Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια ειμαι καινουργιος στο θεμα αυτο, αλλα δεν μπορω να ψαχνω μεσα στις 2000+ σελιδες μια μια...Μπορει να μου πει κανεις σε ποιες σελιδες ειναι οι πληροφοριες για τιμες, για τα κομματια που υπαρχουν, φωτογραφιες, μπατζετ για 10ημερο κλπ? Ευχαριστω.  :grin:
Τ'αγαθα κοποις κτωνται...Φιλε!!! ¨Η.. αν δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρια!!!!Ψαξε και λιγακι ...υπαρχει και internet επισης!!!Πολλοι θα σπευσουν να δωσουν πληροφοριες...αλλα οπως συνηθως λεω...Up to you!!!!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Και μεις αλλαξοπιστησαμε απο αλλου....Τι να λεει αυτο!!!! Ετσι γουσταρει, ετσι κανει...up to him...Εσυ απο που αλλαξοπιστησες?? πες μας, και ασε τους αλλους!!
δεν αλαξοπιστησα
αλλα επειδη εχω παει 200 φορες ουκρανια βουλγαρια κλπ τα τελευταια χρονια
επειδη για να εισαι μαχιμος ,θες  απο 40ευτω τη μερα απαρτμεντ κ 30ε την μερα αμαξι κι αλλα 60-160 την μερα για νασαι στην γυρα για καμακι κ σεμι-προ ντεβουσκες,μας κανει συνολο 120-200 την μερα,πιο κατω οχι,
κ μιλαω ρωσσικα καλουτσικα κ δεν με πηραν κ τα χρονια ακομα,δεν ειμαι δηλαδη τουριστοχουφτελ να βαζω ευρα στο ατμ ολη την ωρα ,αλλα μπαρμπας απο αμερικα  :grin:
κι ετσι ομως, ενα 12ημεο η 15νθημερο που συνηθως πηγαινω ,μου βγαινει κανα 2500-2600 την φορα,αντε 2-2200 ,μαζι με αεροπορικα λεω
αλλα η ua εκτος απο νιμου τιποτε αλλο βασικα,στις 10μερες εχεις βαρεθει,,,,
ετσι κι ειπα να μην παω μια φορα,ουκρανια,αλλα να δοκιμασω να δω πως ειναι κ η ταυλανδη,κανα 12-15νθημερο,αφου τα λεφτα τα ιδια ειναι περιπου
εναι τα εισητηρια 400ε πιο πανω
αλλα απο την αλλη γλυτωνω τα 500-600ε αμαξι κ βενζινες,απ οτι καταλαβα εκει δεν εχει εξοδα η μετακινηση ,περα αν αλλαξεις περιοχη,ουτε αμαξι να νοικιαζεις ουτε τετοια,,,
βαλε κ τα φαγητα ντισκο πουναι πιο φτηνα απ οτι καταλαβα,κι η ολη φαση νομιζω δεν ειναι τοσο ακριβο το κωλοβαρεμα οσο στην ουκρανια
συν το οτι
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΠΩς ΕΙΝΑΙ σαν αλλαγη ,σαν κατι καινουριο,να ξεφυγω λιγο ρε αδερφε,ερχεται κουπι απο απριλη
το νιμου ειναι δευτερευον τογραψα κι αρχικα,το περιβαλλον κι η ολη φαση με εμπνεει απ οσο εχω διαβασει εδω μεδα βασικα κι απ οτι βιντεακια εχω δει
δεν πιστευω ετσι κι αλλιως οτι εχει σαν ουκρανια αλλου,στο θεμα αυτο.. :tits2:
οποτε δεν αλαξοπιστησα
απλα θελω κ κατι διαφορετικο μια τοσο
ελπιζω να σε καλυψα,, ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τ'αγαθα κοποις κτωνται...Φιλε!!! ¨Η.. αν δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρια!!!!Ψαξε και λιγακι ...υπαρχει και internet επισης!!!Πολλοι θα σπευσουν να δωσουν πληροφοριες...αλλα οπως συνηθως λεω...Up to you!!!!
σωστα ειναι φουλ το σαιτ απο πληροφοριες ,εγω με τοσα που διαβαζω νιωθω ετοιμος να δωσω κι εγω ινφο,,μα τοσο πολυ.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλο? ας μεταφρασει καποιος, την εχουμε μεγαλυτερη απο τους ταιλανδους?

Συνημμένα

• photo.JPG
    photo.JPG
    104,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
dimiserva: Κοψε κατι,και ασε τα 200αρια και τα 300αρια....Αλλα,anyway...σιγουρα αλλαξοπιστησες απο Ελλαδα-Ελληνιδες..Αρα  Γαματα φιλε!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Θελω να δηλωσω υπευθυνα οτι εγω την εχω
μεγαλυτερη και απο τον Μπικου και απο τον Φαντομα. :grin:

Επισκέπτης
εναι τα εισητηρια 400ε πιο πανω
αλλα απο την αλλη γλυτωνω τα 500-600ε αμαξι κ βενζινες,απ οτι καταλαβα εκει δεν εχει εξοδα η μετακινηση ,περα αν αλλαξεις περιοχη,ουτε αμαξι να νοικιαζεις ουτε τετοια,,,
η μετακινηση ειναι φτηνη με μετρο σκαι τρέιν και τραινο
τα ταξι κι αυτα πιο φτηνα μονο ομως οσα εχουν ταξιμετρο
μαλλον οσα χρησιμοποιουν ταξιμετρο οπως ακριβως στην ουκρανια
καλο ειναι να ρωτας αν χρησιμοποιουν ταξιμετρο πριν μπεις μεσα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
τον tsafus τον ξερει καποιος?ηταν συστηματικο μελος του θρεντ αυτου  :fuck1:
ειναι τωρα μολδαβια κι εχει δηλωσει αλλος,οχι ο ιδιος ,οτι πλεον  αλλαξοπιστησε... :tits2:
εχει ενδιαφερον το θεμα,,, ;)

Θα έχει ενδιαφέρον να πει ο ίδιος αν αλλαξοπίστησε και γιατί. :think:

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες συγκρινεται η ταυλανδη με την μολδαβια δεν υπαρχει συγκριση

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο tsafous που περασε ολεσ της διακοπες  του στην πατταγια σε ενα δωματιο με το τιλακ και παραλιγο να παντρευτει αφου του δωσαν ποδι το εριξε στην μεθαδονη (μολδαβια) η ταυλανδη δεν κοβεται ουτε με υποκαταστατα
loverspieros speaking

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ο tsafous που περασε ολεσ της διακοπες  του στην πατταγια σε ενα δωματιο με το τιλακ και παραλιγο να παντρευτει
ωωωχ τετοιος ειναι??
θα χαλασει κι ο αλλανταλον ,θα θελει παντριες,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
dimiserva: Κοψε κατι,και ασε τα 200αρια και τα 300αρια....Αλλα,anyway...σιγουρα αλλαξοπιστησες απο Ελλαδα-Ελληνιδες..Αρα  Γαματα φιλε!!!!
κατι καταλαβες λαθος  :think:
ειπα συνολο η μερα μου παει γυρω στα 200 ισως 150,οχι πιο κατω,,με αμαξι απαρταμεντ νοικιασμενο,βολτες φαγητα κ ντεβουσκες
αυτο,,,,τι να κοψω,ετσι ειναι η ουκρανια ,αλλιως δεν γαμας κ φυσικα ψιλοκαταλαβαινω κ ρωσσικα, ;)
αν καταλαβες οτι χαλαω 200-300 την μερα να γαμησω,α ,μακρια απο μας αυτα τα χομπυ,,,

Επισκέπτης
κατι καταλαβες λαθος  :think:
ειπα συνολο η μερα μου παει γυρω στα 200 ισως 150,οχι πιο κατω,,με αμαξι απαρταμεντ νοικιασμενο,βολτες φαγητα κ ντεβουσκες
αυτο,,,,τι να κοψω,ετσι ειναι η ουκρανια ,αλλιως δεν γαμας κ φυσικα ψιλοκαταλαβαινω κ ρωσσικα, ;)
αν καταλαβες οτι χαλαω 200-300 την μερα να γαμησω,α ,μακρια απο μας αυτα τα χομπυ,,,
200 την μερα;;;; ελπιζω τα 120 να ειναι το 4αρο 5αρι χοτελι
κοιτα, αν πας ταϊ ειναι κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο
εγω που θα ΞΑΝΑΠΑΩ αυτη την φορα ΔΕΝ θα ειναι για τα κοριτσια (οχι πως δεν θα εχω και τα σορτ ταϊμ και τα μασαζακια και τα λονγκ ταϊμ μου) θα παω για την χαλαροτητα
Γουστα ειναι αυτα, κι αν οπως λες εχεις παει στην ανατολικη ευρωπη(φωτος δεν εχουμε δει απο ντεβουσκες), δυσκολα θα κανεις την αρχη ταυλανδη μεχρι να βρεις καποια που θα σου αρεσει
κι αν πας πρωτη εμπειρια λολιτας στο τσιμπουκομπαρο, ισως και να τρομαξεις :2funny: :2funny:
ΑΛΛΑ αν εχεις την οικομικη δυνατοτητα να πας
αλλα να εισαι προετοιμασμενος για κατι το ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
200 την μερα;;;; ελπιζω τα 120 να ειναι το 4αρο 5αρι χοτελι
κοιτα, αν πας ταϊ ειναι κατι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο
εγω που θα ΞΑΝΑΠΑΩ αυτη την φορα ΔΕΝ θα ειναι για τα κοριτσια (οχι πως δεν θα εχω και τα σορτ ταϊμ και τα μασαζακια και τα λονγκ ταϊμ μου) θα παω για την χαλαροτητα
Γουστα ειναι αυτα, κι αν οπως λες εχεις παει στην ανατολικη ευρωπη(φωτος δεν εχουμε δει απο ντεβουσκες), δυσκολα θα κανεις την αρχη ταυλανδη μεχρι να βρεις καποια που θα σου αρεσει
κι αν πας πρωτη εμπειρια λολιτας στο τσιμπουκομπαρο, ισως και να τρομαξεις :2funny: :2funny:
ΑΛΛΑ αν εχεις την οικομικη δυνατοτητα να πας
αλλα να εισαι προετοιμασμενος για κατι το ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο
σχινο διαβασε πιο πανω 40 απαρταμεντ 30 αμαξι ενοικιο την μερα αρα 70 αυτα κανα 15ρικο βενζινες κ παρκινγκ
τα λοιπα βολτες,,διαβαζε κ λιγο πριν γραψεις.. :grin: :grin: :grin:
ντεβουσκες     :offtopic:  οτι φωτο βαζω τις βγαζει μεγαλες ,δεν γαμιομαστε με το σαιτ,,ας το φτιαξουν ,,,δεν τα καταφερα μ ε την σμικρυσνη

για το κατι αλλο ελπιζω κι εγω
οικονομικα ειπα κ πριν ολα μαζι 22-2500 μαζι με εισητηρια κι οσο παει,δεν με πολυνοιαζει κ το γαμησι εκει,μην τα ξανα ξαναλεμε,,, :grin:

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εδω γραφει  Ασία > Ταϊλάνδη > Απάντηση ( Απ: Ταϊλάνδη sex trip... ) το μολδαβεζικο ειναι παραδιπλα αντε μας ζαλισατε

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Θελω να δηλωσω υπευθυνα οτι εγω την εχω
μεγαλυτερη και απο τον Μπικου και απο τον Φαντομα. :grin:
μπορει και να χεις δικιο παντως εγω θα προτιμουσα να την εχω λιγο μικροτερη.  :2funny:
Κωλογερε δεν ειναι προσον στην Ταυλανδη να την εχεις μεγαλη εκτος κι αν πηγαινεις με μιλφονια κωλογριες (μην το παρεξηγησεις εεε τα λογια σου χρησιμοποιω  :grin:)

Ρε κωστα σημαιες εχει αριθμους εχει τι τι θες τη μεταφραση...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Αν πηγαινα με πιτσιρικες θα φαινομουν κωλογερος.
Ενω με τα μιλφονια φαινομαι πιτσιρικας :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Αν μου πεις και κανα δυο στεκια σα το γερμανικο και
το αδελφακι του που να εχουν μιλφονια μη επαγγελματιες μπολικο χορο και γλεντι και να
μπορω να συνεννοηθω υποτυποδως αγγλικα
θα σε κανω θεο.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Lovepieros λογαριασμό θα σου δώσω ρε σαχλαμαρα που θα πάω διακοπές; Με γνωρίζεις ρε Ξεφτιλα αντρα; Ποιον ριξαμε πόδι ρε κολοφατσα; Λογαριασμό θα σου δώσω ποια; Ποτέ; Που κ για πόσο καιρό θα την εχω; Αντε τα κουβαδακια σου κ σε άλλη παραλία..

Τα υπόλοιπα γκαρσονακι χαλιαμουτρα μπορούμε να τα βρούμε απο κοντά (εάν έχεις τα αρχιδια καμένο,καημενο παιδακι...

Γεννημένε καρπαζοεισπραχτορα !!!

Ps σορυ στα παιδιά για το οφ τοπικ εγνοηστε το...περνάτε καλά κ προσοχή ...

Ps2 lovesaxlamaras τα υπόλοιπα μεταξύ μας με πμ χαλιαμουτρα

Ps3 εσυ ο άλλος που σφυρίζεις διάφορα κατώτερο όν και δεν σε χωνεψα απο την αρχή που σε είδα μην ξεχνάς ότι ο κόσμος είναι μικρός κ το πόδι μου βαρύ... Που θα πας;; Θα με δεις εκεί που δεν το περιμένεις ...

Αντε πληρώστε κανά δάνειο τώρα κοπλεξικα για να ησυχασετε απο τις εισπραχτικες εταιρίες μπασ και σταματήσετε να ασχοληστε με άλλους ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom