Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα , φεύγω για Ταυλάνδη με εξαμελή παρέα , Οι απορίες μου είναι οι εξής :
1. 4 μέρες Πουκέτ και 2 Μπανγκονγκ είναι σωστά κατανεμημένες ?
2. Προσφέρει κάτι παραπάνω η Πατάγια που δεν θα βρω στο Πουκέτ ?

4.Ψώνια στην Μπανγκόνγκ ? αξίζει κάτι ?(στάχτυ στα μάτια για τα κορίτσια μας που "ψήθηκαν" οτι πάμε για επαγγελματικό ταξίδι) 
Γεια χαρα φιλε dimsalabin.4+2 ειναι πολυ σωστα.Στην Μπανγκοκ μεινε την πρωτη και την τελευταια μερα.
Νομιζω το Πουκετ θα σε καλυψει απο σεχ σκηνη και εχεις την δυνατοτητα να πας αυθημερον σε διπλανα νησακια,Πι ΠΙ κλπ.Η παταγια περα απο την σεχ σκηνη δεν εχει να σου δειξει κατι αλλο.
Ψωνια? :grin: ψωνια να θες!!! Καντα ομως μονο στην Μπανγκοκ γιατι οι τιμες στο Πουκετ ειναι αστα να πανε :headbang:
Εγω προτιμω στην Μπανγκοκ να τα κανω απ το ΜΒΚ σεντερ (καλες τιμες και κλιματιζομενος χορος)
Σε περιπτωση που θες να φορτωθεις πολυ πραμα και ανχωνεσαι για τα κιλα στις βαλιτσες σου,μπορεις να στειλεις οσα κιλα θες απ το πλησιεστερο ταχυδρομειο οπου και αν βρισκεσαι και φτηνα.

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

rokos και jimmys77 
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας...

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες , ειμαι καινουργιος στο σαιτ , και ενδιαφερομαι για ουρολαγνεια .
Υπαρχει κανενας συναδελφος που μπορει να βοηθησει ?

Συναδελφε καλυτερα να απευθυνθεις στο τμημα της πλ. Κουμουνδουρου. Εκει στεγαζονται οι τουαλετες του δημοσιου..! Μπες μεσα και ρωτα. Ολο και καποιος θα σε εξυπηρετησει...  :think:
τα χαπια μου τωρα...  :idiot:  :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε bimsalabim καλώς ήρθες στο θρεντ.
Όσον αφορά τα ερωτήματά σου θα συμφωνήσω με τους πρoλαλήσαντες συντρόφους (τα σέβη μου  :sunglasses:), αλλά θα διαφωνήσω ως προς την απάντηση στο 4ο ερώτημά σου.
Αν κατάλαβα καλά θα πάρετε δωράκια στις κοπέλες σας. Λοιπόν δεν λέει να πάρετε κάτι από εμπορικό κέντρο (BMK, Paragon κλπ)που θα το βρειτε οπωσδήποτε και στην Ελλάδα , απλά σε καλύτερες τιμές.
Τι αρέσει στις γυναίκες? Απλό. Αυτό που δεν έχουν οι φίλες τους. Πηγαίντε λοιπόν σε κάποια από τις πολυάριθμες αγορές της πόλης (αν πέσετε σε Σ/Κ μόνο Τσάτουτσακ) και θα βρείτε απίστευτα μικρο-πράγματα, που αποκλείεται να τα βρείτε εδώ και μάλιστα πάμφθηνα, που οπωσδηποτε θα τις ενθουσιάσουν.
Στον εαυτό σας για δώρο πάρτε ένα body to body (με δυο), η Μπανκονκ έχει τα καλύτερα.
Sa wat dee-khrap.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Καλημερα αδελφια,

Τριτη πεταω για ΤΑΙ. Θα κατσω 9 μερες. Τριτη διανυκτερευση BBK, Τεταρτη εως Τεταρτη Kho Samui κ μετα μια διανυκτερευση παλι BBK. BBK δεν εχω βρει ξενοδοχειο, αλλα μαλλον θα παω σε κανενα που πηγατε εσεις. Kho Samui θα παω στη Lamai Beach.

Πρωτη φορα παω ΤΑΙ κ θα σας κανω σχετικο ρεπορτ μονο για Kho Samui.

ΒΒΚ μαλλον Edem ή Harem με βλεπω. Δεν χρειαζεται να κανουμε αναφορες εκει...

4 κ σημερα!!! ειναι πολλες??? :dancing: :dancing:

φιλακια κ ΤΗΑΝΚΣ σε ολους που απαντησανε στις ερωτησεις μου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΒΒΚ μαλλον Edem ή Harem με βλεπω.
για εντεν τσεκαρε γιατι ειμαι περιεργος, και ανεφερε λεπτομερειες,
αληθεια που ειναι το εντεν? σε ποια περιοχη της μπανγκοκ?
θελω να ξερω για το μελλον.
ε ρε μας εφαγε το gfe.
mathima solfez εισαι εξυπνο παιδι, χε  χε

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ρε παιδια 3-13 απριλη θα ειναι κατω κανεις???βλεπεις πηγαινω στην παρθενικη μου φορα ταυλανδη μονος,αν ειναι κατω εκεινες τις ημερομηνιες καποιος ας αφησει ενα μηνυμα

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ρε παιδια 3-13 απριλη θα ειναι κατω κανεις???βλεπεις πηγαινω στην παρθενικη μου φορα ταυλανδη μονος,αν ειναι κατω εκεινες τις ημερομηνιες καποιος ας αφησει ενα μηνυμα

6 φευγω εγω για πατονκ

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα , φεύγω για Ταυλάνδη με εξαμελή παρέα , τέλος Απριλίου.  Έχω διαβάσει το topic μέχρι την σελίδα 145. Μπορώ να πώ ότι έμαθα αρκετά ώστε να μην χάσω τον χρόνο μου ψάχνωντας ή  κάνωντας λάθος επιλογές μιας και πάω μόνο για 7 μέρες . Ένα ευχαριστώ σε όλους τους προγραφήσαντες... Πραγματική εγκυκλοπαίδεια ... Ίσως αυτά που θα ρωτήσω να έχουν απαντηθεί αλλά με πιέζει ο χρόνος για να κλείσω το ταξίδι...Οι απορίες μου είναι οι εξής :
2. Προσφέρει κάτι παραπάνω η Πατάγια που δεν θα βρω στο Πουκέτ ?
3. Ξενοδοχεία στο Πουκέτ, στη Πατόνγκ από 4* εώς 3*(προτιμώ μεγάλα δωμάτια bangalows μιας και είμαστε παρέα 6 ατόμων και θα προτιμήσουμε τον ομαδικό χαβαλέ)
4.Ψώνια στην Μπανγκόνγκ ? αξίζει κάτι ?(στάχτυ στα μάτια για τα κορίτσια μας που "ψήθηκαν" οτι πάμε για επαγγελματικό ταξίδι) 
5.Φαγητό στο Πουκέτ ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων και επιφυλλάσομαι να εκθέσω και εγώ τις εμπειρείες μου μόλις επιστρέψω και μου περάσει η  "κατάθλιψη" :)
                        Εξι ατομα;;; :o Βκκ και Πουκετ ειναι τελεια :boobies:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
KAYAN

Οι Kayan είναι ένα γκρουπ ανθρώπων που τη δεκαετία του 90 ύστερα απο αναταραχές στη Burma μετανάστευσαν στην Ταυλάνδη οπου και ζουν υπο περίεργες νομικά συνθηκες στα σύνορα. Στη φυλή τους έχουν το έθιμο να φοράνε πολλά δαχτυλίδια-κρίκους γύρω απο το λαιμό απο πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα ο λαιμός τους να παίρνει μια ασυνήθιστα μακρυά μορφή,

Οι άνθρωπο αυτοί αντιμετωπίζονται κυριολεκτικα σα ζώα σε τσίρκο και με την ανοχή της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης διοργανώνονται τουριστικές εκδρομές και ταξίδια στα χωριά που κατοικούν οι Kayan. Εκεί ο τουρίστας έχει την ευκαιρία να περπατήσει ανάμεσα σε μακρύλαιμους kayαn, να τους παρατηρήσει σε μπαλκόνια και πάρκα που στήνονται επι πληρωμή, να φωτογραφηθεί μαζί τους με ένα πολύ μικρό αντίτιμο κ.α. Κάθε γυναίκα με μακρύ λαιμό εισπράτει περίπου 30 ευρώ το μήνα σαν ποσοστό απο την τουριστική της αξιοποίηση και κάθε άνδρας κάπου 5 ευρώ.

Το δράμα αυτών των ανθρώπων ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα για άλλη μια φορά καθώς η Zember, μια 23 χρονη κοπέλα που είχε χρησιμοποιηθεί κατα κόρον στην προβολή για τουριστική αξιοποίηση των Kayan (την έβαζαν να στήνετε σε τουριστικές εκθέσεις και τη φωτογράφιζαν για τουριστικά φυλλάδια) αποφάσισε να πάει στη Νέα Ζηλανδία.

Η κυβέρνηση της Ταυλάνδης δεν την αφήνει να φύγει απο τη χώρα γιατι ανησυχεί πως αν και άλλες χώρες έχουν “μακρύλαιμες” θα έχει επίπτωση στον τουρισμό! Για αυτό εξάλου δεν τις αφήνουν να μετακινούνται και σε άλλες περιοχές εντός της Ταυλάνδης, θα πρέπει να είναι όλες μαζεμένες στα χωριά αυτά.

[youtube=425,350]_nujchiAFh8[/youtube]

πηγή

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ετσι δωστε info στο λαο ....

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προς υδροχοο...
σε παρακαλω πεσμμου ποσο  κοστιζει το αεροπορικο εισιτηριο σου απο Αθηνα στην ΒΚΚ και με ποια αεροπορικη πας..Στο ρωταω γιατι θα αρχισω να ψαχνω και εγω  που θα παω τελος απριλιου.....Πληροφοριες καλες για την ΒΚΚ δεν ξερω αλλα για ΒΙΕΤΝΑΜ οτι θελεις..ευχαριστω....επισης αν καποιος φιλος μπορει ας μου δωσει πληροφοριες καλων εισιτηριων....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι λιγο τρελλο να κοψεις την εβδομαδα στα δυο.
οταν θα διαπιστωσεις ποσο χρονο εφαγες με πτησεις και μετακινησεις θα ειναι αργα. απορω πως οι αλλοι σε προτρεπουν στο 4  μερεςπουκετ και 2 μπανγκοκ.
η ταπεινη μου γνωμη ειναι.
αφιξη στον 2ο οροφο του σουβαρναμπουμι, μετα βουρ για τον τεταρτο οροφο για αναχωρηση.
σφαιρα στην πατονγκ, ξενοδοχειο κοντα στη μπαγκλα, και αραγμα και ξεσαλωμα και ντισκο και και και και και και και .
επιστροφη και αναχωρηση για αθηνα.

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ Κωστα χασαμε
τον doctor/tilac
ουτε ενα τηλ
ουτε ενα sms μαλον
τον εχει καταποιη
η τριχωτη λακουβα..
Α Γ Ν Ο Η Τ Ε. ..... :helpplea:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΦΙΛΕ Κωστα χασαμε
τον doctor/tilac
δεν χανεται ο ντοκτορ τακη, στην πατταγια σερνεται, τον φανταζομαι, το μεσημερακι στο bigc για καφεδακι, μετα για λιγο ται φαγητο, μετα για λιγο φαι στα πεθερικα, το βραδακι στο λουσιφερ για λιγο, και αργα το ξημερωμα στα αραβικα να πινει τσαι με τον αργιλε στο στομα και το τιλακ του να ξαπλωνει στην κοιλια του.
george31, αυτες οι σκηνες δε σου λειπουν?
κριμα που στα τελευταια ταξιδια οταν παω ερχεται ,και οταν ερχομαι παει.
βαστα γερα ντοκτορ, βυθισου στα τριχωτα τριγωνα :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom