Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ασε και λιγο το boom boom...
αν θες πανε απο εκδρομουλες και αξιοθεατα:
tiger zoo,στο Louis tussands waxworks κερινα ομοιωματα ειναι,floating market,koh lan παραλια και ψαρεμα μαζι αν και δεν μαρεσε καθολου,safari με ελεφαντες,στο nong nuch garden κηπος,στο ξυλινο ναο,στο silver lake,στο mini siam,στο ripleys believe it,στο wat yansangwararam,κανα aquarioum ,ζωωλογικο κηπο,και πολλα αλλα ...
ασε τον ανθρωπο να χορτασει ρε πρεπει να ειχε πεσει πολυ πεινα εδω  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε….  

Ώρα να ξυπνήσω απο το όνειρο.
Την επόμενη μέρα και την πάω να δοκιμάσει ελληνικό φαγητό. Πάμε στου παταγιάννη και παραγγέλνει καλαμάρια η βλαμμένη  :idiot:.. Εγώ μία μερίδα καλαμάκια. Γαμάτα τα καλαμάκια. Πολύ νόστιμο το χοιρινό τους... Δοκίμασε και μωρό, του άρεσε και τελικά εγώ έφαγα τα καλαμάρια και αυτή τα σουβλάκια. Κρίμα που είχε τελειώσει και η φέτα σαγανάκι... Πήραμε μία καλαμάκια, μία καλαμαράκια, μία τσαγκ και ένα μπουκάλι νερό, 400 μπατ. Πάμε στο δωμάτιο, μπουμ μπουμ και της λέω ότι θα βρεθώ πάλι με το παλικάρι που βγήκαμε μαζί προχθές. Να σε πάω στο σαλόν σου και βρισκόμαστε το βράδυ. Οκ μου λέει, πότε θα μου δώσεις τα λεφτά? Η μαμά πήρε τηλ και πρέπει να στείλω λεφτά...- μία παρατήρηση. παρόλες τις συμβουλές σας δεν είχαμε μιλήσει για λεφτά. Της λέω δεν έχω μαζί μου, θα στα δώσω το βράδυ. Στραβώνει το μωρό. Την πάω στο σαλον της, δεν μου μιλάει, δεν με ακουμπάει. Δεν γαμιέται λέω, είχα 3.500 μαζί μου, της δίνω τελικά τα 3000. Ένα χιλιαρικάκι την μέρα δλδ. Μεταμόρφωση. Χαρές, φιλιά και πάλι, see you latel ting tong big man...  
Συναντιέμαι με το παλικάρι, ξεκινάμε από baby dolls.. Τρελό σόου. Καθόμαστε στο τζακούζι και απολαμβάνουμε.. Κάποια στιγμή η τύπισσα στο τζακούζι σηκώνετε όρθια, προτείνει το μουνάκι της και ξαφνικά φεύγει ένα παγάκι μέσα από το μουνάκι της κατευθείαν στην ντραφτ μου. Μπίνγκο. Ρε τι λέτε. Ωραία γεύση μπύρα με παγάκι εξ αιδοίου  :cheesy: .... Συνεχίζουμε. Πάμε σε δύο τρία αλλά καταλήγουμε στο spanky's πάλι. Το αγαπημένο μου πλέον. Πολλά κορίτσια, όλα μοντέλα. Και για τους λάτρεις των μικροκαμωμένων ένα ήταν τόσο πολύ που ρωτήσαμε πόσα κιλά είναι. 32  :o ... Σκέφτομαι να πετάξω μπαλάκια του γκολφ αλλά τελικά σταμπάρω ένα στην εξέδρα και κολλάω. Με σταμπάρει και αρχίζει το σόου για μένα. Κατεβαίνει και τσουπ στην αγκαλιά μου. Με ψήνει να του παραγγείλω τεκίλα. Γάμα τα μπαλάκια του γκολφ λέω και τσουπ η τεκίλα. Αλείφει τις ρόγες τις με το αλάτι και το λεμόνι, και με βάζει να τις γλείψω. Και την τεκίλα εγώ την ήπια τελικά. Με τον ίδιο τρόπο. Πιάνει την μπύρα, βάζει λίγη στο στόμα της και μου την δίνει φιλώντας με. Κουνιέται στον πούτσο μου, κάγκελο αυτός, δακτυλάκια εγώ, γλειψίματα στο μουνάκι, στο κωλαράκι, μόνο που δεν πηδηχτήκαμε. 600 το μπαρφάιν, 1500 αυτή και 350 το δωμάτιο για st.  :2funny: Καλό. Τελικά κανονίζω να βρεθούμε λούσιφερ μετά που θα τελειώσει κατά τις 3 για lt στο ξενοδοχείο μου, 2000 μπατ. Και επειδή και το μωρό περιμένει και είμαι αναποφάσιστος, κανονίζω ότι αν δεν βρεθούμε το βράδυ, τότε θα πάω την επόμενη μέρα από εκεί να την φορτώσω  :grin: .... Με τον πούτσο κάγκελο την κάνουμε και τελικά πάμε και βρίσκουμε την δικιά μου στο μπαρ. Ξανά μπουκάλι βότκα, ξανά πληρώνει αυτή. Της λέω σε θέλω με μία φίλη σου. Μου λέει up to you, you pay. Της λέω σε θέλω με την αδερφή σου. Up to me. Δυστυχώς η αδερφή βράχος. Νο you brother. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, no you brother  :headbang: :headbang:. Μία παρατήρηση, η αδερφή της δικιάς μου περισσότερο όμορφη απ την δικιά μου, κοντούλα βέβαια. Οκ. Πάμε για συνέχεια. Προτείνω insomia μην γίνει και καμιά μαλακία με την άλλη. Αμ δε, αυτές θέλουν λούσιφερ. Τι να κάνω, πάω και προσπαθώ να είμαι αόρατος. Τώρα πως γίνεται ένας τύπος 193υ και 115κ να είναι απαρατήρητος, είναι μία καλή ερώτηση. Και τότε γίνεται αυτό που ήλπιζα. Μπάτσοι, κλείνουν τα πάντα πάλι στις 2.30  :dancing: :dancing: Τις καταφέρνω και την κάνουμε σε 2 λεπτά μέσα και βουρ για σίσα. Εγώ, η Μeena και η αδερφή της. χε χε, αφόρτωτη το αδερφάκι  >:cheesy: .. Αράζουμε, ναργιλέ και ψήσιμο προς την αδελφούλα.. Ρε με τπτ, you brother... Τελικά φεύγω με την Meena και αφήνουμε την αδελφούλα μπας και ψωνιστεί με ένα ντουμπαγιανό που στάμπαρε στο ναργιλάδικο  :tickedoff:. Ξενοδοχείο και μπουμ μπουμ... Έρχεται η επόμενη μέρα.. Και αν μου κάτσει? Σε λίγες ώρες θα ξέρω...

snake 13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να βοηθησει καποιος για ξενοδοχειο η bangalow στο koh chang??φθηνο να ειναι....στο internet που κοιταω ειναι ακριβα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
δεν ξερω την ειδηκοτητα της τωρα αλλα ειναι δυναμιτης...

Μαλακία είπα... Το σίβας το ήπιαμε στο λούσιφερ. Αλλά τι να πω, τα μωράκια όλα τέλεια... Ξεχάστε τις μαλακίες που έλεγα για πατάγια... Είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζι... 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μία παρατήρηση παρόλες τις συμβουλές σας δεν είχαμε μιλήσει για λεφτά...

Εμείς φίλε  :fuck1: τζάμπα  :2funny:

Μη χάσεις το τρίο και σου μείνεις αποθημένο  :headbang:
Να βάλεις να διαλέξει παρτενέρ η δικιά σου - μόνο έτσι θα πετύχει 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εε προφανως...αυτη η γκομενα παντως απο τις πιο μαλακισμενες που υπαρχουν
μονο στις φωτο χαμογελαει
οτι ειναι χαζη ειναι..ας μαθει πρωτα να βαζει μεικ απ,σαν αλευρομενο ψαρι ειναι..
ασε που εχει ενα σπονσορα μαλακα που τον δουλευει κανονικα...και ποσους αλλους να λες...
Την ζωη της κανει..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χα χα ναι την παρακολουθω λιγο καιρο τωρα

Επισκέπτης
τοση ωρα μηλατε μονο για πουτανες δεν ειπατε για κανενα τραβλεακι μη ενχυρισμενο αν παιζει να το νοικιασεις στην ταυλανδη για ολες της διακοπες γινεται?  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
τοση ωρα μηλατε μονο για πουτανες δεν ειπατε για κανενα τραβλεακι μη ενχυρισμενο αν παιζει να το νοικιασεις στην ταυλανδη για ολες της διακοπες γινεται?  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
πανε εσυ και μην ανυσηχεις οτι τραβαει  :bigdick: η ψυχουλα σου εχει...

Επισκέπτης
πανε εσυ και μην ανυσηχεις οτι τραβαει  :bigdick: η ψυχουλα σου εχει...

ενταξυ το ξερω οτι σε αυτη την χωρα ειναι τα παντα μπουρδελο και γουσταρω! αλλα θελω ποιο συγκεκριμενες πληροφοριες για τραβελια που εχω ακουσει ,εχει παρα πολλα εκει ισως και το 50% τ γυναικων  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
πότε θα έρθει η μαμημένη η ώρα να ξαναπάμε στον παράδεισο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καληνύχτα σαγηνευτική Πατάγια... Καλημέρα Μαγική Μπανγκόκ.... Άντε γαμήσου καριόλα..... 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
ενταξυ το ξερω οτι σε αυτη την χωρα ειναι τα παντα μπουρδελο και γουσταρω! αλλα θελω ποιο συγκεκριμενες πληροφοριες για τραβελια που εχω ακουσει ,εχει παρα πολλα εκει ισως και το 50% τ γυναικων  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Επειδη απο οτι καταλαβα ειναι η πρωτη φορα που θα πας Ταυλανδη να σου σου δωσω αν μου επιτρεπεις μια συμβουλη.
Ειτε εχεις να κανεις με πουτανες ειτε με τραβελια πρεπει να σεβεσαι τη διαφορετικοτητα αυτου του λαου και του καθε
λαου σε καθε χωρα κυριως για να προστατεψεις τον εαυτο σου και να μην βρεθεις μπλεγμενος. Και σε πληροφορω οτι δεν ειναι
τα παντα μπουρδελο σε αυτη τη χωρα. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο εδω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
θα εχουμε ανωμαλες προσγειωσεις................................

Επισκέπτης
Επειδη απο οτι καταλαβα ειναι η πρωτη φορα που θα πας Ταυλανδη να σου σου δωσω αν μου επιτρεπεις μια συμβουλη.
Ειτε εχεις να κανεις με πουτανες ειτε με τραβελια πρεπει να σεβεσαι τη διαφορετικοτητα αυτου του λαου και του καθε
λαου σε καθε χωρα κυριως για να προστατεψεις τον εαυτο σου και να μην βρεθεις μπλεγμενος. Και σε πληροφορω οτι δεν ειναι
τα παντα μπουρδελο σε αυτη τη χωρα. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο εδω.

ενοω οτι εκει το μεγαλυτερο μερος τον γυναικων ζει απο την πορνεια  :fuck2: :fuck2: :fuck2: και οτι ειναι η no1 χωρα σε τραβελια διχνει οτι ακομα και οι ανδρες θελουνε να βγουνε στην πορνεια για να τα οικονομησουνε, μην μηλαμε και για τα πολυ υψηλα κρουσματα παιδερεστιας που τα βγαζουνε στο κλαρι οι ιδιοι οι πατεραδες τους! και οχι σε αυτον τον τομεα η ελλαδα ειναι πολυ λυγοτερο μπουρδελο δοξα το θεο! σε αλλα θεματα οπως διαφθορα η ελλαδα οντως μπορει να ειναι ποιο μπουρδελο απο την ταυλανδη αν και για αυτο αμφιβαλω!
Εγω θελω να παω εκει να βρω το τραβελακι μου που εχει χιλιαδες-εκατομυρια εκει και να περασω SUPER  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  τιποτα λιγοτερο-περισσοτερο!!! :grin: :grin: :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ενοω οτι εκει το μεγαλυτερο μερος τον γυναικων ζει απο την πορνεια  :fuck2: :fuck2: :fuck2: και οτι ειναι η no1 χωρα σε τραβελια διχνει οτι ακομα και οι ανδρες θελουνε να βγουνε στην πορνεια για να τα οικονομησουνε, μην μηλαμε και για τα πολυ υψηλα κρουσματα παιδερεστιας που τα βγαζουνε στο κλαρι οι ιδιοι οι πατεραδες τους! και οχι σε αυτον τον τομεα η ελλαδα ειναι πολυ λυγοτερο μπουρδελο δοξα το θεο!

Πολύ θρήσκο και μορφωμένο σε βρίσκω....... αλλά εσύ φαινεται νοικιάζεις ανθρώπους και όχι υπηρεσίες..... :grin:
Με επιφοίτηση σου έρχονται όλες αυτές οι πληροφορίες;

Επισκέπτης
Πολύ θρήσκο και μορφωμένο σε βρίσκω....... αλλά εσύ φαινεται νοικιάζεις ανθρώπους και όχι υπηρεσίες..... :grin:

αν θες να μου την πεις οκ! το ενοικιαση το λεω χιουμορηστικα, να πω να με συνοδεψει τοτε ενα τραβελι σε ολες μου της διακοπες οταν και αν θα παω και να κανουμε ενεργοπαθητικο ερωτα!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οι πραγματικα ποιοτικοι Ελληναραδες τουριστες που ξεχωριζουν απο τους φαρανγκ για πολους
αδικα τους αποφευγουμε σαν τον διαολο το λιβανι
οχι γιατι οσυγκεκριμενος γουσταρει τραβελια....απ τον πουτσο μας μακρια και οτι θελουν ας κανουν
αλλα για αυτη τη νοοτροπια.....ελληνες??? μακριααααα στο ιδιο πηγαδι με τους αραβοινδοπακους

Επισκέπτης
οι πραγματικα ποιοτικοι Ελληναραδες τουριστες που ξεχωριζουν απο τους φαρανγκ για πολους
αδικα τους αποφευγουμε σαν τον διαολο το λιβανι
οχι γιατι οσυγκεκριμενος γουσταρει τραβελια....απ τον πουτσο μας μακρια και οτι θελουν ας κανουν
αλλα για αυτη τη νοοτροπια.....ελληνες??? μακριααααα στο ιδιο πηγαδι με τους αραβοινδοπακους

απο την στιγμη που πληρωνω και κανει τα καπριτσια μου, στα @@ τη γνωμη εχει ο τραβελος η ,η ταυλανδη ιεροδουλος  :grin: :grin: :grin: στα τραβελια παντως εγω βγαζω πολυ ερωτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom