You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Πάντως η πτώση του € έναντι του $ καρατάει την ισοτιμία baht - € 38,7 - 1
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
και τα κιτρινα εχουν καλες τιμες αλλα οχι σαν και αυτον
Χμμμμ... Αυτό μου ακούγεται σαν black market... Καλή φάση
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Χμμμμ... Αυτό μου ακούγεται σαν black market... Καλή φάση
Φίλε μετά την εμπειρία που είχα δεν θα πρότεινα πολλές βόλτες με πάνω απο 3-4 χιλιάρικα μπατ στη τσέπη !!!
μπα οχι κανονικα με αποδειξηΧμμμμ... Αυτό μου ακούγεται σαν black market... Καλή φάση
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στην Πατάγια το καλύτερο rate το έχει το κίτρινο ανταλακτήριο με τα διακριτικά Τ.Τ .Απο τους παλιότερους έχει επικρατήσει ο χαρακτηρισμός "το Κινέζικο".
Οσο μεγαλύτερο χαρτονόμισμα δίνεις τόσο καλύτερο rate παίρνεις, δηλάδη στο κατοστάρικο δίνει κάτι ψιλά περισσότερο απο το πενηντάρικο κ.ο.κ...
Φυσικά οι διαφορές είναι μίκρές ωστε να μην είναι άξιες λόγου !
Δέν ξέρω αν αλλάξεις μεγάλο ποσό αν σου δίνει και σε αυτη την περίπτωση καλύτερη τιμή. Αυτό γίνεται σίγουρα στα αράβικά στην Βκκ στα εκεί ανταλακτήρια...
Προσοχή γιατί και η Krungsri bank έχει κιτρινο χρώμα ! Ο κινέζος διακρίνεται εύκολα απο τα μεγάλα χαρτιά Α4 που έχει στα τζάμια με τις βασικές ισοτιμίες.
Κανένα ATM δέν βγάζει ευρώ στον τουρίστα. Αν τραβήξεις απο την ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα έχεις μιά χρέωση 150 Β απο την Ταυλανδέζικη Τράπεζα και άλλη μια χρέωση απο την Ελληνική, συνήθως απο 5 έως 10-12 ευρώ ΑΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ! Εδώ, ρωτάμε την τραπεζά μας για να μας πούν ποσα χρεώνουν. Προσωπικά, η Πειραιώς μου είχε πεί για χρέωση 4 ευρω ανα συναλλαγή αλλα τελικα μου κρατούσαν 9 ευρώ Απο τ'οτε τους έγραψα στ΄αρχίδια μου
Στην ανάληψη απο ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα, εκτός απο τα 150Β της Ταυλανδέζικης, την χρέωση της Ελληνικής τράπεζας, υπάρχει και μια χρέωση απο την VISA/MASTERCARD/AMEX κλπ εταιρείες. Περισσότερα μαθαίνει κανείς απο την τραπεζά του και μόνο...
Και στις 2 περιπτώσεις ανάληψης με κάρτα, η ισοτιμία αλλαγής ευρώ/μπάτ καθορίζεται απο τις Γαμωτράπεζες, στο χαμηλότερο της ημέρας
Την καλύτερη διατραπεζική ισοτιμία την δίνει η Μωβ τράπεζα (Siam, αλλα δεν είμαι σίγουρος)
Ενας καλός τρόπος είναι να ανοίξεις λογαριασμό ταμιευτηρίου (η Κασικορν το κάνει σίγουρα σε Πατάγια, Πουκέτ), να αλλάξεις με μιάς ολα τα μετρητά σου στο ανταλακτήριο με την καλυτερη ισοτιμία και να τα καταθέσεις κατευθείαν στο λογαριασμό σου.
Πληρώνεις ένα μικροποσο για την έκδοση της κάρτας ανάληψης και ησυχάζεις μιά και καλή...
(Ολο λεώ οτι θα το κάνω έτσι, αλλα τελικά μετα βαριέμαι )
Οσο μεγαλύτερο χαρτονόμισμα δίνεις τόσο καλύτερο rate παίρνεις, δηλάδη στο κατοστάρικο δίνει κάτι ψιλά περισσότερο απο το πενηντάρικο κ.ο.κ...
Φυσικά οι διαφορές είναι μίκρές ωστε να μην είναι άξιες λόγου !
Δέν ξέρω αν αλλάξεις μεγάλο ποσό αν σου δίνει και σε αυτη την περίπτωση καλύτερη τιμή. Αυτό γίνεται σίγουρα στα αράβικά στην Βκκ στα εκεί ανταλακτήρια...
Προσοχή γιατί και η Krungsri bank έχει κιτρινο χρώμα ! Ο κινέζος διακρίνεται εύκολα απο τα μεγάλα χαρτιά Α4 που έχει στα τζάμια με τις βασικές ισοτιμίες.
Κανένα ATM δέν βγάζει ευρώ στον τουρίστα. Αν τραβήξεις απο την ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα έχεις μιά χρέωση 150 Β απο την Ταυλανδέζικη Τράπεζα και άλλη μια χρέωση απο την Ελληνική, συνήθως απο 5 έως 10-12 ευρώ ΑΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ! Εδώ, ρωτάμε την τραπεζά μας για να μας πούν ποσα χρεώνουν. Προσωπικά, η Πειραιώς μου είχε πεί για χρέωση 4 ευρω ανα συναλλαγή αλλα τελικα μου κρατούσαν 9 ευρώ Απο τ'οτε τους έγραψα στ΄αρχίδια μου
Στην ανάληψη απο ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα, εκτός απο τα 150Β της Ταυλανδέζικης, την χρέωση της Ελληνικής τράπεζας, υπάρχει και μια χρέωση απο την VISA/MASTERCARD/AMEX κλπ εταιρείες. Περισσότερα μαθαίνει κανείς απο την τραπεζά του και μόνο...
Και στις 2 περιπτώσεις ανάληψης με κάρτα, η ισοτιμία αλλαγής ευρώ/μπάτ καθορίζεται απο τις Γαμωτράπεζες, στο χαμηλότερο της ημέρας
Την καλύτερη διατραπεζική ισοτιμία την δίνει η Μωβ τράπεζα (Siam, αλλα δεν είμαι σίγουρος)
Ενας καλός τρόπος είναι να ανοίξεις λογαριασμό ταμιευτηρίου (η Κασικορν το κάνει σίγουρα σε Πατάγια, Πουκέτ), να αλλάξεις με μιάς ολα τα μετρητά σου στο ανταλακτήριο με την καλυτερη ισοτιμία και να τα καταθέσεις κατευθείαν στο λογαριασμό σου.
Πληρώνεις ένα μικροποσο για την έκδοση της κάρτας ανάληψης και ησυχάζεις μιά και καλή...
(Ολο λεώ οτι θα το κάνω έτσι, αλλα τελικά μετα βαριέμαι )
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Υπαρχουν ΑΤΜ που δεν χρεωνουν τα επι πλεον 150 μπατ. Ειναι τα ΑΤΜ της ΑΕΟΝ. Ενα π.χ. βρισκεται μεσα στο BIG C της Κλανγκ (Central Pattaya Road), το παλιο Carrefour. Το ΑΤΜ ειναι στο ισογειο, και ειναι το δευτερο η το τριτο στη σειρα, οπως παμε για τις τουαλεττες.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Υπαρχουν ΑΤΜ που δεν χρεωνουν τα επι πλεον 150 μπατ. Ειναι τα ΑΤΜ της ΑΕΟΝ. Ενα π.χ. βρισκεται μεσα στο BIG C της Κλανγκ (Central Pattaya Road), το παλιο Carrefour. Το ΑΤΜ ειναι στο ισογειο, και ειναι το δευτερο η το τριτο στη σειρα, οπως παμε για τις τουαλεττες.
Που χαθηκες εσυ βρε ψυχη;
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
που σαι μεγαλε?Υπαρχουν ΑΤΜ που δεν χρεωνουν τα επι πλεον 150 μπατ. Ειναι τα ΑΤΜ της ΑΕΟΝ. Ενα π.χ. βρισκεται μεσα στο BIG C της Κλανγκ (Central Pattaya Road), το παλιο Carrefour. Το ΑΤΜ ειναι στο ισογειο, και ειναι το δευτερο η το τριτο στη σειρα, οπως παμε για τις τουαλεττες.
Κατω η Ελλαδα?
Μια χαρά φαίνεται, αλλά επειδή τα τελευταία 4 χρόνια μένω συνέχεια Soi Buakhao στο chaba Hut, λέω φέτος να μείνω στο 13.Κοιτα και αυτό
Ευχαριστώ για την πρόταση.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Που χαθηκες εσυ βρε ψυχη;
Εδω ειμαι, περιμενω να γινει η συναντηση για να επανεμφανιστω.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Wir warten.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Αν εχω συνελθει απο το τζετ λανγκ μπορει να ερθω
και εγω. Προς το παρον εχω αλλες τρεις μερες
Μπανγκοκ.
Μπανγκοκ.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Αν εχω συνελθει απο το τζετ λανγκ μπορει να ερθω
Μπανγκοκ.
Αγαπητε μου.
Ασε το παραμυθι, τζετ λαγκ απο Ασια ΔΕΝ εχει, ΠΗΔΗΜΑ ΛΑΓΚ αφθονο!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Και πολλη καταθλιψη στην επιστροφη
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Παιδια ειμαι καινουργιος στο θεμα αυτο, αλλα δεν μπορω να ψαχνω μεσα στις 2000+ σελιδες μια μια...Μπορει να μου πει κανεις σε ποιες σελιδες ειναι οι πληροφοριες για τιμες, για τα κομματια που υπαρχουν, φωτογραφιες, μπατζετ για 10ημερο κλπ? Ευχαριστω.
Επισκέπτης
Και μεις αλλαξοπιστησαμε απο αλλου....Τι να λεει αυτο!!!! Ετσι γουσταρει, ετσι κανει...up to him...Εσυ απο που αλλαξοπιστησες?? πες μας, και ασε τους αλλους!!τον tsafus τον ξερει καποιος?ηταν συστηματικο μελος του θρεντ αυτου
ειναι τωρα μολδαβια κι εχει δηλωσει αλλος,οχι ο ιδιος ,οτι πλεον αλλαξοπιστησε...
εχει ενδιαφερον το θεμα,,, ;)