You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
... λουσιανάκο μου πανμεγιστούλη τα έχεις όλα τα βιντεάκια βρε κουτό ; ... ... τυχερούλη , πρέπει να είσαι ο μοναδικός (μετά από μένα) που τα έχει στην κατοχή του ... ... αλήθεια , πες μας πως αισθάνεσαι κάθε φορά που τα βλέπεις συντροφιά με το λιπαντικό σου ; ... ... για πες μας , "σαλεύει" κάτι εκεί κάτω ; (κοιτώντας το στον καθρέφτη εννοείται λόγω του μορίου σου και της τεράστιας κοιλιάς) ... ... μη ντρέπεσαι τρελό αγόρι , χαλάρωσε και εκδηλώσου ! ... ... εμείς εδώ είμαστε φίλοι σου (και προφανώς οι μοναδικοί γιατί αν έχεις και στην αληθινή ζωή με τέτοια ξινίλα και μαυρίλα που κουβαλάς , τα παιδιά είναι σίγουρα ΗΡΩΕΣ) ...
... Το ότι σπας τη ΜΙΖΕΡΙΑ σου βλέποντας τα βιντεάκια μου το υποψιαζόμουν , πιστεύω να καταλαβαίνεις την ανείπωτη χαρά μου τώρα που το παραδέχεσαι !!! ... ... Θα σου φέρω καινούργιο υλικό υπερπαραγωγή τώρα που κατεβαίνω πάλι ...
... Ξέχασα να σε ρωτήσω ομορφαντρούλη μου , γλυκούλη μου λουσιανούλη μου , στα μαγαζιά βγήκες για τις παντόφλες που πρότεινε ο kostas kolobos ; είναι μούρλια !!!
... Παιδιά ειλικρινά χίλια συγνώμη για το trollάρισμα , δηλώνω ένοχος ...
... Το ότι σπας τη ΜΙΖΕΡΙΑ σου βλέποντας τα βιντεάκια μου το υποψιαζόμουν , πιστεύω να καταλαβαίνεις την ανείπωτη χαρά μου τώρα που το παραδέχεσαι !!! ... ... Θα σου φέρω καινούργιο υλικό υπερπαραγωγή τώρα που κατεβαίνω πάλι ...
... Ξέχασα να σε ρωτήσω ομορφαντρούλη μου , γλυκούλη μου λουσιανούλη μου , στα μαγαζιά βγήκες για τις παντόφλες που πρότεινε ο kostas kolobos ; είναι μούρλια !!!
ωχ ωραιο εικονιδιο..που το βρηκες
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
ωχ ωραιο εικονιδιο..που το βρηκες
Δες πμ
Εντάξει οκ, αλλά καταντάει αηδία. Και εμένα μου την έχουν πέσει διάφοροι (και ορισμένοι χοντρά μάλιστα) αλλά τους γράφω κανονικά. Όταν ψαρώνεις και την ζαχαρένια σου χαλάς και αξία δίνεις στον άλλο και το νήμα γαμιέται. Και αυτό ισχύει για όλους, μηδενός εξαιρουμένου. Διότι όταν πλακώνεσαι με τα σκατά, αυτό σημαίνει ότι σκατά είσαι και εσύ. Γι αυτό ας δίνουμε πληροφορίες, να κάνουμε πλάκα και να ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά και να κόψουμε όλοι το να επαιρόμαστε πόσο ταυλανδοειδήμονες και τσακάλια είμαστε, διότι κανείς μας δεν είναι. Εξαιρουμένων κάποιον ατόμων που λόγω αυτής της μαλακίας που μας δέρνει γράφουν όλο και λιγότερο..
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μπορει αυτος να ειναι δυστιχισμενος,αλλα δεν μπορει να βγαζει την κακια του και την κακοκοιρια του,εδω. δεν του δινει κανενας αυτο το δικαιωμα, ουτε καν οι moderatos,αν και εγω θα τον διαγραφα απο περιση που τετια εποχη παλι ξερνουσε κακιες και χολη... φενετε ειναι ι περιοδος του.....χλιαρα μπανακια και αποχη ( ) απο το σεξ !!!!!!και θα σου περασει παλι... που θα παει...
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Εντάξει για να πούμε και του στραβού (lusiano) το δίκιο , ρε παίδες προφανώς δεν γνωριζόσαστε (γνωριζόμαστε) μεταξύ σας , μάλλον "προσωπικά" δεν έχουμε , τώρα αν κάποιος σας τη σπάει γιατί τα λέει "κάπως" οκ προσπεράστε ...!
-όποιοι είσαστε Ταυλάνδη καλά να περνάτε !!!!! μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω φέτος αν και λίγο δύσκολο !
-όποιοι είσαστε Ταυλάνδη καλά να περνάτε !!!!! μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω φέτος αν και λίγο δύσκολο !
Επισκέπτης
Φρουτα,πολλα φρουτα...ενδωδιμα και αποικιακα!!!Κολομποι,Μυκοναιοι,Δημητρακιδε, Adiso,geo και πολλοι αλλοι!!!!Ηθελα ναξερα ολοι αυτοι τι κανουν στην επαγγελματικη τους ζωη????
Τεσπα!!Qatar:Τριημερο προσφορων 661 Ευρω!!!Τρεξτε να προλαβετε!!!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Φρουτα,πολλα φρουτα...ενδωδιμα και αποικιακα!!!Κολομποι,Μυκοναιοι,Δημητρακιδε, Adiso,geo και πολλοι αλλοι!!!!Ηθελα ναξερα ολοι αυτοι τι κανουν στην επαγγελματικη τους ζωη????Τεσπα!!Qatar:Τριημερο προσφορων 661 Ευρω!!!Τρεξτε να προλαβετε!!!
Αν τα φρούτα ...περιέχουν ειρωνία ...στο προηγούμενο post ενοούσα "όποιος δεν γουστάρει τον lusiano" ας μην αχσολείται μαζί του !
Αν ήθελες να ξέρεις δεν έχεις παρά να ρωτήσεις !
Thank you boss !!!
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γιατι θελεις να μαθης? ασφαλιτης εισαι?με την απορια θα μεινης....Φρουτα,πολλα φρουτα...ενδωδιμα και αποικιακα!!!Κολομποι,Μυκοναιοι,Δημητρακιδε, Adiso,geo και πολλοι αλλοι!!!!Ηθελα ναξερα ολοι αυτοι τι κανουν στην επαγγελματικη τους ζωη????
giorgos doul
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γαμάτη η ιστορία του παίχτη με την Ταιλανδέζα, τι μπορεί να σου τύχει φίλε μου;
Επισκέπτης
Ρε σεις ηθελα ναξερα αν φταιω για καποια γεγονοτα που συνεβησαν ή συμβαινουν σε ολους εσας που φωναζετε βριζετε και βγαινετε εξω απο τα ρουχα σας...πχ:Εγω φταιω που ο Κολομπος ειναι μεγας σπονσορας και στελνει εκτος απο εμβασματα,laptop ipad apple κινητο και δεν ξερω τι αλλο??και βριζει οταν αναφερω αντιθετη αποψη απο την σπονσοριστικη δικη του??Ή εγω φταιω που του geo του κλεβουν τα λεφτα τα τραβελια??? Ή που οΔημητρακης δεν μπορεσε να σταυρωσει εδω γκομενα και βρηκε πιθικακι για ζωολογικο κηπο στην Βκκ..Ή ο Μυκονος δεν βρισκει καλα ενεργοτραβελα στην Ταυλανδη και τρεχει Φιλιππινες για femboys???Και οι παλιοι προφεσορες και οι αλλοι Ταυλοπαντρεμενοι εμπειροι....δεν μπορουν να δεχθουν μια διαφορετικη προσεγγιση απο την δικια τους απο καποιον αλλο που εχει τεραστια εμπειρια στην Ταυλανδη και οχι μονο???
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Μπααα, ολοι εδω ειναι, απο το 2007 εως...με αυτά κ με αυτά (κάτι κρυφά χαζομηνύματα κ κάτι τέτοιες αηδίες) διώξατε τα καλύτερα παιδιά από εδώ!!!
Θεωρω οτι οι ταιλανδοπληκτοι και γενικα οσοι ταξιδευουν στο εξωτερικο εχουν ´ανοιχτα μυαλά´ και δεν τους πειραζει η ιδιαιτεροτητα εκφρασης καποιου μελους.
Η επιθεση στον λουσιανο ειναι υπερβολικη.
Προχωραμε.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ρε σεις ηθελα ναξερα αν φταιω για καποια γεγονοτα που συνεβησαν ή συμβαινουν σε ολους εσας που φωναζετε βριζετε και βγαινετε εξω απο τα ρουχα σας...πχ:Εγω φταιω που ο Κολομπος ειναι μεγας σπονσορας και στελνει εκτος απο εμβασματα,laptop ipad apple κινητο και δεν ξερω τι αλλο??και βριζει οταν αναφερω αντιθετη αποψη απο την σπονσοριστικη δικη του??Ή εγω φταιω που του geo του κλεβουν τα λεφτα τα τραβελια??? Ή που οΔημητρακης δεν μπορεσε να σταυρωσει εδω γκομενα και βρηκε πιθικακι για ζωολογικο κηπο στην Βκκ..Ή ο Μυκονος δεν βρισκει καλα ενεργοτραβελα στην Ταυλανδη και τρεχει Φιλιππινες για femboys???Και οι παλιοι προφεσορες και οι αλλοι Ταυλοπαντρεμενοι εμπειροι....δεν μπορουν να δεχθουν μια διαφορετικη προσεγγιση απο την δικια τους απο καποιον αλλο που εχει τεραστια εμπειρια στην Ταυλανδη και οχι μονο???
Καλά εσύ θα με τρελάνεις ...
Φίλος η επίθεση που σου κάνουνε είναι γιατί εσύ βγαίνεις απο τα ρούχα σου όταν δεν συμφωνείς με τα γραφόμενα κάποιου , αν έχεις δίκιο ή άδικο λίγο σημασία έχει !!!
Όσο για το "πέσιμο" που έφαγα ...επειδή η ζωή θέλει και λίγο πλάκα ! Σκέψου πως χάρη σε μενα ένας τράβελος στη πατάγια κυκλοφορεί με καινούρια βυζιά (κλεμένο άλλος μου το `πε) !!!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Μπααα, ολοι εδω ειναι, απο το 2007 εως...
Θεωρω οτι οι ταιλανδοπληκτοι και γενικα οσοι ταξιδευουν στο εξωτερικο εχουν ´ανοιχτα μυαλά´ και δεν τους πειραζει η ιδιαιτεροτητα εκφρασης καποιου μελους.
Η επιθεση στον λουσιανο ειναι υπερβολικη.
Προχωραμε.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Παιδια και για να μη λετε οτι ειμαι φανατικος μπανγκοκος που ειμαι δηλαδη γιατι να το κρυβω ενα μικρο κουιζ...ποια πολυ γνωστη πανεπιστιμιουπολη προσφερεται για κυνηγι κορασιδων ολων των ειδων...για να βοηθησω κοιτταξτε το χαρτη απο ΒΚΚ και πανω...αν ειχα δουλεια εμενα ανετοτατα εκει για πολλα χρονια μεχρι τελικης πτωσης
Λορδε αν δεν πηζω απο δουλειες ειμαι στη διαθεση σου...αν και εσενα ειδικα θα προτιμουσα να σε συναντησω καμποτζη...μου αρεσε το φωτορεπορταζ που εκανες απο το κο κονγκ.
Λορδε αν δεν πηζω απο δουλειες ειμαι στη διαθεση σου...αν και εσενα ειδικα θα προτιμουσα να σε συναντησω καμποτζη...μου αρεσε το φωτορεπορταζ που εκανες απο το κο κονγκ.
ποσταριστικε μια ταινια πριν λιγο καιρο εδω με θεμα καποιας περιπετειας καποιου φαρανγκ και μιας σχιστοματας..ειπωθεικε οτι ηταν καλη , μηπως την ξερει κανεις να την κατεβασουμε γιατι με τα κωλοτουρκικα κοντευουμε να βγαλουμε καρκινο
αντε μεγαλε! να το παρει το ποταμι δεν το βρηκαμε...ριχτο!!!Παιδια και για να μη λετε οτι ειμαι φανατικος μπανγκοκος που ειμαι δηλαδη γιατι να το κρυβω ενα μικρο κουιζ...ποια πολυ γνωστη πανεπιστιμιουπολη προσφερεται για κυνηγι κορασιδων ολων των ειδων...για να βοηθησω κοιτταξτε το χαρτη απο ΒΚΚ και πανω...αν ειχα δουλεια εμενα ανετοτατα εκει για πολλα χρονια μεχρι τελικης πτωσης
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είναι μια πόλη Κ Κ! Όχι κομμουνιστικό κόμμα!