Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μιμικο απο τα λιγα που διαβασα αλλο γαμος αλλο συμβολαιο συμβιωσης, δεν εχουν καθολου την ιδια νομικη βαρυτητα. Περα απο αυτο σε θεματα βιζας οι διακρατικες συμφωνιες περνανε σε δευτερη μοιρα, οι νομοι σε τετοια θεματα διεπονται απο την ευρωπαικη ενωση και τους κανονισμους της Schoengen.

Φιλε φαντομα ισως εχεις δικιο για το θεμα περι συμβολαιου συμβιωσης αλλα δεν χανουμε κατι να το ψαξουμε περαιτερω. αλλωστε μεχρι και πριν μερικα χρονια σε αρκετες βορειες χωρες πολλοι φαρανγκς φερναν στην χωρα τους ταυλανδεζες με το living together contract. ωσπου καποια στιγμη καταγηρθηκε και επρεπε ή να την παντρευτουν την ταυλανδεζα ή να την στειλουν πισω.

οσο για την συνθηκη σεγκεν αυτη οριζει καποια πραγματα αλλα υπαρχουν και καποια αλλα ακομη τα οποια δεν οριζονται απο αυτην. βεβαια δεν αντιλεω ειναι ποιο ορθη η αποψη σου απο την δικια μου !

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε φαντομα ισως εχεις δικιο για το θεμα περι συμβολαιου συμβιωσης αλλα δεν χανουμε κατι να το ψαξουμε περαιτερω. αλλωστε μεχρι και πριν μερικα χρονια σε αρκετες βορειες χωρες πολλοι φαρανγκς φερναν στην χωρα τους ταυλανδεζες με το living together contract. ωσπου καποια στιγμη καταγηρθηκε και επρεπε ή να την παντρευτουν την ταυλανδεζα ή να την στειλουν πισω.

οσο για την συνθηκη σεγκεν αυτη οριζει καποια πραγματα αλλα υπαρχουν και καποια αλλα ακομη τα οποια δεν οριζονται απο αυτην. βεβαια δεν αντιλεω ειναι ποιο ορθη η αποψη σου απο την δικια μου !
αφήστε τα πολλά λόγια και ψάξτε  :tickedoff:
;) :2funny:

επειδη μου την ειπε ο κυκλαδες οτι βαζω μονο ναους, ειπα να βαλω και λιγη τσοντα,
αφιερωμενη σε σενα κυκλαδες :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

Καλημερα, ειμαι ο kykladesgr  και [size=10pt]ΔΕΝ[/size] ειμαι καλα   :cheesy:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και απο εμενα. Ειμαι ο karabe και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ  :headbang: :headbang: :headbang:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι ο mgreek και είμαι απόλυτα καλά!!!!!!

Είπαμε πάμε κάτω για να περνάμε καλά... αλλά να μην αλλάξουμε και τον τρόπο ζωής μας...

Δεν θα κάτσουμε τώρα να μιζεριάζουμε το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που είμαστε στην χώρα μας...

Περνάμε καλά όπου κι αν είμαστε και βρίσκουμε χρόνο να κάνουμε κανένα ταξιδάκι για να περάσουμε ακόμη καλύτερα!!!!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κλαψ κλαψ...
Θα τα καταφερω ελπιζω συντομα να ξαναπαω... ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!

Έλα το βράδυ να κλαψεις στον ώμο μας!!!!

Άμα το πιστέψεις αρκετά, θα τον βρεις τον χρόνο και θα πας... είμαι σίγουρος γιατί ξέρω πόσο σου έχει λείψει η πατρίδα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η αποψη μου john ειναι οτι οι freelancers ειναι δυο κλασεις καλυτερες απο τις υπολοιπες. Απλα ειναι ζητημα αυτοπεποιθησης. Ειναι σιγουρες οτι θα βρουν teerak (αν και αυτο δεν συμβαινει παντα) οποτε γιατι να δουλευουν για αλλο αφεντικο? Υποψιν οτι ειναι και μεγαλυτερες σε ηλικια. :rockon: :rockon: :rockon:
Η μικροτερες απο 20 χρονων.. :rockon: :rockon: :rockon:
(Γιατι στα μπαρ της Πατταγια,δεν επιτρεπεται να δουλευουν κοπελες κατω απο 20 χρονων..Σε αλλες περιοχες ομως,οπως η Πατονγκ στο Πουκετ,τα πραγματα ειναι πιο "λασκα" οσον αφορα τις ηλικιες-βρισκεις και 18χρονα :rockon: :rockon: :rockon:..)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα κάτσουμε τώρα να μιζεριάζουμε το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που είμαστε στην χώρα μας...

Περνάμε καλά όπου κι αν είμαστε και βρίσκουμε χρόνο να κάνουμε κανένα ταξιδάκι για να περάσουμε ακόμη καλύτερα!!!!!!
ΑΥΤΌ ΕΞΥΠΑΚΟΎΕΤΑΙ :)

τις ηλικιες-βρισκεις και 18χρονα :rockon: :rockon: :rockon:..)
ΤΙ ... ΠΩΣ ... ΠΟΥ  :think:    ΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΊΣ  :2funny:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους ειμαι ο τρελος και ειμαι καλα (τωρα)
ειχα ενα προβλημα με το ενα μου παιδι (το εβαλα στο νοσοκομειο απο Παρασκευη και βγηκα Τεταρτη αστα να πανε)  γι  αυτο δεν με βλεπατε εδω.
καλα να περασετε το βραδυ αν και θα ηθελα πολυ να ερθω μαζι σας να σας γνωρισω και απο κοντα (δεν πειραζει την επομενη φορα).

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ευχαριστω

Παιδια να περασετε καλα αποψε

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η μικροτερες απο 20 χρονων.. :rockon: :rockon: :rockon:
(Γιατι στα μπαρ της Πατταγια,δεν επιτρεπεται να δουλευουν κοπελες κατω απο 20 χρονων..Σε αλλες περιοχες ομως,οπως η Πατονγκ στο Πουκετ,τα πραγματα ειναι πιο "λασκα" οσον αφορα τις ηλικιες-βρισκεις και 18χρονα :rockon: :rockon: :rockon:..)

στη walking street τι ηλικιες παιζουν γενικα?

δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ολες στα μπαρ ειναι απο 20
τουλαχιστον και ανω?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυκλάδες βλέπεις έχει και τα καλά της η πρωτεύουσα.Έμεις στην νησιωτική Ελλάδα όχι ταυλανδέζικο εστιατόριο,ούτε lemon grass δεν μπορούμε να βρούμε να μαγειρέψουμε :headbang: :headbang: :headbang:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κυκλάδες βλέπεις έχει και τα καλά της η πρωτεύουσα.Έμεις στην νησιωτική Ελλάδα όχι ταυλανδέζικο εστιατόριο,ούτε lemon grass δεν μπορούμε να βρούμε να μαγειρέψουμε :headbang: :headbang: :headbang:
ναι αλλά εμείς μπορούμε να είμαστε εκεί όλον τον χειμώνα ...ενώ τα παιδιά μόνο μερικές μέρες !οπότε ας είμαστε και λίγο υπομονετική  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom