Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
είναι απίστευτο!!!! κ ας μου πουν ότι ξαναρίχνω λάδι στη φωτιά.
αλλά είναι ένας από τους λόγους που δε πάω τόσο συχνά στη τάι ....αυτή η φωτό!!!
δε μπορώ το αντέξει ο εγωισμός μου ότι μια γυναίκα θα ζητήσει τα ίδια λεφτά σε εμένα κ σε αυτό που αποικονίζει η φωτό!!!
παντελονοφόρμα, κοιλιά τρελή από τα τηγανιτά κ τις προβατίνες κ το μαλλί ...όπου υπάρχει!!!
κ όμως μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε φάση που έχει ζητήσει γκόμενα, από έναν που πρώτα έστριβε η μύτη του κ μετά η κοιλιά του ...τα ίδια λεφτά με αυτά που ζήτησε σε ένα παιδί που πραγματικά από εμφάνιση κ μόνο πρώτα σεβόταν τον εαυτό του!!
εεε εκεί είπα χάλασε ο τόπος!!!
χωρις να εχω παρεξηγηθει για τα ρατσιστικα κοινωνικου περιοχομενου σου σχολια
και χωρις ιχνος παρεξηγησης
θα σου ελεγα 1-2 πραγματακια
ακριβως επειδη  σεβομαι τον εαυτο μου
κι εσυ οπως λες εσυ το δικο σου
οκ ειμαι πατσοκοιλης, τα μαλλια οπου να ναι, παντελονοφορμα κτλ (λες και να παει καπου καποιος διακοπες  και ιδιαιτερα σεξοδιακοπες πρεπει να φοραει κοστουμι)
Πας Ταυλανδη οκ
Πας με πουτανες οκ
Μηπως επειδη εισαι ομορφος και σεβεσε οπως λες τον εαυτο σου να μην πηγαινεις ΚΑΝ με πουτανες;;;;
ή μηπως λογω εμφανισης θες να σου κανουν κι εκπτωση;;;
Να πας τοτε σε ενα στουντιο και να πεις οτι θες εκπτωση γιατι εισαι μορφονιος!!!!

Κι αν εισαι τοσο ομορφος και περιποιημενος γιατι εχεις αναγκη να πηγαινεις συχνα (αλλα οχι τοσο συχνα οσο θα ηθελες)10 ωρες πτηση στις πουτανες της Ταυλανδης;;;;

ΔΕΝ σου αρεσει που η πουτανα ζηταει τα ιδια με σενα και σε εναν χαλια;;;
οκ κανε καμακι σε Ταυλανδες ετσι απλα

Αμα θες αποκλειστικοτητα και ερωτες υπαρχει λυση
ονομαζετε Γαμος

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ

Επίσης προτείνω τα μελη του μπου να κανουμε διαβημα στην πρεσβεια της Αυστραλιας Αγγλιας Γερμανιας και λοιπων κρατων να πηγαινουν Ταυλανδη νεοι ομορφοι και ευπαρουσιαστοι για να μην σου χαλαμε την αισθητικη

ελα χριστε και παναγια
τι αλλο θα ακουσουμε σε ενα φορουμ που ονομαζετε μπουρδελα......

ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΦΩΤΟ

παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση

Επισκέπτης
Κανενας μαζι μου ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Ολοι με το κοπαδι??????
Βγηκε ενας κλωνος Φραγκατος,και τρεχετε ολοι πισω του....Λιγουρια.....
Και συ σινοχαρα ,πως σε λενε,τα'θελε ο κωλος σου!!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:Μην ασχολεισθε με μαλακιστηρια....οσοι τελως παντων εχετε καποια υποσταση!!!!!!

Επισκέπτης
Κανενας μαζι μου ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Ολοι με το κοπαδι??????
Βγηκε ενας κλωνος Φραγκατος,και τρεχετε ολοι πισω του....Λιγουρια.....
Και συ σινοχαρα ,πως σε λενε,τα'θελε ο κωλος σου!!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:Μην ασχολεισθε με μαλακιστηρια....οσοι τελως παντων εχετε καποια υποσταση!!!!!!
τα θελει ο κωλος αυτουνου που εχει κομπλεξ(γενικα μιλαω οχι ειδικα)
εμενα δοξα τον θεο τα κομπλεξ μου εφυγαν νωρις
σε αυτο το φορουμ κρινομαι οχι για την εμφανιση μου αλλα για τις πληροφοριες που θα δωσω
ετσι απλα
αυτος ειμαι καλος ή κακός
πρεζακι δεν ειμαι, αλητης δεν ειμαι, τεμπελης δεν ειμαι, αεργος δεν ειμαι,τζογαδορος δεν ειμαι
ειμαι ΧΟΝΤΡΟΣ ε και;;;
σε οσους χαλαω την αισθητικη να μην με κανουν παρεα στην ριαλ λάϊφ

Επισκέπτης
Και συ γιατι τσιμπας????Το οτι το 90% αυτων που πανε Μπουρδελοταυλανδη αλλα και σε αλους σεχοπροορισμους ειναι αγαμητοι ή με ιδιαιτεροτητες ειναι γνωστο!!!!

Επισκέπτης
Και συ γιατι τσιμπας????Το οτι το 90% αυτων που πανε Μπουρδελοταυλανδη αλλα και σε αλους σεχοπροορισμους ειναι αγαμητοι ή με ιδιαιτεροτητες ειναι γνωστο!!!!
δεν τσιμπαω απλα θετω τα πραγματα στη σωστη τους βαση
χωρις διαθεση επιθετικοτητας σε σχεδον κανεναν
ουτε καν στον φιλο που του χαλαμε την αισθητικη
απλα πιστευω οτι πολλοι εδω χωρις να κατονομασω εχουν παει εκτος ελλαδος μονο με το γκουγκλ ερθ αλλα απλα δινουν πληροφοριες με οσα εχουν απλα ακουσει η εχουν δαιβασει και καποιοι αλλοι που απλα κραζουν για να γινει χαβαλες και να διασκεδασουν
ετσι απλα

Επισκέπτης
Να λες...και να κατονομαζεις...Αυτο το παραμυθι.. δεν ειδα ,δεν ακουσα,δεν εμπλεκομαι,δεν κατονομαζω....χαρακτιριζει μονο ηλιθιους,κομπλεξικους και κακομοιριδες!!!!Οποιος εχει αρχιδια βγαινει μπροστα κανει ρηξεις λεει τα πραγματα με το ονομα τους!!!!οι περισοτεροι εδω μεσα κανουν επιδειξη της μαλακιας τους,και των κομπλεξ τους ανωδυνα και ανεξοδα!!!!!

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βρε συ luciano, να σου πω και εαν θελεις δωσε βαση....

Δεν βοηθας με πληροφοριες...το μονο που κανεις ειναι να κρινεις τους παντες....δωσε καμια χρησιμη πληροφορια έτσι ώστε να βοηθήσεις.

φιλικά..

Επισκέπτης
To απαντησα προηγουμενως εμμεσα...γιατι παμε Ταυλανδη και αλλου???!!!Οι πληροφοριες τωρα πλεον ειναι παντου...οπου και να μπεις τις βρισκεις!!!!και τι να λεει πως να γαμησω την πουτανα???

Επισκέπτης
Να λες...και να κατονομαζεις...Αυτο το παραμυθι.. δεν ειδα ,δεν ακουσα,δεν εμπλεκομαι,δεν κατονομαζω....χαρακτιριζει μονο ηλιθιους,κομπλεξικους και κακομοιριδες!!!!Οποιος εχει αρχιδια βγαινει μπροστα κανει ρηξεις λεει τα πραγματα με το ονομα τους!!!!οι περισοτεροι εδω μεσα κανουν επιδειξη της μαλακιας τους,και των κομπλεξ τους ανωδυνα και ανεξοδα!!!!!
για πιο λογο να βγω εγω ή ο καθενας να χαλασει το κομματι καποιου οπως και να λεγετε αυτος!
εγω το μονο που ηρθα να γραψω εδω ειναι οι δικε μου εμπειριες και τιποτα αλλο
το ξεκατινιασμα το αφηνω σε αλλους

παντα με καλη διαθεση και σαν παραδειγμα

λεει ο χ εχω κανει αυτο κι αυτο κι αυτο, ο ψευτης ομως θα αποκαλυφθει
ο ψ απανταει ο δεινα λεει @@ριες
ο ω λεει να κανει αυτο κι αυτο ειναι εγγυημενο (χωρις ομως να καταλαβενει οτι αλλα τα γουστα του καθενα κι αλλες οι εμπειριες κι αλλος ο τροπος διασκεδασης του καθενος)
και παει λεγοντας
οποτε υπαρχει ενας φαυλος κυκλος ξεκατινιασματος
τρολινγκ (οπως αυτο εδω)
και αχρηστων πληροφοριων
η δικια μου εμπειρια περιοριζεστε σε 2 ταξιδια ολιγοημερα και καταθεση μαρτυριων μπορω να δωσω μονο γι αυτα και μονο για περιοχες που εχω επισκευτει
γιατι λοιπον να μπω σε αυτην την διαδικασια;;;
ετσι απλα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
τι να σου πω...κανε οτι καταλαβαινεις...την γνωμη μου ειπα.

γενικα ο καθενας ταξιδευει για τις αναγκες του....ξεκουραση,αλλαγη παραστασεων,πορνοτουρισμο,φυσιολατρεια η συνδυασμό.

απο εκει και πέρα ο καθενας έχει τα γουστα του και κάνει ότι του αρέσει.

Επίσης και οι τσέπες δεν είναι όλες ίδιες....αλλως τα έχει και γουστάρει να τα σκορπίσει επειδή ξεσκίζεται 12 ώρες στην δουλεια

Σωστό και λάθος δεν υπάρχει....απλα τι γουστάρει ο καθένας και πως την βρίσκει...

Τώρα όλοι την έχουμε πατήσει λίγο -πολύ , είτε ελλάδα είτε εξωτερικό.

Γιατί κράζεις όλες τις επιλογές δεν μπορώ να καταλαβω....

Διωχνεις με την συμπεριφορά σου χρήστες οι οποιοι θελουν να μοιραστούν πληροφορίες και να πουνε την ιστορία τους.

Μπορούμε να μοιραζόμαστε πληροφορίες χρήσιμες και όχι να κρίνουμε τους πάντες για τις επιλογές του

ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

Επισκέπτης
Sinhara:Up to you......Χωρις καμια παρεξηγηση....
Tsafus:Τινα κανω????σε μπουρδελο βρισκομαστε και για πουτανακια μιλαμε....Μην τρελενεσαι...δεν λυνουμε το μεσανατολικο!!!

Επισκέπτης
Sinhara:Up to you......Χωρις καμια παρεξηγηση....
Tsafus:Τινα κανω????σε μπουρδελο βρισκομαστε και για πουτανακια μιλαμε....Μην τρελενεσαι...δεν λυνουμε το μεσανατολικο!!!
ανα μπραβο
οποτε τι σε χαλαει αν καποιος κατα την γνωμη σου λεει κουταμαρες;;;;
ετσι την ωρισκει και τελος
αν θες λες την παρατηρηση σου μια φορα
δεν την ακουσανε;; ε οκ, δεν το συνεχιζεις
ο ταδε την βρισκει ετσι; μαγκια του
ο δεινα την βρισκει αλλιως; ξαναμανα μαγκια του
ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
εγω καταλαβενω και το εχω δει σε αλλα νηματα οτι το μπου ειναι ολη τους η ζωη

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ενταξει δεν τρελένομαι...απλά οι έλληνες γενικά περνάνε δύσκολα και έχουμε πεσμένο το ηθικό...δεν νομίζω ότι είναι καλο να ρίχνουμε λάδι στην φωτια...συμπαράσταση

βλέπω που τρελένεσαι που την πατάνε έλληνες....δεν βοηθάς με το να τα χώνεις με τον τρόπο που το κάνεις...απλά δώσε τα φώτα σου!!

Επισκέπτης
shinohara:Δεν τρελενομαι εγω...εσυ δινεις πρωτος-πρωτος παρων στην συναξη των κοπαδιστων.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
και εσυ ανηκεις στο 10%????

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αριστερό η δεξιό προτιμάτε?

http://[URL unfurl="true"]www.pattaya-addicts.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=261840[/img[/URL]]

copyright by Vessey PA...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
[move][size=44pt]RED ALERT[/size][/move]

Έχει μείνει κανείς στο Canterbury Tales Cafe guesthouse να μου πει την άποψή του?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Δε σας εχω αναγκη ρε, σας βαρεθηκα, ετοιμαζω ταξιδι για PUKI MANDORA στη SURRABAYA.

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προς θεού, Shinoharas, δεν ήθελα να σε προσβάλω μια κ δε σε ξέρω κ δε προκαλείς (μια φωτό είδα ενός ανθρώπου που ούτε καν φαίνεται το πρόσωπο του) κ να ξέρεις χοντρούς φίλους έχω πολλούς κ τους εκτιμάω κ τους σέβομαι! πληροφορία έδωσα για τα παιδιά τα καινούργια, ίσως με λίγο άσχημο τρόπο, ότι δε μετράει η εμφάνιση πια όπως παλαιότερα κ θα πληρώσουν όπως σε στούντιο, όλοι το ίδιο, χοντροί, λεπτοί, στραβοί, κουτσοί, πρεζάκια, άνεργοι, τεμπέληδες, γέροι, νέοι, δύσμορφοι κ δύστροποι, οι εξαιρέσεις πια είναι λιγοστές κ αυτό είναι ότι πια το κάνει το μέρος όχι στούντιο αλλά κυριολεκτικά μπουρδέλο!
παλιά όλο το πακέτο ήταν διαφορετικό, είχες την αίσθηση ότι κάνεις καμάκι κ δε μίλαγες για χρήματα κ έδινες την άλλη μέρα το μεσημέρι ένα ποσό για να φύγει η κοπέλα, αργότερα χρειαζόταν να ξεκαθαρίσεις πόσα θα δώσεις από το βράδυ με τις 5 στις 10 να λέει up to you, τώρα πια αισθάνεσαι τυχερός αν σου πει μία στις δέκα up to you!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom