Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε HARD ευχαριστουμε για τις ανταποκρίσεις από το μέτωπο. :rockon:
Καλωσόρισες και συ στο club  των άρρωστων....
Συμφωνώ με τον Loverspieros αν χαλιέσαι Παττάγια κατέβα Phuket να συνδιάσεις και κανα μπανάκι.
Η Παττάγια ως γνωστόν είναι το τέλος του δρόμου και όχι η αρχή.
Καλα να περνάς. :knockinb:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Hard ετσι ανεβασε μας ψυχολογικα γιατι τον επομενο μηνα πεταμε και εμεις με καυτες ανταποκρισεις!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
λογω της εμπειριας που εχω η πατταγια θελει καιρο να την καταλαβεις αν σε 3 μερες δεν σε ικανοποιηση φυγε για αλλου η γυρνα μπανγκοκ η τραβα πουκετ που θα σου αρεσει σιγουρα γιατι να κατσεις πατταγια και να χαλας της διακοπες σου
Φίλε HARD ευχαριστουμε για τις ανταποκρίσεις από το μέτωπο. :rockon:
Καλωσόρισες και συ στο club  των άρρωστων....
Συμφωνώ με τον Loverspieros αν χαλιέσαι Παττάγια κατέβα Phuket να συνδιάσεις και κανα μπανάκι.
Η Παττάγια ως γνωστόν είναι το τέλος του δρόμου και όχι η αρχή.
Καλα να περνάς. :knockinb:

Έκανα μαλακία και έκλεισα μέσω agoda και δεν μπορώ να ακυρώσω το hotel αφού είναι full credit το penalty αλλά κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή αφού έχω χρόνο μέχρι να τελειώσει ο βάζελος που ακούω στον sportfm.
Φεύγω λοιπόν για Πατάγια. Στο λεωφορείο ενώ είχα καβατζάρει την τελευταία θέση για να κοιμηθώ λιγάκι μετά από την απίστευτη βραδιά τελικά αναγκάστηκα να σηκωθώ να κάτσω αλλού και περισσότερο περιορισμένος επειδή ένα ζευγάρι από την Ινδία που ήρθε τελευταία στιγμή άρχισε να με παρακαλεί να κάτσουν στην δική μου θέση και δίπλα αφού ήταν η μόνη δυάδα που είχε κενή θέση. Τι να κάνω, κάθομαι αλλού, με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκα κάνα τέταρτο. Φτάνω κατά τις 4 στο ξενοδοχείο. Δεν περνάει η κάρτα και ανακαλύπτω ότι έχω κάνει μαλακία και έχω πάρει την κάρτα που έχει λήξει και όχι την καινούργια που μου έχουν στείλει :headbang: :headbang:. Πάω και αλλάζω και πληρώνω μετρητά. 39.80 άλλαξα. Μείον 270 ευρώ το μπάτζετ αλλά δεν γαμιέται, από τα 100 που υπολόγιζα την ημέρα χωρίς hotel θα γίνουν 75... Ξαπλώνω λιγάκι να χαλαρώσω, με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω σήμερα το πρωί στις 7.. Πάει μια μέρα. Το καλό είναι ότι δεν χάλασα μία οπότε κάλυψα ένα μέρος της χασούρας. Πάω Bic C, ψωνίζω διάφορα φαγητά κλπ και γυρίζω και ξεκινάω την ανταπόκριση.. Πάω για μπάνιο μετά, γλιστράω και έσπασα την βάση που μπαίνουν τα σαμπουάν κλπ. Πάλι καλά που δεν έσπασα κανένα πόδι. Τέλος πάντων φεύγω και πάω ποδαράτος προς Devil's Den. Αφού χάθηκα και έφαγα να γυρίζω κάνα τέταρτο γύρω γύρω από το DD το βρίσκω. Ώρα περίπου 10. Μόλις πέντε κοπέλες και μου προτείνει ο παπασάν (?έτσι λέγεται ο μασαζοσερίφης στα ταϊλανδέζικα?)να περάσω αύριο :headbang:. Δεν με πάει μία λέμε η Πατάγια >:(. Αλλά του λέω όχι, δείξε μου τις κοπέλες και βλέπουμε. Έρχονται 6 μωρά, δύο μου αρέσουν. Διαλέγω το ένα και αφήνω να διαλέξει αυτή την άλλη που επιτέλους η τύχη μου χαμογελάει αφού διάλεξε αυτή που μου άρεσε.. Αυτή που διάλεξα είναι η Lexi, δεν υπάρχει στο site, αυτή που διάλεξε η Lexi είναι η Gik που έχει φώτο στο site (). Κόλαση. Όντως είναι η φωλιά του διαβόλου. Κάναμε τα πάντα. Απλά μία παρατήρηση. Η Lexi γούσταρε να τον παίρνει μόνο από τον κώλο ενώ η Gik μόνο από το μουνί. Όπως μου εξήγησε η Lexi προτιμά τα μεγάλα εργαλεία να τα παίρνει από τον κώλο και όχι από το μουνί. Από το μουνί θέλει μόνο μικρά εργαλεία :huh:. Τι να πει κανείς. Πάω πάσο. Η μία με έκανε μπάνιο, η άλλη με σκούπιζε. Τσιμπούκι ταυτόχρονα με γλύψιμο κωλοτρυπίδας και αρχιδιών και τις άφησα μέχρι να τελειώσω. Μετά κουβεντούλα και πολύ χαβαλέ, πέρασε πολύ ωραία ο ενδιάμεσος χρόνος. Είναι απίστευτο το πόσο άνετο σε κάνουν να νιώθεις οι Ταϊλανδέζες. Μετά δεύτερος γύρος όπου γάμησα πρώτα την Gik από το μουνί σε όλες τις στάσεις και μετά την Lexi από τον κώλο όπου  όταν ήταν στα τέσσερα έγλυφε το μουνί της Gik. Μετά η Gik την Lexi και εμένα κοκ. Κόλαση είπαμε... Το τέλος ήρθε πολύ έντονα και με άφησε ψόφιο. Πάλι η η μία με κάνει μπάνιο, η άλλη με σκουπίζει και την κάνω με αναπτερωμένο ηθικό. Κόστος 3600 + 180 μία Heineken.  
Ώρα για αναγνωριστική στην ws.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Στην ws μπήκα σε όλα τα gogo bars και την περπάτησα μέχρι τέλους. Τελικά κάθισα για μία μπύρα στο insomia και μετά την έκανα ποδαράτος μέσω της παραλιακής για το hotel. Κατ αρχάς θα διαφωνήσω με τον πιπίνο ότι οι γυναίκες στην Πατάγια είναι τόσο χάλια. Εντάξει, οι όμορφες είναι λιγότερες αλλά και πάλι υπάρχουν αστέρια και στα gogo αλλά και στο insomia όπως και στους δρόμους και το Big C που επισκέφτηκα. Αν στις δύο που βλέπεις σου αρέσει η μία δεν νομίζω να είναι κακό ποσοστό. Ειδικά με αυτά που βλέπουμε Ελλάδα. Lyst, έχεις απόλυτο δίκιο. Καλώς σας βρήκα... Επίσης η Πατάγια είναι άσχημη και κακά δομημένη, που όμως έχει τα πάντα που αφορούν τον σεξοτουρίστα μαζεμένα και σε μεγάλη ποσότητα.. Τέλος, πολύ παρακμή αλλά και καλτίλα στην παραλιακή... Τέλος πάντων. Ίδωμεν.     

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στο τέλος βγάζω την καπότα και πάω να χύσω στο στήθος της και μου λέει όχι στα μαλλιά. ΟΚ της λέω και ταυτόχρονα αλλάζω στόχο και την κάνω μουνί καπέλο πρόσωπο και μαλλιά…  Εκεί η γκόμενα τρελή ξενέρα και έγω να έχω γαμηθεί στα γέλια και να της λέω sorry… 
χχχαχαχαχαχα θεος απαιχτος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μπραβο HARD19.
Εκανες restart στο θρεντ.
Ειχαμε πηξει στο αρλεκιν

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μπραβο HARD19.
Εκανες restart στο θρεντ.
Ειχαμε πηξει στο αρλεκιν

Thx και χαίρομαι ιδιαιτέρως που το λέει αυτός που ξεκίνησε το θρέντ....

Υ.Γ.  >:( Τι σκατά συμβαίνει πάλι στην Ευρώπη και κατρακυλά το Ευρώ? Την πρώτη μέρα άλλαξα 39.80, δύο μέρες μετά 39.45 και το βράδυ της ίδιας μέρας είχε πέσει στο 39.25  :headbang:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υ.Γ.  >:( Τι σκατά συμβαίνει πάλι στην Ευρώπη και κατρακυλά το Ευρώ? Την πρώτη μέρα άλλαξα 39.80, δύο μέρες μετά 39.45 και το βράδυ της ίδιας μέρας είχε πέσει στο 39.25  :headbang:
Το 39.80 που αλλαξες ήταν μια απο τις υψηλότερες ισοτιμίες μεσα στο 2012 και λογικό ήταν να κρατήσει λιγο και οποιος πρόλαβε να αλλάξει όλα του τα λεφτα,βγήκε κερδισμένος...Τωρα γίνονται οι διορθωτικές κινήσεις στις ισοτιμιες και θα πέσει στα φυσιολογικά του όρια του,δηλαδη κάτω απο 39...Αν και φοβάμαι ότι υπάρχει περίπτωση γύρω στα Χριστούγεννα και το νέο έτος για λίγες μέρες να πέσει και κάτω απο 38...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μερικές παρατηρήσεις πριν τις ξεχάσω στον ορυμαγδό συναισθημάτων και παραστάσεων. Το όνομα της κοπελιάς από το Midnite ήταν Μimi (για γνώση και αποφυγή) και ετών 30 παρόλο που όταν μου το είπε έμεινα μαλάκας. Για 20-22 την έκανα το πολύ. Κανονικά δουλεύει στο rio αλλά εκείνη την μέρα έκανε το ρεπό της στο midnite. Η κοπελιά που συνάντησα μετά και θα μου μείνει αξέχαστη δούλευε στο Rio, ήταν gogo girl δλδ. Η ίδια μου πε ότι το midnite, sahara, rio και άλλα τρία (σύνολο 6) gogo's ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη.
Στην Πατάγια άλλαξε πρόσφατα ο Αστ/κός Δ/ντής και είναι πολύ ζόρικος. Οπότε όσοι σκεπτόσαστε τπτ περίεργες καταστάσεις με drugs, αφήσετε το καλύτερα αν δεν γουστάρετε να σας γαμήσουν όλοι οι Ταϊλανδέζοι όπως γίνεται στους Φάλλαγκς στις φυλακές.    
Αυτά για τώρα. Την κάνω για soi diana και oil massage  :cheesy:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
hard ..απο τίς καλύτερες ανταποκρίσεις που έχω διαβάσει ...
Τσέκαρε την περιοχή LK Metro , είναι η αγαπημένη μου , στη WS πολλές φορές πολύ κακό για το τίποτα ...
Καλά να περνάς και περιμένουμε νέα σου ... 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Thx και χαίρομαι ιδιαιτέρως που το λέει αυτός που ξεκίνησε το θρέντ....

Υ.Γ.  >:( Τι σκατά συμβαίνει πάλι στην Ευρώπη και κατρακυλά το Ευρώ? Την πρώτη μέρα άλλαξα 39.80, δύο μέρες μετά 39.45 και το βράδυ της ίδιας μέρας είχε πέσει στο 39.25  :headbang:
Καποιος παπαρας τραπεζιτης η κατι τετοιο απ αυτους που οριζουν τις τυχες μας τα τελευταια χρονια δηλωσε την Πεμπτη
στις Βρυξελες οτι το 2014 η υφεση θα ειναι μεγαλυτερη στην ευρωζωνη και αμεσως το ευρω κατρακυλησε. Βολευει βεβαια και
τις εξαγωγες της Γερμανιας αυτη η κατρακυλα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παιδιά απάντηση γρήγορα.. Μάζεψα χθες το μεγαλύτερο αλητάκι του insomia όπως μου είπαν. Δεν χρειαζόταν βέβαια να μου το πούνε, το έβλεπα. Το θέμα είναι αν την αφήσω να φύγει θα χάσει φέις και θα πρέπει να ξεχάσω και το insomia? Η κοπελιά είναι πολύ γνωστή εκεί και τις μιλούσαν όλα τα γκαρσόνια με το όνομα της κλπ...  

Υ.Γ. Με έχει λιώσει στο  :knockinb: και στις  :smitten:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδιά απάντηση γρήγορα.. Μάζεψα χθες το μεγαλύτερο αλητάκι του insomia όπως μου είπαν. Δεν χρειαζόταν βέβαια να μου το πούνε, το έβλεπα. Το θέμα είναι αν την αφήσω να φύγει θα χάσει φέις και θα πρέπει να ξεχάσω και το insomia? Η κοπελιά είναι πολύ γνωστή εκεί και τις μιλούσαν όλα τα γκαρσόνια με το όνομα της κλπ...  

Υ.Γ. Με έχει λιώσει στο   :knockinb: και στις  :smitten:
Ωχ δε μπορω να ακουω βλακειες.λες να εισαι ο μονος που το εχει κανει ρε τυπε;λες να θελουν να χασουν τα λεφτα σου αν την διωξεις;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ωχ δε μπορω να ακουω βλακειες.λες να εισαι ο μονος που το εχει κανει ρε τυπε;λες να θελουν να χασουν τα λεφτα σου αν την διωξεις;

Ρε, δεν το λέω για το μαγαζί, για την κοπελιά το λέω. Δεν θέλω να χάσει το φέις της. Που παρεμπιπτόντως είναι υπέροχο φέις... Και σώμα. Και μαλλιά. Και στυλ... και... και... και...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

:think:
----------------------

Επίσης και κάτι άλλο. Στην κοπελιά στο τέλος της "σχέσης" μας δίνω τα λεφτά? Επίσης για 3 μέρες που θα είμαστε μαζί ποιο είναι το σωστό ποσό? Δεδομένο βέβαια ότι όλα τα έξοδα δικά μου + ότι θα την πάρω να πάμε σε ένα από τα δύο νησιά...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κο τσαγκ να πας. Νοικιασε. αμαξακι αυτοματο απο παταγια. Το νοικι το κανονιζεις στο τελος.,του κοριτσιου..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
:think:
----------------------

Επίσης και κάτι άλλο. Στην κοπελιά στο τέλος της "σχέσης" μας δίνω τα λεφτά? Επίσης για 3 μέρες που θα είμαστε μαζί ποιο είναι το σωστό ποσό? Δεδομένο βέβαια ότι όλα τα έξοδα δικά μου + ότι θα την πάρω να πάμε σε ένα από τα δύο νησιά...
Καλό θα είναι να ρωτήσεις πόσα θέλει την μέρα και να της πληρώσεις όσα έχετε συμφωνήσει στο τέλος. Αν η απάντηση είναι το γνωστό up to you με ενάμισι χιλιαρικάκι τη μέρα είσαι άρχοντας.Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα έξοδα είναι δικά σου.Πιθανά δωράκια που ίσως θελήσεις να της κάνεις δεν υπολογίζονται στον λογαριασμό. :grin:
'Οσον αφορά το face που θα χάσει είναι του κώλου τα εννιάμερα....
Δεν την γνώρισες στο πανεπιστήμιο, την ζήτησες για γάμο από την μάνα της και τώρα θέλεις να την κάνεις.
Απλά σε κατάλαβε ότι είσαι νέος και άρχισε να σε παίζει. Αν την κρατήσεις μέχρι τέλος θα ακολουθήσουν κλάματα και λοιπά πουτανίστικα κολπάκια μέχρι να σου συμπληρώσει την αίτηση χορηγίας.
Μην ξεχνάς ποτέ ότι τα πουτανάκια ειδικά του insomnia βγάζουν μίνιμουμ τα τριπλά από όσο είναι ο μέσος μισθός εδώ.
Πέρνα όπως γουστάρεις μαζί της πάντα με σεβασμό και κάντην όταν βαρεθείς χωρίς ενοχές και λοιπές μαλακίες...
Αυτά προς το παρόν και εδώ είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom