thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ ναυτακι λοσιον πηγενε κατα της 5 το πρωι στην μπανγκλα να παρεις καμια μαο σαν και αυτες στο αβαταρ σου και στο 500αρικο μπατ ξερεις εσυ!!!
και συ να παιζεις ...να πηδας μαλλον γαιδουρια στη Φολεγανδρο!!!!!Αληθεια ρε ηλιθιε πρεπει να εισαι ο μοναδικος που στο Chiang mai δεν μπορουσε να βρει γυναικα να πηδηξει!!!εσυ ναυτακι λοσιον πηγενε κατα της 5 το πρωι στην μπανγκλα να παρεις καμια μαο σαν και αυτες στο αβαταρ σου και στο 500αρικο μπατ ξερεις εσυ!!!
Ριξε και μια ματια ομως και στο Golden Ville.. ;)
Ενα αλλο που εχει μεινει φιλος το Ομνι ταουερ στα
35 ευρω στο σοι 4. Μιλαμε παντα για Σουκχουμβιτ.
Καλό φαίνεται!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φέτος που κατεβαίνω με "σφικτό" μπάτζετ κοιτάω για πρώτη φορά τόσο πολύ τα ξενοδοχεία. Συνήθως διάλεγα κάτι στα 40-45€ και πήγαινα
Έχω μείνει Omni πριν 10 περίπου χρόνια. Ενώ το δωμάτιο ήταν πολύ μεγάλο, για κάποιο λόγο μου φαινόταν καταθλιπτικό. 'Ισως γιατί ήταν πολύ χαμηλοτάβανο. To Best το βρίσκω γύρω στα 31 στο Agoda (με όλες τις χρεώσεις)
Το πήρες το κοριτσάκι με τα γυαλάκια;
Ρε Lyst ...που εισαι ρε???? Τι θα κανουμε τωρα??Ολοι αυτοι που τους συμβουλευες, που ειναι??Σε σκυλοβρισανε και απο πανω ρεεεεε.....Και να πεις οτι δεν στα'ειπα....Ασε τα μαλακισμενα να βρουνε μονο τους την ακρη!!!! Και ποτε συμβουλες σε κομμενους γιατι θα βρεις τον μπελα σου!!!!This is Greece ρε.....και το κακο ειναι οτι γινεται και εξαγωγη...Asia fun (και οχι Fan χαχα)Bestathens και κατι αλλοι γελοιοι σπονσορες...που το παιζουν και επιχειρηματιες!!!!
δεν εχεις αφησει προβατο για προβατο απο την κρητη μεχρι τον εβρο και ναυτακι απο rio de janeiro μεχρι bangkokκαι συ να παιζεις ...να πηδας μαλλον γαιδουρια στη Φολεγανδρο!!!!!Αληθεια ρε ηλιθιε πρεπει να εισαι ο μοναδικος που στο Chiang mai δεν μπορουσε να βρει γυναικα να πηδηξει!!!
ενω εσυ εισαι Ο μεγαλος επιχειρηματιας και ο μονος που εβγαλε λεφτα στην ταυλανδηΡε Lyst ...που εισαι ρε???? Τι θα κανουμε τωρα??Ολοι αυτοι που τους συμβουλευες, που ειναι??Σε σκυλοβρισανε και απο πανω ρεεεεε.....Και να πεις οτι δεν στα'ειπα....Ασε τα μαλακισμενα να βρουνε μονο τους την ακρη!!!! Και ποτε συμβουλες σε κομμενους γιατι θα βρεις τον μπελα σου!!!!This is Greece ρε.....και το κακο ειναι οτι γινεται και εξαγωγη...Asia fun (και οχι Fan χαχα)Bestathens και κατι αλλοι γελοιοι σπονσορες...που το παιζουν και επιχειρηματιες!!!!
Φιλε ...κατα το γκαρσονι και ο πελατης.....εγω το ξαναλεω...την πλακα μου κανω..δεν αξιζει τιποτα παραπανω με αυτους τους αγαμητους γελοιους τυπους,που το παιζουν και σοβαροφανεις τρομαρα τους...Εδω είμαι έχει αναβαθμιστεί πολύ το θρεντάκι και φοβάμαι μην μας την πέσει ο Βέλτσος
αντε σοβαρε κοντευει 11 ερχεται ο στολοςΦιλε ...κατα το γκαρσονι και ο πελατης.....εγω το ξαναλεω...την πλακα μου κανω..δεν αξιζει τιποτα παραπανω με αυτους τους αγαμητους γελοιους τυπους,που το παιζουν και σοβαροφανεις τρομαρα τους...
αντε σοβαρε κοντευει 11 ερχεται ο στολος
Κάτι σαν τους βουλευτές δηλαδή,μπινελίκια εντός βουλής φιλαράκια εκτός.καλο ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε καποια μερα ολα τα παιδια απο το φορουμ να πιουμε καμια μπυρα η κανα καφε
Υγ χωρις οπλα μονο οπλο η καλη διαθεση
μια μικρογραφια ειμαστε και εμεις της ελληνικης κοινωνιαςΚάτι σαν τους βουλευτές δηλαδή,μπινελίκια εντός βουλής φιλαράκια εκτός.
Αν όντως ενδιαφέρεστε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα Σ/Κ για καφέ (αρκεί νάχει καλή μέρα). Δεκτά πμ.καλο ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε καποια μερα ολα τα παιδια απο το φορουμ να πιουμε καμια μπυρα η κανα καφε
αξιοπιστε κε ΜακουληΑν όντως ενδιαφέρεστε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα Σ/Κ για καφέ (αρκεί νάχει καλή μέρα). Δεκτά πμ.
Αν όντως ενδιαφέρεστε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα Σ/Κ για καφέ (αρκεί νάχει καλή μέρα). Δεκτά πμ.