pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τον Αυγουστο εχει ραμαζανι και τα αραβοπακιστανοινδα δε κανουν κοκο..Καθαριζει η WS..
ειναι σαν να λεμε περναει ο Δημος με τη μανικα ε? εχει τισ κολοβροχες ομως ρε γαμω....ετσι δεν ειναι ? δεν εχω βρεθει ποτε αυγουστο κατωΤον Αυγουστο εχει ραμαζανι και τα αραβοπακιστανοινδα δε κανουν κοκο..Καθαριζει η WS..
Stefan οι βροχες τον Αυγουστο ειναι σα το λαχειο..Θυμαμαι μια χρονια που ειχα παει Μπανγκοκ,Πουκετ,Πατταγια και επι 15 μερες δεν ειχα πετυχει καμμια μερα με βροχη.ειναι σαν να λεμε περναει ο Δημος με τη μανικα ε? εχει τισ κολοβροχες ομως ρε γαμω....ετσι δεν ειναι ? δεν εχω βρεθει ποτε αυγουστο κατω
Λοιπόν ο τόπος κανονίστηκε. Θησείο στη γέφυρα του Ηλεκτρικού 12 το μεσημέρι και μετά πάμε σε παρακείμενο υπαίθριο καφέ.
Το θέμα επαναλαμβάνω είναι νάχει καλό καιρό.
Θα δούμε τον καιρό και αύριο τα βραδάκι ανακοινώνεται οριστικά.
Αν όχι, λόγω καιρού, το επόμενο Σ/Κ.
-λόρδε μου δεν έχουμε πολλά να κανονίσουμε. ούτε τραπέζια θα κλέίσουμε ούτε τίποτα. Η περιοχή είναι γεμάτη με καφε-ουζερί κλπ και θα βρούμε μέρος κατάλληλο όσοι και αν είμαστε. Στο φινάλε πάμε και στην Ακρόπολη
Δεν κανουμε τιποτα ετσι.....σημειο συναντησης La Bambola!!Και οποιος αντεξει!!!Δυστυχως και εγω δεν μπορω αυτο το Σ/Κ.
Μπορω το αλλο Σαββατο, αυτο εννοουσα οταν εγραψα να το κανονισουμε.
Τον Αυγουστο εχει ραμαζανι και τα αραβοπακιστανοινδα δε κανουν κοκο..Καθαριζει η WS..
απο τις σημαντικοτερες πληροφορειες ever !9 ιουλιου με 7 αυγουστου πεφτει το ραμαζανι φετος
δεν εισαι ο μονοςέχω την εντύπωση ότι το ραμαζάνι δεν είναι σταθερή γιορτή κ ότι φέτος πέφτει μες τον ιούλιο!
δεν τους μπορώ με τίποτα τους άραβες!
μαλιστα......οκ pip το βλεπω για την περιοδο ραμαζανιουStefan οι βροχες τον Αυγουστο ειναι σα το λαχειο..Θυμαμαι μια χρονια που ειχα παει Μπανγκοκ,Πουκετ,Πατταγια και επι 15 μερες δεν ειχα πετυχει καμμια μερα με βροχη.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι ημουνα μπανγκοκ και στο Πουκετ εριχνε καρεκλες..Και οταν πηγα την επομενη μερα,σταματησαν και ξεκινησε να βρεχει στη Μπανγκοκ. !
Βεβαια δε θυμαμαι ποτε να εχω φαει πολυ βροχη..Ενταξει,ανοιγουν οι ουρανοι για κανα μισαωρο-μια ωρα και μετα τελος...Αντε να συμβαινει αυτο τις μισες μερες...Δεν ειναι δηλαδη και τοσο τραγικα τα πραματα..
Οχι σα τις Φιλιππινες περυσι που εβρεχε ασταματητα χωρις ουτε μια ωρα διαλλειμα επι 4 μερες!!!!!Και βεβαια πλυμμηρισαν τα παντα...
Αν εχεις αγωνια να σε προετοιμασω.τελικα τι θα γινει με την συναντηση?????????/?
μοντελα δηλαδη!!!!!!!!!!Αν εχεις αγωνια να σε προετοιμασω.
Ο φον εχει κοτσιδα
Ο λορδος ειναι κυριλατος
Ο πιπινομανιακ ειναι ομορφοπαιδο
Εγω ειμαι πιο ομορφος απο το αβαταρ του lyst και ασχημοτερος απο τον σχινοχαρα.
χαχα...υποψειαζομαι.....Και ποιος σας ειπε ρε,οτι στο Ραμαζανι κανουν κρατει οι Αραβοπακοι????τεζα απο δαυτους ειναι!!!!
Αλλα οι ουσια ειναι οτι υπαρχουν αλλοιοιοιοιοι ...χειροτεροι απο τους πακι!!!!!!