μενεις στο Χιλτον και της εχεις κανει παζαρια πριν το φορτωμα,θα σε περασει για τεραστιο μαλακα γιατι δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις ενα μηνιατικο τη βραδια στο ξενοδοχειο (μισθοι Ταυλανδης) και να κανεις παζαρια σα το γυφτο για να της κοψεις 500 μπατ...
Επισης,αν δεν εχεις μιλησει για φραγκα και ειναι "up to you",σιγουρα περιμενει το πρωι να της δωσεις πολυ περισσοτερα απο "χιλιαρικακι"...Αλλιως και παλι θα σε περασει για μαλακα...

Γι αυτο επιλεγουμε ξενοδοχειο της προκοπης χωρις υπερβολες.Καλυτερα να πιουμε ενα-δυο ποτα λιγοτερα παρα guesthouse...ΕΚΤΟΣ βεβαια και αν το μπατζετ μας ειναι της ταξεως των μαξιμουμ 2000 μπατ (50 ευρω) τη μερα για ολα (ξενοδοχειο-φαγητο-ποτα-πηδημα),οποτε σε αυτη τη περιπτωση απο οπου μπορεις να κοψεις,καλο ειναι... ;)
Αλλα οχι guesthouse των 500 μπατ τη μερα και καθε βραδυ να δινεις 2000 μπατ για να ανοιγεις μπουκαλακι στο Ινσομνια.. :grin:

edit: Και να συμπληρωσω,οτι γενικοτερα η συμπεριφορα σας απεναντι στις Ταυλανδεζες πρεπει να ειναι ισορροπημενη και οχι ακραια..
Για τις Ταυλανδεζες,ειναι μαλακας αυτος που ΔΕΝ κανει παζαρι και αυτος που κανει ΠΟΛΥ παζαρι...cool λοιπον... :sunglasses:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ακου  λοιπον  φιλαρακι   λουτσιανο    με  5-6  τηλεφωνα  που εκανα  μεσες  ακρες     ξερω ποιος εισαι φωτο
περιμενω  απο  καποιον  που  τον  γεμισες  με  φυκια   και  περιμενει  τισ  μεταξωτες  κορδελες
φραγκατος  ειμαι και  οταν εγω  εκανα εισαγωγες  κατω  και  κονομουσα  χρημα εσυ   ειχεσ  βγαλει  το πουλακι  σου  και  το εκανεσ  κομπολοι κατι   θα μου πουνε  αυριο  για  κατι  μασσαζ  και  κατι  ριξιματα  ξερεις  εσυ
εγω παντωσ  να  ξερεις  και  την φατσα μου  θα  δεις  και    πολλα αλλα δεν κρυβομαι  γιατι  δεν  φοβαμαι.
ανοιχτα λοιπον σε  προσκαλω οπου  γουσταρεις αντρικια  να  αποδειξεις  τις  γνωσεις  και τα λεγομενα  σου  η αλλιωσ  παρε  την πιπιλα  σου  και  νανι.  
μονο  να  ξερεις  το  ξεβρακωμα  θα ειναι δημοσιο   σε  κοινη  θεα.
κωστα   οταν ερθω παλι αεροδρομιο τα λεμε
γερασιμε  καλα  ταξιδια  γιωργο  γραφτους  ρε  φαντομ   εχω  χασει  τον μιμικο  και  πολλους παλιους

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αλλα οχι guesthouse των 500 μπατ τη μερα και καθε βραδυ να δινεις 2000 μπατ για να ανοιγεις μπουκαλακι στο Ινσομνια.. :grin:

Guest των 900 που βρήκα εγώ? Μου φαίνεται καλό να πω την αλήθεια...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πιπινό την άλλη λύση όμως δεν την είπες.
Μένεις σε φτηνό γκεστχάουζ και το βραδάκι, βάζεις το κουστουμάκι σου (ή τα καλά σου τέλος πάντων) ψωνίζεις το γκομενάκι που γουστάρεις και το οδηγείς στο ειδικό παρακείμενο ξενοδοχείο (300 μπατ περίπου) . Κάνεις τη δουλειά σου και φεύγεις.
Εννοείται ότι ΔΕΝ είναι λύση για τους λάτρεις των long times.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Guest των 900 που βρήκα εγώ? Μου φαίνεται καλό να πω την αλήθεια...

Hard , επειδή για μένα ένα αγαπημένο κομάτι της προετοιμασίας ενός ταξιδίου είναι η αναζήτηση καταλύματος , έχω την εξής άποψη για Ταυλάνδη :
Μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο με 1000-1200 μπατ (με πρωινό) , γιατί να ψάχνεις guesthouse με 600-800 μπατ ? το 200άρι είναι 5€ άρα κανένα 100αρι οικονομίας , δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο . Καλύτερα βρες καλή περιοχή χωρίς έξοδα μετακίνησης ...
Σ`αυτό που έμεινα πατάγια πέρισι με 1000 μπατ ήταν κεντρικότατο , με ποιότητα και ανέσεις 4* ! Και πίστεψέ με έχω μείνει σε πολλά ξενοδοχεία (ελλάδα-ευρώπη) ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πιπινό την άλλη λύση όμως δεν την είπες.
Μένεις σε φτηνό γκεστχάουζ και το βραδάκι, βάζεις το κουστουμάκι σου (ή τα καλά σου τέλος πάντων) ψωνίζεις το γκομενάκι που γουστάρεις και το οδηγείς στο ειδικό παρακείμενο ξενοδοχείο (300 μπατ περίπου) . Κάνεις τη δουλειά σου και φεύγεις.
Εννοείται ότι ΔΕΝ είναι λύση για τους λάτρεις των long times.
Μα Φον μου για τετοια χρηματικη διαφορα μιλαω..Αντι να μενεις στο guesthouse των 500-600 μπατ (τοσο φτασανε),με 300 μπατ παραπανω τη μερα βρισκεις μια χαρα ξενοδοχειο.
Τη low season με 800-900 μπατ εισαι υπερκαλυμμενος και με πισινα παρακαλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom