Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Hin Ta Hin Yai
Grandfather and Grandmother rocks στο Κο Σαμούι :dancing:
PC240113.jpg

Hin_Ta_Hin_Yai.jpg

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα βλέποντας τις εικόνες σήμερα και τις εικόνες που δημοσίευες στα πρώτα σου post παρατηρώ ουσιαστική διαφορά.  Εγω πιστεύω προς το καλύτερο, και σε λίγο σε βλέπω να δίνεις περισσότερη σημασία στον τουρισμό απο το sex. Βλέπεις η γνώση και η απόκτηση εμπειριών δεν χορταίνεται σε αντίθεση με όλα τα άλλα.
Να είσαι καλά.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα το ελεγα μουφα το ρεπορταζ,αλλα ενδιαφερον! Για καποιους λογους..

Σημερα ακουσα για μια δολοφονια σουηδεζας τουριστριας. Δεν ξερω αν απλα εγω ασχολουμε περισοτερο με την ταυλανδη και τα μαθαινω η υπαρχει μια αυξηση εγκληματικοτητας...

fantomas04 περιμενω νεα απο το μετωπο!! Η μαλλον..συναγωνιστη fantoma  :2funny:

(δημοσιογραφοι της κακιας ωρας ασχολειθειτε με κατι χρησιμο ρεεεεεεεεεε)  :jerking:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, ας όψεται το gfe πουχε μαζί του  :dancing:
:2funny:            :2funny:        :2funny:            :2funny:               :2funny:

Αντε Κωστα και εις ανωτερα...καποια μερα ευχομαι και μεις να τρεχουμε απο ναο σε ποταμι και ξανα σε ναο και μετα αγορα και... :S
που μετα ορεξη για μασαζ ;) και ντισκο :boobies:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αντε Κωστα και εις ανωτερα...καποια μερα ευχομαι και μεις να τρεχουμε απο ναο σε ποταμι και ξανα σε ναο και μετα αγορα και... :S
που μετα ορεξη για μασαζ ;) και ντισκο :boobies:
δε ντρεπεσται ρε?  να με κατηγορειται  εμενα για φυσιολατρη?
τον νοεμβρη εμεινα 4 μερες στο πουκετ και οταν γυρισα πατταγια "εκλαιγα" που εχασα 4 μερες.
για ρωτηστε στην πατταγια, ποσα  agogo  εχω χτισει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το ρεπορταζ ελεγε κατι για οργανωμενο μαζικο ταξιδι.... :dancing: :dancing: δεν μου φαινεται καθολου ασχημη ιδεα!!!! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κωστα εσυ εισαι τζετ!δεν πιανεσαι με τιποτα!! :dancing: :dancing: αλλωστε εδω μεσα εισαι τιμημενος!! :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλωστε εδω μεσα εισαι τιμημενος!! :rockon: :rockon:
εδω τιμημενος αλλα στο εξωτερικο φροντιζω τα εθνικα συμφεροντα της χωρας μας.
πειτε μου, ποιος κυκλοφορει ετσι την ταιλανδεζα του.
πειτε μου

Συνημμένα

• 100_2116.jpg
    100_2116.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 71

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εγω την βαζω να φοραει μονο καπελο...τπτ αλλο!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πηρα αστερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom