Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
lyst μιλαω με το μωρο μου καθε μερα στο σκαιπ...πηγα να κοιμηθω 6 το πρωι χθες και τζουπ μου ρχετε κληση με καμερα...ερωτευτηκα κοριτσι απο το isaan...αχχχχχχχ

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
lyst μιλαω με το μωρο μου καθε μερα στο σκαιπ...πηγα να κοιμηθω 6 το πρωι χθες και τζουπ μου ρχετε κληση με καμερα...ερωτευτηκα κοριτσι απο το isaan...αχχχχχχχ
Περαστικά :rockon:
Αν και στα επόμενα ταξίδια θα ερωτευθείς κι άλλα. :knockinb:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν ο τόπος κανονίστηκε. Θησείο στη γέφυρα του Ηλεκτρικού 12 το μεσημέρι και μετά πάμε σε παρακείμενο υπαίθριο καφέ.
Το θέμα επαναλαμβάνω είναι νάχει καλό καιρό.
Θα δούμε τον καιρό και αύριο τα βραδάκι ανακοινώνεται οριστικά.
Αν όχι, λόγω καιρού, το επόμενο Σ/Κ.

-λόρδε μου δεν έχουμε πολλά να κανονίσουμε. ούτε τραπέζια θα κλέίσουμε ούτε τίποτα. Η περιοχή είναι γεμάτη με καφε-ουζερί κλπ και θα βρούμε μέρος κατάλληλο όσοι και αν είμαστε. Στο φινάλε πάμε και στην Ακρόπολη  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
κριμα θα θελα να ειμε στη συναντηση...αν γινει

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Μπράβο το έσωσες... :2funny: :2funny:
ναι ρε φιλε σιγουρα...θα την ξαναδω παντως αν εχω επαφη ως τοτε γιατι περασα καλα..τα αλλα ειναι συνηθισμενα πραματα...
Σκοπος ειναι και να περνας καλα μαζι της εξω οταν βγαινετε,με την γκομενα ειχαμε την ιδια τρελα οτι και να καναμε....
Παντως εριξε πολυ κλαμα,πρεπει να εχει κανει δραματικη σχολη..αλλα 3 ωρες να κλαιει ασταματητα που την εκανα σκηνη ζηλοτυπιας με αλλη γκομενα πρωτη φορα το βλεπω... Και στον αποχωρισμο εκλαψε πολυ...
Καποιος να μου το εξηγησει αυτο γιατι ωρες ωρες η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
ναι ρε φιλε σιγουρα...θα την ξαναδω παντως αν εχω επαφη ως τοτε γιατι περασα καλα..τα αλλα ειναι συνηθισμενα πραματα...
Σκοπος ειναι και να περνας καλα μαζι της εξω οταν βγαινετε,με την γκομενα ειχαμε την ιδια τρελα οτι και να καναμε....
Παντως εριξε πολυ κλαμα,πρεπει να εχει κανει δραματικη σχολη..αλλα 3 ωρες να κλαιει ασταματητα που την εκανα σκηνη ζηλοτυπιας με αλλη γκομενα πρωτη φορα το βλεπω... Και στον αποχωρισμο εκλαψε πολυ...
Καποιος να μου το εξηγησει αυτο γιατι ωρες ωρες η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...
Κράτα τις καλές στιγμές που πέρασες και φροντισε να περάσεις το ίδιο αν την ξαναδεις.
Πληροφοριακά πάντως αν έχεις γυρίσει δύο βδομάδες αυτή έχει προλάβει να ξανακλάψει΄κανα δύο φορές.
Αντε βραδιάτικα με κολλάζεις και θα μου την πέσει πάλι ο βλάκας με τα κορίτσια των πολυεθνικών. :S

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μην μιλαμε καλυτερα για φιλακια,αγαπες,καρδουλες και ο αλλος μενει απο καποτες και γαμαει με σακουλες σκουπιδιων, γιατι θα μας φανε λαχανο... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τεκιλα διαλεξε τι θες, αγαπουλης η σκληρος σεξοτουριστας, ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Τεκιλα διαλεξε τι θες, αγαπουλης η σκληρος σεξοτουριστας, ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει.

σαυτο το τεταρτο ταξιδι που εκανα phuket-pattaya ειμασταν στις παρτουζες και bangkok αραξα 7 μερες με το γκομενακι...αρα εκανα κατι ενδιαμεσο για φετος...καθε φορα δεν ξερεις τι θα σου  κατσει...ρε περασα superrrrrrrrr πολυ τρελαααααα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
και ενα βιντεακι μου απο ενα στιγμιοτυπο απο το DEMO CLUB ΣΤΗΝ BANGKOK.τελευταιο κοματι της βραδιας και κλεινει το μαγαζι...Φεβρουαριος 2013

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το πρωτο πραγμα που μου εκανε τεραστια εντυπωση στη Ταυλανδη,ηταν η ευκολια με την οποια ανοιγουν και κλεινουν οι Ταυλανδεζες τη στροφιγγα του κλαματος...
Κι ειμαι κι ευαισθητος τρομαρα μου...
Μια...Δυο...Ωσπου τη πηρα χαμπαρι τη δουλεια...
Και η πραγματικη "ολοκληρωση" του σεξοτουριστα στη Ταυλανδη,ειναι οταν θα καταφερει να φλομωσει μια Ταυλανδεζα με περισσοτερα ψεμματα απο οσα αυτη αυτον... :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ρε εδω βλεπουνε τα τουρκικα και κλαινε και τον θεοχαρη δεν θα σε πιασει και σενα κατι οταν βλεπεις την αλλη να εχει πλανταξει στο κλαμα επι ποσες ωρες απο το mixx που ειμασταν στην bangkok εως και 3 ωρες στο χοτελ δεν μπορουσα να την συνεφερω επειδη πηγα διπλα σε αλλες ταυλανδεζες και χορεψα...οκ παιζουν θεατρο αλλα τετοια παρασταση πρωτη φορα ειδα...21 ετων το κοριτσι...οκ μπορει να ειμαστε μαλακες και  να τρωμε κουτοχορτο αλλα καταλαβενουμε και καποια πραματα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Αυτό το σκ δεν μπορώ -αν με θέλετε βέβαια- (αν δεν με θέλετε αραβική πούτσα να πηδάει τα τιλάκ σας πούστηδες  :grin:) θα είμαι Κρήτη.. Ίσως το επόμενο να είμαι άθενς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom