Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τον Αυγουστο εχει ραμαζανι και τα αραβοπακιστανοινδα δε κανουν κοκο..Καθαριζει η WS.. :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τον Αυγουστο εχει ραμαζανι και τα αραβοπακιστανοινδα δε κανουν κοκο..Καθαριζει η WS.. :grin:
ειναι σαν να λεμε περναει ο Δημος με τη μανικα ε? εχει τισ κολοβροχες ομως ρε γαμω....ετσι δεν ειναι ? δεν εχω βρεθει ποτε αυγουστο κατω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
[quote author=Suadam link=topic=2495.msg4389979#msg4389979 date=1362082206
Καλό φαίνεται!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φέτος που κατεβαίνω με "σφικτό" μπάτζετ κοιτάω για πρώτη φορά τόσο πολύ τα ξενοδοχεία. Συνήθως διάλεγα κάτι στα 40-45€ και πήγαινα

Έχω μείνει Omni πριν 10 περίπου χρόνια. Ενώ το δωμάτιο ήταν πολύ μεγάλο, για κάποιο λόγο μου φαινόταν καταθλιπτικό. 'Ισως γιατί ήταν πολύ χαμηλοτάβανο. To Best το βρίσκω γύρω στα 31 στο Agoda (με όλες τις χρεώσεις)
Το πήρες το κοριτσάκι με τα γυαλάκια;  :pipa1: :grin:
[/quote]Κοιτα και directrooms.com  η ,explura.com/my
Το κοριτσακι με τα γυαλακια το πηρα ηταν λιγο πιο
παχουλη απο τη φωτο, και μου αρεσε καλυτερα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ειναι σαν να λεμε περναει ο Δημος με τη μανικα ε? εχει τισ κολοβροχες ομως ρε γαμω....ετσι δεν ειναι ? δεν εχω βρεθει ποτε αυγουστο κατω
Stefan οι βροχες τον Αυγουστο ειναι σα το λαχειο..Θυμαμαι μια χρονια που ειχα παει Μπανγκοκ,Πουκετ,Πατταγια και επι 15 μερες δεν ειχα πετυχει καμμια μερα με βροχη.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι ημουνα μπανγκοκ και στο Πουκετ εριχνε καρεκλες..Και οταν πηγα την επομενη μερα,σταματησαν και ξεκινησε να βρεχει στη Μπανγκοκ. !
Βεβαια δε θυμαμαι ποτε να εχω φαει πολυ βροχη..Ενταξει,ανοιγουν οι ουρανοι για κανα μισαωρο-μια ωρα και μετα τελος...Αντε να συμβαινει αυτο τις μισες μερες...Δεν ειναι δηλαδη και τοσο τραγικα τα πραματα..
Οχι σα τις Φιλιππινες περυσι που εβρεχε ασταματητα χωρις ουτε μια ωρα διαλλειμα επι 4 μερες!!!!!Και βεβαια πλυμμηρισαν τα παντα...

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και μια ανταποκριση απο το μετωπο, στην Πατταγια τωρα το Μαρτη ο κοσμος αισθητα μειωμενος αλλα δυστηχως η ποιοτητα των κοριτσιων στα μπαρ κατω του μετριου, μετα απο πολυ ψαξιμο εχω βρει 6-7 καλα κομματια τα go-go και η walking street μονοδρομος και τα βαριεμαι τα ξενυχτια,οι τιμες πατταγια ψιλοτσιμπιμενες το σορτ ταιμ στη beach road πηγε στο χιλιαρικο απο 500  πριν δυο χρονια το μονο καλο οτι για χιλιαρικο κατεβαινουν πολλα μουνια και υπαρχει ποικιλια γιατι για go-go καθε μερα δεν ειμαι. Αναμενω τον μεγιστο Pagtao απο Bangkok για συνεχεια στο ψαροχωρι. Αυτα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπόν ο τόπος κανονίστηκε. Θησείο στη γέφυρα του Ηλεκτρικού 12 το μεσημέρι και μετά πάμε σε παρακείμενο υπαίθριο καφέ.
Το θέμα επαναλαμβάνω είναι νάχει καλό καιρό.
Θα δούμε τον καιρό και αύριο τα βραδάκι ανακοινώνεται οριστικά.
Αν όχι, λόγω καιρού, το επόμενο Σ/Κ.

-λόρδε μου δεν έχουμε πολλά να κανονίσουμε. ούτε τραπέζια θα κλέίσουμε ούτε τίποτα. Η περιοχή είναι γεμάτη με καφε-ουζερί κλπ και θα βρούμε μέρος κατάλληλο όσοι και αν είμαστε. Στο φινάλε πάμε και στην Ακρόπολη  :grin:

Δυστυχως και εγω δεν μπορω αυτο το Σ/Κ.
Μπορω το αλλο Σαββατο, αυτο εννοουσα οταν εγραψα να το κανονισουμε. :grin:

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

έχω την εντύπωση ότι το ραμαζάνι δεν είναι σταθερή γιορτή κ ότι φέτος πέφτει μες τον ιούλιο!

δεν τους μπορώ με τίποτα τους άραβες!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
9 ιουλιου με 7 αυγουστου πεφτει το ραμαζανι φετος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Stefan οι βροχες τον Αυγουστο ειναι σα το λαχειο..Θυμαμαι μια χρονια που ειχα παει Μπανγκοκ,Πουκετ,Πατταγια και επι 15 μερες δεν ειχα πετυχει καμμια μερα με βροχη.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι ημουνα μπανγκοκ και στο Πουκετ εριχνε καρεκλες..Και οταν πηγα την επομενη μερα,σταματησαν και ξεκινησε να βρεχει στη Μπανγκοκ. !
Βεβαια δε θυμαμαι ποτε να εχω φαει πολυ βροχη..Ενταξει,ανοιγουν οι ουρανοι για κανα μισαωρο-μια ωρα και μετα τελος...Αντε να συμβαινει αυτο τις μισες μερες...Δεν ειναι δηλαδη και τοσο τραγικα τα πραματα..
Οχι σα τις Φιλιππινες περυσι που εβρεχε ασταματητα χωρις ουτε μια ωρα διαλλειμα επι 4 μερες!!!!!Και βεβαια πλυμμηρισαν τα παντα...
μαλιστα......οκ pip  το βλεπω για την περιοδο ραμαζανιου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και αφου εχουν ψεκασει με αραβοκτονο  :grin:

Επισκέπτης
Και ποιος σας ειπε ρε,οτι στο Ραμαζανι κανουν κρατει οι Αραβοπακοι????τεζα απο δαυτους ειναι!!!!
Αλλα οι ουσια ειναι οτι υπαρχουν αλλοιοιοιοιοι ...χειροτεροι απο τους πακι!!!!!!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υστερα απο 2 χρονια απουσιας διαπιστωνω οτι πολλα εχουν αλλαξει στο ψαροχωρι, παλια στεκια και γνωριμα πεθαναν, καινουρια δημιουργηθηκαν γενικα ηρθαν τα πανω κατω, στα μπαρ πλεον μονο κατι γριες και καινουρια go go παντου οπου εχουν και τα καλυτερα μουνια αλλα στο 2χιλιαρο και 700 barfine, το soi 7 και 8 χωρις ωραια μουνια και πραγματικα εχω χαζεψει με το τι γινεται στην παραλια, μιλαμε γυναικες για ολα τα γουστα μετα τις 10 το βραδυ, χαμος, σημερα πηρα φοιτητριουλα 28 ετων απιστευτο μωρο στα 700 μπατ και ηταν και φοβερη στις επιδοσεις, φυσικα την εκλεισα και για αυριο για long, μου ζητησε 2χιλιαρο αλλα για τετοιο μωρο να τα δωσω ουτως η αλλως με κατι κερασματα κτλ τοσο περιπου βγαινουν και τα κοριτσια απο τα μπαρ.Μιλωντας με φιλο Αγγλο ιδιοκτητη μπαρ μου ειπε οτι ο λογος για την ανυπαρξια ομορφων γυναικων στα μπαρ ειναι οι σπονσορες φαρανγ οι οποιοι στελνοντας χρηματα τις βγαζουν, ευτηχως που παιζει δυνατα η παραλια γιατι αλλιως την ειχα κανει αμεσα για Bangkok, να παιξω ναι μεν πιο ακριβα αλλα και σε αλλο επιπεδο, αλλα και απο την αλλη ενα μηνα μονο πρωτευουσα ειναι πολυ την εχω αφησει για τις τελευταιες 10 μερες,θα συνεχισω την ανταποκριση και τις επομενες ημερες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τελικα τι θα γινει με την συναντηση?????????/? :grouphug: :grouphug:
Αν εχεις αγωνια να σε προετοιμασω.
Ο φον εχει κοτσιδα
Ο λορδος ειναι κυριλατος
Ο πιπινομανιακ ειναι ομορφοπαιδο
Εγω ειμαι πιο ομορφος απο το αβαταρ του lyst και ασχημοτερος απο τον σχινοχαρα.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν εχεις αγωνια να σε προετοιμασω.
Ο φον εχει κοτσιδα
Ο λορδος ειναι κυριλατος
Ο πιπινομανιακ ειναι ομορφοπαιδο
Εγω ειμαι πιο ομορφος απο το αβαταρ του lyst και ασχημοτερος απο τον σχινοχαρα.
μοντελα δηλαδη!!!!!!!!!! :uglystupid:
οτι πρεπει για καστινγκ σε ταινιες του σειρηνακι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σόρρυ που άργησα να ειδοποιήσω.
Μετά από πολλά πμ που μου ζητούσαν να το καθυστερήσω αλλά και λόγω επιδείνωσης του καιρού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 9/3 στο Θησείο στις 12.00.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και ποιος σας ειπε ρε,οτι στο Ραμαζανι κανουν κρατει οι Αραβοπακοι????τεζα απο δαυτους ειναι!!!!
Αλλα οι ουσια ειναι οτι υπαρχουν αλλοιοιοιοιοι ...χειροτεροι απο τους πακι!!!!!!
χαχα...υποψειαζομαι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom