Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ναυτακι λοσιον πηγενε κατα της 5 το πρωι στην μπανγκλα να παρεις καμια μαο σαν και αυτες στο αβαταρ σου και στο 500αρικο μπατ ξερεις εσυ!!!

Επισκέπτης
εσυ ναυτακι λοσιον πηγενε κατα της 5 το πρωι στην μπανγκλα να παρεις καμια μαο σαν και αυτες στο αβαταρ σου και στο 500αρικο μπατ ξερεις εσυ!!!
και συ να παιζεις ...να πηδας μαλλον γαιδουρια στη Φολεγανδρο!!!!!Αληθεια ρε ηλιθιε πρεπει να εισαι ο μοναδικος που στο Chiang mai δεν μπορουσε να βρει γυναικα να πηδηξει!!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ριξε και μια ματια ομως και στο Golden Ville.. ;)

Καλό φαίνεται!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φέτος που κατεβαίνω με "σφικτό" μπάτζετ κοιτάω για πρώτη φορά τόσο πολύ τα ξενοδοχεία. Συνήθως διάλεγα κάτι στα 40-45€ και πήγαινα

Ενα αλλο που  εχει μεινει φιλος το Ομνι ταουερ στα
35 ευρω στο σοι 4. Μιλαμε παντα για Σουκχουμβιτ.

Έχω μείνει Omni πριν 10 περίπου χρόνια. Ενώ το δωμάτιο ήταν πολύ μεγάλο, για κάποιο λόγο μου φαινόταν καταθλιπτικό. 'Ισως γιατί ήταν πολύ χαμηλοτάβανο. To Best το βρίσκω γύρω στα 31 στο Agoda (με όλες τις χρεώσεις)
Το πήρες το κοριτσάκι με τα γυαλάκια;  :pipa1: :grin:

Επισκέπτης
Ρε Lyst ...που εισαι ρε???? Τι θα κανουμε τωρα??Ολοι αυτοι που τους συμβουλευες, που ειναι??Σε σκυλοβρισανε και απο πανω ρεεεεε.....Και να πεις οτι δεν στα'ειπα....Ασε τα μαλακισμενα να βρουνε μονο τους την ακρη!!!! Και ποτε συμβουλες σε κομμενους γιατι θα βρεις τον μπελα σου!!!!This is Greece  ρε.....και το κακο ειναι οτι γινεται και εξαγωγη...Asia fun (και οχι Fan χαχα)Bestathens και κατι αλλοι γελοιοι σπονσορες...που το παιζουν και επιχειρηματιες!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλό φαίνεται!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φέτος που κατεβαίνω με "σφικτό" μπάτζετ κοιτάω για πρώτη φορά τόσο πολύ τα ξενοδοχεία. Συνήθως διάλεγα κάτι στα 40-45€ και πήγαινα

Έχω μείνει Omni πριν 10 περίπου χρόνια. Ενώ το δωμάτιο ήταν πολύ μεγάλο, για κάποιο λόγο μου φαινόταν καταθλιπτικό. 'Ισως γιατί ήταν πολύ χαμηλοτάβανο. To Best το βρίσκω γύρω στα 31 στο Agoda (με όλες τις χρεώσεις)
Το πήρες το κοριτσάκι με τα γυαλάκια;  :pipa1: :grin:

Κοιτα και αυτό

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε Lyst ...που εισαι ρε???? Τι θα κανουμε τωρα??Ολοι αυτοι που τους συμβουλευες, που ειναι??Σε σκυλοβρισανε και απο πανω ρεεεεε.....Και να πεις οτι δεν στα'ειπα....Ασε τα μαλακισμενα να βρουνε μονο τους την ακρη!!!! Και ποτε συμβουλες σε κομμενους γιατι θα βρεις τον μπελα σου!!!!This is Greece  ρε.....και το κακο ειναι οτι γινεται και εξαγωγη...Asia fun (και οχι Fan χαχα)Bestathens και κατι αλλοι γελοιοι σπονσορες...που το παιζουν και επιχειρηματιες!!!!

Εδω είμαι έχει αναβαθμιστεί πολύ το θρεντάκι και φοβάμαι μην μας την πέσει ο Βέλτσος :grin:

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και συ να παιζεις ...να πηδας μαλλον γαιδουρια στη Φολεγανδρο!!!!!Αληθεια ρε ηλιθιε πρεπει να εισαι ο μοναδικος που στο Chiang mai δεν μπορουσε να βρει γυναικα να πηδηξει!!!
δεν εχεις αφησει προβατο για προβατο  :zfuck: απο την κρητη μεχρι τον εβρο και ναυτακι απο rio de janeiro μεχρι bangkok

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ενω εσυ εισαι Ο μεγαλος επιχειρηματιας και ο μονος που εβγαλε λεφτα στην ταυλανδη
αντε ρε λιγουρη χαραμοφαη που ψαχνεις κανα ελληνα να των φλομοσεις στα παραμυθια για να σε σπονσαρει
της γκομενες που περνεις εσυ κρατα τες για παρτι σου προτιμω  :jerking: παρα με αυτες που να με πληρωνουν κιολας ρε μακρια

Επισκέπτης
Εδω είμαι έχει αναβαθμιστεί πολύ το θρεντάκι και φοβάμαι μην μας την πέσει ο Βέλτσος :grin:
Φιλε ...κατα το γκαρσονι και ο πελατης.....εγω το ξαναλεω...την πλακα μου κανω..δεν αξιζει τιποτα παραπανω με αυτους τους αγαμητους γελοιους τυπους,που το παιζουν και σοβαροφανεις τρομαρα τους...

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε ...κατα το γκαρσονι και ο πελατης.....εγω το ξαναλεω...την πλακα μου κανω..δεν αξιζει τιποτα παραπανω με αυτους τους αγαμητους γελοιους τυπους,που το παιζουν και σοβαροφανεις τρομαρα τους...
αντε σοβαρε κοντευει 11 ερχεται ο στολος

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλο ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε καποια μερα ολα τα παιδια απο το φορουμ  να πιουμε καμια μπυρα η κανα καφε
Υγ χωρις οπλα  μονο οπλο η καλη διαθεση  :rockon:

Επισκέπτης
κανα ελληνα να των φλομοσεις στα παραμυθια για να σε σπονσαρει
της γκομενες που περνεις εσυ κρατα τες για παρτι σου προτιμω   παρα με αυτες που να με πληρωνουν κιολας ρε μακρια

Ωραιο το χιουμορ του βλακα εεε????μαλλον ομως χρειαζεσαι και διερμηνεα!!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
καλο ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε καποια μερα ολα τα παιδια απο το φορουμ  να πιουμε καμια μπυρα η κανα καφε
Υγ χωρις οπλα  μονο οπλο η καλη διαθεση  :rockon:
Κάτι σαν τους βουλευτές δηλαδή,μπινελίκια εντός βουλής φιλαράκια εκτός. :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
καλο ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε καποια μερα ολα τα παιδια απο το φορουμ  να πιουμε καμια μπυρα η κανα καφε
Αν όντως ενδιαφέρεστε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα Σ/Κ για καφέ (αρκεί νάχει καλή μέρα). Δεκτά πμ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Lusiano
Χωρις  καμμια διαθεση να αρπαχτω μαζι σου, σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι :Ακουσε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom