Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το πρώτο νοσοκομείο για πιθήκους
Κτηνίατροι στην Ταϊλάνδη "άνοιξαν" το πρώτο νοσοκομείο για πιθήκους σε
μια περιοχή όπου ο πληθυσμός θεωρεί τα εν λόγω ζωάκια ιερά.

Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου στη περιοχή Lopburi, 70 μίλια βόρεια του
Bangkok, δήλωσαν πως περιθάλπουν 2.000 πιθήκους ενώ η κατασκευή του
κτιρίου κόστισε 50.000 ευρώ.

Το νοσοκομείο διαθέτει χειρουργείο, ακτινολογικό, δωμάτια περίθαλψης και
ότι άλλο χρειάζεται για να "γιατρέψει" τα πιθηκάκια.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε Μιμίκο δεν με ενδιαφέρει ΠΩΣ με περιέγραψε το άρθρο, αλλά το ΟΤΙ μας ανέφερε.
Εγώ άρθρα για το ΦΥΡΟΜ έψαχνα και βρήκα αυτή την αναφορά !!!

ναι καλε μου φιλε ειναι κατανοητο αυτο.
πρωτοσελιδο μην καταντησουμε μονο καμια μερα με αυτα που γραφουμε !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
skytrain στον σταθμο νανα στην bangkok

Συνημμένα

• 100_2071.jpg
    100_2071.jpg
    262,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 100_2072.jpg
    100_2072.jpg
    238,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 100_2074.jpg
    100_2074.jpg
    273,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 100_2075.jpg
    100_2075.jpg
    265,3 KB · Εμφανίσεις: 55

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το γενικο συμπερασμα ειναι μην ξοδευετε ενα καρο λεφτα σε γκομενες
που δεν αξιζουν εμφανισιακα καθολου...ειτε freelancers ειτε γκο-γκο.
Ψαχτε...βρειτε ωραια μωρα και μετα βουρ στον πατσα...
Πεστα μεγαλε..
Εγω το φωναζω 1 χρονο εδω μεσα,αλλα σχεδον κανενας δε με ακουει..!! :dancing:
...αλλωστε
ειδικα Παταγια εχει αφθονια...
Αυτο παλι,χωραει πολυ συζητιση... :think:
Γιατι αλλο "αφθονια" σε ποσοτητα και αλλο σε ποιοτητα..
Και χωρις να εχω εμπειρια απο Πατταγια (παρα μονο απο Πουκετ-Πατονγκ),λαμβανοντας υποψην..
α)Οτι ακομα και οι φανατικοι της Πατταγια εδω μεσα,παραδεχονται πως ο μεσος ορος της ποιοτητας των γυναικων της Πατταγια,ειναι σαφως κατωτερη απο του Πουκετ...(Κωστα διεψευσε με αν κανω λαθος) και
β)Οτι ακομα και στο Πουκετ,ξεποδαριαζομουνα καθε βραδυ πανω-κατω,περα-δωθε για να πετυχω καποιο "αξιογαμητο" μεσα στα εκατονταδες (μη πω χιλιαδες)...
ΤΟΤΕ..
Αν ΔΕΝ ανηκεις στο συλλογο Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι.
Γαμαμε
Οτι
Βρουμε
Ακομα
Και
Ινδιανο...
Θα ψιλοαπογοητευτεις...
Και οταν με το καλο πας και γυρισεις...τα ξαναλεμε! :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Πεστα μεγαλε..
Εγω το φωναζω 1 χρονο εδω μεσα,αλλα σχεδον κανενας δε με ακουει..!! :dancing:Αυτο παλι,χωραει πολυ συζητιση... :think:
Γιατι αλλο "αφθονια" σε ποσοτητα και αλλο σε ποιοτητα..
Και χωρις να εχω εμπειρια απο Πατταγια (παρα μονο απο Πουκετ-Πατονγκ),λαμβανοντας υποψην..
α)Οτι ακομα και οι φανατικοι της Πατταγια εδω μεσα,παραδεχονται πως ο μεσος ορος της ποιοτητας των γυναικων της Πατταγια,ειναι σαφως κατωτερη απο του Πουκετ...(Κωστα διεψευσε με αν κανω λαθος) και
β)Οτι ακομα και στο Πουκετ,ξεποδαριαζομουνα καθε βραδυ πανω-κατω,περα-δωθε για να πετυχω καποιο "αξιογαμητο" μεσα στα εκατονταδες (μη πω χιλιαδες)...
ΤΟΤΕ..
Αν ΔΕΝ ανηκεις στο συλλογο Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι.
Γαμαμε
Οτι
Βρουμε
Ακομα
Και
Ινδιανο...
Θα ψιλοαπογοητευτεις...
Και οταν με το καλο πας και γυρισεις...τα ξαναλεμε! :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε πιπιν. δεν κρινουμε το περιεχομενο απο το εξωτερικο...

αυτα ολα ειναι γουστα... διοτι μια μετριας εμφανισης μπορει να αποδειχτεις πυρκαυλος στο κρεβατι και να σε απογειωσει ... ενω μια γυναικα αψεγαδιαστης ομορφιας να ειναι ... κομοδινο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φιλε πιπιν. δεν κρινουμε το περιεχομενο απο το εξωτερικο...

αυτα ολα ειναι γουστα... διοτι μια μετριας εμφανισης μπορει να αποδειχτεις πυρκαυλος στο κρεβατι και να σε απογειωσει ... ενω μια γυναικα αψεγαδιαστης ομορφιας να ειναι ... κομοδινο...
Δε θα διαφωνησω...
Το ιδιο ισχυει και με τις Ελληνιδες...Το καλυτερο πηδημα το κανουν οι χοντρες και οι σαβουρες..Γιατι κανουν κρα για να βρουν παλουκι να καβαλησουν και οταν το βρουν..Του αλλαζουν τα φωτα!!! :2funny:
Και βεβαια αλλιως θα "περιποιηθει" το πελατη μια Ταυλανδεζα που της τη πεφτουν 50 καθε βραδυ κι αλλιως μια που βρισκει πελατη μια φορα την εβδομαδα!!
Απλα εγω κρινω περισσοτερο απο την εξωτερικη ομορφια...Αλλωστε Ταυλανδεζα και κομοδινο,"δε πρεπει να παιζει"..Το εχουν μεσα στο DNA τους το πηδημα...!!! :rockon:
οχι δεν κανεις.
αλλα να μην βρισκεις να γαμησεις στην χωρα των μπιμπελο δεν το καταλαβα ποτε.
Δεν ειπα οτι δε βρισκω...
Απλα δυσκολευομαι λιγακι..Δε μου ειναι τοσο ευκολο να επιλεξω...Και βεβαια να ζητανε και "λογικα" λεφτα...
Γιατι βρισκεις ας πουμε μετα απο αρκετο ψαξιμο,ενα τρελλο μωρακι και σου λεει "θελω 4-5 χιλιαδες μπατ"...
Ε...χωρις να ειμαι τσιγγουνης...ειναι λιγο υπερβολικα τα 100 ευρω για μια βραδυα..Και ξεφευγεις "εκτος μπατζετ"...
Γιατι ας μη παραμυθιαζομαστε,με 1000 μπατ,μωρο "της προκοπης" δε βρισκεις...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Γιατι βρισκεις ας πουμε μετα απο αρκετο ψαξιμο,ενα τρελλο μωρακι και σου λεει "θελω 4-5 χιλιαδες μπατ"...
Ε...χωρις να ειμαι τσιγγουνης...ειναι λιγο υπερβολικα τα 100 ευρω για μια βραδυα..Και ξεφευγεις "εκτος μπατζετ"...
Γιατι ας μη παραμυθιαζομαστε,με 1000 μπατ,μωρο "της προκοπης" δε βρισκεις...

καταρχην νουμερο ενα λαθος το οποιο το εχω πει πολλες φορες ειναι οτι δεν ρωτας τα λεφτα!!! δινεις οτι θελεις εσυ το πρωι ....

1000 το πολυ 1500 ... παραπανω... ειναι κοροϊδια εκτος και αν την παρεις απο live show της μπανγκοκ που εκει αλλαζει το θεμα διοτι εκει ειναι καθαρα επαγγελματιας η κοπελα.

και ΝΑΙ με 1000μπατ ΒΡΙΣΚΕΙΣ και το τελειο ... αρκει να κατσει ...
μια χαρα παιδι εισαι ... δεν υπαρχει δυσκολια σε αυτο...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το εχουμε ξαναπει αλλωστε οτι η φαση ειναι ψιλοκαμακι... αρα δεν χρειαζεται να αναφερεις για λεφτα κατι... απλα υπαρχει ο αγραφος νομος οτι το πρωι ξηγιεσαι !

μπορεις να την απασχολησεις με ποιο ομορφα πραγματα απο το να σου μιλησει για λεφτα με ευκολο τροπο...

αλλωστε θεωρω κατα την αποψη μου κοπελα που σου μιλησει ξερα για λεφτα στην ταυλανδη δεν πολυ ψηνεται να παει και μαζι σου...

φιλικα παντα

μιμικος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το ιδιο ισχυει και με τις Ελληνιδες...Το καλυτερο πηδημα το κανουν οι χοντρες και οι σαβουρες..
πιπι παντα σε συμπαθουσα, τωρα ακομα περισσοτερο.
οι ελεεινιδες φταινε για ολα.
και ας τις υποστηριζει ο λορδος.
ταιλανδεζα κομοδινο δεν υπαρχει.
εγω νομιζα πως ηξερα μια, αλλα εκανα λαθος.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι έγινε τα κάναμε πλακάκια τα τρία σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
το εχουμε ξαναπει αλλωστε οτι η φαση ειναι ψιλοκαμακι... αρα δεν χρειαζεται να αναφερεις για λεφτα κατι... απλα υπαρχει ο αγραφος νομος οτι το πρωι ξηγιεσαι !

μπορεις να την απασχολησεις με ποιο ομορφα πραγματα απο το να σου μιλησει για λεφτα με ευκολο τροπο...

αλλωστε θεωρω κατα την αποψη μου κοπελα που σου μιλησει ξερα για λεφτα στην ταυλανδη δεν πολυ ψηνεται να παει και μαζι σου...

φιλικα παντα

μιμικος
Έγραψες συνάδελφε και όχι μόνο.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
φιλε μου που χαθηκες εσυ !!! ανοπομονω να ακουσω νεα σου οτι θα ξεκινησεις το ταξιδι !!! στην χωρα με την "σαγηνευτικη ομορφια" !!!
Αναχωρώ 16 Απρίλη με επιστροφή 30 του ίδιου μηνός. Φέτος πασχαλιάτικες διακοπές στην Ταυλάνδη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αναχωρώ 16 Απρίλη με επιστροφή 30 του ίδιου μηνός. Φέτος πασχαλιάτικες διακοπές στην Ταυλάνδη.

θα ειναι και ο ντοκτορ εκει αυτες τις μερες!!! συν καποιοι αλλοι αγαπητοι συναγωνιστες !!! η ωρα η καλη φιλε μου !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ΚώσταΦ16 βρήκα πληροφορίες από pattaya-addicts σχετικά με λεωφορείο για Παττάγια. Μια από αυτές τις εταιρείες λέγεται Bell Travel Service και έχει από 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα κάθε 2 ώρες(8,10,12,14,16,18) λεωφορείο για Παττάγια. Κόστος 150 μπάτ. Μετά την άφιξη στην Παττάγια μετεπιβίβαση σε mini-bus και σε πάνε στο ξενοδοχείο σου. Μπορεί κάποιος να κλείσει θέση στην διεύθυνση τους rrc_bus@hotmail.com. Πολύ καλά σχόλια από ξένους που χρησιμοποίησαν την εταιρεία. Θά κλείσω με αυτούς.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΚώσταΦ16 βρήκα πληροφορίες από pattaya-addicts σχετικά με λεωφορείο για Παττάγια. Μια από αυτές τις εταιρείες λέγεται Bell Travel Service και έχει από 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα κάθε 2 ώρες(8,10,12,14,16,18) λεωφορείο για Παττάγια. Κόστος 150 μπάτ. Μετά την άφιξη στην Παττάγια μετεπιβίβαση σε mini-bus και σε πάνε στο ξενοδοχείο σου. Μπορεί κάποιος να κλείσει θέση στην διεύθυνση τους rrc_bus@hotmail.com. Πολύ καλά σχόλια από ξένους που χρησιμοποίησαν την εταιρεία. Θά κλείσω με αυτούς.
Pattaya Addicts Coyote dancing  :think:
[youtube=425,350]SjL3ojE83OA[/youtube]

;)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ερωτηση για τους γνωριζοντες :
Ειπαμε οτι ολα τα ξενοδοχεια εχουν μια χρεωση για JOINERS ( αλλου 500 αλλου 1000 bat κλπ )
Αυτη η χρεωση ειναι εφαπαξ με την ημερα ? η΄για καθε γυναικα που πας στο δοματιο σου δινεις αυτο το ποσο ?

Δηλαδη εαν μια μερα πας αλλη το πρωι , αλλη το απογευμα και αλλη το βραδυ πληρωνεις μια φορα το ποσο ή χ3 ?
Δεν το εχω καταλαβεις πως παιζει αυτο .
Εαν μπορει καποιος να πει ....
Thanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom