Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χ.Α  Ι γυναικα του χρυσαυγιτισα ειναι, γιααυτο τον δερνει πρωι- βραδυ.. :grin: :cheesy: ;) :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Βλέπεις που είσαι ΒΛΑΚΑΣ και λες όλο "εξυπνάδες" ! !
Βρε βόδι , εγώ δεν έχω ανάγκη για να ξεφλοκιάσω να πηδήξω την κουμπάρα του κολλητού μου .
Εσύ με την φάλαινα τη γυναίκα σου , που σε κλάνει κι αλλάζεις χρώμα έχεις να γαμήσεις καμιά 5ετία και πηδάς μόνο όταν κατεβαίνεις Ταυλάνδη !

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Χ.Α  Ι γυναικα του χρυσαυγιτισα ειναι, γιααυτο τον δερνει πρωι- βραδυ.. :grin: :cheesy: ;) :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μπα....μάλλον καμιά φάλαινα 200 κιλών χωρίς την κωλάθρα , θα έχει , γι αυτό και βγάζει τόσο κόμπλεξ !

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και συμπληρωνοντας 100 μυνηματα σημερα ενα μυνημα για typoys san τον lusiano,:
απλα ειναι μερικοι ανθρωποι που ειναι αρνητικοι και κακοι, τι να κανουμε. ναμαστε καλα εμεις και αστους αυτους στη μιζερια τους...
ειναι αυτοι που πιγανε ταιλανδη και δεν τα καταφερανε, αυτοι που  θεωρουν πως ολες οι ταιλανδεζες ειναι πουτανες και ολες γαμιουνται αμα τις πληρωσει ενασ τυπος large elinaras οπως ο lusiano.....

Επισκέπτης
και συμπληρωνοντας 100 μυνηματα σημερα ενα μυνημα για typoys san τον lusiano,:
απλα ειναι μερικοι ανθρωποι που ειναι αρνητικοι και κακοι, τι να κανουμε. ναμαστε καλα εμεις και αστους αυτους στη μιζερια τους...
ειναι αυτοι που πιγανε ταιλανδη και δεν τα καταφερανε, αυτοι που  θεωρουν πως ολες οι ταιλανδεζες ειναι πουτανες και ολες γαμιουνται αμα τις πληρωσει ενασ τυπος large elinaras οπως ο lusiano.....
Δημητρακη-Δημητρακη..το πηδας το ποταμακι??Εισαι γιγαντας ρε.....μπραβο!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Μπα ...εγώ πιστεύω πως τα λεφτά που έχει δώσει ο Lusiano σε barfine και σπονσοριλίκια , δεν τα έχει δώσει κανένας άλλος εδώ μέσα ! ! Άλλο αν δεν του κάθονται τελικά αυτά που θέλει και αναγκάζεται να χρεώνει και πιστωτικές κάρτες για να μην το πάρουν σηκωτό απ'τα go-go's !
Μην φτάσει τίποτα όμως στ'αυτιά της χοντρής , την έκανες Lusiano ! Δεν σε ξεπλένει τίποτα μετά ! Σε βλέπω κλειδωμένο στο WC με συσκευή αγνότητας και τη χοντρή να σου πετάει γαριδάκια στη μούρη και να γελάει ! ! !

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.opportunitiesforafricans.com/wp-content/uploads/2013/01/Peace-Revolution-Fellowship-in-Thailand1-277x160.jpg[/img[/URL]]

Ειρήνη Αδέλφια...

[img]http://lh5.ggpht.com/_LBxG9tR7VZU/SqVKGJ3zAmI/AAAAAAAAFcs/FxAZp7aCa7w/s720/229a.jpg

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Y.Γ.

Το αριστερό έχει απίστευτη φατσούλα και χαμόγελο... Ακόμα και σε φωτογραφία αυτό το χαμόγελο σου ανοίγει την καρδιά...

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
και που το ξερεισ οτι ειναι χοντρη η γυναικα του Lusiano?
Eeeeeeeeeeee??

Που χει παει κ Chiang mai!!!!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
και που το ξερεισ οτι ειναι χοντρη η γυναικα του Lusiano?
Eeeeeeeeeeee??

Που χει παει κ Chiang mai!!!!!!!
Kι εσύ ποιος είσαι ? Μήπως ο κατές του και μπαίνεις στη μέση ??Παρ'το φίλο σου και πηγαίνετε σε κάνα κωλόμπαρο στην Ομόνοια με ελλεηνίδες  να ξεχαρμανιάσετε κι αφήστε όλους εμάς τους βλάκες να τ'ακουμπάμε στις Ταϋλανδές ....και πείτε στη χοντρή ότι πάτε σε καφετέρια να δείτε το μπάσκετ , γιατί αν πάρει χαμπάρι τίποτα , ο φουκαράς ο Lusiano θα φάει πολύ ξύλο το βράδυ !

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ετσί μπράβο ρε παιδιά καλά το πάτε... Γύρισε ο άνθρωπος ο Φαντομάς που έχει ίσως τη μεγαλύτερη σφαιρική γνώση από όλους μας εδώ για τα πράγματα της Ταϊλάνδης και οι "ξερόλες" του νήματος πέσατε να τον φάτε...Δεν πειράζει ok! Mείνετε σε αυτά που ξέρετε καλά Πατάγια-Πατονγκ κλπ και βολευτείτε με τα αποφάγια των Ταϊλανδών.
Αλλά φταίει και αυτός που προσπαθεί να σας πεί κάνα δυο παραπάνω πράγματα...
Ρε συ Φαντομά δεν πάμε κάνα καραόκε και να ξαναγράψουμε σε κάνα χρόνο; :cheesy:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
http://[URL unfurl="true"]www.opportunitiesforafricans.com/wp-content/uploads/2013/01/Peace-Revolution-Fellowship-in-Thailand1-277x160.jpg[/img[/URL]]

Ειρήνη Αδέλφια...

[img]http://lh5.ggpht.com/_LBxG9tR7VZU/SqVKGJ3zAmI/AAAAAAAAFcs/FxAZp7aCa7w/s720/229a.jpg
ναι αυτο το μαυρακι αριστερα ειναι γαματο

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
παγκ εσυ το tawan daeng που το ανακαλυψες? υποψη δεν εχει τετοια χαμουρεματα εκει εεε    :2funny:
μαλακια κανατε που κλεισατε τραπεζι εκει τοσο γρηγορα χασατε τα ταυλανδικα γκογκος..οκ next time    :grin:
Ειπαμε να κανουμε μια "έξοδο" στα Ταιλανδέζικα "μπουζουκια"  :2funny:
Εχει και καλό φαγητό...
Εξ άλλου το πρόγραμμα τελειώνει νωρίς, οι ελευθεροι θα τσαρκάρουν στα μέρη τα καλά  ;)
Οι υπόλοιποι... τις γυναίκες και ύπνο  :S
:2funny: 

Επισκέπτης
Τι καινουργια φρουτα ειναι τουτα παλι....μαθανε και τις γυναικες -που δεν εχουμε-οτι ειναι και χοντρες.Τι να πεις, κανανε το θρεντ σαν τα μουτρα τους!!!!και ολα βεβαια ξεκινησαν απο αυτους τους Ταυλανδοπαντρεμενους.... μια Ταυλανδεζα γνωρισαν- σε κανα μπαρ βεβαια-και την παντρευτηκαν,και βεβαια εμαθαν  ολη την ταυλανδη απεξω και ανακατωτα και ξεσηκωνουν και διαφορα αλλα κομπλεξικα τσολια τα οποια γραφουν οτι τους κατεβει...Τι να πει κανεις???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω παντως θα πηδαω απο πιστοποιημενο τοπ μοντελ και πανω την επομενη φορα, παει τελειωσε :rolleyes:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Τι καινουργια φρουτα ειναι τουτα παλι....μαθανε και τις γυναικες -που δεν εχουμε-οτι ειναι και χοντρες.Τι να πεις, κανανε το θρεντ σαν τα μουτρα τους!!!!και ολα βεβαια ξεκινησαν απο αυτους τους Ταυλανδοπαντρεμενους.... μια Ταυλανδεζα γνωρισαν- σε κανα μπαρ βεβαια-και την παντρευτηκαν,και βεβαια εμαθαν  ολη την ταυλανδη απεξω και ανακατωτα και ξεσηκωνουν και διαφορα αλλα κομπλεξικα τσολια τα οποια γραφουν οτι τους κατεβει...Τι να πει κανεις???
Ρε Lusiano , τί σ'ενοχλεί αν εγώ γουστάρω και στέλνω 300 ευρώ το μήνα στο tee-rak μου ?
Και ναι ρε , το παραδέχομαι ! Και i-pod της πήρα απ'το tukom, και laptop της αγόρασα για να κάνουμε skype καθημερινώς και 1 χρυσό δαχτυλίδι και την πάω για φαγητό στο MK στο Central .Και στο επόμενό μου ταξίδι θα πάω να γνωρίσω και τους δικούς της στο Kalasin . (μαμά , μπαμπά και αδέρφια...)
Και αν κάτσει η όλη φάση , θα την φέρω και στην Ελλάδα για να μείνουμε μαζί μόνιμα. Όσο πάει...
Τουλάχιστον θα έχω ένα αγγελούδι δίπλα μου , για όσο αυτό κρατήσει κι όχι μια σκατομηχανή-ιπποπόταμο που το μόνο που θα κάνει είναι να τρώει σουβλάκια , να κλάνει, να γκρινιάζει σα φοράδα , να ροχαλίζει σα ζώο και να χέζει !
Αν όλα αυτά με χαρακτηρίζουν "κομπλεξικό-ταϋλανδοπαντρεμένο" όπως για άλλη μια φορά , άστοχα παρατηρείς , τότε ναι...είμαι !
Εσένα μάλλον το μόνο που σ'ενδιαφέρει , είναι να πληρώνεις τα φουκαριάρικα τα κοριτσάκια για να σου κάνουν ότι ανωμαλία μπορεί κάποιος να φανταστεί ...
Πάω στοίχημα , ότι τις παίρνεις και βίντεο και βγάζεις πάνω τους ό,τι απωθημένο σου έχει μείνει και μετά τα δείχνεις σε φίλους σου και καμαρώνεις ...
Μπράβο σου ...Σπουδαίο κατόρθωμα !

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ lusiano κάτσε τώρα γιατί τα πήρα...
είχα αρχίσει και σε θεωρούσα ψιλοσοβαρό άτομο και ότι είχες κάποια αντίληψη (έστω και μονόπλευρη) για το τι παίζει εδω...
Αλλά δε σου δίνει κανείς το δικαίωμα να αμφισβητείς την γνώμη κάποιων άλλων σε θέματα που δεν κατέχεις. Προφανώς την Μπανγκοκ δεν την κατέχεις επομένως άσε τους έμπειρους να μιλήσουν, (εγώ βγάζω τον εαυτό μου απέξω γιατί παίζω σε άλλη επαρχία).Για το Φαντομά, κάποιους άλλους ίσως και για εμένα, που έχουμε τις κανονικές μας δουλειές εδώ και δεν είμαστε ευκαιριακοί μπορεί να έχουμε γυναίκες και παιδιά αλλά ζούμε μια ζωή που μας επιτρέπει να κυκλοφορήσουμε καλό θα ήταν να ξέρεις που να σταματάς να μιλάς. Ούτε δίωρες χρειαζόμαστε ούτε να τρέχουμε στα μπαρ ώς τις 5 το πρωί για να βρούμε κοπέλες... Σε αυτά λοιπόν που δεν ξέρεις μάθε να μη μιλάς και όχι να εκφέρεις απόλυτη άποψη και να ειρωνεύεσαι όσους δε συμφωνούν με αυτή...
Εσύ επιλέγεις το τι θα κάνεις για σένα άσε τους άλλους να κρίνουν άν έχει αλλού καλύτερα...
Αυτά για την ώρα!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ειπαμε να κανουμε μια "έξοδο" στα Ταιλανδέζικα "μπουζουκια"  :2funny:
Εχει και καλό φαγητό...
Εξ άλλου το πρόγραμμα τελειώνει νωρίς, οι ελευθεροι θα τσαρκάρουν στα μέρη τα καλά  ;)
Οι υπόλοιποι... τις γυναίκες και ύπνο  :S
:2funny: 
μπικου μην ξεχνας και την απιστευτη μπυρα βαισμπιρ 3 tower για αρχη και μετα με η χωρις γυναικες εχει τσαρκα καλη γιατι τελειωνουν οι μερες

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενα πύργο θέλω μονος μου ρεεεεε!

Συνημμένα

• BeerTower.jpg
    BeerTower.jpg