Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε….
Ώρα να ξυπνήσω απο το όνειρο.
Την επόμενη μέρα και την πάω να δοκιμάσει ελληνικό φαγητό. Πάμε στου παταγιάννη και παραγγέλνει καλαμάρια η βλαμμένη
.. Εγώ μία μερίδα καλαμάκια. Γαμάτα τα καλαμάκια. Πολύ νόστιμο το χοιρινό τους... Δοκίμασε και μωρό, του άρεσε και τελικά εγώ έφαγα τα καλαμάρια και αυτή τα σουβλάκια. Κρίμα που είχε τελειώσει και η φέτα σαγανάκι... Πήραμε μία καλαμάκια, μία καλαμαράκια, μία τσαγκ και ένα μπουκάλι νερό, 400 μπατ. Πάμε στο δωμάτιο, μπουμ μπουμ και της λέω ότι θα βρεθώ πάλι με το παλικάρι που βγήκαμε μαζί προχθές. Να σε πάω στο σαλόν σου και βρισκόμαστε το βράδυ. Οκ μου λέει, πότε θα μου δώσεις τα λεφτά? Η μαμά πήρε τηλ και πρέπει να στείλω λεφτά...- μία παρατήρηση. παρόλες τις συμβουλές σας δεν είχαμε μιλήσει για λεφτά. Της λέω δεν έχω μαζί μου, θα στα δώσω το βράδυ. Στραβώνει το μωρό. Την πάω στο σαλον της, δεν μου μιλάει, δεν με ακουμπάει. Δεν γαμιέται λέω, είχα 3.500 μαζί μου, της δίνω τελικά τα 3000. Ένα χιλιαρικάκι την μέρα δλδ. Μεταμόρφωση. Χαρές, φιλιά και πάλι, see you latel ting tong big man...
Συναντιέμαι με το παλικάρι, ξεκινάμε από baby dolls.. Τρελό σόου. Καθόμαστε στο τζακούζι και απολαμβάνουμε.. Κάποια στιγμή η τύπισσα στο τζακούζι σηκώνετε όρθια, προτείνει το μουνάκι της και ξαφνικά φεύγει ένα παγάκι μέσα από το μουνάκι της κατευθείαν στην ντραφτ μου. Μπίνγκο. Ρε τι λέτε. Ωραία γεύση μπύρα με παγάκι εξ αιδοίου
.... Συνεχίζουμε. Πάμε σε δύο τρία αλλά καταλήγουμε στο spanky's πάλι. Το αγαπημένο μου πλέον. Πολλά κορίτσια, όλα μοντέλα. Και για τους λάτρεις των μικροκαμωμένων ένα ήταν τόσο πολύ που ρωτήσαμε πόσα κιλά είναι. 32 :o ... Σκέφτομαι να πετάξω μπαλάκια του γκολφ αλλά τελικά σταμπάρω ένα στην εξέδρα και κολλάω. Με σταμπάρει και αρχίζει το σόου για μένα. Κατεβαίνει και τσουπ στην αγκαλιά μου. Με ψήνει να του παραγγείλω τεκίλα. Γάμα τα μπαλάκια του γκολφ λέω και τσουπ η τεκίλα. Αλείφει τις ρόγες τις με το αλάτι και το λεμόνι, και με βάζει να τις γλείψω. Και την τεκίλα εγώ την ήπια τελικά. Με τον ίδιο τρόπο. Πιάνει την μπύρα, βάζει λίγη στο στόμα της και μου την δίνει φιλώντας με. Κουνιέται στον πούτσο μου, κάγκελο αυτός, δακτυλάκια εγώ, γλειψίματα στο μουνάκι, στο κωλαράκι, μόνο που δεν πηδηχτήκαμε. 600 το μπαρφάιν, 1500 αυτή και 350 το δωμάτιο για st.
Καλό. Τελικά κανονίζω να βρεθούμε λούσιφερ μετά που θα τελειώσει κατά τις 3 για lt στο ξενοδοχείο μου, 2000 μπατ. Και επειδή και το μωρό περιμένει και είμαι αναποφάσιστος, κανονίζω ότι αν δεν βρεθούμε το βράδυ, τότε θα πάω την επόμενη μέρα από εκεί να την φορτώσω
.... Με τον πούτσο κάγκελο την κάνουμε και τελικά πάμε και βρίσκουμε την δικιά μου στο μπαρ. Ξανά μπουκάλι βότκα, ξανά πληρώνει αυτή. Της λέω σε θέλω με μία φίλη σου. Μου λέει up to you, you pay. Της λέω σε θέλω με την αδερφή σου. Up to me. Δυστυχώς η αδερφή βράχος. Νο you brother. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, no you brother
. Μία παρατήρηση, η αδερφή της δικιάς μου περισσότερο όμορφη απ την δικιά μου, κοντούλα βέβαια. Οκ. Πάμε για συνέχεια. Προτείνω insomia μην γίνει και καμιά μαλακία με την άλλη. Αμ δε, αυτές θέλουν λούσιφερ. Τι να κάνω, πάω και προσπαθώ να είμαι αόρατος. Τώρα πως γίνεται ένας τύπος 193υ και 115κ να είναι απαρατήρητος, είναι μία καλή ερώτηση. Και τότε γίνεται αυτό που ήλπιζα. Μπάτσοι, κλείνουν τα πάντα πάλι στις 2.30
Τις καταφέρνω και την κάνουμε σε 2 λεπτά μέσα και βουρ για σίσα. Εγώ, η Μeena και η αδερφή της. χε χε, αφόρτωτη το αδερφάκι >
.. Αράζουμε, ναργιλέ και ψήσιμο προς την αδελφούλα.. Ρε με τπτ, you brother... Τελικά φεύγω με την Meena και αφήνουμε την αδελφούλα μπας και ψωνιστεί με ένα ντουμπαγιανό που στάμπαρε στο ναργιλάδικο
. Ξενοδοχείο και μπουμ μπουμ... Έρχεται η επόμενη μέρα.. Και αν μου κάτσει? Σε λίγες ώρες θα ξέρω...