Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και σημερα εμφανηστικε ο δοκτορτιλακ στους εορτασμουσ για των βασιλια στο λονδινο τον εδειξε το καναλι 5

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
λοιπον πηρα τις φωτο απο το ελληνικο σαιτ για την ταυλανδη..οι περισσοτεροι το ξερετε να υποθεσω ....και τις παραθετω...

[/img]

η πρωτη ειναι καπου πανω στην beach road
και η δευτερη φωτο παταγια απο το 1975
οι διαφορες μεγαλες!!!!
με το σημερα

Συνημμένα

• 170e4260[1].jpg
    170e4260[1].jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 17
  • pattaya_1975[1].jpg
    pattaya_1975[1].jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 17

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ε και τι να δουμε αστες στο αλλο σαιτ που ειναι για τους φυσιολατρες εμεις εδω εχουμε σημαντικα θεματα

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ε και τι να δουμε αστες στο αλλο σαιτ που ειναι για τους φυσιολατρες εμεις εδω εχουμε σημαντικα θεματα
και οι αλλοι παρεακι εχοθν στησει κ οποιος τοθσ την πει ή παει να τους ξεσκεπασει τον διαγραφοθν με την μια......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ตูดเก่า ที่คุณชอบ

ดีตอนเช้า 

Συνημμένα

• Ass.jpg
    Ass.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 24

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Δεν ξεκίνησε καλά η παραμονή στην Πατάγια  >:(.. Τέλος πάντων, ας μην προτρέχω  :-.
Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή. Απλά να ενημερώσω ότι όσο είμαι Ταϋλάνδη θα κάνω ανταποκρίσεις (όποτε μπορώ βέβαια) σε σχέση με τις καταστάσεις και εμπειρίες που βιώνω καθημερινά και όχι οδηγό προς ενδιαφερόμενους. Όταν γυρίσω Ελλάδα θα γράψω μαζεμένα κάποια post  με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι, ξενοδοχεία και ότι άλλο θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να ξέρει κάποιος που ταξιδεύει Ταϋλάνδη, ειδικά αν είναι  και η πρώτη του φορά..
Πάμε λοιπόν…
Έφτασα γύρω στις 16:00 στο ξενοδοχείο στο ύψος του Terminal 21, κάνω μπανάκι να ξεβρομίσω και να ξεκουραστώ από το ταξίδι και την κάνω για μία πρώτη αναγνώριση της περιοχής. Ζέστη πολύ αλλά για μένα που είμαι από Κρήτη δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Παίρνω λοιπόν ρώτα προς ΝάΝά. Η Sukhumvit γεμάτη μασατζίδικα με τις μασατζούδες απέξω να σε καλούν ως σειρήνες για μασάααζζ, ζητιάνοι παντού όπως και ταξιτζήδες με μηχανάκια να σε πρήζουν να σε πάνε κάπου, κανονικούς ταξιτζήδες να σταματάνε στην μέση του δρόμου για να ψήσουν για κούρσα ή να σε πάνε σε κάποιο μασατζίδικο, παντού σκουπίδια και μία μυρωδιά στην ατμόσφαιρα που μοιάζει με καμένο λάδι και curry sauce μαζί (περίπου όπως μυρίζει το Manhattan αλλά ακόμα πιο έντονο για όσους γνωρίζουν). Τελικά αποφάσισα να πάω στον MBK για να κάνω τα ψώνια μου και να ξεμπλέκω με αυτά ώστε να είμαι free για να απολαύσω άνετα  την αμαρτία  ;)… Παίρνω το Μετρό και φτάνω στο ΜΒΚ. Χάος το ΜΒΚ..  Όπως χάος στο μυαλό και τις αισθήσεις μου. Παντού υπέροχες γυναίκες υπέροχα και προκλητικά ντυμένες.. Όλα σχεδόν τα πρόσωπα χαμογελαστά.. Σοκ και δέος με διακατέχουν. Μία υπέροχη ζαλάδα με έχει κυριεύσει.. Αισθάνομαι ένα μούδιασμα στο κορμί μου.. Πηγαίνω σαν χαμένος. Λες και έχω πιεί 5 white widow το ένα πίσω απ το άλλο.  Δεν ξέρω τι να προκάνω. Περνάνε οι ώρες χωρίς να έχω ψωνίσει τπτ..  Ξαφνικά καταλαβαίνω ότι έχω κολλήσει και πρέπει να συνέλθω.. Το μόνο που αγόρασα τελικά από το ΜΒΚ ήταν μία κάρτα sim.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Η ώρα έχει πάει 10. Γυρίζω στο Hotel ντουζάκι και έξω πάλι. Ξεκινάω με foot massage σε ένα μαγαζάκι κοντά στο ξενοδοχείο.. Της λέω και μανικιούρ και πεντικιούρ. Εντάξει μου λέει.. Καλό massage αλλά όχι τόσο καλό όσο το περίμενα. Παίρνω πρέφα ότι δεν θα μου κάνει και μανικιούρ και πεντικιούρ και στραβώνω, παρόλο που μου έτριβε συχνά τα βυζιά της στα πόδια μου. Αποφασίζω ότι tip δεν θα τις δώσω της βλαμμένης  >:(. Και όντος δεν της έδωσα, ενώ νωρίτερα που με είχε ρωτήσει από πού είμαι της είπα άραβας ώστε να βάλω ένα λιθαράκι να αποκτήσουν κακό όνομα :grin:.. 300 μπατ το κόστος του foot massage. Η ώρα πλέον 12 και η κούραση του ταξιδιού είχε αρχίσει και με κατέβαλε. Αποφάσισα ότι για πρώτη μέρα ήθελα μόνο τσιμπούκι. Κάνω όμως μία γρήγορη βόλτα πρώτα από την ΝάΝά.  Χαμός… Τι άλλο να πω? Έκανα μία αναγνωριστική περατζάδα από τα gogo της ΝάΝά πλάζα όπου μου βγήκαν τα μάτια έξω. 'Εξω με πλησιάζουν πολλές, ορισμένες αστέρια. Λέω όχι.. Είπαμε μόνο τσιμπούκι σήμερα. Με πλησιάζει μία απίστευτα όμορφη. Υπέροχο σώμα. Μου προτείνει να πάμε στο δωμάτιο μου. Βράχος εγώ, είπαμε, τσιμπούκι μόνο. Την αφήνω και κάνω 100 μέτρα. Τι μαλάκας είμαι λέω :uglystupid:, και γυρίζω πίσω. Την βλέπω να φεύγει παρέα με ένα Άραβα :headbang:. Ο Θεός είναι μεγάλος και με εκδικήθηκε :(.. Με βαριά καρδιά πάω στο  Dr Bj’s Salon. Είχα λοκάρει τον στόχο μου από το site του (  EE: Consultant Name: Take's Itdeep, η τρίτη στην σειρά) αν και ήξερα ότι αποκλείεται να έβρισκα τα χείλη εκεί. Λάθος. Εκεί ήταν και την πήρα καπάκι. 1000 μπατ  για μισή ώρα τσιμπούκι συν 100 μπατ για μία τσάνγκ. Ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο και μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο όπου έχει μία καρέκλα μασάζ , ένα σκαμπό, ένα τηλέφωνο και ένα ειδικά διαμορφωμένο νεροχύτη για πλύσιμο πούτσου. Τα δωμάτια ναι μεν έχουν τοίχους και όχι κουρτίνες αλλά δεν φτάνουν μέχρι τέρμα και στα δίπλα δωμάτια χαμός από τα βογγητά καύλας. Γδύνομαι, μου πλένει το καυλί και αρχίζει το ματς. Τα είδα όλα. Η τύπισσα τρελό λαρύγγι και δικαίωσε απόλυτα το όνομά της στο site. Έγλειψε τα πάντα, την έγδυσα, την δαχτύλιασα μπρος και πίσω και κάναμε ότι μπορείτε να φανταστείτε εκτός από πήδημα.. Τελείωσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα (ναι, οι υπηρεσίες είναι άνευ καπότας - σε όποιον αρέσει αλλιώς προσπεράστε). Πάνω στην ώρα. Εκείνη την στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και αφού απάντησε γελώντας μετά μου εξήγησε ότι ήταν επειδή τελείωσε η μισή ώρα. Μετά με πλύνει πάλι και μου λέει ότι η γεύση του σπέρματος μου είναι πολύ γλυκιά. Τείνω να το πιστέψω διότι και η Αντριάννα (όχι η Λίμα ή η Σκλερανίκοβα άλλα της Διδύμου) το ίδιο μου έχει πει. Φεύγω, πληρώνω στην είσοδο και βγαίνω έξω. Κάνω μία βόλτα στην ΝάΝά αλλά κουρασμένος πλέον πηγαίνω για φαγητό σε μία κάθετο της Sukhumvit όπου είναι στην είσοδο ενός 24ωρου σούπερ μάρκετ και μετά γυρίζω προς το ξενοδοχείο. Στον δρόμο λες και είναι μέρα μεσημέρι από κόσμο ενώ όλη η Sukhumvit γεμάτη μπαράκια-κιόσκια και μουσικές.
Την ερωτεύτηκα αυτή την πόλη. Ώρα για ύπνο. Αύριο το ταξίδι συνεχίζεται…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ήρθε το αύριο. Αλλά όχι και τόσο νωρίς αφού όντας πτώμα δεν άκουσα καν το ξυπνητήρι που το είχα στις 10:00. Ξύπνησα γύρω στις 2 και βουρ για το ΜΒΚ μπας και ψωνίσω σήμερα. Φτάνω στο ΜΒΚ και στην είσοδο κάθομαι για ένα τσιγάρο. Γύρω γύρω από το ΜΒΚ σε ειδικά ταμπλό πάνω από 50 άτομα ζωγράφιζαν επί τόπου διάφορες σκηνές  από την ζωή στην Ταϋλάνδη ενώ παρέες από έφηβους να επιδίνονται σε street dancing. Μπαίνω στο ΜΒΚ και χάνομαι. Βγαίνω γύρω στις 7 έχοντας ψωνίσει ένα Diesel jean παντελόνι, ένα Versace και ένα diesel μπλουζάκια, μία Roddick βερμούδα και έξι μποξεράκια (Diesel, Armani, Ralph Lauren, Hugo Boss, G-Star και Björn Borg) για 2000 μπατ (με παζάρι μπόλικο) όλα μαζί. Γυρίζω hotel και μετά από ντουζ πάω σε ένα μασατζίδικο 100 μέτρα από το Ηotel. Πάλι foot massage ( 250 B αυτή την φορά) + μανικιούρ (100 B) + πεντικιούρ (100 B). Καθ όλη την διάρκεια γελούσε, με πείραζε κλπ και όταν τελείωνε το μασάζ μου πρότεινε oil massage(400 B). Το σκέφτηκα, με πονούσε και λίγο η μέση μου και της λέω οκ. Με πάει στα ενδότερα, πετσέτα ντουζ και στο μασαζοκρέβάτο. Γυμνός εννοείτε με μία πετσέτα για να καλύψει  τις ευαίσθητες περιοχές. Πολύ καλό μασάζ, με ανέστησε. Παντού. Οπότε με ρωτάει:  Θέλεις μασάζ και εδώ χαϊδεύοντας φευγαλέα τον πούτσο μου. Ναι τις λέω. Τότε μου πρότεινε να πάμε στο hotel  όχι μόνο για μασάζ αλλά για τα πάντα όλο το βράδυ αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Soi Cowboy. Της είπα όχι για το hotel. Οπότε μου έκανε μασάζ πούτσου μόνο(500 b η αμοιβή της την οποία δεν την παζάρεψα καθόλου). Τρομερή εμπειρία. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να έχω ένα τόσο έντονο οργασμό μόνο με τα χέρια της. Αφού τελείωσα με σκούπισε και συνέχισε άλλο ένα 20λεπτο το μασάζ. Μακράν η καλύτερη μου εμπειρία σε μασατζίδικο. Συνολική διάρκεια μασάζ  2,30 ώρες και κόστος 1350 B (250+400+500+100+100). Nam το όνομα της, που σημαίνει νερό όπως μου είπε. Ξανά ξενοδοχείο για μπάνιο και βουρ soi cowboy.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
Μας εφτιαξες πρωι-πρωι :bigdick: Ειχαμε καιρο να δουμε τετοιες περιγραφες. Συνεχισε.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κ-γερε ο προηγούμενος κώλος ήταν για σένα 

Hard ευχαριστούμε keep going...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Μας εφτιαξες πρωι-πρωι :bigdick: Ειχαμε καιρο να δουμε τετοιες περιγραφες. Συνεχισε.
Κ-γερε ο προηγούμενος κώλος ήταν για σένα  

Hard ευχαριστούμε keep going...

Thx. Συνεχίζω..
Η soi cowboy είναι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο μου. Φτάνω εκεί αφού περνάω πάλι κάμποσα μπαράκια-κιόσκια και τις πεταλούδες της χώρας των ελεύθερων - και όχι μόνο, να μου προτείνουν να πετάξουν μαζί μου. Εγώ βράχος. Soi cowboy και μετά mixx,  αν έχω όρεξη. Φτάνω σε ένα δρόμο γεμάτο ζωή και αμαρτία. Στην μέση του δρόμου γεμάτο βρώμικα να γεμίζουν με γαργαλιστικά και ταυτόχρονα αηδιαστικά αρώματα την νύχτα. Θε μου που ήρθα. Θα σας γαμήσω όλους καριόληδες. Με καταστρέψατε.  Αρχίζω την περατζάδα μου στα gogo. Μπαίνω πρώτα στο Shark. Δεν μου άρεσε μία σερβιτόρα  φορούσε μάσκα. Πως στο διάολο θα έχει πελάτες έτσι? Μετά Baccara. Πολύ καλό με τρελά μουνάκια, όπως και το Rio Club. Μπαινω στο επόμενο και ξαφνικά μου την πέφτουν κάτι ψηλές μουνάρες και αρχίζουν να με χουφτώνουν κλπ. Κολλάω αλλά και ψυλλιάζομαι ταυτόχρονα και χουφτώνω μία στο μουνί. Αμ δε…  Βγαίνω έξω χαμογελώντας και υποσχόμενος ότι θα ξανάρθω και βλέπω το όνομα του μαγαζιού. Cockatoo, ladyboys gogo club.   Χαμογελάω και μπαίνω στο επόμενο. Midnite το όνομα του μία τρύπα όπου έπαιζε το More από Sisters of Mercy και μόλις δύο μουνάκια να χορεύουν στους στύλους. . Το ένα όμως απίστευτο μωρό. Κάθομαι και πίνω ένα Jack και στο πεντάλεπτο ξενερώνω αφού έβαλε το under my umbrella της Rihanna. Μετά έβαλε Nine Inch Nails. Aλλού γι αλλού η djσσα. Πάω να φύγω και κατεβαίνει το μωράκι από τον στύλο χαμογελώντας μου. Ξανακάθομαι αλλά το μωράκι πάει και κάθεται δίπλα σε ένα μεθυσμένο μεσόκοπο Αμερικανό και αρχίζει τα σφηνάκια μαζί του. Στο μεταξύ έχω παραγγείλει μία τσάνγκ οπότε λέω την πίνω και φεύγω. Αμ δε. Την κάνει ο Αμερικανός και κατευθείαν το μωράκι δίπλα μου. Να σε κεράσω ποτάκι της λέω? Όχι μου κάνει, ο βλάκας ο αμερικανός έχει πληρώσει όλα τα ποτά μου σήμερα και θα ξαναέρθει σε λίγο μου λέει. Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και θυμό. Αλλά αμέσως φεύγουν όταν με ρωτάει αν θέλω να πληρώσω το barfine και να πάμε στα δωμάτια που έχει πάνω. Πόσο της λέω. 400 το bf και 1500 το st για αυτήν και 450 το δωμάτιο. Σύνολο 2350. Με το παζάρι πήγε 2000. Ανεβαίνουμε. Πανέμορφη κοπελιά με υπέροχες puffy ρόγες το μικρό της στήθος όπως βέβαια και μία ουλή από γέννα. Τελικά τπτ το ιδιαίτερο στο κρεβάτι και με γκρίνια ότι αργώ. Με ξενερώνει πλήρως και της αλλάζω τα φώτα στο πήδημα για πάρα πολλή ώρα. Στο τέλος βγάζω την καπότα και πάω να χύσω στο στήθος της και μου λέει όχι στα μαλλιά. ΟΚ της λέω και ταυτόχρονα αλλάζω στόχο και την κάνω μουνί καπέλο πρόσωπο και μαλλιά…  Εκεί η γκόμενα τρελή ξενέρα και έγω να έχω γαμηθεί στα γέλια και να της λέω sorry…  Μου έλεγε για tip, της λέω μάθε πρώτα να γαμιέσαι και μετά ζήτα tip. Δεύτερο ξενέρωμα η γκόμενα. Εμένα πάλι να έχει φτιάξει εντελώς η διάθεση μου. Κατεβαίνουμε κάτω να φύγω αλλά το μαγαζί είχε κλείσει. Πάει να φέρει κάποιον να ξεκλειδώσει - τσατισμένη επειδή έχασε και τον Αμερικανό -και ενώ περίμενα  κάτι κατσαρίδες και άλλα ζωύφια που δεν κατάλαβα τι ήταν κάνανε βόλτα στο Μπαρ. Πολύ καλτ καταστάσεις…  Καύλα…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Μπαίνω στο αμέσως επόμενο μαγαζί (δεν πρόσεξα όνομα ούτε μπαίνοντας ούτε βγαίνοντας – θα καταλάβετε γιατί) το οποίο δεν ήταν gogo αλλά liveάδικο. Έπαιζε μία ντόπια μπάντα ροκ μουσική και άραξα. Με βλέπει ο σερβιτόρος, μου κάνει νόημα με τον φακό και με καθίζει σε ένα πρώτο τραπεζάκι πίστα.. Μάλιστα κάπνιζαν και του ζήτησα τασάκι. Μου έφερε την τσάνγκ που παράγγειλα, ένα τασάκι και ένα ναργιλέ! Δεν τον είχα παραγγείλει αλλά δεν γαμιέται, γιατί όχι. 120 η τσάνγκ και 300 ο ναργιλές αλλά είχε και refill. Μοναχός καπνίζω τον ναργιλέ μου, πίνω την τσανγκ μου και καταχτυπιέμαι στους ρυθμούς της hard rock μουσικής ώσπου ένας τύπος δίπλα μου μου ζητάει άδεια να αφήσει το ποτό του στο τραπεζάκι μου. ΟΚ λέω και γνωριζόμαστε. Ο τύπος αμερικανός που μένει 1,5 χρόνια βκκ και δούλευε εκεί σε μία αμερικανικών συμφερόντων εταιρία. Παρέα του είναι ένας γιαπωνέζος και δύο μουνάκια.  Χαβαλές, χορός, γέλια, παίρνουμε παρτούζα όλοι τον ναργιλέ και περνάμε όλοι υπέροχα, εκτός του γιαπωνέζου. Κατά τις 5 με πλησιάζει ο γιαπωνέζος και μου προτείνει να τον πληρώσω να μου δώσει την κοπελιά που ήταν μαζί του. Στραβώνουν οι κοπελιές, στραβώνει ο αμερικανός, γίνεται ένας μικρός χαμός και την κάνουν. Εγώ είχα μείνει κάγκελο.. Οπότε λέω ας πιω την μπύρα και την κάνω, είχε σταματήσει και η μουσική, λέω ώρα για mixx η ΝάΝά. Μέχρι να φύγω ξαναέρχεται ο αμερικανός με την άλλη κοπέλα, μου ζητάνε συγγνώμη και μου είπαν ότι ο γιαπωνέζος είχε πληρώσει το  barfine της άλλης κοπέλας και επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένος  πήγε να την πουλήσει σε μένα. Μένουμε οι τρεις μας, χαβαλέ και χορούς πάλι, ο αμερικανός την πέφτει σε κάτι μωράκια που ήταν δίπλα μόνα, κολλήσαμε και με αυτές και νασου χοροί όλοι μαζί και μετά από λίγο η κοπέλα που ήταν μαζί με τον αμερικανό αρχίζει να χορεύει κολλητά με μένα, αρχίζουν τα χουφτώματα εκατέρωθεν και  μου λέει θέλω νε πάμε στο ξενοδοχείο σου να κοιμηθούμε μαζί. Της λέω πρέπει να φύγω το πρωί αλλά αυτή μου λέει πως με θέλει οπότε με ψήνει. Φεύγουμε και στον δρόμο με ρωτάει πόσα θα μου δώσεις. Είναι σε μειονεκτική θέση στο παζάρι αφού αυτή ξεκίνησε οπότε της λέω 1000 με σκοπό να ανέβω μέχρι 1500 αν το ζητήσει. Μου λέει οκ. Η κοπέλα απίστευτα όμορφη με υπέροχα φουσκωτά χείλια.  Πάμε στο δωμάτιο, αφού πήραμε κάτι φαγώσιμα απ την ρεσεψιόν και ανεβαίνουμε πάνω. Χαβαλές, μπανάκι μαζί όπου αυτή με κάνει μπάνιο, μετά στο κρεβάτι με ταΐζει τα μισά απότι πήρε από την ρεσεψιόν και ξαπλώνουμε γυμνοί. Θε μου που ήρθα? Και μέχρι να το σκεφτώ κοιμόταν. Της μιλάω, μου λέει βέλυ ντρανκ και την ξαναπαίρνει ο ύπνος αφού κουλουριάστηκε πάνω στο κορμί μου!  Ώρα έξι το πρωί. Μετά από λίγο σηκώνομαι και ξεκινάω να φτιάχνω τα πράγματα μου. Ξυπνάει και μου ζητάει να πάω στο κρεβάτι. Ξανακοιμάται πάλι πάνω μου. Με το που έφευγα την έβλεπα να με ψάχνει στον ύπνο της. Με το που τελείωσα το μάζεμα ξάπλωσα και αμέσως ξανακουλουριάστηκε πάνω μου. Ξυπνήσαμε κατά τις 10, μου ζήτησε συγνώμη μιλήσαμε λίγο και πήγε να φύγει, την σταμάτησα και  της έδωσα 200 Β για ταξί και την αποχαιρέτησα με ένα φιλί.

Δεν Θυμάμαι το όνομα της. Μου το είπε στο club αλλά δεν το κατάλαβα στην φασαρία και με όλα τα γεγονότα δεν την ξαναρώτησα το βράδυ. Το πρωί ντράπηκα να την ρωτήσω. Απίστευτο. Μια εμπειρία και  μία γυναίκα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και δεν θα μπορώ να δώσω όνομα σε αυτό το υπέροχο πλάσμα. Μοιραστήκαμε μόνο την ζεστασιά των κορμιών μας και όχι τους χυμούς τους, αλλά αυτό ίσως και να κάνει αυτή την εμπειρία τόσο δυνατή και μαγική.

Έφυγα για Πατάγια…

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για πρωτη φορα στην πολη των αγγελων σου βγαζω το καπελο ρισπεκτ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
για πρωτη φορα στην πολη των αγγελων σου βγαζω το καπελο ρισπεκτ

Thx... Απλά κάνω χρήση των όποιων πληροφοριών με τον δικό μου τρόπο και την δική μου κρίση. Τις ερωτήσεις που έκανα δεν τις έκανα απλά για να τις κάνω αλλά με χρήση προηγούμενων εμπειριών να μεγιστοποιήσω τις δικές μου αποφεύγοντας να σπαταλήσω χρόνο και χρήμα. Το ξέρω ότι σας έπρηξα λιγάκι αλλά ήρθε η ώρα και μένα να προσφέρω ένα λιθαράκι στην γνώση της Ταϊλάνδης. Δεν είμαι αγνώμων και ελπίζω αυτό να φανεί..

Πάντως οι οιωνοί είναι αρνητικοί με την Πατάγια. Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα.
Την κάνω για devil's den.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Thx... Απλά κάνω χρήση των όποιων πληροφοριών με τον δικό μου τρόπο και την δική μου κρίση. Τις ερωτήσεις που έκανα δεν τις έκανα απλά για να τις κάνω αλλά με χρήση προηγούμενων εμπειριών να μεγιστοποιήσω τις δικές μου αποφεύγοντας να σπαταλήσω χρόνο και χρήμα. Το ξέρω ότι σας έπρηξα λιγάκι αλλά ήρθε η ώρα και μένα να προσφέρω ένα λιθαράκι στην γνώση της Ταϊλάνδης. Δεν είμαι αγνώμων και ελπίζω αυτό να φανεί..

Πάντως οι οιωνοί είναι αρνητικοί με την Πατάγια. Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα.
Την κάνω για devil's den.
λογω της εμπειριας που εχω η πατταγια θελει καιρο να την καταλαβεις αν σε 3 μερες δεν σε ικανοποιηση φυγε για αλλου η γυρνα μπανγκοκ η τραβα πουκετ που θα σου αρεσει σιγουρα γιατι να κατσεις πατταγια και να χαλας της διακοπες σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom