Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Μια καλη λυση για ξενοδο ειο στη Μπανγκοκ
και πολυ οικονομικη ειναι αυτο που εμεινα φετος
Μπεστ κομφορτ Μπανγκοκ με πισινα και γυμναστηριο
Κανεις τη γυμναστικη σου και μετα ριχνεις τη βουτια σου.Στα 28 ευρω μετσξυ σοι 17 και σοι 19.

Ενα αλλο που  εχει μεινει φιλος το Ομνι ταουερ στα
35 ευρω στο σοι 4. Μιλαμε παντα για Σουκχουμβιτ.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παρακαλώ όσοι έχουν προτάσεις για hotels όπως τις αναρτήσουν στο νήμα με τις χρηστικές πληροφορίες.
Ευχαριστώ...

:grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Hard...κοιτα το The haven...αν μεινεις 2 εβδομαδες θα παει στο χιλιαρικακι στη high season... .  Εχω και πιο φτηνα αλλα κοντα σε buakhao και χωρις πισινα...

Αν θυμάμαι καλά η buakhao ήταν η πιό παρακμιακή περιοχή , με καταλύματα απο 10€/night αλλά γεμάτη απο πακιστανοινδούς και 10αδες μπαράκια με μέτριότατες γυναίκες , κάποιος μου είπε μάλιστα πως απο `κει περνάνε τις πρώτες πρωινές ώρες τα "αφόρτωτα-αζήτητα" κορίτσια κατευθυνόμενα προς τις οικίες τους ... με αποτέλεσμα να μαζεύονται και όσοι έχουν περιορισμένο budget στην επιλογή κοριτσιού !
Όσο τη γνώρισα την περιοχή νομίζω πως μακράν η καλύτερη επιλογή είναι το κομάτι LK metro έως soi13 και όχι πολύ πιο πάνω απο 2nd Road ...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
με  την μεταφορα  πολλων  μπαρ  απο την beach road   και την  second   το soi  buakao  θα ειναι   προσεχως    μετα  την  walking street  το κεντρο του ενδιαφερωντος  
οι μεγαλητεροι μπιζνεσμαν   εχουν αγορασει οικοπεδα  και εχει αρχισει η   κατασκευη μεγαλων complex  2-3  ειναι  ηδη ετοιμα
το μεγαλητερο απο αυτα   θα  γινει κοντα στο ελληνικο σουβλατζιδικο    καθως  και πολλα  ξενοδοχειο  βλεπε  το νεο  Arcon.

Επισκέπτης
με  την μεταφορα  πολλων  μπαρ  απο την beach road   και την  second   το soi  buakao  θα ειναι   προσεχως    μετα  την  walking street  το κεντρο του ενδιαφερωντος  
οι μεγαλητεροι μπιζνεσμαν   εχουν αγορασει οικοπεδα  και εχει αρχισει η   κατασκευη μεγαλων complex  2-3  ειναι  ηδη ετοιμα
το μεγαλητερο απο αυτα   θα  γινει κοντα στο ελληνικο σουβλατζιδικο    καθως  και πολλα  ξενοδοχειο  βλεπε  το νεο  Arcon.
Βρηκε ο γυφτος τη σειρια του και αναγαλιασε η καρδια του!!!!!Εισαστε για κλαματα ρε!!!!Εσυ ρε κλανιαρη...μας ειπες μας εταξες...πουντα ρε?????...Εσας κανονικα πρεπει να σας απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα!!!!!

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Βρηκε ο γυφτος τη σειρια του και αναγαλιασε η καρδια του!!!!!Εισαστε για κλαματα ρε!!!!Εσυ ρε κλανιαρη...μας ειπες μας εταξες...πουντα ρε?????...Εσας κανονικα πρεπει να σας απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα!!!!!
σ εχουν ξεμπροστιασει τοσοι και δεν εχεισ απαντησει σε κανεναν.   Με επιχειρηματα  ΓΙΑΤΙ????

Επισκέπτης
συνεχισε  κοντα εισαι
Kαι σημερα μετα τις εντεκα κατω θα ειμαι!!!!Γιατι απο μαγκιες και κλανιες χορτασαμε...αλλα δεν φταις εσυ...οι αλλες λουλουδες φταινε που σου δινουν αερα...Αλλα και ταυλανδη που θα ειμαι το Μαρτη οπου θες....
Για να καταλαβουν καποιοι αλλοι ποσο γελοιο υποκειμενο εισαι,χθες που σου εστειλα ΠΜ για τηλ.κλπ το εβγαλες εδω για να βρεις μαλακιστηρια να σε λυπηθουν!!!!Η καφριλα σου δεν εχει ορια Ρε!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όταν θα ανακυριχθεί ο "Master of Thailand" πείτε και σε μας να μην έχουμε αγωνία  :headbang: :headbang: :headbang:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όταν θα ανακυριχθεί ο "Master of Thailand" πείτε και σε μας να μην έχουμε αγωνία  :headbang: :headbang: :headbang:
[/quoteΠοιος master of Tailand και συ ρε???τους master της μαλακιας ανακυρησουμε...δεν τοχεις παρει χαμπαρι ακομα????

Είμαι λίγο .... :idiot:.....σοβαρευτείτε ρεεεεε , όποιος δεν γουστάρει να βρίζεται για ανούσια θέματα απο το πληκτρολόγιο του ...απλώς ας μην απαντάει σε προκλήσεις !   

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τελευταο μυνημα που  σου απευθηνω απο εδω
 δικιο εχει ο φιλος  πεφτω σο επιπεδο σου  και καταχραζομαι την φιλοξενια  του  φορουμ  
 σου  ειπα  απο την αρχη  δεν υδρωνω απο κραυγες  και απειλες  ουτε τον μιστερ Ταυλανδ    θελω να  παραστησω
εχω  αλλους  ρυθμους  απο εσενα
οσο  για  το πμ  στο ειπα  απο την αρχη μου αρεσει το  φως  δεν   λειτουργω  εν κρυπτω  , οτι ειναι   γραφετε  δημοσια  τα  αλλα  ειναι κατινιες και δεν μου αρμοζουν  οκ?
τους  χαρακτηρισμους  τους  επιστρεφω  αλλωστε  τους  συνηθιζεις
τωρα  εαν εχεις  κατι  να πεις      και να αποδειξεις  για  τα  γραφωμενα σου   τοσο καιρο εδω μεσα
εδω ειμαστε  να σε ακουσουμε  αλλωστε αυτο αφορα  το  φορουμ
το μεταξυ μας  αστο  θα  το βρουμε  σου  ειπα   ο  χρονος  ειναι δικια μου υποθεση
εδω  κατω  θα  το  βρουμε  γιατι σε πιανουν βιασυνες??  γυρω στις  15  Μαρτη  κατεβαινεις  θα  τα  δουμε αυτα  

εν προκειμενω διαβατηριο εχεις      σκαναρησε  τις   βιζες  να  κανω και εγω το  ιδιο   και κανα  2  φιλοι ακομα       βγαλτα  φορα  παρτιδα  μαζι  με  τα  δικα μου  να  δουμε ποιος  ηταν  ποτε εκει που λεει
απλο
εαν  λες   ειμουν  μαρτη  και δεν υπαρχει σφραγιδα  εισοδου   μαλλον   αμολας    φιδια  εκτος  εαν  μπανεις με  συρραγγα
αυτα αφορουν το φορουμ  να μην τους  παραμυθιαζει  ο  καθε  τυχαρπαστος
τα  υπολοιπα εδω ειμαι εδω εισαι
απο οτι ειδες  Αντωνακη  εγραψα  για επιχειρησεις  και  επαγγελματικα  σχεδια   οχι  για  το  βαθος της πιτσας  και της  κιτσας
το κακο  λοιπον Αντωνακη  ειναι  οτι εσυ ερχεσαι  και πληρωνεις  ενω εγω εισπρατω  
ποιοσ ειναι για κλαμματα αστο , δεν κανω το σκατο μου παξιμαδι για   20μερες  κατω αλλα  σεβομαι αυτον που το κανει
και   οι  επιχειρησεις  μου δεν  ειναι  ενα    κακοφημο  μασσαζ  στο τελος της  μπαντζα  
δεν θα  επανελθω σε αυτο το θεμα απο εδω  παλι  βγαλε την χολη σου ελευθερα
ζητω  συγνωμη απο ολους εαν παραφερθικα
( οχι απο εσενα αντωνακη αυτο ειναι αλλο θεμα)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κ ακομη περιμενουν οι κατοικοι της τρουμπας με τις σφουγγαριστρες στα χερια. 

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μα καλα ρε λοσιον στην τρουμπα καθε βραδυ τι κανεις ψαρευεις ναυτακια!!!!!!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τελευταο μυνημα που  σου απευθηνω απο εδω
 δικιο εχει ο φιλος  πεφτω σο επιπεδο σου  και καταχραζομαι την φιλοξενια  του  φορουμ  
 σου  ειπα  απο την αρχη  δεν υδρωνω απο κραυγες  και απειλες  ουτε τον μιστερ Ταυλανδ    θελω να  παραστησω
εχω  αλλους  ρυθμους  απο εσενα
οσο  για  το πμ  στο ειπα  απο την αρχη μου αρεσει το  φως  δεν   λειτουργω  εν κρυπτω  , οτι ειναι   γραφετε  δημοσια  τα  αλλα  ειναι κατινιες και δεν μου αρμοζουν  οκ?
τους  χαρακτηρισμους  τους  επιστρεφω  αλλωστε  τους  συνηθιζεις
τωρα  εαν εχεις  κατι  να πεις      και να αποδειξεις  για  τα  γραφωμενα σου   τοσο καιρο εδω μεσα
εδω ειμαστε  να σε ακουσουμε  αλλωστε αυτο αφορα  το  φορουμ
το μεταξυ μας  αστο  θα  το βρουμε  σου  ειπα   ο  χρονος  ειναι δικια μου υποθεση
εδω  κατω  θα  το  βρουμε  γιατι σε πιανουν βιασυνες??  γυρω στις  15  Μαρτη  κατεβαινεις  θα  τα  δουμε αυτα  

εν προκειμενω διαβατηριο εχεις      σκαναρησε  τις   βιζες  να  κανω και εγω το  ιδιο   και κανα  2  φιλοι ακομα       βγαλτα  φορα  παρτιδα  μαζι  με  τα  δικα μου  να  δουμε ποιος  ηταν  ποτε εκει που λεει
απλο
εαν  λες   ειμουν  μαρτη  και δεν υπαρχει σφραγιδα  εισοδου   μαλλον   αμολας    φιδια  εκτος  εαν  μπανεις με  συρραγγα
αυτα αφορουν το φορουμ  να μην τους  παραμυθιαζει  ο  καθε  τυχαρπαστος
τα  υπολοιπα εδω ειμαι εδω εισαι
απο οτι ειδες  Αντωνακη  εγραψα  για επιχειρησεις  και  επαγγελματικα  σχεδια   οχι  για  το  βαθος της πιτσας  και της  κιτσας
το κακο  λοιπον Αντωνακη  ειναι  οτι εσυ ερχεσαι  και πληρωνεις  ενω εγω εισπρατω  
ποιοσ ειναι για κλαμματα αστο , δεν κανω το σκατο μου παξιμαδι για   20μερες  κατω αλλα  σεβομαι αυτον που το κανει
και   οι  επιχειρησεις  μου δεν  ειναι  ενα    κακοφημο  μασσαζ  στο τελος της  μπαντζα  
δεν θα  επανελθω σε αυτο το θεμα απο εδω  παλι  βγαλε την χολη σου ελευθερα
ζητω  συγνωμη απο ολους εαν παραφερθικα
( οχι απο εσενα αντωνακη αυτο ειναι αλλο θεμα)
ολα καλα η φωτο που ελεγες που ειναι?

Επισκέπτης
Κανενα σχολιο απο τον LYST????Που χαθηκες ρε φιλε?????

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ελληνικο σινεμα εχεις δει εσυ φιλε!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ασχολησου εσυ με  :jerking: με καμια διασημη ελληνιδα η με καμια μολδαβια και ασε μας στην ησυχια μας
για  ακολουθο του λοσιον σε κανω εσενα

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ασχολησου εσυ με  :jerking: με καμια διασημη ελληνιδα η με καμια μολδαβια και ασε μας στην ησυχια μας
για  ακολουθο του λοσιον σε κανω εσενα
για να σου πω αληθεια ,μ επιασες  :grin: :grin: :grin:
χαβαλε κανω να περασει η ωρα...
αποχορω λοιπον ,αφου πιαστηκα,, :zombie: :zombie: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom