thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και σημερα εμφανηστικε ο δοκτορτιλακ στους εορτασμουσ για των βασιλια στο λονδινο τον εδειξε το καναλι 5
Χρονια πολλα στο Βασιλια μας...
Ο δικος μας βασιλιας, ο ανταρτης ο Παπουλιας, δειχνει νεοτατος σεξοτουριστας διπλα του.Χρονια πολλα στο Βασιλια μας...
δεν τον εφαγε ακομη η πιου?και σημερα εμφανηστικε ο δοκτορτιλακ στους εορτασμουσ για των βασιλια στο λονδινο τον εδειξε το καναλι 5
και οι αλλοι παρεακι εχοθν στησει κ οποιος τοθσ την πει ή παει να τους ξεσκεπασει τον διαγραφοθν με την μια......ε και τι να δουμε αστες στο αλλο σαιτ που ειναι για τους φυσιολατρες εμεις εδω εχουμε σημαντικα θεματα
με τον geiasou ειστε αδελφια?και οι αλλοι παρεακι εχοθν στησει κ οποιος τοθσ την πει ή παει να τους ξεσκεπασει τον διαγραφοθν με την μια......
Μας εφτιαξες πρωι-πρωιΕιχαμε καιρο να δουμε τετοιες περιγραφες. Συνεχισε.
για πρωτη φορα στην πολη των αγγελων σου βγαζω το καπελο ρισπεκτ
λογω της εμπειριας που εχω η πατταγια θελει καιρο να την καταλαβεις αν σε 3 μερες δεν σε ικανοποιηση φυγε για αλλου η γυρνα μπανγκοκ η τραβα πουκετ που θα σου αρεσει σιγουρα γιατι να κατσεις πατταγια και να χαλας της διακοπες σουThx... Απλά κάνω χρήση των όποιων πληροφοριών με τον δικό μου τρόπο και την δική μου κρίση. Τις ερωτήσεις που έκανα δεν τις έκανα απλά για να τις κάνω αλλά με χρήση προηγούμενων εμπειριών να μεγιστοποιήσω τις δικές μου αποφεύγοντας να σπαταλήσω χρόνο και χρήμα. Το ξέρω ότι σας έπρηξα λιγάκι αλλά ήρθε η ώρα και μένα να προσφέρω ένα λιθαράκι στην γνώση της Ταϊλάνδης. Δεν είμαι αγνώμων και ελπίζω αυτό να φανεί..
Πάντως οι οιωνοί είναι αρνητικοί με την Πατάγια. Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα.
Την κάνω για devil's den.