Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ευχαριστω για την ειρωνια .
ΑΛΛΑ
531 σελιδες ειναι πολλες και σε συμπυκνομενη μορφη word τα βασικα ειναι 15 σελιδες .
Προσπαθω μην γελιεστε .
Απλα ηθελα και λιγη μασημενη τροφη ....
Κακο ειναι .......

Υγ αληθεια που θα βρω παρθενα στην φυλης με 10ε ???
για πειτε

χαχαχαχαχ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΑΛΛΑ
531 σελιδες ειναι πολλες και σε συμπυκνομενη μορφη word τα βασικα ειναι 15 σελιδες .
Προσπαθω μην γελιεστε .
Κακο ειναι .......

για πειτε

χαχαχαχαχ

Φιλε δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα ουτε χρειαζεται να απολογεισαι σε αγνωστους μεσα στο internet / απλα εγω αναφερομαι γενικοτερα στο σαϊτ και ειδικοτερα στα θρεντ που αφορουν στριπ τα οποια ειναι πλεον για τον πουτσο .....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΑΛΛΑ
Προσπαθω μην γελιεστε .
Κακο ειναι .......

για πειτε

χαχαχαχαχ
Δεν σε ειρωνεύτηκε κανένας καλέ μου φίλε...πλακίτσα κάνουμε,δεν σε πήραμε απ'τα μούτρα...
:grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες μην το κουραζεις, χεστηκανε αν μας προστατευουν η οχι.
λαδι μυριζομαι οπως παντου και παντα.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε..

Φίλε cm615et υπάρχει συγκεκριμένο thread για Tai με πλήθος πληροφοριών ....δεν χρειαζόταν νέο θέμα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να πω μερικα πραγματα για μπανγκοκ, αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με, αν διαφωνειτε με την γνωμη μου δεν με νοιαζει, αν επρεπε να παω σε καποια μερη και δεν πηγα επισης δεν με νοιαζει.
εγω 6 μερες στην πρωτευουσα περασα θαυμασια, στο μελλον θα ξαναπαω , πιο ανετα γιατι τωρα ξερω πως να κινηθω τουλαχιστον, σεξοτουρισμο δεν εκανα και δεν θα κανω εκει ποτε, δεν νιωθω χαλαρα για τετοια φαση στην μπανγκοκ.
χαωδης πολη μποτιλιαρισμα και καυσαεριο τρελλο, μυριαδες φατσες γελαστες και παμπολλες γυναικες εργαζομενες εκτος βιομηχανιας σεξ. οι ταιλανδεζες εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κουκλες, και ειναι πιο κουκλες οταν δεν ειναι στην πατταγια η στην πατονγκ. πιο λευκες στο δερμα γιατι δεν σερνονται με τους φαρανγκς στις παραλιες και στις πισινες και γιατι το νερο της πολης εχει χλωριο που λευκαινει το δερμα, (αληθευει αυτο?).
οι εργαζομενες ταιλανδεζες δεν λοξοκοιτανε τους ξενους, συχνο ειναι χερακι χερακι με ταιλανδο, και ζουν στο ρυθμο της πολης .
στην σιλομ με τις πολλες τραπεζες ειναι αμετρητες, δεν βλεπεις αντρες καθολου, ειναι τσουναμι.
στο σιαμ ειναι τα καλυτερα εμπορικα, πολυ κυριλε με αμετρητα μαγαζια και εστιατορια, σιαμ παραγκον κτλ.
εγω νομιζα πως τα εμπορικα ειναι στην σιλομ, αλλα περισσοτερα ειναι σην σιαμ. εκει προτεινω για σοπινγκ,
το MBK ειναι για ηλεκτρονικα, κινητα κτλ.  εχει μεσα τοσα μαγαζια που χανεσαι εντελως.

maka

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συναδελφοι εγω θα κατεβω thai Ιουλιο ξερει κανεισ καμια σελιδα για αεροπορικες  εταιριες ? ευχαριστω

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παμπολλες γυναικες εργαζομενες εκτος βιομηχανιας σεξ.
οι εργαζομενες ταιλανδεζες δεν λοξοκοιτανε τους ξενους,
Χαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες του εξω κοσμου η αλλιως του κοσμου εκτος Παταγιας. Τις Ταυλανδες που δεν ψοφανε σωνει και καλα να γνωρισουν ξενους, τις Ταυλανδες με αξιοπρεπεις δουλειες, τις Ταυλανδες με κανονικες ζωες. Καλλιο αργα παρα ποτε. Δεν μπορω να πω, ειναι σιγουρα ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση αν και ηρθε πολυ καθυστερημενα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα  τωρα που ο κωστας λεει καλα λογια για την μπανκονγκ την κατσαμε

λολ

ρε κωστα τα νινια που εχει εκει δεν τα βλεπεις σε κανενα αλλο μερος οταν θα ξαναπας αερατος θα μου πεις
αντε εδω να πιεις ενα ποτο

Sky Bar, State Tower, Bangkok

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας συναδελφοι εγω θα κατεβω thai Ιουλιο ξερει κανεισ καμια σελιδα για αεροπορικες  εταιριες ? ευχαριστω
Εαν πηγαινεις πρωτη φορα κατεβα με το συγκεκριμενο πρακτορειο που προτεινει ο gamikulas. Παντως και με αλλο πρακτορειο να κλεισεις με το συγκεκριμενο θα πας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
to skaytrain εκπληκτικο  ,χωρις αυτο εισαι χαμενος, εμενα σε ξενοδοχειο πισω ακριβως απο το νανα, Ra-Jah Hotel Bangkok
τριαστερο, 1500 μπατ με πρωινο και πισινα, ρεσεψιον μετρια αλλα το δωματιο ηταν πολυ καλο, αθορυβο κλιματιστικο και μεγαλο παραθυρο με θεα την μπανγκοκ, με χαλαρωνε το δωματιο και απεδιδα καλα..
το χοτελ νανα ηταν γεματο, σιγα το ξενοδοχειο , ψιλοχαλι φαινοταν απεξω, το βραδυ ακριβως εξω απο την εισοδο ειχε freelancers, μετρια σε εμφανιση. το νανα το εμπορικο κεντρο πολυ μικρο με ελαχιστα μαγαζια.  ευτυχως το skaytrain σε πηγαινε σε χρονο ρεκορ οπουδηποτε.
η σουκμουβιτ ειχε κινηση τρελλη. ευτυχως  ο καιρος ηταν δροσερος και το περπατημα ευχαριστο, απειχε ομως πολυ απο το περπατημα σε λονδινο η αμστερνταμ, οι ευχαριστες ασιατικες φατσες ομως σε αποζημιωναν με το παραπανω, λογικο γιατι ηταν κυριως γυναικειες φατσουλες,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες
δεν σου κρυβω οτι βαθια μεσα μου ηθελα, αυτες οι κουκλες που δουλευανε στις τραπεζες της σιλομ, να μπορουσα να τις ψωνισω για τα περαιτερω..
τις απολαυσα ομως  μονο οπτικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
οι ταιλανδεζες ειναι ΚΟΥΚΛΕΣ, :rockon: οι πρωτευουσιανες πιο κουκλες ακομα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
δεν σου κρυβω οτι βαθια μεσα μου ηθελα, αυτες οι κουκλες που δουλευανε στις τραπεζες της σιλομ, να μπορουσα να τις ψωνισω για τα περαιτερω..
τις απολαυσα ομως  μονο οπτικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Κεφαλα ε ΚΕΦΑΛΑ!!!  :hammer:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
νομίζω ...όχι είμαι σίγουρος ότι όταν γευθείς μια από αυτές που δεν είναι τις δουλειάς ....θα αλλάξει οπτική γωνία τελείως  ;)
το λέω αυτό με πολύ καλή διάθεση μην το παρεξήγησης  :dancing:  :-*

φυσικά το εύχομαι σε όλους  :grin:

maka

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδια παω να τσεκαρω

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες του εξω κοσμου η αλλιως του κοσμου εκτος Παταγιας. Τις Ταυλανδες που δεν ψοφανε σωνει και καλα να γνωρισουν ξενους, τις Ταυλανδες με αξιοπρεπεις δουλειες, τις Ταυλανδες με κανονικες ζωες. Καλλιο αργα παρα ποτε. Δεν μπορω να πω, ειναι σιγουρα ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση αν και ηρθε πολυ καθυστερημενα.
:2funny: :2funny:Καλα το κανουν οι Ταυλανδεζες της ΒΚΚ και δεν θελουν να γνωριζουν φαρανγκ δεν εχουν αναγκη :grin:
Ελα ομως που εχουν κυριευτει απο την υστερια δυτικου τυπου και την ματαιοδοξια που αυτη φερνει ...πως στα ματια μου μοιαζουν το ιδιο υστερικες και κακογαμημενες οπως τις δικες μας μπορει να οφειλετε στην  :jerking:που με δερνει :2funny:
Μια δοκιμη θα πεισει τον καθε ενδιαφερομενο,στον τομεα του σεξ παντα μιλαω
Δεν ξερω ποιος στελεχωνει τα εκατονταδες καραόκε στην Βκκ και άλλα νυχτερινα κεντρα :idiot:
Λευκες περιστερες απο τα εκαστοτε πανεπιστημια που το βραδυ κανουν σορτ ταιμ ακαποτο με ταυλανδους λεφταδες...αυτες σε πια κατηγορια ανηκουν; ή μαλλον δεν υπαρχουν...
Καλο θα ειναι να μην δημιουργουμε κοινωνικους διαχωρισμους ετσι ευκολα...
Υποκλινομαι στην Ταυλαδεζα μητερα που ειναι ομορφη αλλα δεν υποκυπτει σε δωρα και υποσχεσεις  και προσπαθει μαζι με τον ανδρα της να κρατησει την οικογενεια...με το ταπεινο μεροκαματο...
λιγο δυσκολο ομως..
     φιλικα παντα.

maka

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καμμια φτινει αεροπορικη εταιρια για ταιλανδι???????thanks

Stories