Λοιπόν, κομμένο το άρλεκιν για λίγο και συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Devil’s Den και μία πρώτη γνωριμία με την ws.. Η επόμενη ημέρα πέρασε ήρεμα, ύπνο και ξεκούραση για το βράδυ. Βράδυ κανονίζω με ένα παλικάρι που ταξιδεύαμε μαζί, και μου είχε δώσει το τηλ του να τον βρω όταν πάω. Νησιώτης και αυτός και 5 χρόνια δεν έχει κάνει χειμώνα. Βρισκόμαστε στο Mike Mall και ξεκινάμε με το μηχανάκι που του έχει δώσει το τιλάκ του. Champagne & office agogo’s που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο devil’s. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήπιαμε από μία μπύρα στο καθένα και την κάναμε. Draft, 60 baht το ποτήρι. Μετά περατζάδα από την soi hok (soi 6 δηλαδή ) όπου πάλι καλά που δεν μας ρίξαν από το μηχανάκι αφού μας τραβολογούσαν ενώ περνούσαμε :o!!! Δεν σταματήσαμε και φτάσαμε ws όπου παρκάραμε σε κάποιο κάθετο soi για να μην πληρώσουμε parking. Πρώτη επίσκεψη στο angelwitch agogo. Καλό με καλά μουνάκια που λίκνιζαν τα λιλιπούτεια σφικτά κορμάκια τους υπό την συνοδεία rock μουσικής όπως και αρκετό κόσμο μέσα. – Α, μία παρατήρηση εδώ: Παρόλο που υποτίθεται ότι είναι high season δεν έχει πολύ κόσμο, ούτε στον δρόμο ούτε στα μαγαζιά, όπως δεν έχει και πολλούς φαλαγκ. Στα περισσότερα agogo που μπαίνω είναι σχεδόν, ή ακόμα και εντελώς, άδεια-. Μπυρίτσα, draft, νομίζω 80 baht σε αυτό αλλά δεν θυμάμαι. Στην συνέχεια περνάμε κάποια απλά κοζάροντας μέσα (airport, baccara και άλλα δύο, δεν θυμάμαι). Το baccara το στάμπαρα για μετά αφού θα έφευγε το παλικάρι μιας και δεν μπορούσε να αργήσει πολύ. Είπαμε, έχει τίλακ και περίμενε σπίτι. Και μετά Spanky’s agogo.. Όλα τα λεφτά. Μπαίνουμε μέσα, ωραία και αρκετά κορίτσια να χορεύουν (19, τα μέτρησα ) και άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα μέσα στο μαγαζί. Τρομερή διάθεση, ήρθαν τα κοριτσάκια, χουφτώναμε, γελάγαμε, μόλις ερχόταν η σερβιτόρα για ποτό στις κοπελιές εμείς όχι και μετά από λίγο την έκαναν τα κοριτσάκια. Αλλά τι show. Λεσβιακά πάνω στην σκηνή, δίπλα από εκεί που καθόμασταν ένας γυάλινος θάλαμος με ντουζιέρα και γκομενάκια να χορεύουν με τις σαπουνάδες και να παίζουν με το τηλέφωνο του μπάνιου και τα αποκορύφωμα ένα τρελό σκυλί του πολέμου να χορεύει και να μας παίρνει πρέφα ότι το κοιτάζουμε και αμέσως να ξεκινάει ένα σόου μόνο για μας.
Κόλαση. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι έκανε. Απλά αυτά που έκανε με κάναν να την καλέσω για ποτό και μετά να δώσω το μπαρφάιν και να την κάνουμε. Αμ δε. Η τύπισσα παντρεμένη με Ουκρανό, δεν έκανε μπαρφάιν μας είπε
, μόνο ποτά. Άσε μας βρε κοπέλα μου
. Ένα ποτάκι, χουφτώματα κλπ και bye. Και τότε από πάνω από την σκηνή (είχε κάτι σαν πατάρι στην οροφή και δοκούς να παράλληλα με την σκηνή ) να είναι ένας τρελός φάλαγκ να αρχίζει να πετάει 20μπατα στον αέρα. Πανικός, στριγκλιές, φωνές, σπρωξιές, μάχες κανονικές μεταξύ των κοριτσιών για να πιάσουν όσα πιο πολλά μπορούσε η κάθε μία. Α, όλες στο μαγαζι έτσι? Και οι γκόμενες του staff κάνανε σαν τις τρελές. Γαμάτο show. Κάτσαμε κάμποση ώρα, τo παλικάρι έφυγε να πάει σπίτι, εγώ συνέχισα. Πήγα marine, insomia kai mixx. To insomia κορυφαίο, το mixx και το marine απλά οκ. Αλλά ο πανικός και η ωραία ατμόσφαιρα ανήκουν δικαιωματικά στο insomia. Μου την έπεσαν σε όλα, και ορισμένα τρελά μουνάκια, για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω ακόμα σηκώθηκα κατά τις 6 το πρωί και πήγα στο hotel
. Ναι, μόνος :S...