You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολύ καλώ το ανέκδοτοΕρωτηση για τους γνωριζοντες :
Ειπαμε οτι ολα τα ξενοδοχεια εχουν μια χρεωση για JOINERS ( αλλου 500 αλλου 1000 bat κλπ )
Αυτη η χρεωση ειναι εφαπαξ με την ημερα ? η΄για καθε γυναικα που πας στο δοματιο σου δινεις αυτο το ποσο ?
Δηλαδη εαν μια μερα πας αλλη το πρωι , αλλη το απογευμα και αλλη το βραδυ πληρωνεις μια φορα το ποσο ή χ3 ?
Δεν το εχω καταλαβεις πως παιζει αυτο .
Εαν μπορει καποιος να πει ....
Thanks
μην με παρεξηγήσεις μου φάνηκε πολύ αστείο
για αυτο το καλυτερο ειναι να μενεις σε χοτελ που ξερεις οτι
λειτουργει με το συστημα ΒΟΝΑΤΣΟΥ...
δεν ξερετε το συστημα? τι ελεγε ο (θεος συγχορεση τον) Μπονατσος?
ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ!!!!!!!!
χααχαχαχαχ
κατι ακομα...απο οσα εχω δει εδω μεσα τελεια παρεα θα εκανα με τον
ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ ! γιατι ειναι εκλεκτικος σαν και μενα...
μπορει να δω πρωτα 100 γυναικες και μετα να διαλεξω...
δε θα παω με την πρωτη καλουτσικη στην πρωτη 10 καδα που θα συναντησω!
ρε παιδια μια απορια...επειδη ολοι τις λετε κοντες...
στις 10 Ταυλανδεζες...ποσες εχουν περιπου υψος 1,60 ποσες 1,65 και ποσες χαμηλοτερο ψηλοτερο? για κατατοπιστε μας λιγο για το ποσο πραγματικα κοντες ειναι...ενοιτε να μη φορανε τακουνι 10 ποντους!
λειτουργει με το συστημα ΒΟΝΑΤΣΟΥ...
δεν ξερετε το συστημα? τι ελεγε ο (θεος συγχορεση τον) Μπονατσος?
ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ!!!!!!!!
χααχαχαχαχ
κατι ακομα...απο οσα εχω δει εδω μεσα τελεια παρεα θα εκανα με τον
ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ ! γιατι ειναι εκλεκτικος σαν και μενα...
μπορει να δω πρωτα 100 γυναικες και μετα να διαλεξω...
δε θα παω με την πρωτη καλουτσικη στην πρωτη 10 καδα που θα συναντησω!
ρε παιδια μια απορια...επειδη ολοι τις λετε κοντες...
στις 10 Ταυλανδεζες...ποσες εχουν περιπου υψος 1,60 ποσες 1,65 και ποσες χαμηλοτερο ψηλοτερο? για κατατοπιστε μας λιγο για το ποσο πραγματικα κοντες ειναι...ενοιτε να μη φορανε τακουνι 10 ποντους!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σήμερα τι να πω σκοράρουμερε παιδια μια απορια...επειδη ολοι τις λετε κοντες...
είναι κοντές αλλά αν θες έχει και ψιλές (στις 10 η 2 είναι ψιλές 1,70)
στις 100 η 3 είναι 1,90-2,00
άσε που αν πας με τον ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ θα είσαι συνέχεια μόνος γιατί θα σου τρώει τις γυναίκες
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
πολύ καλώ το ανέκδοτο
μην με παρεξηγήσεις μου φάνηκε πολύ αστείο
Αστειο ξεαστειο για να ρωταο φιλε μου κατι θα μου εχει κινισει την περιεργεια .
Εαν θες μπορεις να απαντησεις ?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
αγαπητοι νεοι συναγωνιστες σχεδον ολα τα ερωτηματα απαντιουνται σε παλιοτερα ποστ και με το παραπανω... ριξτε μια ματια πρωτα ... και μετα ελατε να κουβεντιασουμε περαιτερω !!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χρυσόστομεαγαπητοι νεοι συναγωνιστες σχεδον ολα τα ερωτηματα απαντιουνται σε παλιοτερα ποστ και με το παραπανω... ριξτε μια ματια πρωτα ... και μετα ελατε να κουβεντιασουμε περαιτερω !!!
και εγώ όταν πρώτο γράφτηκα διάβαζα και διάβαζα και ας είχα κάμποσα χρόνια που πήγαινα προγενεστέρα.......εξάλλου εκεί είναι η χώρα που χαμογελούν όλη οπότε εδώ επιτρέπεται η καζούραΑστειο ξεαστειο για να ρωταο φιλε μου κατι θα μου εχει κινισει την περιεργεια .
Εαν θες μπορεις να απαντησεις ?
έχω και πολύ καλή διάθεση σήμερα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μην έχουμε φαγωμάρα για λίγο πλακί τσα ...αμαρτία είναι να χαλάμε τις καρδιές μαςΒρε μιμικο μετα απο 550 σελιδες ξεχνας τι εχεις διαβασει ...
Καις μυαλο λεμε ( που να δεις και εγω που δεν εχω τι θα καψω ) ......
τόσους χρόνια κάναμε κάτω για να φτιάξουμε διάθεση
[youtube=425,350]OantX7FwQqU[/youtube]
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
Αγαπητοι συναγωνιστες ετσι οπως ειναι τα πραματα με τις χαμηλοκολες και κοντοποδαρες ελληνιδες γαμαμε μονο εξωτερικο η ταυλανδη λεγεται αυτο η κουβα οπως προτιμαω εγω
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ορίστε τα έβαλε τα πράγματα στην θέση τουςΑγαπητοι συναγωνιστες ετσι οπως ειναι τα πραματα με τις χαμηλοκολες και κοντοποδαρες ελληνιδες , γαμαμε μονο εξωτερικο η ταυλανδη λεγεται αυτο η κουβα οπως προτιμαω εγω
Κωστή για να μην παραπονιέσαι,ψάχνοντας στο νετ βρήκα αυτό,πλέον είσαι διάσημοςγια μενα που ανοιξα το τοπικ δεν λενε τιποτα
στο πυρ το εξωτερον οι της πατταγια.
(Το ξέρω θα σε χαλάσει λίγο η λατίνα(no thai woman) sorry!!!)
σήμερα τι να πω σκοράρουμε
είναι κοντές αλλά αν θες έχει και ψιλές (στις 10 η 2 είναι ψιλές 1,70)
στις 100 η 3 είναι 1,90-2,00
άσε που αν πας με τον ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ θα είσαι συνέχεια μόνος γιατί θα σου τρώει τις γυναίκες
νομιζεις...εδω μαμισα μοντελο ελληνιδα θα δυσκολευτω στην ταυλανδη λες?
και επειδη με περασες για "Κουβα" παρολο που ειμαι μετριοφρον θα σου
ελεγα οτι με την εμφανιση που εχω θα σκιζονται οι Ταυλανδες ποια θα
με παρει πρωτη ισως και χωρις χρηματα αφου δυσκολα βλεπουν τετοια ομορφια...εχω καλο σωμα,πολυ ωραιο προσωπο και γενικως πολυ καλα.
αρα...ποιος θα τρωει ποιανου?!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι το λιβανιζεις? αφου παω εγω εκει ειναι ολες κοντες, καρατσεκαρισμενο.στις 10 Ταυλανδεζες...ποσες εχουν περιπου υψος 1,60 ποσες 1,65 και ποσες χαμηλοτερο ψηλοτερο? για κατατοπιστε μας λιγο για το ποσο πραγματικα κοντες ειναι...ενοιτε να μη φορανε τακουνι 10 ποντους!
εχω υπολογισει και τα τακουνια φυσικα,
ειναι πολυ κοντες φιλε, δεν θα βρεις κοντυτερες, μετα παμε στις πυγμαιες και στους νανους.
απο 1.48 εως 1.58 το πολυ ειναι ο μεσος ορος.
βεβαια υπαρχουν ανωμαλοι σαν τον κυκλαδες που ξετρυπωνουν μπασκετμπολιστριες 1.65 και πανε μαζι τους. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΝΩΜΑΛΟΙ
προς KOSTASF16....ευχαριστω πολυ που εδωσες απαντηση στο ερωτημα μου...στην παταγια πηγα πριν δεκα οκτω χρονια και τοτε ηταν υπεροχα ....ελπιζω να ειμαι εκει αρχες Μαιου ...οπως καταλαβαινεις οι παλαιοτεροι στην εξωτικη ξεναγηση εκτιμουν το ωραιο και γινονται πιο επιμονοι στην ερωτηση .NIG.Σε ευχαριστω και παλι και σου προτεινω ενα ταξιδι που εχει απο ολα και αμεσα..ΒΙΕΤΝΑΜ.θα με θυμηθεις.και ειδικα στο ΑΝΟΙ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
πως θα ξεκολλησουμε απο το μελι που λεγεται ταιλανδη, μπορεις να μου πεις?και σου προτεινω ενα ταξιδι που εχει απο ολα και αμεσα..ΒΙΕΤΝΑΜ.θα με θυμηθεις.και ειδικα στο ΑΝΟΙ.
πες τα ρε μιμικο βαρεθηκα να το λεω μονος... ;)το εχουμε ξαναπει αλλωστε οτι η φαση ειναι ψιλοκαμακι... αρα δεν χρειαζεται να αναφερεις για λεφτα κατι... απλα υπαρχει ο αγραφος νομος οτι το πρωι ξηγιεσαι !
μπορεις να την απασχολησεις με ποιο ομορφα πραγματα απο το να σου μιλησει για λεφτα με ευκολο τροπο...
αλλωστε θεωρω κατα την αποψη μου κοπελα που σου μιλησει ξερα για λεφτα στην ταυλανδη δεν πολυ ψηνεται να παει και μαζι σου...
φιλικα παντα
μιμικος
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιδιά ετούτος πάει για μοντέλο :Sνομιζεις...εδω μαμισα μοντελο ελληνιδα θα δυσκολευτω στην ταυλανδη λες?
και επειδη με περασες για "Κουβα" παρολο που ειμαι μετριοφρον θα σου
ελεγα οτι με την εμφανιση που εχω θα σκιζονται οι Ταυλανδες ποια θα
με παρει πρωτη ισως και χωρις χρηματα αφου δυσκολα βλεπουν τετοια ομορφια...εχω καλο σωμα,πολυ ωραιο προσωπο και γενικως πολυ καλα.
αρα...ποιος θα τρωει ποιανου?!
...αν ρε φίλε έχεις τόσο καλή εμφάνιση να σε πάρουμε Μύκονο επί τις υποδοχής
να σου πω το τι κάνεις και το τι όχι , είναι δικό σου λογαριασμός και δεν αφορά κανέναν
...όμως βάλε και λίγο χιούμορ στην ζωή σου
p.m. θυμήσου ότι εδώ δεν έχει κανείς διάθεση να σε θίξει ούτε να σε πληγώσει
Υπηρεσία μεταφοράς φαγητού "Μιάμ-Μιάμ"
Χάρη σε μια νέα υπηρεσία διανομής φαγητού που εγκαινίασαν τα ταχυδρομεία της Ταϊλάνδης, με την ονομασία "Μιάμ-Μιάμ", οι λάτρεις του καλού φαγητού θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη και τα πιο ευφάνταστα πιάτα. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί κανονικά εντός των προσεχών μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικώς ή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και το ταχυδρομείο θα φροντίζει να παραλαμβάνουν το φαγητό τους σε όποιο σημείο της Ταϊλάνδης κι αν βρίσκονται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
Χάρη σε μια νέα υπηρεσία διανομής φαγητού που εγκαινίασαν τα ταχυδρομεία της Ταϊλάνδης, με την ονομασία "Μιάμ-Μιάμ", οι λάτρεις του καλού φαγητού θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη και τα πιο ευφάνταστα πιάτα. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί κανονικά εντός των προσεχών μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικώς ή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και το ταχυδρομείο θα φροντίζει να παραλαμβάνουν το φαγητό τους σε όποιο σημείο της Ταϊλάνδης κι αν βρίσκονται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ