Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για σοβαρευτειτε με τα ανηλικα δεν παιζουμε το living dolls θελει να της δειχνη μικρες γιατι ειναι για να εχει πελατεια αλλα σχεδον ολες ειναι πανω απο 18 κατω απο 18 δεν τησ εμφανιζουνε πουθενα τωρα αν εχεις γουστα περιεργα πρεπει να ψαχτεις αλλιως
Αμα ειναι ετσι οι γκουρμε τι να πω

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οπωσ και πολλα μαγαζια τησ κανουν να δειχνουν σαν γιαπωνεζεσ

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αυτα ειναι γουστα...παντως οπως μου ειπε η μαμασαν του the moon στο living dolls μαζευουν ολη την πιτσιρικαρια χωρις να ειναι απαραιτητα και οι πιο ομορφες και παντα ανω των 18
ο αγγλος που το εχει , εχει κονε με τους μπατσους και τις εξαφανιζει σε καθε ντου
Srefan:Αψογος,και παντα ποιοτικος!!!!γιατι δυστυχως κυκλοφορουν πολλα μπαζα...ειδικα κατι Shark,airport,Iron,alkazar, πολυ σαβουρα ρε παιδι μου!!!!Αλλα κατα την γνωμη μου το Happy ειναι μακραν το κορυφαιο σε ποιοτητα!!!!οπως επισης και το what's up.....προχθες φορτωσα με χιλιαρικο στο κλεισιμο...αλλα πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να σου κατσει τετοια φαση!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
καλα 2 μερες γκαλοπ κανεις ορμα αγορι μου ξεκινα την μερα απο τα εμπορικα τερμιναλ 21  σεντραλ η σιαμ κανε το παιχνιδι σου και αμα δεν σου κατσει τιποτα απο εκει πηγαινε στο μπιεργκαρντεν αμα βρεις κανα καλο νωρις ομως φορτωσε το μετα πηγαινε νανα και σοι καουμποι και μετα πηγαινε ινσομνια η μιξ και στελνε καμια ανταποκριση

Από τις βόλτες στο ΜΒΚ, Σεγιάμ και ΝάΝά το έβγαλα το συμπέρασμα.. Ανταπόκριση από Πατάγια που θα έχω χρόνο.

Έμαθα και την πρώτη μου λέξη. Ναμ, νερό... Σωστά την ονομάτισαν οι γονείς τις!!!!!

pipinomaniac« Απάντηση #37062 στις: σήμερα στις 17:04 »
Ακριβως το αντιθετο απο Πατταγια δηλαδη.. 

Θα σου πω όταν φτάσω αν συμφωνώ μαζί σου...

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Srefan:Αψογος,και παντα ποιοτικος!!!!γιατι δυστυχως κυκλοφορουν πολλα μπαζα...ειδικα κατι Shark,airport,Iron,alkazar, πολυ σαβουρα ρε παιδι μου!!!!Αλλα κατα την γνωμη μου το Happy ειναι μακραν το κορυφαιο σε ποιοτητα!!!!οπως επισης και το what's up.....προχθες φορτωσα με χιλιαρικο στο κλεισιμο...αλλα πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να σου κατσει τετοια φαση!!!!!
και καπιος αλλος γυρναγε τα ξημερωματα στην WS και επαιρνε κατι σαβουρες με 1000 μπατοπουλα ονοματα δεν λεμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
thanks lusiano! θελει ρεντα αν το πας αργα σιγουρα αλλα τα παιρνεις κοψοχρονια και τα μαγαζια που λες εχουν ποιοτητα
τωρα κατι για ανηλικα και τετοια να μην τα ξαναλεμε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
η τουλαχιστον δεν τα ειδα εγω και δεν με πλησιασαν να μου πασαρουν
ισως επειδη καταλαβαν οτι δεν μαρεσουν γριες και παιδια και στρακια
αυτα ειναι αλλου , δεν ξερω που αλλα 11 χρονια που παω λιγα η πολλα δεν συναντησα
αυτα και κλεινουμε την παρενθεση

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
thanks lusiano! θελει ρεντα αν το πας αργα σιγουρα αλλα τα παιρνεις κοψοχρονια και τα μαγαζια που λες εχουν ποιοτητα
τωρα κατι για ανηλικα και τετοια να μην τα ξαναλεμε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
η τουλαχιστον δεν τα ειδα εγω και δεν με πλησιασαν να μου πασαρουν
ισως επειδη καταλαβαν οτι δεν μαρεσουν γριες και παιδια και στρακια
αυτα ειναι αλλου , δεν ξερω που αλλα 11 χρονια που παω λιγα η πολλα δεν συναντησα
αυτα και κλεινουμε την παρενθεση
11 χρονια πατταγια και δεν .......τα βλεπεις

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σημερα 5 δεκ ειναι τα γενεθλια του βασιλια της ταυλανδης
χρονια μου πολλα ευχαριστω προκαταβολικα για της ευχες σας και σας υποσχομαι με την μαγικη μου πενα θα σας ανταμειψω και θα ξεσκεπασω τα ψεματα τησ μεγαλης παρειτσας 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Είμαι περίεργος να δω τι μπορεί να έχει η Πατάγια ώστε να μου αρέσει περισσότερο από την Bangkok!!!! Επίσης είμαι περίεργος να δω πως στο διάολο θα ξανακάνω αλλού διακοπές. Θα σας γαμήσω όλους καριόληδες... Καταστράφηκα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κ-γερε πότε θα αλλάξεις επιτέλους αυτόν τον αηδιαστικό κώλο που έχεις στο αβατάρ σου και να βάλεις ένα κοριτσίστικο

Ας είναι και κατοι-νός... :s&m_2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κοιτα φιλε οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες
και στο αχλαδοχωρι να πας και στην τραχανοπλαγια ελλαδος αν θες αρρωστα να βρης θα βρης..και εξω απο την πορτα σου
εγω 11 χρονια που κινουμαι νομιμα και συμφωνα με τα γουστα μου ΔΕΝ ειδα και ουτε ηθελα και θελω στο μελλον να δω
θελω ομως πολυ να βλεπω φρεσκαδα ''αθωα'' τσαχπινια και να κλεβω λιγο απο αυτην

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι περίεργος να δω τι μπορεί να έχει η Πατάγια ώστε να μου αρέσει περισσότερο από την Bangkok!!!! Επίσης είμαι περίεργος να δω πως στο διάολο θα ξανακάνω αλλού διακοπές. Θα σας γαμήσω όλους καριόληδες... Καταστράφηκα   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ετσι ειναι η πρωτη φορα οτι και να σου λενε οτι και να σου γραφουν δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξεφυγεις απο την πλανευτρα

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα φιλε οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες
και στο αχλαδοχωρι να πας και στην τραχανοπλαγια ελλαδος αν θες αρρωστα να βρης θα βρης..και εξω απο την πορτα σου
εγω 11 χρονια που κινουμαι νομιμα και συμφωνα με τα γουστα μου ΔΕΝ ειδα και ουτε ηθελα και θελω στο μελλον να δω
θελω ομως πολυ να βλεπω φρεσκαδα ''αθωα'' τσαχπινια και να κλεβω λιγο απο αυτην
εγω δεν σε κατηγορω για κατι αλλα μην μου λες οτι 11 χρονια που πας δεν ειδες 16χρονα η γριες η στρακια
τουλαχιστον γριες και στρακια ειναι γεματο το ψαροχωρι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω δεν σε κατηγορω για κατι αλλα μην μου λες οτι 11 χρονια που πας δεν ειδες 16χρονα η γριες η στρακια
τουλαχιστον γριες και στρακια ειναι γεματο το ψαροχωρι
ε ναι ενοητε οτι ειδα γριες και στρακια αφθονα ειδικα τα δευτερα
κυκλοφορουν σαφως και πιτσιρικια 16-17 το βραδυ γιατι πιο μικρα δεν τα αφηνουν για ευνοητους λογους γιατι δεν ειναι και η πιο καλη ποιοτητα τουριστων αυτη της πατταγια ειδικα
δεν ειδα ποτε και εδω ειναι που εξηγω να δουλευουν σε μαγαζια τουλαχιστο στα πιο γνωστα η εστω σε αυτα που παω εγω , ανηλικα
οπως επισης ξερω καλα (οσο μπορω) οτι δεν τις βαζουν μεσα στα μεγαλα κλαμπ οπου πεφτει ψωνιστηρι
δεν ειπα ποτε οτι δεν μοιαζουν με πολυ μικρα καποιες , πολλες , η ταυτοτητα ομως ειναι η πραγματικοτητα για ηλικια και φυλλο
και δεν ειπα οτι με κατηγορεις απλα ειναι ενα θεμα λεπτο που χρηζει απαντησης
περνα καλα και γλεντα το

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
σας υποσχομαι με την μαγικη μου πενα θα σας ανταμειψω και θα ξεσκεπασω τα ψεματα τησ μεγαλης παρειτσας 
Αργησες λιγο να τους καταλαβεις αλλα παλι καλα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom