Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι θα γινει στα λογια θα μενουμε??

Συνημμένα

• 559541_397909723575344_1396946539_n.jpg
    559541_397909723575344_1396946539_n.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 15

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
λορδε  μου  μου   αρεσει το γνωμικο σοου  πανσωστο"Οι γνωμες ειναι σαν τις κολοτρυπιδες. ΟΛΟΙ εχουνε ΜΙΑ"    γιαυτο  μερικων οι  γνωμες  ειναι  του  κολου  αποκηυματα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
λορδε  μου  μου  αρεσει το γνωμικο σοου  πανσωστο"Οι γνωμες ειναι σαν τις κολοτρυπιδες. ΟΛΟΙ εχουνε ΜΙΑ"    γιαυτο  μερικων οι  γνωμες  ειναι  του  κολου  αποκηυματα

Σωστοοοςςςς

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εγω οταν μου την λενε με γραπτες αποδειξεις η το βουλωνο η απαντω με τον γραπτο μου λογω που δεν δεχεται αμφισβητησεις δεν απειλω να δειρω η να φωναξω καμποτζιανους κουραδομαγκα του πληκτρολογιου γιατι εγω  ξερω τη κοτα ησουνα στην πατονγκ αντωνακη

Αντωνακη; οπως λεμε Αντωνη δηλ. ΤΟΝΥ; δηλαδη αυτον ενοεις τυπε;

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
δεν αρπαζομαι lordjim  ;)..
Καλα ρε πατε καλα θα πλακωθειτε και στα χερια στο τελος??
Εδω Οταν μιλαμε για ταυλανδη ακομα και με κολητους που πηγαμε διαφωνουμε σε πολλα πραματα αλλα δεν θα πλακωθουμε κιολας..
Παμε να περασουμε καλα να κανουμε χαβαλε,διακοπες ειμαστε ηρεμηστε λιγο..

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αντε μωρε με τον λοσιον μεγαλυτερη κοτα και ψευτη απο αυτον δεν υπαρχει αυτον που θελει να γινει γλεντυμπου ασχολουμαστε και του δινουμε αξια ασ κανει την εγχειρηση πρωτα και τοτε θα τον γλεντυσουμε οπως πρεπει :pipa2:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κλωνος δικος  σου ειναι μωρη γεροντοπουστρα..Εεεεεεεεεεεεεεε Κααααααααλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααα

Ρε συ lusiano ετσι τελειως φιλικα λυσε μου μια απορια:
Εισαι φυσικος μαλακας ή προσποιεισαι;

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
προλαβαινω το ''ρεαλ-μπαρτσα'' ρε γαμωτο??
παιδια κανεις για το ''λουσιανο'' με ''καινουριος ανεμιστηρας''???
ξερουμε υψος, τα κυβικα τους, τι οπλα διαλεξαν?
Η τρουμπα πολυ αλητικο μερος.καλυτερα πισω απο το χιλτον νομιζω.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποιος newfun παλι καποιο τρολλ ειναι  αντε πια με ολους τους κρυψινους που ανοιγουν δευτερο λογαριασμο   ΕΓΩ θα τελειωσω τον λοσιον τον αρχιψευταρο

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειναι fun ειναι fan.
οπως λεμε ανεμιστηρας , γενικευοντας ανεμοστροβιλος.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ρε  λουτσιανο   τι κλωνοσ ρε  και  μαλακιες  δεν την αντεχεισ  ρε την πουτανα την αληθεια.
εισαι απο  εκεινουσ  του  πατριωτεσ ρε  που περιμενουν κανενα  κοροιδο   να κατεβει  κατω  για  καμια τραβηκτικη
ρε  οργιο 15  χρονια  ειμαι κατω  και κατι σαν και  εσενα  με εχουν κανει  να μην μιλαω σε ελληνα  
ξερω ρε  τους  περισοτερουσ σας εχω τρακαρει ολουσ  σε   βολτες εξω  και    εχει  κα  καλα παληκαρια  αλλα  μεσα σε αυτους εχει και  καποιουσ σαν εσενα  οποτε  κλεινωμαι στο  καβουκι  μου
αλλα  ρε  μαγκα  νισαφι μαζεψου  μην σε  μαζεψουν  εχεις σταθει τυχερος  πολλες  φορες  κατω  με τις  μαλακιες που εχεις  κανει  δεν κρατα  για παντα   να το  ξερεις
 μην το παρατραβας  και  μαλιστα  με αυτους που δεν ξερεις  δεν ειναι ολοι στα μετρα σου  και δεν  ειναι κανεις  μαλακιστιρι οκ??
οσο για το   μεταξυ  μας    απλα ειναι τα πραγματα καθομασρε σε ενα τραπεζακι   4-5 ατομα  με γνωσεις πεταμε επανω  τα διαβατηρια   και αποδειξεις αυτων  που λεμε και  ο  εχων λαθος αραζει στα κυβικα του  
το  να το χοντρινουμε   κανενα προβλημα.
κραυγαζει και απειλει ο  μη εχων επιχειρηματα   παντως  να ξερεις σε τιποτα δεν κολαω .

διαβαζω το γηπεδο και φροντιζω να εχω δικια μου τη εξεδρα

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

Ταϊλάνδη sex trip...
« στις: 21/11/06, 23:11 »

οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ταϊλάνδη sex trip...
« στις: 21/11/06, 23:11 »

οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum

δικιο εχεις  φιλε σορρυ  ως εδω τα υπολοιπα  θα τα βρουμε  σολο το παληκαρι εδωσε στιγμα παρασυρθηκα στο επιπεδο του

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εμενα αποκαλεις λουσιανακο κυριε ανεμιστηρα αιρκοντισιον 15 χρονια και μαλακιες που κρυβεσαι σαν τον ασβο και πεταχτηκες σημερα απο το καβουκι σου μπας και εισαι το αλτερ εγκο του λουσιανο και ειχατε μαζι το μασατζηδικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom