Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και οταν ξανακατεβω να κοιταξουμε να βρεθουμε για καμμια μπυριτσα ή καναν αστακο στο seafood market  (if it swims we have it) ;)
ετσι για να θυμηθουμε διαφορα, ΟΧΙ για να βρουμε γκομενες ΑΠΛΑ να βρεθουμε!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ρε  φιλε    ενα  κυνηγι  ειναι  κι αυτο
  καποιοι εχουν τα κοτσια  και πιανουν  τα  βουνα  και  καποιοι    ασχολουνε  μονο  με  ελεγχομενες  περιοχες  σε  καταφυγια  θηραματων  μονο που  το  θηραμα  στη  δευτερη περιπτωση δεν ειναι της  ιδιας ποιοτητας  ουτε  η  χαρα  του  κυνηγου.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
συντομο  ανεκδοτακι:  γνωστος μελος  του  φορουμ  με  πανω απο 10  ταξιδια στη  πατταγια  επεμενε  τον Νοεμβρη  να  βρεθουμε.
  ειχα  καποιεσ  δουλιεσ  στο Wongamat και    του  ειπα  να συναντηθουμε  στο Big C δυστηχως  δεν το  ηξερε  μια  και  ποτε  δεν  ειχε  καταφερει  να  ξεφυγει  απο την  Walking Street  αλλα  και το  soi 6 μολις  300  μετρα  μακρυα  απο  το σημειο  του ραντεβου τα  ευκολως ενοουμενα  παραλειπονται

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
μπα  αυτο παντα BIC C    ηταν  το αλλο  ηταν carrefur στην klang 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ποσες μα ποσες φορες βρεθηκα στον δρομο πισω απο εκεινο το big c τον οκτωβριο που ειμουν κατω
εκεινο το ''sports bar'' (ο Θεος να το κανει μπαρ) το εφαγα στη μαπα ωωωωχχ
κα να ειχε και γκομενες...το μονο ισως μπαρ που ουτε θυληκια γατα δεν πατουσε...ελα που ο μπαμπας της (πρωην πλεον) αγαπης μου το ειχε στεκι γιατι εμεναν καπου εκει πιο πισω...ντριν τηλ. καθε μερα για μπιλιαρδο και μπυρες

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Πηγα και απεναντι απο το supperbed στο Levels που ειναι στο Hotel aloft...πηγα νωρις ομως και δεν ειχε κοσμο,αλλα κατσαμε εξω στο lounge bar που εχει για ποτακι σαν skybar ειναι οπου διπλα εχει το κλαμπ και το χωριζει μια γυαλινη βιτρινα..
εκει στο sky bar του Levels ειχε milf ταυλανδεζες που σε χαμογελουσαν και ηταν ψωφιες για φορτωμα..
Εισοδο στο levels δεν ειχε

Λίγο πιο πάνω από το Superbed είναι το Q bar ιστορικό μαγαζί που ξεκίνησε από Βιετναμ. Ανάλογα με τις μέρες κυκλοφορούν μερικά πολύ καλά φριλατζάκια. (Καλές μέρες: 20-30 του μήνα)

Έχω βάλει το pamediakopes να μου στέλνει καλές προσφορές για Ταιλάνδη. Σήμερα μου έστειλαν για τις ημερομηνίες που θέλω (20/6 - 9/9 Oh yes!) με Egypt 578 ευρουλάκια. Πολύ καλή τιμή αλλά η αναμονή στο Καιρο είναι γύρω στις 8.30 ώρες  >:( >:(
Πάντως οι ειδικοί λένε πως τις καλύτερες ευκαιρίες τις βρίσκεις γύρω στις 35 μέρες πριν την αναχώρηση. Θα δείξει.

vonmakoulis
λέω φέτος να μείνω ξανά στο Dynasty In ή σε ένα καινούργιο ακριβώς δίπλα του που λέγεται Blanket & Bean In.
Άλλη σκληροπυρηνική πρόταση;

pipinomaniac Ενδιαφέρον το Heaven. Σκεφτόμουνα να κλείσω ή στο Dynasty (λίγο πιο πάνω στο ίδιο soi 13), ή να πήγαινα Buakhaw στο Sutus.
Προτιμώ να μείνω soi 13. Βολεύει από πολλές απόψεις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ναι ξερω οτι ειναι εκει το Qbar αλλα δεν πηγα,τι να πρωτοπρολαβεις...φιλος μου εκλεισε με 560 ευρω τωρα..με emirates για απριλη..
Αλλα 2 φιλαρακια μου φευγουν τωρα μαρτιο..ο ενας εχει παει καμια 25 φορες ως τωρα..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
γερασιμε  καλα  ταξιδια  γιωργο  γραφτους  ρε  φαντομ   εχω  χασει  τον μιμικο  και  πολλους παλιους
φιλε σε μενα αναφερεσαι εδω? αν ναι δε μου λεει κατι το νικνειμ σου

καλη λιστα αλλα ειναι το 0.001% της συνολικης λιστας g-clubs σε αυτην την πολη  :2funny:

απο αυτο εδω εχεις προσωπικη αποψη? περνουσα απεξω σχεδον καθε μερα καποια εποχη αλλα δεν ειχε τυχει να το επισκεφτω ποτε  :grin:

αυτο ειναι ενα καπως ξεχωριστο g-club με την εννοια οτι ειναι το μοναδικο που εγω ξερω που επισημως προσφερει κοπελλες για "συνοδεια" με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα...μιλαω για αυτο επι του δρομου σρινακαριν αλλα εχω 2-3 χρονια να παω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Στο mixx αν και δεν μαρεσει στην pattaya στην bangkok ηταν αντε γεια με τις γκομενες που επαιζε μεσα...αντε γεια μιλαμε...και δυνατα κοματια και ολες να σερνουν...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Lima Lima pattaya καλη μουσικη αλλα κοσμο καθολου...
Thai pan patong ειχε παιχνιδι
Banana patong καμια σχεση με παλια,μονο μερικοι τουριστες να χερονται..παλια εβρισκες καλα μωρα εκει τωρα τπτ καμια ταυλανδεζα..
Το safari patong εκλεισε?δεν το ψαξα φετος...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν μου αρεσε ΠΟΤΕ η Πατταγια.
Αφου ειναι το ιδιο πραγμα η πατταγια με τη βκκ,
Η πατταγια ειναι μια μικρη βκκ , και η βκκ ειναι μια μεγαλη πατταγια.
Γιατι νομιζεις οτι κανεις κατι αλλο στη βκκ απο αυτο που θα εκανες στην πατταγια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Και οταν ξανακατεβω να κοιταξουμε να βρεθουμε για καμμια μπυριτσα ή καναν αστακο στο seafood market  (if it swims we have it) ;)

Γιατι νομιζεις οτι κανεις κατι αλλο στη βκκ απο αυτο που θα εκανες στην πατταγια.
Μια φορα Somboon δεν υπαρχει στην Παταγια...Λορδε εχεις φαει την καβουρισια σπεσιαλιτε του μαγαζιου?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Γιωργο αυτα   ειναι  καποια  τα  οποια   μπορουν ποιο ευκολα  να επισκευτουν    οι φιλοι    και ειναι  αρκετα  κοντα  στους  χωρους που συνηθως  κινουνται. και  η  πορτα  δεν ειναι τοσο  βαρεια.

απο αυτο εδω εχεις προσωπικη αποψη? περνουσα απεξω σχεδον καθε μερα καποια εποχη αλλα δεν ειχε τυχει να το επισκεφτω ποτε

τυχαια  βρεθηκα  πριν   2 μηνες    καλο αλλα  δεν  θα το ειχα  και  στην λιστα μου  σαν  προταση

αυτο ειναι ενα καπως ξεχωριστο g-club με την εννοια οτι ειναι το μοναδικο που εγω ξερω που επισημως προσφερει κοπελλες για "συνοδεια" με το καταλληλο αντιτιμο φυσικα...μιλαω για αυτο επι του δρομου σρινακαριν αλλα εχω 2-3 χρονια να παω αν και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

πολλα   εαν οχι  ολα  επισημα  η ανεπισημα    εχουν την προσφορα  και αναλογως του  υψους  το λογαριασμου προσφερουν και   αποχαιρετιστηριο "δωρο"

οπως  σιγουρα ξερεις υπαρχουν  καταστηματα   που  και  μονο  η  εισοδος σε αυτα περα  απο το οικονομικο   ειναι απο μονη της κατορθωμα  και φυσικα μεσα εκει το επιπεδο των  υπηρεσιων   ξεπερνα    τα  ορια της  φαντασιας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Suadam,συμφωνω οτι το soi 13 και εκει γυρω απο το avenue mall ειναι η καλυτερη περιοχη.
Στρατηγικο σημειο αναμεσα σε WS και LK Metro.
Κι εγω αναμεσα σε Dunasty inn και the haven ειμαι.
Ριξε και μια ματια ομως και στο Golden Ville.. ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για ποιο  αναφερεσαι  αυτο  στο sai2 η klang??
δεν γνωριζω τα ονοματα των δρομων  , ειναι πιο πανω απο τη διασταυρωση που σε βγαζει στο soi6 , ειναι αυτο με τα σκαλοπατια μπροστα που εχει παρκινγ για μοτο ταξι
και στριβοντας αριστερα εχει και μια ψιλο υπαιθρια αγορα στο πλαι του εμπορικου

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μια φορα Somboon δεν υπαρχει στην Παταγια...Λορδε εχεις φαει την καβουρισια σπεσιαλιτε του μαγαζιου?

ΕΕΕΕ στη παληα πουτανα τωωωρα!!! :grin: :grin: :grin:
Ασε και ειμαι σε διαιτα και μου τρεχουν τα σαλια γμτ :headbang: :headbang:

Αν και ειμαι τακτικος οποτε κατεβαινω αυτουνου:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Suadam,συμφωνω οτι το soi 13 και εκει γυρω απο το avenue mall ειναι η καλυτερη περιοχη.
Στρατηγικο σημειο αναμεσα σε WS και LK Metro.
Κι εγω αναμεσα σε Dunasty inn και the haven ειμαι.
Ριξε και μια ματια ομως και στο Golden Ville.. ;)

Και αυτό καλό είναι...
Ρε  :cussing: που είσαστε τον Νοέμβρη όταν ρωτούσα για χοτελ και πήγα στο Mooks.
Καλό αλλά στου διαόλου την μάνα.... In the dark side :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom