You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ναι αλλά εμείς μπορούμε να είμαστε εκεί όλον τον χειμώνα ...ενώ τα παιδιά μόνο μερικές μέρες !οπότε ας είμαστε και λίγο υπομονετική
253 μερούλες ακόμη
γεια σας.....προκειται να ταξιδεψω αρχες Μαιου για Ταιλανδη με ενα φιλο.Ακομη δεν εχουμε αποφασισει που θα παμε .Θα ηθελα μερικες πληροφοριεs ...ειχα παει εκει πριν δεκαοκτω χρονια και η μνημη μου θελει βοηθεια....δεκτεs ολες οι πληροφοριες ..πεστε για κανενα ξενοδοχειο κεντρικο και ....καλο και αν ξερετε τιμες...ευχαριστω.
Ναι είναι γεννημένες πριν το 2531
diladh me liga logia theloume computeraki eki kato na metrame to kolosysthma tous!!!
pos ta ypologizete eykola eykola kai praktika ayta ta megala noumera;
oups παμε ελληνικα...
και κατι ακομα
σχετικα με τα αγγλικα...περνετε τιποτα μεταφραστη τσεπης για τις
πιθανες δυσκολιες σε λεξεις? γιατι οσο και να τα μιλας θελεις παντα
να ξερεις καποιες λεξεις παραπανω. αν εχετε κατι σχετικο προτεινετε!
Τελικα Κοστα Φ16 θα εισαι Αυγουστο κατω? η δεν ξερεις ακομα
Ο Βούδας γεννήθηκε 543 χρόνια πριν τον Χριστόdiladh me liga logia theloume computeraki eki kato na metrame to kolosysthma tous!!!
pos ta ypologizete eykola eykola kai praktika ayta ta megala noumera;
άρα το τρέχον έτος για την ταυλάνδη ειναι το 2551=2008
Ναι ισχύει. 21.00 με 21.30 στο καινούργιο της Νοταρά (όχι το μαρίνα). Για προ-ραντεβού πμ στο Μιμίκο ή σε εμένα.
Πώς πήγε το δείπνο???
Βαρυστομαχιάσατε???
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Ο Βούδας γεννήθηκε 543 χρόνια πριν τον Χριστό
άρα το τρέχον έτος για την ταυλάνδη ειναι το 2551=2008
Πώς πήγε το δείπνο???
Βαρυστομαχιάσατε???
το δειπνο ηταν υπεροχο !!! για μια ακομη φορα οι συνηθεις ταυλανδοπληκτοι ενωθηκαμε και ανταλλαξαμε εμπειριες !!!
παντα τετοια να εχουμε στην ζωη μας !!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Άσε μας ρε Μιμίκο, Μας έφαγες όλη την Τομ Γιάμμ (και ήθελε και ατομικό πιάτο -τρομάρα του). Μια σουπιέρα έφαγε μόνος του. Άσε που τους φρίκαρε όλους με το πόσο καυτερά τρώει τα φαγητά του.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεμ πειράζει. Δεν χανόμαστε, υγεία νάχουμε και μας βλέπω να το καθιερώνουμε τουλάχιστον άπαξ μηνιαίως. Επόμενο ραντεβού 5/4 στη Θεσ/νίκη (jimmy, bajas για σας το λέω).
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
φιλαρακι δεν μπορεσα να ερθω .... διαβασες παραπανω το γιατι
περασατε καλα οπως συνηθως.....
να στε καλα ρε παιδια
αγαπητε ελπιζω να προλαβουμε να τα πουμε πριν φυγεις για την ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ναι διαβασα παραπανω και σου ευχομαι περαστικα σου και να σου πανε ολα καλα !!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Άσε μας ρε Μιμίκο, Μας έφαγες όλη την Τομ Γιάμμ (και ήθελε και ατομικό πιάτο -τρομάρα του). Μια σουπιέρα έφαγε μόνος του. Άσε που τους φρίκαρε όλους με το πόσο καυτερά τρώει τα φαγητά του.
αγαπητε ελπιζω να προλαβουμε να τα πουμε πριν φυγεις για την ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ναι διαβασα παραπανω και σου ευχομαι περαστικα σου και να σου πανε ολα καλα !!!
σιγουρα θα τα πουμε εστω για εναν καφε στο γρηγορο
πλησιαζει ο καιρος και μου φαινετε παραμυθι
ελπιζω να πανε ολα καλα εως τοτε και να σας λεω και εγω τις περιπετειες μου
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ημαρτον πια, σας βαζω τσοντες δεν σας αρεσει, σας περιγραφω τα ψωνιστηρια στην πατταγια και με λετε "εθισμενο".Ημαρτον με το ποταμι ρε Kostasf16
γι αυτο παρτε τσαο πραγια και αργοτερα εχω και river kwai.
ημαρτον πια, σας βαζω τσοντες δεν σας αρεσει, σας περιγραφω τα ψωνιστηρια στην πατταγια και με λετε "εθισμενο".
Δεν παίζεσαι Κώστα!!! Με άκουσε όλο το γραφείο που γέλαγα!!!!!
Πες τα βρε Φον!!!! Παραλίγο να φάει και το σκεύος της Τομ Γιαμ!!! (που ήταν πραγματικά πολύ καλή)
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει πάθει πλάκα με τα καυτερά που τρώει ο Μιμίκος!!!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Πες τα βρε Φον!!!! Παραλίγο να φάει και το σκεύος της Τομ Γιαμ!!! (που ήταν πραγματικά πολύ καλή)
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει πάθει πλάκα με τα καυτερά που τρώει ο Μιμίκος!!!!!
γιατι εσυ mgreek πας πισω στα καυτερα ? εισαι αξιος συναγωνιστης!!!
παντως εχω να ομολογησω οτι αυτη η Tom yam ηταν "μπουκια και συχωριο"
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
ημαρτον πια, σας βαζω τσοντες δεν σας αρεσει, σας περιγραφω τα ψωνιστηρια στην πατταγια και με λετε "εθισμενο".
ναι σε λιγο θα μας πεις και εσυ οτι πας στην ταυλανδη για να βλεπεις "τοπια" και να κανεις "καταδυσεις"