Επισκέπτης
Ναι στο τριτο στενο αριστερα μετα το περιπτερο με τα ψυγειο ΕΒΓΑ παγωτα στη Φυλης 89 ....
επειδη δεν τα ξερω ρε συναγωνιστη οπως μπαινεις η οπως βγαινεις....
Ναι στο τριτο στενο αριστερα μετα το περιπτερο με τα ψυγειο ΕΒΓΑ παγωτα στη Φυλης 89 ....
επειδη δεν τα ξερω ρε συναγωνιστη οπως μπαινεις η οπως βγαινεις....
Ευχαριστω για την ειρωνια .
ΑΛΛΑ
531 σελιδες ειναι πολλες και σε συμπυκνομενη μορφη word τα βασικα ειναι 15 σελιδες .
Προσπαθω μην γελιεστε .
Απλα ηθελα και λιγη μασημενη τροφη ....
Κακο ειναι .......
Υγ αληθεια που θα βρω παρθενα στην φυλης με 10ε ???
για πειτε
χαχαχαχαχ
Δεν σε ειρωνεύτηκε κανένας καλέ μου φίλε...πλακίτσα κάνουμε,δεν σε πήραμε απ'τα μούτρα...Ευχαριστω για την ειρωνια .
ΑΛΛΑ
531 σελιδες ειναι πολλες και σε συμπυκνομενη μορφη word τα βασικα ειναι 15 σελιδες .
Προσπαθω μην γελιεστε .
Απλα ηθελα και λιγη μασημενη τροφη ....
Κακο ειναι .......
Υγ αληθεια που θα βρω παρθενα στην φυλης με 10ε ???
για πειτε
χαχαχαχαχ
Χαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες του εξω κοσμου η αλλιως του κοσμου εκτος Παταγιας. Τις Ταυλανδες που δεν ψοφανε σωνει και καλα να γνωρισουν ξενους, τις Ταυλανδες με αξιοπρεπεις δουλειες, τις Ταυλανδες με κανονικες ζωες. Καλλιο αργα παρα ποτε. Δεν μπορω να πω, ειναι σιγουρα ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση αν και ηρθε πολυ καθυστερημενα.παμπολλες γυναικες εργαζομενες εκτος βιομηχανιας σεξ.
οι εργαζομενες ταιλανδεζες δεν λοξοκοιτανε τους ξενους,
Εαν πηγαινεις πρωτη φορα κατεβα με το συγκεκριμενο πρακτορειο που προτεινει ο gamikulas. Παντως και με αλλο πρακτορειο να κλεισεις με το συγκεκριμενο θα πας.γεια σας συναδελφοι εγω θα κατεβω thai Ιουλιο ξερει κανεισ καμια σελιδα για αεροπορικες εταιριες ? ευχαριστω
δεν σου κρυβω οτι βαθια μεσα μου ηθελα, αυτες οι κουκλες που δουλευανε στις τραπεζες της σιλομ, να μπορουσα να τις ψωνισω για τα περαιτερω..Χαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες
δεν σου κρυβω οτι βαθια μεσα μου ηθελα, αυτες οι κουκλες που δουλευανε στις τραπεζες της σιλομ, να μπορουσα να τις ψωνισω για τα περαιτερω..
τις απολαυσα ομως μονο οπτικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
οι ταιλανδεζες ειναι ΚΟΥΚΛΕΣ, οι πρωτευουσιανες πιο κουκλες ακομα.
νομίζω ...όχι είμαι σίγουρος ότι όταν γευθείς μια από αυτές που δεν είναι τις δουλειάς ....θα αλλάξει οπτική γωνία τελείως ;)οι ταιλανδεζες ειναι ΚΟΥΚΛΕΣ, οι πρωτευουσιανες πιο κουκλες ακομα.
Καλα το κανουν οι Ταυλανδεζες της ΒΚΚ και δεν θελουν να γνωριζουν φαρανγκ δεν εχουν αναγκηΧαιρομαι που μετα απο ενα και βαλλε χρονο που ποσταρεις αρχιζεις και βλεπεις και τις κανονικες Ταυλανδες του εξω κοσμου η αλλιως του κοσμου εκτος Παταγιας. Τις Ταυλανδες που δεν ψοφανε σωνει και καλα να γνωρισουν ξενους, τις Ταυλανδες με αξιοπρεπεις δουλειες, τις Ταυλανδες με κανονικες ζωες. Καλλιο αργα παρα ποτε. Δεν μπορω να πω, ειναι σιγουρα ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση αν και ηρθε πολυ καθυστερημενα.