thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η μπανγκοκ ειναι γεματη με αφισες με τα προσωπα των υποψηφιων και ο καθενας εχει ενα νουμεροκαλλιστεια εχουνε ή εκλογες?
η μπανγκοκ ειναι γεματη με αφισες με τα προσωπα των υποψηφιων και ο καθενας εχει ενα νουμεροκαλλιστεια εχουνε ή εκλογες?
- O Lusiano
Μοναχικος Λυκος ρε????Κανενας μαζι μου????
Για να δω το κουραγιο σου,Οι φυλές του θρεντ :
- Οι Masters & Lords of the Thailand
- O Lusiano
- Οι αντι-lusiano
- Οι πρόθυμοι καθοδηγητές μαλακιστηριών
- Τα μαλακιστήρια (ή και φρούτα)
Για να δω το κουραγιο σου,
Εσυ σε ποια φυκη κατατασεις τον εαυτο σου;
Είμαι 5 , θέλω να γίνω 4 , συμπαθώ τους 3 & 2 , θαυμάζω και σέβομαι τους 1
Λες να ξεμεινε η Μπανγκοκ απο γυναικες;Μη μου πεις οτι δεν εχεις καβατζοτηλεφωνα και ξεμεινες,
Σιγουρα καποιο πιπινι απο παλια θα βρεθηκε για να γλυψει το γερικο πουλι σου.
- O Lusiano
Μοναχικος Λυκος ρε????Κανενας μαζι μου????
Είμαι 5 , θέλω να γίνω 4 , συμπαθώ τους 3 & 2 , θαυμάζω και σέβομαι τους 1
για συναλλαγμα που παμε?
επισης το κανουμε με cash η με καρτα?
το ξενοδοχειο που θα κλεισω απο το booking δειχνει την τιμη σε euro. Οταν παω να το πληρωσω εκει σε τι το πληρωνω?
τυ
για συναλλαγμα που παμε?
επισης το κανουμε με cash η με καρτα?
το ξενοδοχειο που θα κλεισω απο το booking δειχνει την τιμη σε euro. Οταν παω να το πληρωσω εκει σε τι το πληρωνω?
τυ
Συνάλλαγμα κάνεις σε ανταλλακτηρια , τσεκάρεις ισοτιμίες και πας στην καλύτερη .
Μπορείς να κάνεις αναλύψεις απο ΑΤΜ αλλά όχι πολλές φορές γιατί οι κρατήσεις είναι μεγάλες .
Το booking σου δίνει τιμή ισοτιμίας σε ευρώ , πληρώνεις εκεί σε μπατ , αν μάλιστα απο το κλείσιμο ώς τη στιγμή της πληρωμής η ισοτιμία αλλάξει πληρώνεις τη τιμή που "τρέχει" ...
στα ανταλλακτηρια μπορεις να κανεις συνναλαγμα μεσω καρτας χωρις extra χρεωση?
δηλαδη να τραβηξουν ευρω και να σου δωσουν baht
στα ανταλλακτηρια μπορεις να κανεις συνναλαγμα μεσω καρτας χωρις extra χρεωση?
δηλαδη να τραβηξουν ευρω και να σου δωσουν baht
φανταζομαι το atm εχει καλυτερο rate απο τα ανταλλακτηρια αλλα 150bht fix χρεωση σωστα?
λοιπον ακου φιλε για να πετυχεις το καλυτερο rate στην πατταγια θα πας πισω απο walkin street στην προεκταση του σεκοντ ροουντ απο την απεναντι μερια ειναι ενας ινδος εχει μαγαζι με πινακες , αν του πας μεγαλα (100σταρικα η διακοσαρια) στα χαλαει μπορει και 5-7 μπατ πανω στο ευρωφανταζομαι το atm εχει καλυτερο rate απο τα ανταλλακτηρια αλλα 150bht fix χρεωση σωστα?