Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ωφειλω να ομλογησω μια μαλακεια που εκανα.
Δεν κανονισα να συναντηθω με τον Φαντομα και καποιους αλλους που ειναι Μπανγκοκ τον Νοεμβριο που ημουνα εκει!
Μαλακεια μου, θα το κανω την επομενη φορα.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τι καινουργια φρουτα ειναι τουτα παλι....μαθανε και τις γυναικες -που δεν εχουμε-οτι ειναι και χοντρες.Τι να πεις, κανανε το θρεντ σαν τα μουτρα τους!!!!και ολα βεβαια ξεκινησαν απο αυτους τους Ταυλανδοπαντρεμενους.... μια Ταυλανδεζα γνωρισαν- σε κανα μπαρ βεβαια-και την παντρευτηκαν,και βεβαια εμαθαν  ολη την ταυλανδη απεξω και ανακατωτα και ξεσηκωνουν και διαφορα αλλα κομπλεξικα τσολια τα οποια γραφουν οτι τους κατεβει...Τι να πει κανεις???
σε μπαρ μονο εσυ γνωριζεις γυναικες,μονο απο εκει μπορεις να γ@μησης,χωρις λεφτα με τιν σφιριχτρα που διαθετης δεν σε περνη καμια..πουρολουτσιανο!
:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα από τον παράδεισο.
Η χθεσινή βραδυά πέρασε επεισοδιακά και "οικογενειακά" :grin:
Μιας και οι προηγούμενες μέρες είχα φουλ πρόγραμμα :fuck1: είπα  να αράξω για λίγο για ανάκτηση δυνάμεων.
Πήρα τηλέφωνο το "girlfriend",(ιστορία που κρατάει δυόμιση χρόνια) μιας και κρατούσα επαφή όταν ήμουν Ελλάδα με τις γνωστές αηδίες των μηνυμάτων miss you, love you κτλ.Αφού μου τα ζάλισε γιατί δεν την ενημέρωσα ότι θα κατέβω (εννοείται για να με βάλει στο πρόγραμμα και να μην συμπέσω με κανένα άλλο boyfriend)πήγαμε για χαλαρό φαγητό και κουβεντούλα, μου είπε ότι δεν δουλεύει πια Tiger αλλά σε μασατζίδικο (τις πίπες που έπαιρνε στα δώμάτια τις παίρνει τώρα πίσω από το παραβάν του μαγαζιού), πόσο καλό κορίτσι έχει γίνει και πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη ήταν για το δώρο που της είχα στείλει στην συνέχεια πήγαμε για ποτάκι στα γνωστά. Τι το ήθελα όμως ο μαλάκας. Δεν περνάει κανα μισάωρο και σκαέι μια μιλφαρα μούναρος που την είχα πάρει πριν κανα χρόνο και μου έκανε για τρεις μέρες τα καλύτερα thai πηδήματα ever.Την έιχα τσεκάρει κανα δύο μέρες πριν με ένα Γάλλο μπάρμπα και αφού με θυμήθηκε είπαμε να βρεθούμε. Τέλοσπάντων με βλέπει το τρελλόμουνο να κάθομαι χαλαρός με την παρέα του "αισθήματος" και έρχεται προς το μέρος μου γκαζωμένη.Αλλά ως δια μαγείας κάνει στροφή προς το "κορίτσι" μου που καθόταν πιο δίπλα και αρχίζουν τις αγκαλιές, τα φιλία,και τα how are you.Μένω μαλάκας και περιμένω την καταστροφή που πλησιάζει.Στην συνέχεια κάνει στροφή, έρχεται και με βουτάει χωρίς να κολλώσει που ήταν και άλλες στο τραπέζι  .Το μάτι της "δικιάς μου" γυρίζει ανάποδα και την σπρώχνει με τσαμπουκά.Δύο θηρία τσακώνονταν για την τροφή τους.Τελικά με τις αμοιβαίες εξηγήσεις ότι εγώ είμαι boyfriend και όχι custumer το μιλφόνι την κάνει αφού μου πετάει "you no good,you big buterfly man.Το υπόλοιπο της βραδυάς εννοείται ότι πέρασε με μούτρα και σπάσιμο αρχιδιών. Τό βράδυ δεν έπεσε πήδημα λόγω ότι ήμασταν κόκκαλο και οι δύο.Μετά το μοναδικό πρωϊνο οικογενειακό πήδημα  μου ξεφουρνίζει "do you want to marry me?" Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από τις τρελλές με την τσίμπλα στο μάτι.Είναι δύσκολο την σημερινή εποχή να είσαι"boyfriend".
Θυμήθηκα τον Asia fun από τα χθεσινά. Τελικά μάλλον υπάρχουν και καλά κορίτσια.Δύσκολο να τα βρεις αλλά υπάρχουν. Το κακό με την δικιά μου είναι ότι δεν δουλεύει σε πολυεθνική και πιθανότατα θα της πέφτει κομματάκι δύσκολο να πλένει σκάλες στα Πατήσια.Της είπα ότι την αγαπώ πολύ αλλά πρέπει να περιμένει γιατί η κατάσταση στο Gleece δεν είναι καλή.Της έδωσα μία ακόμα παλιόμπλουζα (πλυμμένη)και την αποχαιρέτησα πριν λίγο με ραντεβού για αργοτέρα...
Οι thai αισθηματικές ιστορίες τελικά μου χαλάνε το στομάχι. Πάω για ένα χέσιμο και στην συνέχεια να τσιμπήσω τίποτα γιατί το πρόγραμμα της μέρας είναι βαρύ, :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.750
Πόντοι
19.795
Αντε κατι λιγες ωρες μεινανε.Στις 6 το απογευμα πεταω για Μπανγκοκ με Καταρ.
. :dancing: :dancing: :dancing:(Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την
αφηνει). Οχι σα μερικους-μερικους που ταξιδεψανε ινγκογνιτο.(Το ακουσες Παγκταο;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
αφηνει). Οχι σα μερικους-μερικους που ταξιδεψανε ινγκογνιτο.(Το ακουσες Παγκταο;)
Καλά να περάσεις φίλε. :thumbsup:
Ο Παγκ έχει μάλλον πολλά ανοιχτά τιλακομέτωπα και για αυτό το παιζει κάλυψη-απόκρυψη.

Επισκέπτης
Εδω ρε μας ξεφτιλησανε στο βρισιδι χωρις καν να μας ξερουν..μας βγαλαν παντρεμενους και μαλιστα με χοντρες,παιδεραστες ανωμαλους,και δεν ξερω τι αλλο ακομα,μονο και μονο επειδη αναφεραμε αντιθετη αποψη απο την δικια τους,επειδη αυτοι τα ξερουν ολα,ειναι οι παντογνωστες και οι επιβητορες της Ταυλανδης,λες και ανακαλυψαν την γη της πουτανιας αυτοι και μονο!!!!Τοσο κομπλεξ και απωθημενα??
Ταχουν βρει μεταξυ τους, αληλοσυνχαιρονται για τις μαλακιες που γραφουν,και μολις κανενας αλλος αναφερει κατι διαφορετικο και τους χαλασει την νιρβανατους, του επιτιθονται κατα κυματα σαν πιρανχας!!!Ρε ουστ απο δω!!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαλιστα μας την λεει και ο λακι λουσιανο ειναι ο μονος που μπορει να την λεει σε ολους τους αλλους και να της βαζει ολες στο ιδιο καλουπι ειναι ο παπας του φορουμ το παραμυθι που μας πεταει τοσο καιρο για το μασατζηδικο που ειχε και που τωρα ετοιμαζει μπιζνα στο τσιανγκ μαι ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απο ταυλανδη  τερμα τα τρολλ σαν τον λουσιανο και τους υπολοιπους αφηστε τον στην τρελα του  συνεχιστε οι υπολοιποι διωχτε τα τρολλ απομωνοστε τους
εγω το φωναζω ενα χρονο για αυτον αλλα δεν με ακουτε

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

:rockon: :rockon:  :headbang2:

Καλό ταξίδι κ καλά να περάσεις...

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και κατι ευχαριστω για τους παλιους εχετε πολλα χαιρετισματα απο doctortilak ειναι καλα το μεσημερι πιναμε καφε στο avenue  και μαλιστα συζηταγαμε για το πως καταντησανε  τα διαφορα σαιτ για ταυλανδη  απο διαφορους σαν τον λου και κατι αλλους

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Χαιρετίσματα στον doctor, να είναι πάντα καλά...

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Πες τα πανμέγιστε δάσκαλε ξερόλα λουσιανάκο , σα δε ντρέπονται τα παλιόπαιδα ...  :o ... Τολμάνε και σε βρίζουν οι ανίδεοι (καλά , εγώ άλλο βιβλίο με ασκήσεις θάρρους έχω πάρει ρε γαμώτο ; αυτοί πως το τελειώσανε τόσο γρήγορα ; ) ...  :huh: ... Εσύ που μόνο μέλι στάζει το στόμα σου για όλους εδώ μέσα και για οτιδήποτε γράφουν; ...  :idiot: ... Ο φάρος της αισιοδοξίας , της θετικής στάσης απέναντι στη ζωή , ο καθοδηγητής (όχι ΚΝΕ) ...  :tickedoff: ... Σε ευχαριστούμε ταΐλανδοπαντογνώστη και όχι μόνο (γιατί είσαι και τέρας γνώσεων) ...  :jerking: ... Μόνο εσύ και μόνο ο παράδεισος Ταΐλάνδη, ΤΕΛΟΣ ...  :headbang: ... Βρε ουστ παλιόπαιδα ...  :s&m_1:

... lyst παίζει ακόμα η προσφορά που είχε όλο το Δεκέμβρη η Tiger με τη μπύρα στα 200 bahtάκια μόνο ; ...  :2funny: ... Τι ωραία που περάσαμε το Δεκέμβρη , αξέχαστα και πάμφθηνα όπως πάντα !!! ...  :cheesy:

... 20 Φλεβάρη φτάνω στη μαγευτική Πατάγια για άλλη μια φορά και από 26 θα είμαι στην πλανεύτρα Μπανγκόκ μέχρι και 2 Μάρτη ...  :grin: ... Μετά στο ανεπανάληπτο , ασύγκριτο και ασυναγώνιστο Πουκέτ που τα έχει όλα και πάμφθηνα μέχρι 25 Απρίλη ...  :helpplea: ... Καλά τα λέω λουσιανούλη ΤΕΡΑΣΤΙΕ ; ...  :think: ... Και πάλι ουστ παλιόπαιδα , ξέρετε εσείς ποιοι είστε , φίδια κολοβά !!!!! ...  :sunglasses:

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εδω ρε μας ξεφτιλησανε στο βρισιδι χωρις καν να μας ξερουν..μας βγαλαν παντρεμενους και μαλιστα με χοντρες,παιδεραστες ανωμαλους,και δεν ξερω τι αλλο ακομα,μονο και μονο επειδη αναφεραμε αντιθετη αποψη απο την δικια τους,επειδη αυτοι τα ξερουν ολα,ειναι οι παντογνωστες και οι επιβητορες της Ταυλανδης,λες και ανακαλυψαν την γη της πουτανιας αυτοι και μονο!!!!Τοσο κομπλεξ και απωθημενα??
Ταχουν βρει μεταξυ τους, αληλοσυνχαιρονται για τις μαλακιες που γραφουν,και μολις κανενας αλλος αναφερει κατι διαφορετικο και τους χαλασει την νιρβανατους, του επιτιθονται κατα κυματα σαν πιρανχας!!!Ρε ουστ απο δω!!!

Συμφωνω απολυτα!!!

Επισκέπτης
Ενας ενας αποκαλυπτεται....Ρεμαλιαααααα!!!!!Αλλα εγω ειμαι πιο ρεμαλι απο ολους..ΧαΧαΧα
Mykonos:Αγορι δροσερο...εχω κατι βιντεακια και φωτο που σε πηδανε τα τραβελια...ΧαΧαΧα θα περασουμε  ωραια,θα σπασουμε τη μιζερια μια χαρα!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Lusiano "ρεμάλι" , μην ξεχάσεις να πάρεις κάνα έξτρα ζευγάρι ....τώρα με τις εκπτώσεις...
Θα σου χρειαστούν ρε....

Συνημμένα

• k9402935.jpg
    k9402935.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 19

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε  κατι προβληματα που εχει ο κοσμος......

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χαιρετίσματα στον doctor, να είναι πάντα καλά...
Μεγαααααλη μορφη στην ταιλανδη ο νικολακης.
Τελευταια φορα που μιλησαμε προσπαθουσε να πεισει τους
βουδιστες να κανουν τον γιγαντιο βουδα εμπορικο κεντρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom