Και μεις αλλαξοπιστησαμε απο αλλου....Τι να λεει αυτο!!!! Ετσι γουσταρει, ετσι κανει...up to him...Εσυ απο που αλλαξοπιστησες?? πες μας, και ασε τους αλλους!!
δεν αλαξοπιστησα
αλλα επειδη εχω παει 200 φορες ουκρανια βουλγαρια κλπ τα τελευταια χρονια
επειδη για να εισαι μαχιμος ,θες απο 40ευτω τη μερα απαρτμεντ κ 30ε την μερα αμαξι κι αλλα 60-160 την μερα για νασαι στην γυρα για καμακι κ σεμι-προ ντεβουσκες,μας κανει συνολο 120-200 την μερα,πιο κατω οχι,
κ μιλαω ρωσσικα καλουτσικα κ δεν με πηραν κ τα χρονια ακομα,δεν ειμαι δηλαδη τουριστοχουφτελ να βαζω ευρα στο ατμ ολη την ωρα ,αλλα μπαρμπας απο αμερικα
κι ετσι ομως, ενα 12ημεο η 15νθημερο που συνηθως πηγαινω ,μου βγαινει κανα 2500-2600 την φορα,αντε 2-2200 ,μαζι με αεροπορικα λεω
αλλα η ua εκτος απο νιμου τιποτε αλλο βασικα,στις 10μερες εχεις βαρεθει,,,,
ετσι κι ειπα να μην παω μια φορα,ουκρανια,αλλα να δοκιμασω να δω πως ειναι κ η ταυλανδη,κανα 12-15νθημερο,αφου τα λεφτα τα ιδια ειναι περιπου
εναι τα εισητηρια 400ε πιο πανω
αλλα απο την αλλη γλυτωνω τα 500-600ε αμαξι κ βενζινες,απ οτι καταλαβα εκει δεν εχει εξοδα η μετακινηση ,περα αν αλλαξεις περιοχη,ουτε αμαξι να νοικιαζεις ουτε τετοια,,,
βαλε κ τα φαγητα ντισκο πουναι πιο φτηνα απ οτι καταλαβα,κι η ολη φαση νομιζω δεν ειναι τοσο ακριβο το κωλοβαρεμα οσο στην ουκρανια
συν το οτι
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΠΩς ΕΙΝΑΙ σαν αλλαγη ,σαν κατι καινουριο,να ξεφυγω λιγο ρε αδερφε,ερχεται κουπι απο απριλη
το νιμου ειναι δευτερευον τογραψα κι αρχικα,το περιβαλλον κι η ολη φαση με εμπνεει απ οσο εχω διαβασει εδω μεδα βασικα κι απ οτι βιντεακια εχω δει
δεν πιστευω ετσι κι αλλιως οτι εχει σαν ουκρανια αλλου,στο θεμα αυτο..
οποτε δεν αλαξοπιστησα
απλα θελω κ κατι διαφορετικο μια τοσο
ελπιζω να σε καλυψα,, ;)