Επισκέπτης
χωρις να εχω παρεξηγηθει για τα ρατσιστικα κοινωνικου περιοχομενου σου σχολιαείναι απίστευτο!!!! κ ας μου πουν ότι ξαναρίχνω λάδι στη φωτιά.
αλλά είναι ένας από τους λόγους που δε πάω τόσο συχνά στη τάι ....αυτή η φωτό!!!
δε μπορώ το αντέξει ο εγωισμός μου ότι μια γυναίκα θα ζητήσει τα ίδια λεφτά σε εμένα κ σε αυτό που αποικονίζει η φωτό!!!
παντελονοφόρμα, κοιλιά τρελή από τα τηγανιτά κ τις προβατίνες κ το μαλλί ...όπου υπάρχει!!!
κ όμως μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε φάση που έχει ζητήσει γκόμενα, από έναν που πρώτα έστριβε η μύτη του κ μετά η κοιλιά του ...τα ίδια λεφτά με αυτά που ζήτησε σε ένα παιδί που πραγματικά από εμφάνιση κ μόνο πρώτα σεβόταν τον εαυτό του!!
εεε εκεί είπα χάλασε ο τόπος!!!
και χωρις ιχνος παρεξηγησης
θα σου ελεγα 1-2 πραγματακια
ακριβως επειδη σεβομαι τον εαυτο μου
κι εσυ οπως λες εσυ το δικο σου
οκ ειμαι πατσοκοιλης, τα μαλλια οπου να ναι, παντελονοφορμα κτλ (λες και να παει καπου καποιος διακοπες και ιδιαιτερα σεξοδιακοπες πρεπει να φοραει κοστουμι)
Πας Ταυλανδη οκ
Πας με πουτανες οκ
Μηπως επειδη εισαι ομορφος και σεβεσε οπως λες τον εαυτο σου να μην πηγαινεις ΚΑΝ με πουτανες;;;;
ή μηπως λογω εμφανισης θες να σου κανουν κι εκπτωση;;;
Να πας τοτε σε ενα στουντιο και να πεις οτι θες εκπτωση γιατι εισαι μορφονιος!!!!
Κι αν εισαι τοσο ομορφος και περιποιημενος γιατι εχεις αναγκη να πηγαινεις συχνα (αλλα οχι τοσο συχνα οσο θα ηθελες)10 ωρες πτηση στις πουτανες της Ταυλανδης;;;;
ΔΕΝ σου αρεσει που η πουτανα ζηταει τα ιδια με σενα και σε εναν χαλια;;;
οκ κανε καμακι σε Ταυλανδες ετσι απλα
Αμα θες αποκλειστικοτητα και ερωτες υπαρχει λυση
ονομαζετε Γαμος
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ
Επίσης προτείνω τα μελη του μπου να κανουμε διαβημα στην πρεσβεια της Αυστραλιας Αγγλιας Γερμανιας και λοιπων κρατων να πηγαινουν Ταυλανδη νεοι ομορφοι και ευπαρουσιαστοι για να μην σου χαλαμε την αισθητικη
ελα χριστε και παναγια
τι αλλο θα ακουσουμε σε ενα φορουμ που ονομαζετε μπουρδελα......
ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΦΩΤΟ
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση