Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Η φαντασία οργιάζει και με το κατάλληλο δόλωμα τα ψαράκια βγαίνουν στην επιφάνεια.....

Η τατιανα βλέπω έχει φανατικό κοινό κ μιμητές ..

Στους υπόλοιπους που περνάνε καλά στο μέτωπο τους χαιρετισμούς μου....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
τι εννοει ο ποιητης? :think: :think: :think:

Το ψάρι ποίημα

Κάτοικος της αβύσσου
Ποίημα με βράγχια

Ψαράκι στου ψαριού το στόμα
Του πιο μεγάλου
Του θεόρατου

Στο ενυδρείο

Αιφνίδια ανεβαίνει
Πρέπει
Αναγκασμένο
Αστραπιαία

Ασημένια βολίδα

Σπάει η φούσκα του.

Για μια στιγμή
Αστράφτει ανάποδα
Πολύτιμο
Με την κοιλιά
Στο εχθρικό στοιχείο

Οι άσπρες λέξεις το τρώνε μεμιάς
Αποσυντίθεται

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ

:cheesy:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Η τατιανα βλέπω έχει φανατικό κοινό κ μιμητές...

Η κατηγορία σου...μεινε σε αυτό κ ΑΣΕ τα βαθιά μην πνιγεις

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Dimizerva γιατι σε πρασινισανε,
Μαλλον σε μπερδεψαν με αλλον, το γνωστο καφρο του θρεντ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Να κανουμε μια υποθεση εργασιας για να εξηγησουμε το φαινομενο.
Ας πουμε οτι υπαρχουν στη Πατταγια καποιοι μονιμοι ή ημιμονιμοι Ελληνες κατοικοι εκει.Ας πουμε οτι εχουν διαφορα παρατσουκλια οπως Ολλανδος, Ιρακινος, Ιταλος, Αραβας,Πακιστανος, Γιατρος, Μαραγκος κλπ. Ας πουμε οτι συχναζουν σε καποιο στεκι για καφε το απογευμα που λεγεται ¨καφενειο¨ οπως και στην Ελλαδα, και αναγκαστικα βρισκονται ολοι ή σχεδον ολοι καθε μερα για καφεδακι, κουβεντουλα και τσιγαρακι.
Και εκει λοιπον στο ¨καφενειο¨οπως και σε ολα τα καφενεια στην Ελλαδα και πλακιτσα ο ενας στον αλλον θα κανουν και καμμια τρακα λεφτα θα ζητησουν εαν εχει αργησει να κατατεθει στη τραπεζα η συνταξη ή εαν το τιλακ εχει πολλα εξοδα, και τις υπερβολες τους θα πουνε, ακριβως οπως κανουμε και εμεις εδω. Καπως ετσι ξεκινανε και οι παρεξηγησεις ακριβως οπως και εδω.
Ελπιζω να σε καλυψε αυτο το σεναριο.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ για χαρη του σεναριου. :grin: :grin:

λορδε  μου   η διαθετεται ισχυραν  φαντασιαν  η  οι γνωσεις σας  ειναι σε ικανοποιητικο  επιπεδο    
προς το δευτερο  μαλλον κλεινω

ΑΑΑΑΑ  να μην ξεχαστουν   και  τα  γνωστα  καφε τοσο  λιγο πριν  το  τουκομ επι  την  νοτιασ  λεωφορου  την  πρωια καθως και το  καφε εναντι το  μαρκετ  στο μπουακαο.

το ανεκδοτο με τον κυνηγο και  τον ψαρα   βρισκεται εκει  σε ημερησια   διαταξη

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
λορδε  μου   η διαθετεται ισχυραν  φαντασιαν  η  οι γνωσεις σας  ειναι σε ικανοποιητικο  επιπεδο     
προς το δευτερο  μαλλον κλεινω

ΑΑΑΑΑ  να μην ξεχαστουν   και  τα  γνωστα  καφε τοσο  λιγο πριν  το  τουκομ επι  την  νοτιασ  λεωφορου  την  πρωια καθως και το  καφε εναντι το  μαρκετ  στο μπουακαο.

το ανεκδοτο με τον κυνηγο και  τον ψαρα   βρισκεται εκει  σε ημερησια   διαταξη

>:cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αν μου πεις και κανα δυο στεκια σα το γερμανικο και
το αδελφακι του που να εχουν μιλφονια μη επαγγελματιες μπολικο χορο και γλεντι και να
μπορω να συνεννοηθω υποτυποδως αγγλικα
θα σε κανω θεο.
Κωλογερε ποιο αδερφακι λες μηπως αυτο στο δρομο ramithra?
Κοιττα μαγαζια σαν tawan daeng υπαρχουν πολλα απλα αυτο εχει δημιουργησει το ονομα αλλα δε σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο...εγω παντα περναω καλα εκει και παντα νομιζα οτι εχει την καλυτερη μουσικη αλλα μετα απο μια επισκεψη στο παρακατω αναγκαστηκα να αναθεωρησω
Δυστυχως η σελιδα γραμμενη μονο ταυλανδικα αλλα εν ολιγοις ενω το tawan daeng πλασαρετε ως μπυραρια το παραπανω ειναι ουισκαδικο.   :grin:  βλεπω εχει πολλα παραρτηματα στην πρωτευουσα εγω πηγα σε αυτο του δρομου ραμα 2...προγραμμα πολυ παρομοιo με την μπυραρια εγω το εκρινα καλυτερο και μου αρεσε που εκτος της ζωντανης μουσικης επαιξε και μια ωριτσα ντι τζει με πολυ καλα κομματια..μεσα ενας χαμος, πολυ κεφι, κλεινει και πολυ πιο αργα απο tawan daeng (3 η ωρα εκλεισε), στο τελος που τα ειχαν κοπανησει ολοι ολα παιζονται...

Παρα πολυ γνωστη μπυραρια με πολυ καλα σοου ειναι και το παρακατω επισης επι του δρομου ραμα 2 μιλαμε για τεραστιο μαγαζι

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Απο αυριο θα βρισκομαι Παταγια αν καποιος συναγωνιστης βρισκεται στην περιοχη και επιθυμει να πιουμε καμια μπυριτσα ή κανενα καφε ας στειλει πμ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Aυτος ξερει γιατι τον πρασινισανε...στο αλλο θρεντ!!!!
Εσενα ποτε θα μαυρισουνε-με δεν ξερω......

Ρε συ lusiano περαν της πλακας, εχεις χοντρο προβλημα σαν ατομο, εαν ειναι να μαυριστει καποιος εδω εσυ εχεις χοντρη υποψηφιοτητα.
Γιατι βρε ανθρωπε εχεις αυτο το εριστικο υφος με ολους;
Εαν μισεις τον εαυτο σου μη ξεσπας σε ανθρωπους που δεν ξερεις.
Τι σου εκαναν οι διαφοροι εδω μεσα που στο φιναλε ειναι χρονια εδω και δεν εχουν αρπαχτει με ΚΑΝΕΝΑ και εχεις τετοια συμπεριφορα απεναντι τους;
Χαλαρωσε, εδω μεσα μπαινουμε για να κανουμε τη πλακα μας και οχι για να βγαζουμε το δηλητηριο που μας τρωει.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε λουσιανο καταντησες ποιο γραφικος απο την σαντορινη

Επισκέπτης
Ρε συ lusiano περαν της πλακας, εχεις χοντρο προβλημα σαν ατομο, εαν ειναι να μαυριστει καποιος εδω εσυ εχεις χοντρη υποψηφιοτητα.
Γιατι βρε ανθρωπε εχεις αυτο το εριστικο υφος με ολους;
Εαν μισεις τον εαυτο σου μη ξεσπας σε ανθρωπους που δεν ξερεις.
Τι σου εκαναν οι διαφοροι εδω μεσα που στο φιναλε ειναι χρονια εδω και δεν εχουν αρπαχτει με ΚΑΝΕΝΑ και εχεις τετοια συμπεριφορα απεναντι τους;
Χαλαρωσε, εδω μεσα μπαινουμε για να κανουμε τη πλακα μας και οχι για να βγαζουμε το δηλητηριο που μας τρωει.
Περαν της πλακας...των συμπεριφορων... και τελος παντων ολα αυτα που λες και υπαινισεσαι...και βεβαια αφου θες να κανεις και τον δικηγορο....απαντησε μου εσυ και τα κλωνακια σου...εβρισα εγω ποτε εδω μεσα κανεναν, καφρο???
Και το βασικοτερο...σας δινω ραντεβου,να σας βγαλω απ'την ανωνυμια σας, να τα πουμε απο κοντα...και εσεις κρυβεστε...ουτε καν ΠΜ!!!Αρα ποιος ειναι ο κομπλεξικος και ο μισανθρωπος????Ψαξου λιγο αρχηγε....αλλα επειδη δεν προκειται να καταλαβεις εσυ και οι ομοιοι σου τωρα στα ξεβλασταρα,και βεβαια ουτε να αλαξεις νοοτροπια..μαλλον τα λογια μου χανω!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ναι ρε λορδε. Κανε διαλογο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
εβρισα εγω ποτε εδω μεσα κανεναν

κατι μαλακιστηρια ανοιξανε θρεντ Pattaya vs Phuket.
γαυγιζουνε και οι Τιμημενοι μαλακες
αγαμητους γελοιους τυπους,που το παιζουν και σοβαροφανεις τρομαρα τους...
Eγω ομως εχω διαθεση να σε γιαουρτωσω και οχι μονο!!!Ψευτολορδε της μαλακιας και της συμφορας!!!
Ασε τα μαλακισμενα να βρουνε μονο τους την ακρη!!
Ασε και μωρη Λουλου τα κροκονταιλ
Βρε μαλακα Pipino
Το εχω αναφερει πολλες φορες....Αφηστε τα μαλακιστηρια να βρουνε το δρομο μονα τους! κ.τ.λ

!!να τους αρμεγουν τα [size=12pt]μαιμουδακια[/size] και να το ευχαριστιουνται κιολας!!!!
Ή που οΔημητρακης δεν μπορεσε να σταυρωσει εδω γκομενα και βρηκε [size=12pt]πιθικακι[/size] για ζωολογικο κηπο στην Βκκ.
και ποσοστιαια οι 9 στις 10 ειναι κοντοπιθαμες εξωτικες [size=12pt]μαιμουδιτσες[/size] σε σχεση με τα δικα μας προτυπα!!
τα χωνουν και γινονται και χορηγοι στις [size=12pt]μαιμουδιτσες[/size] και οι οποιες τους δουλευουν κιολας
ολα τα σκατομπαζα-[size=12pt]μαιμουδες[/size] κ.τ.λ.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]αληθεια   αγαπητε κυριε λουτσιανο  μια και  αυτη   ειναι η αποψη σας για  τις κατοικους  αυτης της  χωρας
γιατι μια και ασκειται  το τρυφερο  σπορ της  κτηνοβασιας κατα  τις  επισκεψεις σας  εκει
παντα  κατα  τα  γραφωμενα σας
αναρωτιεμε    γιατι  ξοδευεται τοσα  χρηματα  να  επισκεπτεστε την συγκεκριμενη  χωρα?
μια σας  επισκεψη  στο  Αττικο  παρκο  και  φτηνοτερα  θα σας  κοστισει αλλα και  θα ικανοποιησει περισοτερο
τις επιθημιες  σας και τα  γουστα σας
μια και  το συγκεκριμενο  παρκο διαθετει  μεγαλητερη ποικιλια  του  συγκεκριμενου  θηλαστικου  απο διαφορες χωρες  και διαφορα  μεγεθη
[/size][/size][/size]

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

για μεροκαματάκι πάει ο βλαμμένος από χαζούς που τους υπόσχεται φούμαρα (κ έχει πολλούς κ το ξέρει, το καταλαβαίνουν όλοι από τον τρόπο που γράφουν αυτοί -το καταλαβαίνει μέχρι κ αυτός κ τους δαγκώνει)
αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε αποφευγει κανενας ρε λουσιανο ειπαμε το σαββατο το μεσημερι στο θησειο εμεις θα ειμαστε εκει γιατι δεν κρυβομαστε πισω απο τα πληκτρα να δω αν θα ερθεις και να δουμε ποιος κρυβεται!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom