KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
γκρινιαρη αφου ξερεις οτι κανω οτι θελω και δεν με σερνει τιποτα, μαλλον εγω το σερνω. και οντως ηταν ενα αθλιουτσικο παζαρι με αρκετους χαζοιαπωνες τουριστες με γιαπωνεζες ομως που ανετα τις μαμαγα επιτοπου.Τωρα αμα πω οτι το gfe σερνει καραβι εγω θα φταιω;
ντοπιοι πολλοι και ας ειναι καλα το τραινο που παει καρφι, αλλιως δεν προκειται..
η πλωτη αγορα ηταν πολυ μακρια οποτε βολευτηκαμε με το παζαρι.
να πω για την πατπονγκ οτι ειναι δυο στενακια στη σιλομ με αγκογκο και μπαρ δεξια αριστερα, αλλα στην μεση εχει πανγκους με εμπορευματα που πουλανε και ετσι χανεται η μαγεια του σεξοτουριστα που παει να διαλεξει και να φυγει, ΑΘΑΝΑΤΗ walking street, νομιζω ομως οτι ειχε αρκετα καλα πιπινια και λευκα, και δεν ηταν τραβελακια , αυτα για σιλομ.
στην νανα ντισκο δεν πηγα γιατι απο το περπατημα δεν ειχαμε κουραγια για ντισκο, ΑΘΑΝΑΤΗ πατταγια με τις ντισκο και το κεφατο κλιμα, στην πατταγια ξυπνας κατα τη μια, σερνεσαι ως την πισινα βουτας μια φορα, τρως καμια γαριδα, αραζεις, μετα δωματιο για ενα ελαφρυ...
μετα βολτουλα στο εμπορικο κανα παγωτακι καφεδακι, μετα δωματιο για χαλαρωση και μια ωρα υπνο και οχτω και μιση εξω στον μουνοδρομο για αγκογκο στην αρχη, χαζεμα και ντισκο μετα. αγορες και παπαριες εγω δεν ηξερα, ουτε τραινα. ουτε μποτιλιαρισματα.