Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Όταν λέτε ορισμένοι ότι δεν πάτε μόνο για sex εννοείτε ότι πάτε και για sex, έτσι δεν είναι; Αν δεν είχε sex δηλαδή θα πηγαίνατε πάνω από μία ή δύο φορές στην ίδια χώρα; Δηλαδή όσοι λένε ότι πηγαίνουν μόνο για sex νομίζετε ότι περνάνε όλη τη μέρα στο κρεβάτι και δεν κάνουν τίποτα άλλο; Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.
llllllllll οταν πηρα την αποφαση να κανω το ταξιδι το σεξ δεν ηταν το μοναδικο μου κινητρο, οχι βέβαια πως δεν επαιξε το ρόλο του & αυτο! Τα ποστ μου του καλοκαιριου που μας περασε το αποδυκνειουν περιτρανα! Γιατι δεν με συγκινησε ποτε η Πατάγια?
Τωρα γιατι θελω να παω και Σαμουι-Κράμπι και οχι μόνο Πουκετ? Γιατι θελω να δω και 5 πραγματα ρε αδερφε, και οχι να πηδάω ολη μερα! Επαναλαμβανω ομως πως το σεξ δεν με αφηνει αδιαφορο γι΄αυτο ρωτησα τι γινεται Κο Σαμουι! Αν παιζει καλη φαση εκει ποιος ο λογος να ξαναπαω Πουκετ?

Να προσεχουμε αλλα οχι να γινεται νευρωση
Αλλο νευρωση ρε Τζωρτζ και αλλο να μη δινεις ακαποτο τσ#$%κι σε μια που εχει πηδηχτει με 5142 αντρες!

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
John666 
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα που να σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα.  Τελικά καταφέραμε με τη μαγκιά που μας διακρίνει (εμένα θα μου πεις ρε!) και χάνουμε στην Ελλάδα κάθε μέρα (μα κάθε μέρα) κατα μέσο όρο 5 άτομα.  Λές να είναι ψέματα και αυτό;
Τέλος πάντων μπορείς να πας σε κάποιο νοσοκομείο π.χ το Συγγρού και να ρωτήσεις αν πράγματι υπάρχει το AIDS ή όχι ίσως σου επιτρέψουν αν δείς και να μιλήσεις με μερικούς.  Διάβασε και περιγραφές ξένων απο την αφρική για το πόσους είδαν στα τελικά στάδια της ασθένιας.

Η Αφρική (κάτω απο την έρημο Σαχάρα)  έχει πράγματι μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης γιατί ένα τεράστιο ποσοστό πληθυσμού πάσχει απο AIDS και σαν αποτέλεσμα ο πληθυσμός τοςυ μειώνεται υπερβολικά γρήγορα.  Τα σύγχρονα φάρμακα καταφέρνουν να αυξήσουν την διάρκεια ζωής του ασθενούς χωρις όμως να γιατρεύουν την ασθένια.  Μπορείς να ενημερωθείς απο τους Γιατρούς  χωρίς σύνορα αν θέλεις λεπτομέρειες.

fan_of_asia

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κώστα καλώς ήρθες. Θα τα πούμε την Πέμπτη ?
Mind, fan_of_asia , το παρακάτω αφιερωμένο εξαιρετικά :  :rockon: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Αν και δεν είναι το βιντεακι ακριβώς όπως το χω στο μυαλό μου πάντα μου άρεσε η street διασκέδαση, παρεπιμπτόντως 10 Απριλίου thai airways 770 euro (confirmed). Τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί μετράτε αντίστροφα...Άλλος για Απρίλη?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
John666 
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα που να σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα.  Τελικά καταφέραμε με τη μαγκιά που μας διακρίνει (εμένα θα μου πεις ρε!) και χάνουμε στην Ελλάδα κάθε μέρα (μα κάθε μέρα) κατα μέσο όρο 5 άτομα.  Λές να είναι ψέματα και αυτό;
Τέλος πάντων μπορείς να πας σε κάποιο νοσοκομείο π.χ το Συγγρού και να ρωτήσεις αν πράγματι υπάρχει το AIDS ή όχι ίσως σου επιτρέψουν αν δείς και να μιλήσεις με μερικούς.  Διάβασε και περιγραφές ξένων απο την αφρική για το πόσους είδαν στα τελικά στάδια της ασθένιας.

Η Αφρική (κάτω απο την έρημο Σαχάρα)  έχει πράγματι μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης γιατί ένα τεράστιο ποσοστό πληθυσμού πάσχει απο AIDS και σαν αποτέλεσμα ο πληθυσμός τοςυ μειώνεται υπερβολικά γρήγορα.  Τα σύγχρονα φάρμακα καταφέρνουν να αυξήσουν την διάρκεια ζωής του ασθενούς χωρις όμως να γιατρεύουν την ασθένια.  Μπορείς να ενημερωθείς απο τους Γιατρούς  χωρίς σύνορα αν θέλεις λεπτομέρειες.

τι να πω ρε φιλε, κανεις παντως δε μπορεσε να αποστομωσει την ελληνιδα που τους εκανε ρομπα. παντως ακομα και να υπαρχει το aids σιγουρα ειναι εργαστηριακος ιος και εχουν
τα φαρμακα. απλα δεν ειναι για ολους εμας τους κοινους θνητους.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αλλο νευρωση ρε Τζωρτζ και αλλο να μη δινεις ακαποτο τσ#$%κι σε μια που εχει πηδηχτει με 5142 αντρες!
Ok φιλε συμφωνω ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του.
Στο "νευρωση"αναφερομουν στο ζευγαρι που το κανει με προφυλακτικο.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ειδικά ο fantomas δεν θα έπρεπε να μιλάει. Εμείς τουλάχιστον πάμε – φεύγουμε, ενώ εσύ έμεινες μόνιμα. Πρέπει να είσαι ο ποιο σεξομανής του forum...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οχι ρε πουστη μου!!! εγω ηθελα να ειμαι!!! :headbang: :headbang: :bounce: :bounce:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τσαο πραγια,  μπανγκοκ,
βρωμικο ποταμι με καθαρους ανθρωπους

Συνημμένα

• 100_2021.jpg
    100_2021.jpg
    232,7 KB · Εμφανίσεις: 49

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ΜΑγκες το πηρα αποφαση .
ΦΕΥΓΩ.
Θελω απο εσας τους γατους καποια βοηθεια .
Πχ BANGONK or PATAYAA ??
Ποσες μερες ειναι καλα ( σκεπτομαι 10 )
Ποσο χρημα θα πρεπει να εχω μαζι ??
Τι γλωσσα μιλανε εκει ?
ΚΑνα καλο ξενοδοχειο να κλεισω ή καποιο καλο γραφειο εδω αθηνα
να κανω το deal ?????
Ενας χαρτης που επαιζε και δεν τον βρισκω ???

Βοηθεια βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Φιλε δυστυχως για ΤΑΥΛΑΝΔΗ δεν παιζει τιποτα στο σαϊτ / παντως κατι εχω ακουσει ....

Επισκέπτης

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε δυστυχως για ΤΑΥΛΑΝΔΗ δεν παιζει τιποτα στο σαϊτ / παντως κατι εχω ακουσει ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω πέσει κάτω Υπουργέ... :boobies:
Φιλε μου ψάξε λίγο στο φόρουμ...υπάρχει θρέντ με θέμα την Ταϋλάνδη..ίσα με καμμιά 500 σελίδες... :think:
Ταϋλάνδη sex trip...αν θυμάμαι...καλό διάβασμα!!! ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Μα τι να πω ρε παιδια / σε λιγο μερικοι θα μπουν στο σαϊτ και θα ποσταρουν : ρε μαγκες κανενα καλο μπουρδελο ξερετε να σφιξω ????

Αλλα ξερετε κατι και για αυτο και εγω σταματησει να λεω και πολλα πολλα : εχει καταντησει τα σαϊτ περισυλλογη πληροφοριων και μονο δωστε μου / ε αντε γαμησου ρε εκαστοτε μαλακα και ψαξε μονος σου / ο αλλος βαριεται ακομα και στο σαϊτ να ψαξει - ποσο μαλλον να βγει στους δρομους / παληκαρακια οπως εγω δινω τα ωραια λεφτα μου και "χαλαω" τα βραδυα μου για να βρω τιποτα καλο ετσι και εσεις ψαχτειτε / απο μενα τιποτα ....

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αν θυμάστε είχαμε πει για τον πρέσβη διάφορα  ;)
μετά από αρκετές επεξηγήσεις μάλλον πρέπει να του δώσω μεγάλο ποσοστό δίκιου  :'( 98%
είδα μερικές αίτησις και μερικούς από εμάς ,
που πάμε και ζητάμε visa για τα κοριτσόπουλα  :headbang:
e και τι να σκεφτώ μετά  :headbang:
πάμε πρώτη φορά thai και άμεσος σκεφτόμαστε να πάμε πρεσβεία για να πάρουμε μια visa ,
όπως πας δηλαδή λαϊκή και παίρνεις ένα κιλό ντομάτες (με παντόφλες και αξύριστοι) .....
η κοπέλες με τα ρούχα τις δουλειά (ξέρετε) τι να πει ο άνθρωπος μετά :think:
άιντε τώρα να μας πάρει στα σοβαρά .... για αυτό είναι τόσο δύσκολο .....
να βρεθεί κανείς δηλαδή σε πραγματική ανάγκη θα πάρει την πόρτα στην μούρη του  :grin:
όσο για την έκδοση διαβατηρίου εκεί ...e ρε τι "ψεμετα" ακούνε κάθε μέρα  :helpplea:

[move][size=10pt]τα γράφω για να τα διαβάσουνε μερική που είναι ακόμα εκεί και προσπαθούν[/size][/move]

Επισκέπτης
παιδια να ρωτησω κατι ειμαι καινουργιος στην παρεα σας κ ειμαι παρθενος κ θελω να παω σε μπουρδελο....εχετε να μου προτεινετε που να παω?γιατι δεν ξερω...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ναι στο τριτο στενο αριστερα μετα το περιπτερο με τα ψυγειο ΕΒΓΑ παγωτα στη Φυλης 89 ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom