εγινε μεγαλετο μονο που αξιζει
οι αλλες
τοσο μπαζα ειναι οι ασιατισσες?
τοσο
εγινε μεγαλετο μονο που αξιζει
οι αλλες
τοσο μπαζα ειναι οι ασιατισσες?
αυτο πως σας φενεται??? χαχαχα
ΣΩΣΤΟΣ!! στα αριστερα λες ε? το μικρο...με καυλωνει αφανταστα αλλα απο λιβινγκ σε μενα δεν παιζει τιποταStefan σου εχω πει ξανα οτι μαζι με τον pag εισαστε οι πιο gourmet Ταυλανδοπληκτοι...Τα 2 μωρακια απο το living dolls περασαν και τα 2 απο το κρεββατι μου τον Αυγουστο.Το αριστερα ειδικα 3 φορες..Ειχε σε ολη τη πλατη ενα μεγαλο tatoo (που γενικα με χαλαει),αλλα το κορμακι του ηταν ΚΟΛΑΣΗ.
ετσι ειναι οταν οι 13χρονες ανατολικες και ελληνιδες φαινονται για 27χρονες.....φαινεται 13χρονο οπως και καναδυο αλλες στις φωτο.
την αλλη την ειδες φανελακι που φοραει?!Εμ...Ετσι ειναι τα Ταυλανδεζακια..Ειναι μικροκαμωμενα και μικροδειχνουν...
Σε οποιον αρεσουν...;)
Παρων!!Σε οποιον αρεσουν...;)
Εμ...Ετσι ειναι τα Ταυλανδεζακια..Ειναι μικροκαμωμενα και μικροδειχνουν...
Σε οποιον αρεσουν...;)
Σαφεστατα...Εχεισ δικιο..Ειπαμε να παμε Ταυλανδη για να πηδηξουμε Ασιατικα μπιμπελο,οχι να καταληξουμε στη φυλακη...Αλλωστε οταν ειναι κατω των 18,δεν τις αφηνουν να ανεβουν στο δωματιο απο τη ρεσεψιον.να μικροδειχνουν δε πειραζει, να μικροειναι ναι. ο φιλος ρωτησε τη γνωμη μας.
Εμ...Ετσι ειναι τα Ταυλανδεζακια..Ειναι μικροκαμωμενα και μικροδειχνουν...
Σε οποιον αρεσουν...;)
Ακριβως το αντιθετο απο Πατταγια δηλαδη..Είμαι δύο μέρες Bangkok και έχω τρελαθεί!!! Το 30% είναι μοντέλα, το 40%όμορφες, το 20% μέτριες άλλα παραμένουν θελκτικές και μόλις το 10% είναι χάλια!!!
καλα 2 μερες γκαλοπ κανεις ορμα αγορι μου ξεκινα την μερα απο τα εμπορικα τερμιναλ 21 σεντραλ η σιαμ κανε το παιχνιδι σου και αμα δεν σου κατσει τιποτα απο εκει πηγαινε στο μπιεργκαρντεν αμα βρεις κανα καλο νωρις ομως φορτωσε το μετα πηγαινε νανα και σοι καουμποι και μετα πηγαινε ινσομνια η μιξ και στελνε καμια ανταποκρισηΕίμαι δύο μέρες Bangkok και έχω τρελαθεί!!! Το 30% είναι μοντέλα, το 40%όμορφες, το 20% μέτριες άλλα παραμένουν θελκτικές και μόλις το 10% είναι χάλια!!!
Σαφεστατα...Εχεισ δικιο..Ειπαμε να παμε Ταυλανδη για να πηδηξουμε Ασιατικα μπιμπελο,οχι να καταληξουμε στη φυλακη...Αλλωστε οταν ειναι κατω των 18,δεν τις αφηνουν να ανεβουν στο δωματιο απο τη ρεσεψιον.