Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ακου  λοιπον  φιλαρακι   λουτσιανο    με  5-6  τηλεφωνα  που εκανα  μεσες  ακρες     ξερω ποιος εισαι φωτο
περιμενω  απο  καποιον  που  τον  γεμισες  με  φυκια   και  περιμενει  τισ  μεταξωτες  κορδελες
φραγκατος  ειμαι και  οταν εγω  εκανα εισαγωγες  κατω  και  κονομουσα  χρημα εσυ   ειχεσ  βγαλει  το πουλακι  σου  και  το εκανεσ  κομπολοι κατι   θα μου πουνε  αυριο  για  κατι  μασσαζ  και  κατι  ριξιματα  ξερεις  εσυ
εγω παντωσ  να  ξερεις  και  την φατσα μου  θα  δεις  και    πολλα αλλα δεν κρυβομαι  γιατι  δεν  φοβαμαι.
ανοιχτα λοιπον σε  προσκαλω οπου  γουσταρεις αντρικια  να  αποδειξεις  τις  γνωσεις  και τα λεγομενα  σου  η αλλιωσ  παρε  την πιπιλα  σου  και  νανι.  
μονο  να  ξερεις  το  ξεβρακωμα  θα ειναι δημοσιο   σε  κοινη  θεα.
κωστα   οταν ερθω παλι αεροδρομιο τα λεμε
γερασιμε  καλα  ταξιδια  γιωργο  γραφτους  ρε  φαντομ   εχω  χασει  τον μιμικο  και  πολλους παλιους
Λοιπον επειδη κατι λελεδες σαν και σενα τους εχω για φτυσιμο...και εγω δεν ψαχνω με τηλεφωνα και σουξου μουξου...Ραντεβου στο bampola στην τρουμπα...οποια μερα θες....εγω θα ειμαι με ενα φιλαρακι,και συ φερε οτι θες!!!!Να ξερεις οτι απεναντι ειναι το ΙΚΑ για να πας μετα για φιαξιμο-ραψιμο.κλπ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ωραιος  αναμενε  τον  τοπο τον  ειπες  την ωρα  και την  μερα  την  διαλεγει   ο  "λελες" εγω  ενα  ψεφτιλισματακι  ηθελα  να  σου κανω  αλλα  μια καιμιλας  για  ικα  και  τα  τιαφτα  το τζανειο  κοντα  ειναι

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μονομαχια στο ελ μπαμπολα...
παρτε κ τα εξαισφαρα μαζι σας,μονομαχια θα δωσετε ρε μαλακες??
ημαρτον.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
μαγκακο  εδω ανοιχτα  πμ  μονο  οι κοτες
  και  το  μαγαζι  λεγεται  la  bambola η  κουκλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολοι οι ραμπο και οι τσακ νορις εδω εχουν μαζευτει

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
κοντος  ψαλμος αληλουηα
  39  ειμαι εαν ενδιαφερεσε
τελος  τα  υποιλοιπα  απο κοντα
  τσακ νορισ  οχιρε  φιλε
  εγω δεν απειλω  κανενα  για  αποδειξεισ  μιλαγαμε
  αλλα  εαν καποιος  ψαχνει ποιο πολλα  δεν  κανω  πισω ποτε

Επισκέπτης
κοντος  ψαλμος αληλουηα
  39  ειμαι εαν ενδιαφερεσε
τελος  τα  υποιλοιπα  απο κοντα
  τσακ νορισ  οχιρε  φιλε
  εγω δεν απειλω  κανενα  για  αποδειξεισ  μιλαγαμε
  αλλα  εαν καποιος   ψαχνει ποιο πολλα  δεν  κανω  πισω ποτε
Το ραψιμο θα ειναι στην Κωλοτρυπιδα....ξερεις γιατι.....και σου ξαναλεω...τελος απο δω μεσα...μονο ΠΜ....για τα συναφη!!!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
βρε λουτσιανακο δεν μπορεις μονοσ σου θες και παρεα ρε μαγκακο οπως τοτε στην πατονγκ που κρυβοσουνα στης τουαλετες στο σοι κροκονταιλ και ειχες κλειδωθει μεσα για 1 ωρα εεεεεε?

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε ο λουτσιανο κανα αντιβηχικο πηρε απο το φαρμακειο και του κοπηκε ο βηχας ξαφνικα?

αυτός θέλει πολύ βαριά φάρμακα (σε υπόθετα βέβαια) για να γίνει έστω λίγο καλύτερα από ότι είναι!!!
βρε τι τζερεμές είναι αυτός ο βλαμένος!

Επισκέπτης
βρε λουτσιανακο δεν μπορεις μονοσ σου θες και παρεα ρε μαγκακο οπως τοτε στην πατονγκ που κρυβοσουνα στης τουαλετες στο σοι κροκονταιλ και ειχες κλειδωθει μεσα για 1 ωρα εεεεεε?
Ασε και μωρη Λουλου τα κροκονταιλ και ελατε μαζι με το φιλαρακο...παρτε και τον adiso μαζι.....υπαρχουν για ολους ραματα!!!!!

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ασε και μωρη Λουλου τα κροκονταιλ και ελατε μαζι με το φιλαρακο...παρτε και τον adiso μαζι.....υπαρχουν για ολους ραματα!!!!!
όσα ράμματα κ να έχουμε μαζί δε φτάνουν βρε χέστη!
έχεις πια ξεχειλώσει από παντού.

βρε πως μου φτιάχνει το κέφι ο βλαμμένος όταν έχω νεύρα!!!!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω οταν μου την λενε με γραπτες αποδειξεις η το βουλωνο η απαντω με τον γραπτο μου λογω που δεν δεχεται αμφισβητησεις δεν απειλω να δειρω η να φωναξω καμποτζιανους κουραδομαγκα του πληκτρολογιου γιατι εγω  ξερω τη κοτα ησουνα στην πατονγκ αντωνακη

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
μαγκες  απο  μενα  τελος  τα λογια  απο εδω   το   κουταβακι  δεν καταλαβαινει  τα  υπολοιπα    φατσα  καρτα  και  θα αναρτησω  την φατσουλα  του    για  να  δειτε  με ποιον ειχατε  να  κανετε. αλλα  και  αποδειξουλεσ  για  το ποιον του

οσο  για  τους  καμποτζιανους εχω καμια  50αρια  που  δουλευουν για  μενα  κατω

Επισκέπτης
μαγκες  απο  μενα  τελος  τα λογια  απο εδω   το   κουταβακι  δεν καταλαβαινει  τα  υπολοιπα    φατσα  καρτα  και  θα αναρτησω  την φατσουλα  του    για  να  δειτε  με ποιον ειχατε  να  κανετε. αλλα  και  αποδειξουλεσ  για  το ποιον του

οσο  για  τους  καμποτζιανους εχω καμια  50αρια  που  δουλευουν για  μενα  κατω
Δεν βλεπω ΠΜ...Και ειναι καθαρο πλεον οτι θες να πουλας κλανιες μεσω του θρεντ...εγω σου επαναλαμβανω την προσκληση-προκληση..παρτο οπως θες,και την επεκτεινω προκαλοντας σε πλεον ναρθεις στο σημειο που σου υποδυκνειω οποτε θες...ειμαι σχεδον καθε βραδυ εκει....Και ασε καμποτζιανους και τετοια...εδω στην Τρουμπα να πουλησεις τη κλανια σου!! Δεν θα σου βγαινει το σκατο απ΄τον κωλο.... για να μαθεις  σκατοπουστα κλωνε να σπιλωνεις συνειδησεις και ατομα χωρις να ξερεις!!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τωρα  πια  και  ξερω    και θελω  πμ   οχι απο  μενα μαλακα      οσο  για  τα  φουμαρα  εχεις  γεμισει  ολο τον κοσμο   χεστη  κατσε  και  περιμενε     υπομονη  και  επιμονη  αντωνακη μου  οσο  για  την τρουμπα  οσοι  ξερουν ποιοσ  ειμαι  και τι   δουλιεσ  κανω  θα σου  συνηστιουσαν   να  τι  κανεις  και  απο  εκει. να  θυμασαι  οτι το  χρημα  ειναι  ο  ποιο  πιστος  φιλοσ  για  αυτον που  το  διαθετει καληνυχτα Αντωνακη

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: newfan στις: σήμερα στις 19:28 »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή 
Γραψε το τηλ.σου μωρη αδερφη,και ποιος εισαι?? 11 το βραδυ εγω ειμαι κατω..ελα απο κει,δεν θα σε πειραξει  κανενας μη φοβασαι,μονο να γνωριστουμε!!!!

αν  ηθελα  να  σε  γνωρισω  θα σου  το ελεγα δεν  μοου κανει  το  χνωτο σου ρε  φιλε  το  στυλακη  σου  και  τα  φουμαρα  που  πουλας  οσο  για  τοποιοσ  θα  με  πειραξει  ξεχνατο  μαλλον λαθοσ πορτα κτυπας  το τιμμινγ ειναι  δικο μου εσυ  τοσο  καιρο  εκανεσ  το κομματι σου προσβαλωντας  κοσμο  που  δεν ξερεισ  δεν σκεφτηκεσ  οτι  καμια  φορα  μπορει  να  μην σε  παιρνει  και  καποιος  να  στραβωσει

υπομονη  αντωνακη  εισ  αυριον τα σπουδαια

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

οσο  για  τους  καμποτζιανους εχω καμια  50αρια  που  δουλευουν για  μενα  κατω

Αντε ρε συ αναρτησετη και μας εχεις σε αγωνια!!!! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom