Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
γιατι εσυ mgreek πας πισω στα καυτερα ? εισαι αξιος συναγωνιστης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

παντως εχω να ομολογησω οτι αυτη η Tom yam ηταν "μπουκια και συχωριο"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aστα αυτα μιμικ, αλλη φορα θα ερχεσαι φαγωμενος.
:grin:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]σας παρακαλώ οποίος έχει πρόβλημα με την πρεσβεία μας στη Thailand να επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο[/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
diladh me liga logia theloume computeraki eki kato na metrame to kolosysthma tous!!!
Βασικη προυποθεση πριν πας σε καποια χωρα ειναι να σεβεσαι τα ηθη,εθιμα,παραδοσεις,νομους,ανθρωπους κλπ αυτης της χωρας.Αν αρχιζεις απο εδω να λες για τα συστηματα....τους ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη αναποδια που θα σου κατσει θα σπαστεις πολυ.Παντως Φιλε Τζον ρωτας κατι πραγματα και αληθεια εχω φρικαρει!απορω πως εχει τοσο υπομονη ο Doctortilac και αλλοι φιλοι και σου εξηγουν και να σε λυνουν τις αποριες....
Και εγω περσι πηγα πρωτη φορα αλλα δεν εκανα ετσι,σιγουρα πηρα τις βασικες συμβουλες φιλων μου,αλλα απο κει και περα ανακαλυψα καποια πραγματα μονος μου.

Παντα φιλικα Δημητρης

fan_of_asia

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως κανένας συναγωνιστής έχει βρεθεί κάτω κατα την περίοδο του νέου ταυλανδέζικου έτους(songkran)? Τι παίζει, όλα κλειστα εθνική αργία και έτσι? Άντε φέτος θα κάνω 2 φορές πρωτοχρονιά.Άραγε να κόβουν βασιλόπιτα?  :2funny: Δυο τελευταίες ερωτήσεις που πραγματικά θα μου λύσουν τα χέρια αν απαντηθούν.
1)Τι νούμερο παπούτσι φοράει ο πρωθυπουργός της ταυλάνδης?
2)Πόσα λίτρα νερό έχει ο chao praya?  :think:

Πάντα με καλή διάθεση

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σας παρακαλώ οποίος έχει πρόβλημα με την [size=10pt]πρεσβεία μας στη Thailand[/size] να επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τρείς (3) πρωτοχρονιές θα κάνεις σύντροφε fan_of_asia, γιατί γιορτάζεται και η κινέζικη Πρωτοχρονιά.
Όσον αφορά τις απορίες σου :
1) Η Α.Β.Υ ο βασιλιάς Bhumibol Adulyadej, εννοείται ότι δεν αγοράζει παπούτσια όπως οι κοινοί θνητοί. Τα φτιάχνουν ακριβώς στα μέτρα του. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μιλάμε για νούμερο παπουτσιών. Εγώ πάντως τον κόβω να φορά 42 - 43 Νο.
2). Ο chao praya δεν είναι η λίμνη του Μαραθώνα να μπόρούμε να μετρήσουμε την περιεκτικότητά του σε νερό. Αλλά αν λάβεις υπόψη σου ότι έχει μήκος 372 χλμ, καλύπτει λεκάνη 160.000 χλμ² και ότι κατεβάζει 883μ³ νερού ανά δευτερόλεπτο, νομίζω ότι με μια απλή μαθηματική πράξη θα μπορέσεις να βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου. :grin:
Τίποτα άλλο ? :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με τα καυτερά που τρώει ο Μιμίκος!!!!!
καλα ρε δε σε τσουζει ο κωλος σου με τα καυτερα?
εγω στην μπανγκοκ ειχα προβλημα γιατι δεν εβρισκα να φαω κατι της προκοπης, μια φορα εφαγα κατι ταιλανδεζικο ,φυσικα οχι καυτερο, κατι πιπεριες και ντοματες ηταν  , και μετα ετσουζε ο κ@λος μου.
κατα τα αλλα pizza hut steak house και κλαμπ σαντουιτς στο bullys στην σουμκουμβιτ, και σαντουιτσακια απο 7/11 να στρωσει το στομαχι,
σομ ταμ τη μυριζα μονο οταν την απολαμβανε η ταιλανδεζα, μπλιαχ και ξαναμπλιαχ.

fan_of_asia

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε Φον χαραμίζεσαι εδω μέσα, δε πα να γράψεις καμιά εγκυκλοπαίδεια. Η θέση σου στην πρεσβεία της ταυλάνδης σε περιμένει :dancing:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου πλεον ουτοπικο που με γεμισε με πληροφορίες για το επικειμενο ταξιδι μου.
Και μια ερωτηση :
Εχει κανεις σας μεινει στο ξενοδοχειο KALIM RESORT πουκετ πατονγκ ( αυτο με το joiners free )
Γιατι βρηκα καλη προσφορα ....
Αντε να περασουν οι μερες λεμε να φυγω 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
2)Πόσα λίτρα νερό έχει ο chao praya?  :think:

Πάντα με καλή διάθεση
Η Chao Phraya Express Ακτοπλοϊκά είναι μια υπηρεσία μεταφοράς στην Ταϊλάνδη, Η οποία λειτουργεί στο Chao Phraya River.

Η διαδρομή ειναι 21 χιλιόμετρα  και αυτοεξυπηρετείται από 65 βάρκες , λειτουργει απο 6:00 π.μ. εως τις 7:30 μ.μ. καθημερινά.. Τρέχουσες τιμές ειναι απο 10 εως 34 μπατ αναλογα με τον τυπο του σκαφους και τη διανυομενη αποσταση.  Η βάρκες μεταφέρουν κατα μεσο ορο  περιπου 4000 επιβατες ανα ημερα.

οπότε το μετράς και μας λες και εμάς  :cheesy:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ελα μαρτυρατα ολα γιατι θα το πω στον προξενο ...
λεγε ρε γατε

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βασικη προυποθεση πριν πας σε καποια χωρα ειναι να σεβεσαι τα ηθη,εθιμα,παραδοσεις,νομους,ανθρωπους κλπ αυτης της χωρας.Αν αρχιζεις απο εδω να λες για τα συστηματα....τους ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη αναποδια που θα σου κατσει θα σπαστεις πολυ.Παντως Φιλε Τζον ρωτας κατι πραγματα και αληθεια εχω φρικαρει!απορω πως εχει τοσο υπομονη ο Doctortilac και αλλοι φιλοι και σου εξηγουν και να σε λυνουν τις αποριες....
Και εγω περσι πηγα πρωτη φορα αλλα δεν εκανα ετσι,σιγουρα πηρα τις βασικες συμβουλες φιλων μου,αλλα απο κει και περα ανακαλυψα καποια πραγματα μονος μου.

Παντα φιλικα Δημητρης

μα δεν ειπα εγω οτι δεν τα σεβομαι η οτι δεν θα τα σεβαστω.Αλλα αλιμονο
να κανο καθε φορα πραξη για να ξερω τι ηλικια ειναι η κοπελα! λιγο σπαστικο...βεβαια ποιο σπαστικο ειναι οτι οδηγανε απο αριστερα αλλα ευτυχως δεν θα οδηγαω εγω!
Για 2 λογους ρωταω και κυριως για εναν...
ταξιδευω οπως ξαναπα αν δεν γινει τιποτα στραβο 9-16 η 9-17 Αυγουστου
(αναμενεται αυτες τις μερες επισκεψη στο πρακτορειο για οριστικο) γιατι
ακομα ειμαι αρρωστος με την κολο-γριπη και ειναι δυσκολο το "κεντρο".
Εχει ακομα αρκετο καιρο οπως βλεπεις,καπως πρεπει να περασει η ωρα μου
ευχαριστα χωρις να στεναχωριεμαι!. Το μονο που με φτιαχνει ειναι
να διαβαζ τα κειμενα εδω και να ρωταο ταυτοχρονα ωστε να ειμαι πολυ ετοιμος για τα "βασικα" που θα κανω 1 βδομαδα.Μην ξεχνας οτι 1 βδομαδα
την οποια θα παω με πολυ μεγαλη δυσκολια πιστεψε με λογω δουλειας,ειναι
πολυ μικρο διαστημα και αν συνυπολογισεις οτι προφανως θα ειμαι μονος
(τουλαχιστον στο ξεκινημα απο ελλαδα-εκει δεν ξερω τι φιλιες θα κανω)
θα ηθελα να μην ψαχνομαι για βασικα πραγματα και κινησεις ωστε να μην χαραμιστει η βδομαδα ετσι.
Αυτο ομως θα ωφελησει και το forum γιατι οσο περισσοτερα ξερω
πηγαινοντας εκει τοσες περισσοτερες λεπτομερειες θα ανακαλυψω και εγω
απο μερους μου για τα πραγματα εκει και για τα οποια φυσικα θα ενημερωσω εδω για τους επομενους συναγωνιστες. Μην ξεχνατε οτι οσες φορες και να πατε κατω παντα θα υπαρχουν νεα πραγματα και ωραιες καταστασεις σε
διαφορα σημεια που κανεις δε θα εχει ανακλυψει ως τοτε. Το να μαμισεις απλα δε λεει κατι απο μονο του. οσο ποιο ενημερος λοιπον τοσο ποιο καλα.

π.χ ειχα ρωτησει το μηκος της walking street,σε μερικους φανηκε παραλογο! ειδες ομως ποσοι ηξεραν,ειδες ποσοι απαντησαν!
Σκεψου κατι,τοσο καιρο που γραφετε τοσα παδια κανεις δεν ειχε αναφερει
τιποτα σχετικο.Νομιζω ηταν καλο που ρωτησα,οπως και τα ποσα σοι ειναι κτλ. Προβολη χαρτων ειναι οτι καλυτερο ακομα.γιατι το λεω αυτο...
Αφου η walking street  ειναι περιπου 800 μ ειναι καλυτερο να βρεις
χοτελ περιπου στη μεση! ετσι πηγαινεις παντου πολυ γρηγορα
αφου θα εισαι στη μεση. Ειναι διαφορετικο να εισαι στην αρχη στησ ws
και διαφορετικο στη μεση...εγω κοιταω τετοιες λεπτομερειες για αυτο
μην τις παρεκσηγειτε,ολα εχουν το λογο τους!!!
φιλικα παντα τα λεω και τα ρωταο και καμια επιθεση!

Ο ντοκτορ ειναι χρυσο παιδι παρολο που δεν τον ξερω προσωπικα
γιατι πολυ απλα μπαινει στον κοπο να απανταει και να βοηθαει.
Ομοιως ο Κοστας16 και τοσα παιδια ακομα και θα χαρω να βρεθουμε
ΤΗΑΙ Αυγουστο η επομενη φορα.

Ο σκοπος μας ειναι ενας εξαλλου,η καλοπεραση μας μακρια απο τις
τρισαθλιες οπως καταντησαν Ελληνιδες.Ας βοηθησουμε ολοι.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Και μια ερωτηση :
Εχει κανεις σας μεινει στο ξενοδοχειο KALIM RESORT πουκετ πατονγκ ( αυτο με το joiners free )
Γιατι βρηκα καλη προσφορα ....
Εαν δεν εχεις οικονομικο προβλημα μην κλεισεις στο kalim. Μπορει το γνωστο πρακτορειο που ολοι ξερουμε να προσφερει joiners free αλλα εινει αρκετα μακρια απο την bangla. Κλεισε καλυτερα στο deevana και αν υπαρχουν αρκετα οβολα ακομη καλυτερα στο ξενοδ. του Taksin (graceland). Joiners fee deevana 500 baht, graceland 1000 baht. Οτι απορια εχεις ρωτα.

boukos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες , ειμαι καινουργιος στο σαιτ , και ενδιαφερομαι για ουρολαγνεια .
Υπαρχει κανενας συναδελφος που μπορει να βοηθησει ?

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
John666 καταρχην θα ειμαστε μαζι εκει κατω τον αυγουστο. Ειμαι λιγο πιο τυχερος γιατι θα μεινω λιγο παραπανω (9-25).Εαν ειναι η πρωτη σου φορα στην νοτ.ανατολ. ασια πηγαινε στο phuket οπως ειχε πει καποιος συναγωνιστης,για 2 λογους. Πρωτος και καλυτερος ειναι οι λιγες ημερες που εχεις. Η patong ειναι αρκετα μικρη για να την μαθεις σε μια εβδομαδα. Σε μια εβδομαδα στην pattaya το καλυτερο που θα καταφερεις ειναι μια επιδερμικη γνωριμια. Ο δευτερος λογος ειναι οτι το phuket ειναι αρκετα πιο κοσμοπολιτικο και δεν θα αισθανθεις ασχημα βλεποντας ολους εκεινους τους λιγουρηδες  "ευρωπεους" που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να πινουν και να ψαχνουν μικρουλες να βγαλουν τα απωθημενα τους. Εξαλλου αποψη μου ειναι οτι η πρωτη γνωριμια σου με την ΠΑΤΡΙΔΑ θα ειναι καθοριστικη στο τι αποψη θα σχηματισεις.

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μα δεν ειπα εγω οτι δεν τα σεβομαι η οτι δεν θα τα σεβαστω.Αλλα αλιμονο
να κανο καθε φορα πραξη για να ξερω τι ηλικια ειναι η κοπελα! λιγο σπαστικο...
Για να αποφύγεις πολύπλοκες πράξεις ρώτα απευθείας την ηλικία.
και διαφορετικο στη μεση...
Αυτό ομολογουμένως δεν το είχα σκεφτεί. :think:
Το πρόβλημα είναι ότι για να βρεις τη μέση πάλι πρέπει να μπλέξεις με αριθμητικές πράξεις. Οπότε μένεις σε μια από τις δύο άκρες και καθάρισες. :grin:

Φιλικά. Πρέπει να χαλαρώσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
π.χ ειχα ρωτησει το μηκος της walking street,σε μερικους φανηκε παραλογο! ειδες ομως ποσοι ηξεραν,ειδες ποσοι απαντησαν!

και διαφορετικο στη μεση...εγω κοιταω τετοιες λεπτομερειες για αυτο
μην τις παρεκσηγειτε,ολα εχουν το λογο τους!!!

φιλικα παντα τα λεω και τα ρωταο και καμια επιθεση!

Ο ντοκτορ ειναι χρυσο παιδι παρολο που δεν τον ξερω προσωπικα
Aς μην ξανα αναλυουμαι παλι για την Walking street,ειναι ενας δρομος που θα σου μεινει αξεχαστος :rockon:
θελεις να μεινεις στην μεση της κολασης......? καλυτερα πανε και μεινε λιγο διπλα,εκει εχει πολυ φασαρια,αλλωστε εκει τα τα εχεις ολα στα ποδια σου.

Οσο για την ΕΠΙΘΕΣΗ που λες,αυτην θα την κανεις εκει στα κοριτσια και με λαβες...τετοιες ωστε να μην μπορουν να παρουν ανασα,θα μαμας... σαν να βγηκες απ την φυλακη!Προσεχε τα κοριτσια της παταγιας ειναι δυσκολος αντιπαλος.....μην τυχον σε λιωσουν στο κρεβατι και μας κανεις ρεζιλι! Μαυρη ζωνη δεν θα σου δωσουμε να ξερεις :grin:
Πριν πας κανε αποχη απο σεχ αρκετο καιρο,ωστε να πας κατω και να σε φοβουνται :uglystupid:

Δεν ξερω αν ο Doctor ειναι χρυσο παιδι,αλλα πρεπει να ειναι μεγαλος Μαχητης με πολλα Νταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom