λογω της εμπειριας που εχω η πατταγια θελει καιρο να την καταλαβεις αν σε 3 μερες δεν σε ικανοποιηση φυγε για αλλου η γυρνα μπανγκοκ η τραβα πουκετ που θα σου αρεσει σιγουρα γιατι να κατσεις πατταγια και να χαλας της διακοπες σου
Φίλε HARD ευχαριστουμε για τις ανταποκρίσεις από το μέτωπο.
Καλωσόρισες και συ στο club των άρρωστων....
Συμφωνώ με τον Loverspieros αν χαλιέσαι Παττάγια κατέβα Phuket να συνδιάσεις και κανα μπανάκι.
Η Παττάγια ως γνωστόν είναι το τέλος του δρόμου και όχι η αρχή.
Καλα να περνάς.
Έκανα μαλακία και έκλεισα μέσω agoda και δεν μπορώ να ακυρώσω το hotel αφού είναι full credit το penalty αλλά κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή αφού έχω χρόνο μέχρι να τελειώσει ο βάζελος που ακούω στον sportfm.
Φεύγω λοιπόν για Πατάγια. Στο λεωφορείο ενώ είχα καβατζάρει την τελευταία θέση για να κοιμηθώ λιγάκι μετά από την απίστευτη βραδιά τελικά αναγκάστηκα να σηκωθώ να κάτσω αλλού και περισσότερο περιορισμένος επειδή ένα ζευγάρι από την Ινδία που ήρθε τελευταία στιγμή άρχισε να με παρακαλεί να κάτσουν στην δική μου θέση και δίπλα αφού ήταν η μόνη δυάδα που είχε κενή θέση. Τι να κάνω, κάθομαι αλλού, με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκα κάνα τέταρτο. Φτάνω κατά τις 4 στο ξενοδοχείο. Δεν περνάει η κάρτα και ανακαλύπτω ότι έχω κάνει μαλακία και έχω πάρει την κάρτα που έχει λήξει και όχι την καινούργια που μου έχουν στείλει
. Πάω και αλλάζω και πληρώνω μετρητά. 39.80 άλλαξα. Μείον 270 ευρώ το μπάτζετ αλλά δεν γαμιέται, από τα 100 που υπολόγιζα την ημέρα χωρίς hotel θα γίνουν 75... Ξαπλώνω λιγάκι να χαλαρώσω, με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω σήμερα το πρωί στις 7.. Πάει μια μέρα. Το καλό είναι ότι δεν χάλασα μία οπότε κάλυψα ένα μέρος της χασούρας. Πάω Bic C, ψωνίζω διάφορα φαγητά κλπ και γυρίζω και ξεκινάω την ανταπόκριση.. Πάω για μπάνιο μετά, γλιστράω και έσπασα την βάση που μπαίνουν τα σαμπουάν κλπ. Πάλι καλά που δεν έσπασα κανένα πόδι. Τέλος πάντων φεύγω και πάω ποδαράτος προς Devil's Den. Αφού χάθηκα και έφαγα να γυρίζω κάνα τέταρτο γύρω γύρω από το DD το βρίσκω. Ώρα περίπου 10. Μόλις πέντε κοπέλες και μου προτείνει ο παπασάν (?έτσι λέγεται ο μασαζοσερίφης στα ταϊλανδέζικα?)να περάσω αύριο
. Δεν με πάει μία λέμε η Πατάγια >
. Αλλά του λέω όχι, δείξε μου τις κοπέλες και βλέπουμε. Έρχονται 6 μωρά, δύο μου αρέσουν. Διαλέγω το ένα και αφήνω να διαλέξει αυτή την άλλη που επιτέλους η τύχη μου χαμογελάει αφού διάλεξε αυτή που μου άρεσε.. Αυτή που διάλεξα είναι η Lexi, δεν υπάρχει στο site, αυτή που διάλεξε η Lexi είναι η Gik που έχει φώτο στο site (
). Κόλαση. Όντως είναι η φωλιά του διαβόλου. Κάναμε τα πάντα. Απλά μία παρατήρηση. Η Lexi γούσταρε να τον παίρνει μόνο από τον κώλο ενώ η Gik μόνο από το μουνί. Όπως μου εξήγησε η Lexi προτιμά τα μεγάλα εργαλεία να τα παίρνει από τον κώλο και όχι από το μουνί. Από το μουνί θέλει μόνο μικρά εργαλεία
. Τι να πει κανείς. Πάω πάσο. Η μία με έκανε μπάνιο, η άλλη με σκούπιζε. Τσιμπούκι ταυτόχρονα με γλύψιμο κωλοτρυπίδας και αρχιδιών και τις άφησα μέχρι να τελειώσω. Μετά κουβεντούλα και πολύ χαβαλέ, πέρασε πολύ ωραία ο ενδιάμεσος χρόνος. Είναι απίστευτο το πόσο άνετο σε κάνουν να νιώθεις οι Ταϊλανδέζες. Μετά δεύτερος γύρος όπου γάμησα πρώτα την Gik από το μουνί σε όλες τις στάσεις και μετά την Lexi από τον κώλο όπου όταν ήταν στα τέσσερα έγλυφε το μουνί της Gik. Μετά η Gik την Lexi και εμένα κοκ. Κόλαση είπαμε... Το τέλος ήρθε πολύ έντονα και με άφησε ψόφιο. Πάλι η η μία με κάνει μπάνιο, η άλλη με σκουπίζει και την κάνω με αναπτερωμένο ηθικό. Κόστος 3600 + 180 μία Heineken.
Ώρα για αναγνωριστική στην ws.