Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@Alitiz
Μια μονο εκφραση σου ταιριαζει..."Εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος"...
Και για να λεμε τα πραγματα με στοιχεια,οι Ταυλανδεζες (κανονικες και τραβελοι) που μετεχουν στο αλισβερισι της πορνειας,δεν ειναι πανω απο το 0,5% του συνολου...
Αρα μαλλον για αλλη χωρα μιλας...

Επισκέπτης
@Alitiz
Μια μονο εκφραση σου ταιριαζει..."Εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος"...
Και για να λεμε τα πραγματα με στοιχεια,οι Ταυλανδεζες (κανονικες και τραβελοι) που μετεχουν στο αλισβερισι της πορνειας,δεν ειναι πανω απο το 0,5% του συνολου...
Αρα μαλλον για αλλη χωρα μιλας...
Absolutely Ναι.....και απο αυτους το 90% ειναι Λαοτιανες-οι,η μια απο τις 2 φυλες που κατοικουν στην Ταυλανδη!!!Η αλλη φυλη ειναι  η Thai.
Και κατι αλλο το 40-50% των σεξοτουριστων που εισκεπτονται τη χωρα πανε με τραβελια ή και με τραβελια....καποιες αλλες δε στατιστικες μιλανε και για 60-70%..οποτε φιλε μου Alitiz μην προβληματιζεσαι.....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν θες να μου την πεις οκ! το ενοικιαση το λεω χιουμορηστικα, να πω να με συνοδεψει τοτε ενα τραβελι σε ολες μου της διακοπες οταν και αν θα παω και να κανουμε ενεργοπαθητικο ερωτα!
Έτσι μπραβο.... άντε να βάλουμε και λιγο σαβουαρ βιβρ στο φόρουμ μας :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν θες να μου την πεις οκ! το ενοικιαση το λεω χιουμορηστικα, να πω να με συνοδεψει τοτε ενα τραβελι σε ολες μου της διακοπες οταν και αν θα παω και να κανουμε ενεργοπαθητικο ερωτα!
Αυτό όμως το << ενεργοπαθητικό>> που πόσταρες με προβληματίζει λιγάκι :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ο καθενας με το σωμα του μπορει να κανει οτι θελει, μακρυα απο το κωλο μας
και ας ειναι στου αδελφου μας, ελεγε ο παππους μου.
Το θεμα ειναι να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις τοσο για ενα λαο που ακομα και  500000 γυναικες
να ασχολουνται με την πορνεια, ειναι πολυ μικρο ποσοστο μπροστα στα 65 εκατομμυρια πληθυσμου,αφετερου
εμεις που κατεβαινουμε εκει κατω να μας θεωρουν ανωμαλους παιδεραστες. Προσωπικα εμενα, ισως επειδη δεν
την ψαχνω σε αυτο το στυλ 4 φορες που εχω κατεβει Μπανγκοκ δεν εχω αντιλειφθει ουτε ενα περιστατικο
με ανηλικα. Οσο για τα κατοις (αγοροκοριτσα) στα πλαισια της δουλειας μου τυχαινει να συνεργαζομαι με
μια εταιρεια που ειναι υπευθυνο ενα αγοροκοριτσο.Ειναι αξιοπρεπεστατο ατομο και πολυ υπευθυνο στο τομεα
της δουλειας του.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα πλακα με κανετε..με τι ασχοληστε τωρα , με ατομα που τρολαρουν-σαμποταρουν το θρεντ? αφου κανει μπαμ

Επισκέπτης
Στη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
γελίο!!! το μωράκι στο 2:10 είναι γαμεύσιμο ....

Στη BKK απορω οσοι πατε τι κανετε?Απολαμβανετε τη μολυνση? το τραφικ?Την απολυτη εμπορευματοποιηση του σεξ?εδω οσες ξεραμε στο πουκετ και στην Πατταυα οτι ειναι ή οτι ερχονταν απο Βκκ κοβαμε λασπη....Ενταξει οσοι πατε για δουλειες και ειναι αναγκαιο να το καταλαβω!!αλλα οι αλλοι...Σεξοτουρισμο στην πρωτευουσα... ελεος ρε...

σωστός. εγώ την επόμενη φορά δε θα καθίσω περισσότερο από 2-3 ημέρες. απίστευτο κυκλοφοριακό, τρομερό καυσαέριο.
προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν για να σε πάνε εκεί που θέλουν και να πάρουν την μίζα τους!
το μόνο που άξιζε ήταν το ποτό στο skybar.

Επισκέπτης

xωρις να εχω παει, τα λες πολυ σωστα ;) αν ενοχλω που ροταω για τραβεστι και ειναι αποκλειστικα για straigt το θεμα μπορω να μην ξανα ρωτησω!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
παίδες, το πουκετ προφέρεται πουκΈτ ή πΌϋκετ που άκουσα τις προάλλες στη τιβι; :headbang: :think:

Επισκέπτης

ενοω οτι θελω να κανω και τα δυο με το τραβελακι που θα ψονισω απο thai και να τον φαω και να τον δοσω, αλλιως θα ενοικιαζα κανονικη γυναικα,που και αυτο θα γινει αν παω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
απ' ότι θυμάμαι είχα πέσει σε μια gay γειτονιά όταν πήγα να φάω στο Souvlaki Greek grill. Το κατάλαβα γιατί σε μια καφετέρια-μπαρ δίπλα, δεν είχε καθόλου γυναίκες-πράγμα απίθανο για Ταιλάνδη. επίσης έπεσα σε ένα σκηνικό που ο σερβιτόρος έβαλε τον λογαριασμό μέσα στο μποξεράκι του και ο άλλος έβαλε το χέρι να το πάρει!!!  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
απ' ότι θυμάμαι είχα πέσει σε μια gay γειτονιά όταν πήγα να φάω στο Souvlaki Greek grill. Το κατάλαβα γιατί σε μια καφετέρια-μπαρ δίπλα, δεν είχε καθόλου γυναίκες-πράγμα απίθανο για Ταιλάνδη. επίσης έπεσα σε ένα σκηνικό που ο σερβιτόρος έβαλε τον λογαριασμό μέσα στο μποξεράκι του και ο άλλος έβαλε το χέρι να το πάρει!!!  :headbang: :headbang:

που ακριβως ηταν αυτο συναγωνιστη?

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
δε θυμάμαι. πάντως από skybar προς nana στην 2η-3η στάση.

είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά υποθέτω ότι όλη η γειτονιά θα είναι έτσι (τα συνδύασα μετά) καθώς έβλεπα πάγκους που πουλούσαν πράγματα με κάτι μαξιλαράκια που έγραφαν "i'm gay, i'm happy", χειροπέδες, κλπ κλπ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Η Μπανγκοκ ειναι μια μεγαλουπολη και οπως ολες οι μεγαλουπολεις η θα την αγαπησεις η θα την μισησεις. Δεν εχω παει
ουτε Παταγια ουτε Πουκετ ουτε Κο-σαμουι για να συγκρινω. Εχω μαθει και κυκλοφορω πολυ ευκολα με το Σκαι-τρεν και με το μετρο
στις ωρες αιχμης και με ταξι οταν δεν εχει κινηση. Για μενα η Μπανγκοκ ειναι ενα πολιτισμικο υπερθεαμα, η πυλη για να γνωρισεις
την Ασια. Ασε που μια βολτα στο Νανα πλαζα η στον Αραβοδρομο τα βραδυα ειναι ολα τα λεφτα.

Επισκέπτης
ενοω οτι θελω να κανω και τα δυο με το τραβελακι που θα ψονισω απο thai και να τον φαω και να τον δοσω, αλλιως θα ενοικιαζα κανονικη γυναικα,που και αυτο θα γινει αν παω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα ladyboy στην ταϋλανδη θα σε απογοητευσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom