Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (0 μέλη και 114 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Vonmakoulis  από ότι ξέρω είσαι πολύ ξύπνιο παιδί κατάλαβες τι εννοώ :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πεσ' μου κανα μερος στον κοσμο ρε συ λορδε που να μην υπαρχει ιχνος ελληνα, θελω για 20 μερες τουλαχιστο το χρονο να μην ακουω τις λεξεις "μαλακα" και "φραπε".. υπαρχει?
Εγω εδω που ειμαι δεν εχω συναντησει μονιμο Ελληνα για 6 χρονια παρολο που πολυ θα ηθελα να εχω καποιον εδω κοντα να πινω ενα κρασακι αλλα βλεπεις δεν εχει κωλαδικα για να τους τραβαει σα μαγνητης  ;). Ειναι μηπως τυχαιο οτι απο ολο το νησι ολοι τους μαζευτηκαν σε εναν δρομο της Πατονγκ? Μου κανει εντυπωση πως τους ξεφυγε η Παταγια. Ετσι οπως καταντησε το Πουκετ εσβησε και η τελευταια πιθανοτητα να το ξαναεπισκεφτω, προτιμω να το θυμαμαι οπως το πρωτοειδα χωρις αυτα τα χαλια. Ολοι οι μονιμοι Ελληνες παντως που εγω συναντησα στην Μπανγκοκ ηταν αξιοπρεπεστατοι. Μηπως επειδη ειναι λιγοι και δεν εχουν γινει γυφτικο πανηγυρι οπως Πατονγκ?

Καμποτζη - Λαος - Ινδονησια ΟΧΙ Μπαλι
και ομως Καμποτζη συναντησα ελληνικο εστιατοριο και μασαζαδικο...εεε στο Λαος τωρα ποιος θα παει, μονο κατι ξεπεσμενοι τυποι με περιεργα γουστα σαν εμενα  :grin:

Και αν είχες κάνη αλλοδαπός  θα χαιρόσουνα να συναντάς όπου πας κάποιον να μιλά την γλωσσά σου. Και θα σας πω και κάτι άλλο τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό τους χαλάνε κάτι καθηκια από την Ελλάδα για να το καταλάβετε πρέπει να έχετε ζήση στο εξωτερικό.
Ντοκτορ εγω που ειμαι μεταναστης δικαιουμαι να μιλαω? Το πρωτο σκελος της απαντησης σου ισχυει μονο υπο την προυποθεση οτι αυτος που θα συναντησεις δε θα σου θυμησει για ποιο λογο εφυγες. Τωρα για το δευτερο που ειπες, εγω το καταλαβαινω αλλα ας αποφυγουμε τους βαρεις χαρακτηρισμους. Ειναι αληθεια οτι παρα πολλοι Ελληνες που εριξαν μαυρη πετρα πισω τους το εκαναν γιατι απλα δεν αντεξαν την νεοελληνικη νοοτροπια. Ομως και μερικοι κυκλοι στο εξωτερικο δεν ειναι καλυτεροι. Συμπερασμα? Οπου μαζευονται πολλοι Ελληνες μακριααα...

argyt

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για Οσους Θελουν Να μαθουν καποια πραγματα σχετικα με το Πουκετ.
Πουκετ ένα από Τα  Δημοφιλέστερα Νησιά Του κόσμου!!Το Πουκετ έχει Τις Διαστάσεις Της Ρόδου και  από Την Πρώτη Στιγμή Που Θα έρθετε Θα Σας Ξαφνιαση Το Φανταστικό Πράσινο Που Υπαρχη Παντού!! Σας Προσφερη 20 Μοναδικές Παραλίες Που στην Κάθε Μια Θα Βρείτε Διαφορετική Αμμουδιά Απο την άλλη !!ΠΑΤΟΝΓΚ.Υπεροχη παραλια για να κάνετε το μπάνιο σας λευκή άμμος και ρηλαξαρετε ξαπλώνοντας κάτω απο την ομπρελας σας και πίνοντας τον εξωτικό χυμό και γιατί οχι κάντε το πρώτο σας μασάζ για να είστε έτοιμοι μια και η Νύχτα πλησιάζει και πρέπει να έχετε μεγάλη αντοχή για να απολαύσετε ένα μέρος από τα τόσα που σας Προσφερη η νυχτερινή Πατονγκ!!!Μπαρ ΠΑΝΤΟΥ και πολλές ομορφες ύπαρξης σας περιμένουν για να ζήστε μαζί στιγμές που αμφιβάλω αν τις έχετε φανταστεί!Χορός μουσική και πολλά γούστα σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πατονγκ.Ποιο μπροστά γευματίστε σε ενα απο τα τόσα πολλά Και Καλά εστιατόρια και ψαράδικα που υπάρχουν.Η διασκέδαση εδω κραταη σχεδόν μέχρι το πρωί.Και μετά για περισσότερα γούστα μέχρι σις πρώτες πρωινές ώρες(6-7 το πρωί!!) στο Σαφάρι κλαπ.Μπανκγλα λέγετε η περιοχή με τα περισσότερα μπαράκια-εδώ θα βρείτε και το Γνήσιο Ελληνικό μπαράκι Point bar εδώ που το 90% των ελληνων που επισκέπτονται το νησί θα το επισκεφτούν και ακόμη το alexander bar.λίγο πιο εκεί απο την Μπανγκλα στα 300 μ και παραλιακά θα βρείτε το Μπαράκι του Δημήτρη.Γενικά στην περιοχή Μπανγκλα  θα βρείτε πολλές γυναίκες και στα Go Go Girls Βαrs μπορείτε να απολαύστε υπέροχα κορμιά που χορεύουν για σας περιμένοντας να τα καλέσετε για ενα ποτό και άμα ταιριασετε ,γιατί όχι,για μια ατελείωτη(!!) Νυχτερινή συντροφιά! Στη Μπανγκλα και ποιο συγκεκριμένα στη Σοη Κατοη θα βρείτε πολλές τραβεστί που χορεύουν όπου βρουν δίνοντας το δικό τους Σώου.
Στην Οδό Ναναι ειναι το Γνήσιο Ελληνικό Ξενοδοχείο argygalleryhotel.com στο όποιο διαμένουν  Έλληνες από ΟΛΕΣ τις περιοχες μας και 500μ πιο εκεί είναι ο Μπάμπης με τα λίγα εμοικιαζομενα δωμάτια του.
Σήμερα η τιμή του Μπατ ειναι  47.50 περίπου έναντι ενός euro.1 e = 47.50 Baht.Παλιά ειχε φτάσει ενα e στα 52 baht.
Eδώ στο νησί έχουμε 2 περιόδους  και έτσι ανάλογα πάνε και οι τιμές στα Ξενοδοχεία.Η δυνατή περίοδος απο 1 Νοέμβρη και μέχρι μέσα Απρίλη. Και η Δεύτερη απο Μέσα Απρίλη μέχρι Τέλους Οκτωβρίου. Στην Δυνατή περίοδος οι τιμες Στα Ξενοδοχεία Διπλασιαζοντε!ενώ Υπαρχη και η πολύ Μεγάλη περίοδος 22 Δεκέμβρη μεχρι 22 Ιανουαρίου όπου οι τιμές Τριπλασιαζοντε!!่ำΜην ξεκινηστε ναρθητε αυτήν την περιοδο αν ΠΡΩΤΑ δεν έχετε εξασφαλίσει δωμάτιο!!Οι τιμές γενικά ξεκινάνε απο 500 μπατ(στα μικρά Ξενοδοχεία) και πάνω.Επίσης υπάρχουν Τιμές για ένα μήνα μια και πάρα πολλοί είναι αυτοί που ερχοντε και μένουν στο νησί για ένα-δυο-τρεις μήνες!Στην περίπτωση αυτή Υπάρχουν Ειδικές τιμες απο 200-300-400-500 ε το μήνα!Για γούστα και φυσικά για μια συντροφιά,η σταθερή τιμή είναι στα 20 ε.Αν δουλεύει σε μπαρ τότε πληρωνης στο μπαρ 4-6 ε για να ρθη μαζι σου + τα 20 ε .Ακόμα υπάρχουν πολλά Γούστα στους δρόμους Γενικά και έτσι Βρίσκοντας κάποιο Πιπινι εκεί που υπάρχουν Παντού και πάρα πολλά έτσι λοιπόν γλυτώνεις τα έξοδα του Μπαρ και μπορείς να βρεις και με 10 ε για μια καλή Νυχτερινή Συντροφιά!Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ σε κάποια πράγματα μια και η Αστυνομία ΕΙΝΑΙ πολύ ..... εδώ στο νησί !
Περισοτερα στο επομενο μηνυμα.argyt

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

μετά την αναστάτωση που δημιούργησες , [size=10pt]μας δίνεις πληροφορίες σαν να μην έγινε τίποτα[/size] ?
δηλαδή τι περιμένεις ?  :think:
να φανταστώ ότι το κάνεις  [size=10pt]αφιλοκερδώς και από την καλή σου την καρδιά [/size] :think:
αν θυμάμαι καλά,  μαμάκα ....μαμάκα ονόμαζες  :tickedoff: και θα σου κάνω και θα σου δείξω .... πράγματα που εδώ μέσα είναι ανεπίτρεπτα  :idiot:
μην περιμένεις φιλική αντιμετώπιση από τον χορό εδώ ... να συνέχισης με την ίδια τακτική  :cool2:

[size=10pt]( p.m :φυσικά δεν σχολιάζω αν έχεις δίκιο η άδικο αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς σου )[/size]

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπανκγλα λέγετε η περιοχή με τα περισσότερα μπαράκια-εδώ θα βρείτε και το Γνήσιο Ελληνικό μπαράκι Point bar εδώ που το 90% των ελληνων που επισκέπτονται το νησί θα το επισκεφτούν
Στην Οδό Ναναι ειναι το Γνήσιο Ελληνικό Ξενοδοχείο argygalleryhotel.com στο όποιο διαμένουν  Έλληνες από ΟΛΕΣ τις περιοχες μας

Φιλοξενία διαφημίσεων
μετά την αναστάτωση που δημιούργησες , [size=10pt]μας δίνεις πληροφορίες σαν να μην έγινε τίποτα[/size] ?
δηλαδή τι περιμένεις ?  :think:
να φανταστώ ότι το κάνεις  [size=10pt]αφιλοκερδώς και από την καλή σου την καρδιά [/size] :think:
αν θυμάμαι καλά,  μαμάκα ....μαμάκα ονόμαζες  :tickedoff: και θα σου κάνω και θα σου δείξω .... πράγματα που εδώ μέσα είναι ανεπίτρεπτα  :idiot:
μην περιμένεις φιλική αντιμετώπιση από τον χορό εδώ ... να συνέχισης με την ίδια τακτική  :cool2:

[size=10pt]( p.m :φυσικά δεν σχολιάζω αν έχεις δίκιο η άδικο αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς σου )[/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Που κλεινουμε εισητηρια? Θελω να προλαβω τωρα πριν πεσει ο πολυς κοσμος  :2funny:
Δε με αφορα ποιος εχει δικιο η αδικο αλλα εισαι σιγουρος οτι μπηκες εδω μεσα για να την πεις στον Μιμικο και οχι για να κανεις διαφημιση? Τι εγινε, εφτασε το low season και αρχισαν οι αναδουλειες?  :idiot:.

Για ποτε να περιμενουμε το επομενο διαφημιστικο σποτακι?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
γι' αυτο το λεω και θα το ξαναλεω: μακρυα απο ελληνες! παλιοφαρα, βαλκανιοι του κερατα!

argyt

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που κλεινουμε εισητηρια? Θελω να προλαβω τωρα πριν πεσει ο πολυς κοσμος  :2funny:
Δε με αφορα ποιος εχει δικιο η αδικο αλλα εισαι σιγουρος οτι μπηκες εδω μεσα για να την πεις στον Μιμικο και οχι για να κανεις διαφημιση? Τι εγινε, εφτασε το low season και αρχισαν οι αναδουλειες?  :idiot:.
Για ποτε να περιμενουμε το επομενο διαφημιστικο σποτακι?
Μαγκες!Εγω σας εδωσα καποιες πληροφοριες για να ξερετε τι και που πατε!Και ουτε εχω κανενα συμφερον .ΟΜΩΣ δεν γουσταρω τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ! Aμα θελετε αυτα που σας εδωσα τα διαβαζετε,σχετικα με το νησι.Και ουτε εχω κανενα εμπορικο ενδιαφερον!!!!!!!!Και κατι ακομα για να ξερετε.Το νησι ΕΙΝΑΙ,σχεδον,ΓΕΜΑΤΟ!!Οσο για τα βραδυα,αυτοι,που περασανε απο εδω,Ξερουν το τι επικρατει!.Και σας παρακαλω.Μην μπερδευουμε το ενα θεμα με το αλλο!!ΑΠΛΑ για να γνωριζετε ΣΩΣΤΑ σχετικα με το νησι.Γιαυτο τα εγραψα.Αυριο σας εχω και για Τσιανγκ Μαι.Και αμα γουσταρετε διαβαστετα.Απλα και Ξαστερα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πουκετ ένα από Τα  Δημοφιλέστερα Νησιά Του κόσμου!!Το Πουκετ έχει Τις Διαστάσεις Της Ρόδου και  από Την Πρώτη Στιγμή Που Θα έρθετε Θα Σας Ξαφνιαση Το Φανταστικό Πράσινο Που Υπαρχη Παντού!! Σας Προσφερη 20 Μοναδικές Παραλίες Που στην Κάθε Μια Θα Βρείτε Διαφορετική Αμμουδιά Απο την άλλη !!ΠΑΤΟΝΓΚ.Υπεροχη παραλια για να κάνετε το μπάνιο σας λευκή άμμος και ρηλαξαρετε ξαπλώνοντας κάτω απο την ομπρελας σας και πίνοντας τον εξωτικό χυμό και γιατί οχι κάντε το πρώτο σας μασάζ για να είστε έτοιμοι μια και η Νύχτα πλησιάζει και πρέπει να έχετε μεγάλη αντοχή για να απολαύσετε ένα μέρος από τα τόσα που σας Προσφερη η νυχτερινή Πατονγκ!!!Μπαρ ΠΑΝΤΟΥ και πολλές ομορφες ύπαρξης σας περιμένουν για να ζήστε μαζί στιγμές που αμφιβάλω αν τις έχετε φανταστεί!Χορός μουσική και πολλά γούστα σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πατονγκ.Ποιο μπροστά γευματίστε σε ενα απο τα τόσα πολλά Και Καλά εστιατόρια και ψαράδικα που υπάρχουν.Η διασκέδαση εδω κραταη σχεδόν μέχρι το πρωί.Και μετά για περισσότερα γούστα μέχρι σις πρώτες πρωινές ώρες(6-7 το πρωί!!) στο Σαφάρι κλαπ.Μπανκγλα λέγετε η περιοχή με τα περισσότερα μπαράκια-εδώ θα βρείτε και το Γνήσιο Ελληνικό μπαράκι Point bar εδώ που το 90% των ελληνων που επισκέπτονται το νησί θα το επισκεφτούν και ακόμη το alexander bar.λίγο πιο εκεί απο την Μπανγκλα στα 300 μ και παραλιακά θα βρείτε το Μπαράκι του Δημήτρη.Γενικά στην περιοχή Μπανγκλα  θα βρείτε πολλές γυναίκες και στα Go Go Girls Βαrs μπορείτε να απολαύστε υπέροχα κορμιά που χορεύουν για σας περιμένοντας να τα καλέσετε για ενα ποτό και άμα ταιριασετε ,γιατί όχι,για μια ατελείωτη(!!) Νυχτερινή συντροφιά! Στη Μπανγκλα και ποιο συγκεκριμένα στη Σοη Κατοη θα βρείτε πολλές τραβεστί που χορεύουν όπου βρουν δίνοντας το δικό τους Σώου.
Στην Οδό Ναναι ειναι το Γνήσιο Ελληνικό Ξενοδοχείο argygalleryhotel.com στο όποιο διαμένουν  Έλληνες από ΟΛΕΣ τις περιοχες μας και 500μ πιο εκεί είναι ο Μπάμπης με τα λίγα εμοικιαζομενα δωμάτια του.
Σήμερα η τιμή του Μπατ ειναι  47.50 περίπου έναντι ενός euro.1 e = 47.50 Baht.Παλιά ειχε φτάσει ενα e στα 52 baht.
Eδώ στο νησί έχουμε 2 περιόδους  και έτσι ανάλογα πάνε και οι τιμές στα Ξενοδοχεία.Η δυνατή περίοδος απο 1 Νοέμβρη και μέχρι μέσα Απρίλη. Και η Δεύτερη απο Μέσα Απρίλη μέχρι Τέλους Οκτωβρίου. Στην Δυνατή περίοδος οι τιμες Στα Ξενοδοχεία Διπλασιαζοντε!ενώ Υπαρχη και η πολύ Μεγάλη περίοδος 22 Δεκέμβρη μεχρι 22 Ιανουαρίου όπου οι τιμές Τριπλασιαζοντε!!่ำΜην ξεκινηστε ναρθητε αυτήν την περιοδο αν ΠΡΩΤΑ δεν έχετε εξασφαλίσει δωμάτιο!!Οι τιμές γενικά ξεκινάνε απο 500 μπατ(στα μικρά Ξενοδοχεία) και πάνω.Επίσης υπάρχουν Τιμές για ένα μήνα μια και πάρα πολλοί είναι αυτοί που ερχοντε και μένουν στο νησί για ένα-δυο-τρεις μήνες!Στην περίπτωση αυτή Υπάρχουν Ειδικές τιμες απο 200-300-400-500 ε το μήνα!Για γούστα και φυσικά για μια συντροφιά,η σταθερή τιμή είναι στα 20 ε.Αν δουλεύει σε μπαρ τότε πληρωνης στο μπαρ 4-6 ε για να ρθη μαζι σου + τα 20 ε .Ακόμα υπάρχουν πολλά Γούστα στους δρόμους Γενικά και έτσι Βρίσκοντας κάποιο Πιπινι εκεί που υπάρχουν Παντού και πάρα πολλά έτσι λοιπόν γλυτώνεις τα έξοδα του Μπαρ και μπορείς να βρεις και με 10 ε για μια καλή Νυχτερινή Συντροφιά!Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ σε κάποια πράγματα μια και η Αστυνομία ΕΙΝΑΙ πολύ ..... εδώ στο νησί !

Φιλε μου.
Μπορει να εχεις ολα τα δικια του κοσμου αλλα για μενα εχασες το παιχνιδι για 2 λιγους.
1. Ανοιξες τον βοθρο και γεμισαμε σκατα.
2. Ασε τη διαφημιση μετα το ξεχεσμα, πιασε καμμια σφουγγαριστρα να καθαρισεις πρωτα τις ακαθαρσιες που εριξες εδω μεσα και σιγα σιγα θαρθουν και τα υπολοιπα.
Οσο για τα νομικα αστα.... ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
<και ομως Καμποτζη συναντησα ελληνικο εστιατοριο και μασαζαδικο...εεε στο Λαος τωρα ποιος θα παει, μονο κατι ξεπεσμενοι τυποι με περιεργα γουστα σαν εμενα  Grin>
Και μενα και μενα.
Στη Καμποτζη που; Pnom Penh ή Siem Reap;

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου.
Μπορει να εχεις ολα τα δικια του κοσμου αλλα για μενα εχασες το παιχνιδι για 2 λιγους.
1. Ανοιξες τον βοθρο και γεμισαμε σκατα.
2. Ασε τη διαφημιση μετα το ξεχεσμα, πιασε καμμια σφουγγαριστρα να καθαρισεις πρωτα τις ακαθαρσιες που εριξες εδω μεσα και σιγα σιγα θαρθουν και τα υπολοιπα.
Οσο για τα νομικα αστα.... ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαγκες!Εγω σας εδωσα καποιες πληροφοριες για να ξερετε τι και που πατε!Και ουτε εχω κανενα συμφερον .
δυστυχώς  η ευτυχώς ,εδώ μέσα όλη γνωριζόμαστε , τόσο καλά που σχεδόν ξέρω τις διεύθυνσης όλον τον παιδιών .... πες ανοιχτά λοιπόν ποιος είσαι για να συνεννοηθούμε !
διαφορετικά θα σου πω εγώ ποιος είσαι [size=10pt](argyt)[/size] ....γιατί δεν είναι και δύσκολο  :dancing:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μαγκες!Εγω σας εδωσα καποιες πληροφοριες για να ξερετε τι και που πατε!
Καλά αν περιμέναμε να μας τα μάθεις εσύ σωθήκαμε  :headbang:. Υπάρχουν πολλοί και άξιοι και ιδίως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ανταποκριτές και όχι εγκάθεκτοι πλασιέ ελληνικών επιχειρήσεων .

argyt

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά αν περιμέναμε να μας τα μάθεις εσύ σωθήκαμε  :headbang:. Υπάρχουν πολλοί και άξιοι και ιδίως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ανταποκριτές και όχι εγκάθεκτοι πλασιέ ελληνικών επιχειρήσεων .
Μεγάλε κρατα την πονηρή κακία σου για αλλού!!όταν ήρθα εγώ στο νησί πριν απο 20 χρόνια ούτε στον ..χάρτη δεν υπήρχε!!Κια ούτε έκανα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και  καμιά Διαφήμιση.ΑΠΛΑ σας έγραψα και τα 4-5 Ελληνικά στέκια που υπάρχουν.Και τα έγραψα γιατί ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα εσυ αμα θες τραβα για Βιρμανια!!καλα ειναι και εκει!!Ολα τα ξερετε και οταν σας ξεβρακωνουν οι γκομενες(δεν μιλαω σε σένα προσωπικά)όλοι τότε τρέχετε σε μας εδώ για να σας Ξελασπωσουμε!!!αυτά και δεν χρειαζετε  σε παρακαλω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας!όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!Σε ευχαριστω

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μεγάλε κρατα την πονηρή κακία σου για αλλού!!όταν ήρθα εγώ στο νησί πριν απο 20 χρόνια ούτε στον ..χάρτη δεν υπήρχε!!Κια ούτε έκανα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και  καμιά Διαφήμιση.ΑΠΛΑ σας έγραψα και τα 4-5 Ελληνικά στέκια που υπάρχουν.Και τα έγραψα γιατί ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα εσυ αμα θες τραβα για Βιρμανια!!καλα ειναι και εκει!!Ολα τα ξερετε και οταν σας ξεβρακωνουν οι γκομενες(δεν μιλαω σε σένα προσωπικά)όλοι τότε τρέχετε σε μας εδώ για να σας Ξελασπωσουμε!!!αυτά και δεν χρειαζετε  σε παρακαλω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας!όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!Σε ευχαριστω
Το συνεχιζειιιιιιιι

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλε κρατα την πονηρή κακία σου για αλλού!!όταν ήρθα εγώ στο νησί πριν απο 20 χρόνια ούτε στον ..χάρτη δεν υπήρχε!!

Έχω την εντύπωση ότι ο φον ήταν αρκετά πριν από εσένα εκεί κάτω..

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το συνεχιζειιιιιιιι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom