You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Καληνύχτα σαγηνευτική Πατάγια... Καλημέρα Μαγική Μπανγκόκ.... Άντε γαμήσου καριόλα.....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
@Alitiz
Μια μονο εκφραση σου ταιριαζει..."Εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος"...
Και για να λεμε τα πραγματα με στοιχεια,οι Ταυλανδεζες (κανονικες και τραβελοι) που μετεχουν στο αλισβερισι της πορνειας,δεν ειναι πανω απο το 0,5% του συνολου...
Αρα μαλλον για αλλη χωρα μιλας...
Και για να λεμε τα πραγματα με στοιχεια,οι Ταυλανδεζες (κανονικες και τραβελοι) που μετεχουν στο αλισβερισι της πορνειας,δεν ειναι πανω απο το 0,5% του συνολου...
Επισκέπτης
Absolutely Ναι.....και απο αυτους το 90% ειναι Λαοτιανες-οι,η μια απο τις 2 φυλες που κατοικουν στην Ταυλανδη!!!Η αλλη φυλη ειναι η Thai.@Alitiz
Και κατι αλλο το 40-50% των σεξοτουριστων που εισκεπτονται τη χωρα πανε με τραβελια ή και με τραβελια....καποιες αλλες δε στατιστικες μιλανε και για 60-70%..οποτε φιλε μου Alitiz μην προβληματιζεσαι.....
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έτσι μπραβο.... άντε να βάλουμε και λιγο σαβουαρ βιβρ στο φόρουμ μαςαν θες να μου την πεις οκ! το ενοικιαση το λεω χιουμορηστικα, να πω να με συνοδεψει τοτε ενα τραβελι σε ολες μου της διακοπες οταν και αν θα παω και να κανουμε ενεργοπαθητικο ερωτα!
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτό όμως το << ενεργοπαθητικό>> που πόσταρες με προβληματίζει λιγάκιαν θες να μου την πεις οκ! το ενοικιαση το λεω χιουμορηστικα, να πω να με συνοδεψει τοτε ενα τραβελι σε ολες μου της διακοπες οταν και αν θα παω και να κανουμε ενεργοπαθητικο ερωτα!
Αυτό όμως το << ενεργοπαθητικό>> που πόσταρες με προβληματίζει λιγάκι
Τι δεν καταλλλαβαίνεις;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Ο καθενας με το σωμα του μπορει να κανει οτι θελει, μακρυα απο το κωλο μαςΑυτό όμως το << ενεργοπαθητικό>> που πόσταρες με προβληματίζει λιγάκι
και ας ειναι στου αδελφου μας, ελεγε ο παππους μου.
Το θεμα ειναι να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις τοσο για ενα λαο που ακομα και 500000 γυναικες
να ασχολουνται με την πορνεια, ειναι πολυ μικρο ποσοστο μπροστα στα 65 εκατομμυρια πληθυσμου,αφετερου
εμεις που κατεβαινουμε εκει κατω να μας θεωρουν ανωμαλους παιδεραστες. Προσωπικα εμενα, ισως επειδη δεν
την ψαχνω σε αυτο το στυλ 4 φορες που εχω κατεβει Μπανγκοκ δεν εχω αντιλειφθει ουτε ενα περιστατικο
με ανηλικα. Οσο για τα κατοις (αγοροκοριτσα) στα πλαισια της δουλειας μου τυχαινει να συνεργαζομαι με
μια εταιρεια που ειναι υπευθυνο ενα αγοροκοριτσο.Ειναι αξιοπρεπεστατο ατομο και πολυ υπευθυνο στο τομεα
της δουλειας του.
Επισκέπτης
Στη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...
γελίο!!! το μωράκι στο 2:10 είναι γαμεύσιμο ....
Στη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...
σωστός. εγώ την επόμενη φορά δε θα καθίσω περισσότερο από 2-3 ημέρες. απίστευτο κυκλοφοριακό, τρομερό καυσαέριο.
προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν για να σε πάνε εκεί που θέλουν και να πάρουν την μίζα τους!
το μόνο που άξιζε ήταν το ποτό στο skybar.
Επισκέπτης
xωρις να εχω παει, τα λες πολυ σωστα ;) αν ενοχλω που ροταω για τραβεστι και ειναι αποκλειστικα για straigt το θεμα μπορω να μην ξανα ρωτησω!
Επισκέπτης
Αυτό όμως το << ενεργοπαθητικό>> που πόσταρες με προβληματίζει λιγάκι
ενοω οτι θελω να κανω και τα δυο με το τραβελακι που θα ψονισω απο thai και να τον φαω και να τον δοσω, αλλιως θα ενοικιαζα κανονικη γυναικα,που και αυτο θα γινει αν παω
απ' ότι θυμάμαι είχα πέσει σε μια gay γειτονιά όταν πήγα να φάω στο Souvlaki Greek grill. Το κατάλαβα γιατί σε μια καφετέρια-μπαρ δίπλα, δεν είχε καθόλου γυναίκες-πράγμα απίθανο για Ταιλάνδη. επίσης έπεσα σε ένα σκηνικό που ο σερβιτόρος έβαλε τον λογαριασμό μέσα στο μποξεράκι του και ο άλλος έβαλε το χέρι να το πάρει!!!
Επισκέπτης
απ' ότι θυμάμαι είχα πέσει σε μια gay γειτονιά όταν πήγα να φάω στο Souvlaki Greek grill. Το κατάλαβα γιατί σε μια καφετέρια-μπαρ δίπλα, δεν είχε καθόλου γυναίκες-πράγμα απίθανο για Ταιλάνδη. επίσης έπεσα σε ένα σκηνικό που ο σερβιτόρος έβαλε τον λογαριασμό μέσα στο μποξεράκι του και ο άλλος έβαλε το χέρι να το πάρει!!!
που ακριβως ηταν αυτο συναγωνιστη?
δε θυμάμαι. πάντως από skybar προς nana στην 2η-3η στάση.
είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά υποθέτω ότι όλη η γειτονιά θα είναι έτσι (τα συνδύασα μετά) καθώς έβλεπα πάγκους που πουλούσαν πράγματα με κάτι μαξιλαράκια που έγραφαν "i'm gay, i'm happy", χειροπέδες, κλπ κλπ
είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά υποθέτω ότι όλη η γειτονιά θα είναι έτσι (τα συνδύασα μετά) καθώς έβλεπα πάγκους που πουλούσαν πράγματα με κάτι μαξιλαράκια που έγραφαν "i'm gay, i'm happy", χειροπέδες, κλπ κλπ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Η Μπανγκοκ ειναι μια μεγαλουπολη και οπως ολες οι μεγαλουπολεις η θα την αγαπησεις η θα την μισησεις. Δεν εχω παειΣτη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...
ουτε Παταγια ουτε Πουκετ ουτε Κο-σαμουι για να συγκρινω. Εχω μαθει και κυκλοφορω πολυ ευκολα με το Σκαι-τρεν και με το μετρο
στις ωρες αιχμης και με ταξι οταν δεν εχει κινηση. Για μενα η Μπανγκοκ ειναι ενα πολιτισμικο υπερθεαμα, η πυλη για να γνωρισεις
την Ασια. Ασε που μια βολτα στο Νανα πλαζα η στον Αραβοδρομο τα βραδυα ειναι ολα τα λεφτα.
Επισκέπτης
τα ladyboy στην ταϋλανδη θα σε απογοητευσουνενοω οτι θελω να κανω και τα δυο με το τραβελακι που θα ψονισω απο thai και να τον φαω και να τον δοσω, αλλιως θα ενοικιαζα κανονικη γυναικα,που και αυτο θα γινει αν παω