Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (0 μέλη και 111 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
μα δεν ειπα εγω οτι δεν τα σεβομαι η οτι δεν θα τα σεβαστω.Αλλα αλιμονο
να κανο καθε φορα πραξη για να ξερω τι ηλικια ειναι η κοπελα! λιγο σπαστικο...

Μα δεν απαιτειται να κανεις πολυπλοκους υπολογισμους. Τωρα οι Ταυλανδοι διανυουν το ετος 2551. Για να εχεις π.χ. μια 20αχρονη πρεπει να εχει γεννηθει το 2531. Αφου λοιπον βαλεις την χρονικη σημαδουρα στο 2531 εχεις χωρισει την χωρα στα δυο, κανεις κυνηγι ανελεητο και πυροβολεις οποια κανει το λαθος και ξεπερασει το κατωφλι της μαγικης χρονολογιας που εχεις θεσει εσυ. Τερμα οι υπολογισμοι. 2531. Γραψε το στην οθονη του κινητου σου και βουρ στον πατσα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 088-paula-001.jpg
    088-paula-001.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τι εγινε kostas? Τελος τα posts απο τον chao praya?
εισαι τρελλος?  εχω ενα σωρο φωτο ακομα να ποσταρω, ειπα να βαλω μια ταιλανδεζα απο το νετ για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως ρε kostas εχεις τεραστια υπομονη. Τοσες ημερες στη BKK μπραβο. Εμενα δεν μου ειναι στα μετρα μου η πολη. Μαλλον δεν την γνωρισα με το σωστο τιλακ. :think: :think: :think:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλα ρε δε σε τσουζει ο κωλος σου με τα καυτερα?
εγω στην μπανγκοκ ειχα προβλημα γιατι δεν εβρισκα να φαω κατι της προκοπης, μια φορα εφαγα κατι ταιλανδεζικο ,φυσικα οχι καυτερο, κατι πιπεριες και ντοματες ηταν  , και μετα ετσουζε ο κ@λος μου.
κατα τα αλλα pizza hut steak house και κλαμπ σαντουιτς στο bullys στην σουμκουμβιτ, και σαντουιτσακια απο 7/11 να στρωσει το στομαχι,
σομ ταμ τη μυριζα μονο οταν την απολαμβανε η ταιλανδεζα, μπλιαχ και ξαναμπλιαχ.
Μα Κωστα μου αφου σε ετσουζε ο κολος σου και ησουνα και στη ΝΑΝΑ με τα τραβελλακια που ειναι το προβλημα;
Θα στο λυνανε ΑΜΕΣΩΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
lordjim κατι ξερεις και μας το κρυβεις

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μαλλον δεν την γνωρισα με το σωστο τιλακ.
Για να γνωρίσεις την ΒΚΚ δεν χρειάζεσαι σωστό τίλακ (βρίσκεις στο δρόμο). Σωστό  τουκτουκατζή (ή καλύτερα ταξιτζή) χρειάζεται. Του τα σκάς και τον βάζεις να σου γνωρίσει την πόλη και τα μυστικά της.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
John666 καταρχην θα ειμαστε μαζι εκει κατω τον αυγουστο. Ειμαι λιγο πιο τυχερος γιατι θα μεινω λιγο παραπανω (9-25).Εαν ειναι η πρωτη σου φορα στην νοτ.ανατολ. ασια πηγαινε στο phuket οπως ειχε πει καποιος συναγωνιστης,για 2 λογους. Πρωτος και καλυτερος ειναι οι λιγες ημερες που εχεις. Η patong ειναι αρκετα μικρη για να την μαθεις σε μια εβδομαδα. Σε μια εβδομαδα στην pattaya το καλυτερο που θα καταφερεις ειναι μια επιδερμικη γνωριμια. Ο δευτερος λογος ειναι οτι το phuket ειναι αρκετα πιο κοσμοπολιτικο και δεν θα αισθανθεις ασχημα βλεποντας ολους εκεινους τους λιγουρηδες  "ευρωπεους" που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να πινουν και να ψαχνουν μικρουλες να βγαλουν τα απωθημενα τους. Εξαλλου αποψη μου ειναι οτι η πρωτη γνωριμια σου με την ΠΑΤΡΙΔΑ θα ειναι καθοριστικη στο τι αποψη θα σχηματισεις.

με ενδιαφερει 1 βδομαδα τρελος σεξοτουρισμος και ολα στο πιατο
για αυτο εχω καταληξει ΠΑΤΑΓΙΑ!. ολη τη βδομαδα...
τωρα αν ταξιδευουμε ιδια μερα οπως λες και κανουμε τελικως παρεα
δεν εχω προβλημα να παω και 2-3 μερες πουκετ.το συζηταμε αν θες και
εσυ παρεα.Παντως μονος Πουκετ δε θα παω για αρχη γιατι ειναι και οι
μερες μου περιορισμενες. Ποια πολη μενεις?
Οσο για την πατριδα μην ανησυχεις,την εχω λατρεψει απο τωρα!!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι διαβαζουν τα ματακια μου σημερα :headbang: :headbang:

εννοω Κωστα οτι εχει σημασια και λιγο το pre-game αφου ειναι
σιγουρο οτι θα μαμισεις!
Αλλιως δεν ειναι να σου την πεσει μια ελληνιδα ας πουμε καρα-πουταναριο και να πας να τη σκισεις,και αλλιως δεν ειναι
να βγαινεις με μια 1-2 μηνες και μετα απο πολυ κοπο να τη σκισεις?

Εγω ας πουμε μια φορα γνωρισα ενα πιπινακι αθηνα και βρεθηκαμε πρωτο ραντεβου στις 9 το βραδυ. Πηγαμε φαγητο, ποτο,βολτες και καταληξαμε
στις 5 το πρωι να φιλιομαστε εντελως απροσμενα (αφου τιποτα δεν προδιδε κατι τετοιο) κοντα στην ακροπολη εκει ψηλα... (δε θελω σχολια!) πουθενα δεν προεκυπτε σεχ...οσπου μετα απο ενα χουφτοματακι
κατα τις 6 το πρωι (μενει και με γονεις!) τις λεω ο θεος εντελως
ξαφνικα και με κινδυνο να φαω χαστουκα "παμε στο χοτελ μου μωρο!"
και μου απαντησε "παμε και οτι βγει" !!!
μηπως θελετε να σας πω τι βγηκε εκει περα?????? :lol:

το παραπανω λοιπον δεν εχει την ιδια αισθηση με το να παρεις μια αμεσως και να την πας στο κρεβατι σου! οχι οτι δε θα το κανω στην Παταγια αλλα θα μου αρεσε λιγο ψαξιμο
για σουπερ-κοματια και για λιγο pre-game οπως ειπα

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να γνωρίσεις την ΒΚΚ δεν χρειάζεσαι σωστό τίλακ (βρίσκεις στο δρόμο). Σωστό  τουκτουκατζή (ή καλύτερα ταξιτζή) χρειάζεται. Του τα σκάς και τον βάζεις να σου γνωρίσει την πόλη και τα μυστικά της.
Διαφωνω. Ο tuk-tukατζης θα σε παει οπου θελει αυτος (αν εσυ δεν εχεις ιδεα),ενω το τιλακ οπου θελεις εσυ (αν καταλαβει τι ακριβως θελεις).Γυρισα την BKK με τιλακ που μου λεγε οτι ειναι πρωτευουσιανα αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι απο το nakorn ratchasima (φτου σκουληκομυρμηγκοτρυπα)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάω πάσο τότε. Φαίνεται γνωρίζσεις τα της ΒΚΚ καλύτερα από μένα. :sunglasses:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Για να γνωρίσεις την ΒΚΚ δεν χρειάζεσαι σωστό τίλακ
αν περιμενεις απο ταιλανδεζα να σου δειξει την ταιλανδη χαθηκες.
δεν εχουν ιδεα απο τιποτα. οτι κανετε μονοι σας.
λοιπον,  13 μεινανε. :dancing:
καληνυχτα με ονειρα κοντα και σκουροκιτρινα :rockon: :rockon:

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα , φεύγω για Ταυλάνδη με εξαμελή παρέα , τέλος Απριλίου.  Έχω διαβάσει το topic μέχρι την σελίδα 145. Μπορώ να πώ ότι έμαθα αρκετά ώστε να μην χάσω τον χρόνο μου ψάχνωντας ή  κάνωντας λάθος επιλογές μιας και πάω μόνο για 7 μέρες . Ένα ευχαριστώ σε όλους τους προγραφήσαντες... Πραγματική εγκυκλοπαίδεια ... Ίσως αυτά που θα ρωτήσω να έχουν απαντηθεί αλλά με πιέζει ο χρόνος για να κλείσω το ταξίδι...Οι απορίες μου είναι οι εξής :
1. 4 μέρες Πουκέτ και 2 Μπανγκονγκ είναι σωστά κατανεμημένες ?
2. Προσφέρει κάτι παραπάνω η Πατάγια που δεν θα βρω στο Πουκέτ ?
3. Ξενοδοχεία στο Πουκέτ, στη Πατόνγκ από 4* εώς 3*(προτιμώ μεγάλα δωμάτια bangalows μιας και είμαστε παρέα 6 ατόμων και θα προτιμήσουμε τον ομαδικό χαβαλέ)
4.Ψώνια στην Μπανγκόνγκ ? αξίζει κάτι ?(στάχτυ στα μάτια για τα κορίτσια μας που "ψήθηκαν" οτι πάμε για επαγγελματικό ταξίδι) 
5.Φαγητό στο Πουκέτ ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων και επιφυλλάσομαι να εκθέσω και εγώ τις εμπειρείες μου μόλις επιστρέψω και μου περάσει η  "κατάθλιψη" :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1. 4 μέρες Πουκέτ και 2 Μπανγκονγκ είναι σωστά κατανεμημένες ?
2. Προσφέρει κάτι παραπάνω η Πατάγια που δεν θα βρω στο Πουκέτ ?
3. Ξενοδοχεία στο Πουκέτ, στη Πατόνγκ από 4* εώς 3*(προτιμώ μεγάλα δωμάτια bangalows μιας και είμαστε παρέα 6 ατόμων και θα προτιμήσουμε τον ομαδικό χαβαλέ)
4.Ψώνια στην Μπανγκόνγκ ? αξίζει κάτι ?(στάχτυ στα μάτια για τα κορίτσια μας που "ψήθηκαν" οτι πάμε για επαγγελματικό ταξίδι) 
5.Φαγητό στο Πουκέτ ?

1. καλα ειναι, ουτως η αλλως ειναι λιγες οι μερες.
2. στο πουκετ, που εχω παει, θα δειτε και 5 πραγματα. στην πατταγια, που δεν εχω παει, θα πατε μονο να γαμησετε. διαλεξτε και παρτε.
3. θα βρειτε αφθονα, αν δεν τα εχετε κλεισει ηδη απο εδω. δικλινα δωματια να κλεισετε εκει κατω, οκ?
4. θα καταλαβετε μονοι σας τι αξιζει, αρκει να πατε σε 1-2 εμπορικα κεντρα. 2 μερες παντως δεν θα φτασουν ουτε για ζητω στην μπανγκοκ. τι να προτωκανεις στο χαος σε 2 μερες?
5. ψαρι, ψαρι και παλι ψαρι. εμεις τρωγαμε στην παραλια, στα τελειωματα της bangla road, αριστερα. ενα κυριλε εστιατοριο, με ξυλινα τραπεζια εξω, το δευτερο εστιατοριο. ειχαμε δωσει 100 baht φιλοδωρημα στον σερβιτορο την πρωτη φορα και εγινε χαλι να τον πατησουμε. μας προτεινε συνεχεια φοβερα πιατα, διαφορετικα την καθε φορα. μην πατε σε ελληνικο εστιατοριο, καναμε το λαθος και το μετανιωσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom