τελευταο μυνημα που σου απευθηνω απο εδω
δικιο εχει ο φιλος πεφτω σο επιπεδο σου και καταχραζομαι την φιλοξενια του φορουμ
σου ειπα απο την αρχη δεν υδρωνω απο κραυγες και απειλες ουτε τον μιστερ Ταυλανδ θελω να παραστησω
εχω αλλους ρυθμους απο εσενα
οσο για το πμ στο ειπα απο την αρχη μου αρεσει το φως δεν λειτουργω εν κρυπτω , οτι ειναι γραφετε δημοσια τα αλλα ειναι κατινιες και δεν μου αρμοζουν οκ?
τους χαρακτηρισμους τους επιστρεφω αλλωστε τους συνηθιζεις
τωρα εαν εχεις κατι να πεις και να αποδειξεις για τα γραφωμενα σου τοσο καιρο εδω μεσα
εδω ειμαστε να σε ακουσουμε αλλωστε αυτο αφορα το φορουμ
το μεταξυ μας αστο θα το βρουμε σου ειπα ο χρονος ειναι δικια μου υποθεση
εδω κατω θα το βρουμε γιατι σε πιανουν βιασυνες?? γυρω στις 15 Μαρτη κατεβαινεις θα τα δουμε αυτα
εν προκειμενω διαβατηριο εχεις σκαναρησε τις βιζες να κανω και εγω το ιδιο και κανα 2 φιλοι ακομα βγαλτα φορα παρτιδα μαζι με τα δικα μου να δουμε ποιος ηταν ποτε εκει που λεει
απλο
εαν λες ειμουν μαρτη και δεν υπαρχει σφραγιδα εισοδου μαλλον αμολας φιδια εκτος εαν μπανεις με συρραγγα
αυτα αφορουν το φορουμ να μην τους παραμυθιαζει ο καθε τυχαρπαστος
τα υπολοιπα εδω ειμαι εδω εισαι
απο οτι ειδες Αντωνακη εγραψα για επιχειρησεις και επαγγελματικα σχεδια οχι για το βαθος της πιτσας και της κιτσας
το κακο λοιπον Αντωνακη ειναι οτι εσυ ερχεσαι και πληρωνεις ενω εγω εισπρατω
ποιοσ ειναι για κλαμματα αστο , δεν κανω το σκατο μου παξιμαδι για 20μερες κατω αλλα σεβομαι αυτον που το κανει
και οι επιχειρησεις μου δεν ειναι ενα κακοφημο μασσαζ στο τελος της μπαντζα
δεν θα επανελθω σε αυτο το θεμα απο εδω παλι βγαλε την χολη σου ελευθερα
ζητω συγνωμη απο ολους εαν παραφερθικα
( οχι απο εσενα αντωνακη αυτο ειναι αλλο θεμα)