επειδή εμείς στην Μύκονο διαθέτουμε χρήμα σας παρουσιάζω το
καινούριο μου αεροσκάφος ....φυσικά δέχομαι κράτησης
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=2495.0;attach=80032;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σαν να το είδα το airbus στην Pattaya πριν λίγο καιρό :2funny: :2funny: :2funny:
[img]http://i161.photobucket.com/albums/t217/apteraplayer/P1070050.jpg
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μην ξεχασεις, δεν κλεινεις ξενοδοχειο απο πριν, παντα επι τοπου, τσεκαρεις και μενεις , ποτε απο πριν.συντομα θα ειμαι στο πρακτορειο μου να μου πουν τιμες
στα εισιτηρια που εχω κρατησει να δουμε που βρισκομαστε!
το royal twins ειναι 3αστερο το welcome 2αστερο.
προτεινω το πρωτο, εχουν ιδια δωματια αλλα το τουινς ειναι λιγο πιο χλιδατο, εκανε και ανακαινιση τον νοεμβρη (ακουγα νταμπα ντουμπα στα γαμησια του νοεμβριου).
αν πας τουινς ζητα απλο δωματιο σε ψηλο οροφο για θεα. και ζητα διπλο κρεβατι, αν μεινεις σε καποιο απο τα δωματια 1212 329 715 προσεχε, καπου εκει μεσα περιφερομαι ακομα.
μην το κλεισεις με πρωινο, σερβιρεται ως τις 10.00, που να ξυπνας, μαλακια ειναι, με τα ιδια λεφτα που θα γλυτωσεις τρως στην πισινα η στο δωματιο οτι ωρα θες.
Ναι δεν εχω σκοπο να κλεισω απο πριν Ξενοδοχειο.Η αληθεια ειναι
οτι με εχει δελεασει η μεγαλυτερη πισινα για να πηγενα στο welcome plaza.Δεν ξερω τελικα τι να κανω. Απο θεμα walking street συμφερει
περισοτερο το Τουινσ? και σε ποιο απο τα 2 Τουινσ αναφερεσε?
Αληθεια στο πρωινο τι προσφερουν? τα ιδια που σου φερνουν και δωματιο
μετα? Σε ποιο ξενοδοχειο παιζει καλυτερα να συναντησω κανα Ελληνα
ωστε να εχω μια παρεα για κανα καφε περαν των γυναικων που ειναι στανταρ? Εσυ κωστα θα εισαι Αυγουστο κατω?
και μια ερωτηση τωρα που θυμηθηκα...οταν λετε να βγαλουμε φωτοτυπιες το διαβατηριο
ενοουμε μονο τη σελιδα που ειναι η φωτο μας με τα στοιχεια η λαθος φανταζομαι?
οτι με εχει δελεασει η μεγαλυτερη πισινα για να πηγενα στο welcome plaza.Δεν ξερω τελικα τι να κανω. Απο θεμα walking street συμφερει
περισοτερο το Τουινσ? και σε ποιο απο τα 2 Τουινσ αναφερεσε?
Αληθεια στο πρωινο τι προσφερουν? τα ιδια που σου φερνουν και δωματιο
μετα? Σε ποιο ξενοδοχειο παιζει καλυτερα να συναντησω κανα Ελληνα
ωστε να εχω μια παρεα για κανα καφε περαν των γυναικων που ειναι στανταρ? Εσυ κωστα θα εισαι Αυγουστο κατω?
και μια ερωτηση τωρα που θυμηθηκα...οταν λετε να βγαλουμε φωτοτυπιες το διαβατηριο
ενοουμε μονο τη σελιδα που ειναι η φωτο μας με τα στοιχεια η λαθος φανταζομαι?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ε ρε αγχος,Εσυ κωστα θα εισαι Αυγουστο κατω?
και μια ερωτηση τωρα που θυμηθηκα...
αυγουστο ποτε, αλλα ποτε δεν ξερεις, ειναι δυσκολα και ακριβα τα κωλοεισιτηρια τοτε.
το ροαγιαλ τουινς ειναι ενα, διπλα του ειναι το ροαγιαλ παλας και μετα το γουελκαμ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σαλταρε αυτος, ακομα δεν γυρισε, πως θα τη βγαλει ως τον οκτωβρη?Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της [size=10pt]KYKLADESGR[/size] Airlines
βρες καμια χαμηλοκωλα να βολευεσαι, αργοτερα θα σκασουν και οι τουριστριες, οπου βρισκεις ασιατισα ορμα,ολο και κανα κοκαλακι θα γλυψεις
Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του..............
vTuner Radio station in Thailand
και απο Pattaya
www.vtuner.com/vtunerweb/static/staticThailandoverall1.html]εδω[/url]
vTuner Radio station in Thailand
και απο Pattaya
www.vtuner.com/vtunerweb/static/staticThailandoverall1.html]εδω[/url]
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σαλταρε αυτος, ακομα δεν γυρισε, πως θα τη βγαλει ως τον οκτωβρη?
βρες καμια χαμηλοκωλα να βολευεσαι, αργοτερα θα σκασουν και οι τουριστριες, οπου βρισκεις ασιατισα ορμα,ολο και κανα κοκαλακι θα γλυψεις
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα στείλω τον KOSTASF16 κάτω 135 μέρες και μετά να δω πως θα γυρίσει και αυτός .....Ποιος γυρισε απο κει και δεν σαλταρε. Εχω 20 μερες που γυρισα και ψαχνω χρονο και χρημα για να ξαναφυγω. Εδω τιποτα δεν αντεχεται
θα κουτουλάμε μεταξύ μας για να μας περάσει ο πόνος ,
KOSTASF16 pattaya είπαμε έτσι
1.00 EUR = 45.9404 THB ρε παιδιά πόσο έχει σήμερα ,γιατί το είδα και μου φαίνεται κουφό τόσο γρήγορα
1.00 EUR = 45.9404 THB ρε παιδιά πόσο έχει σήμερα ,γιατί το είδα και μου φαίνεται κουφό τόσο γρήγορα
1.00 EUR = 47.29 THB
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτό το ρημάδι τι γραφή τελικά ....το είχα και για καλώ1.00 EUR = 47.29 THB
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
γινονται φιλοτιμες προσπαθειες τον τελευταιο καιρο να ξεφυγω απο την πατταγια, ακομα μια γενναια προσπαθεια θα γινει πολυ συντομα με αρχη την μπανγκοκ και ιςως και κο σαμετ.KOSTASF16 pattaya είπαμε έτσι
πρεπει καποια στιγμη να κοιταζω επι ισοις οροις τους υπολοιπους σεξοτουριστες που κανουν καριερα εκτος πατταγιας.
Ναι δωσε τροφη για σχολια,γινονται φιλοτιμες προσπαθειες τον τελευταιο καιρο να ξεφυγω απο την πατταγια, ακομα μια γενναια προσπαθεια θα γινει πολυ συντομα με αρχη την μπανγκοκ και ιςως και κο σαμετ.
πρεπει καποια στιγμη να κοιταζω επι ισοις οροις τους υπολοιπους σεξοτουριστες που κανουν καριερα εκτος πατταγιας.
σε βλεπω να την πατας σαν τον ντοκτορ.
Δεν εχουν ωριμασει οι συνθηκες για εξοδο
με βια και απειλες δεν γινετε τιποτα ;)
"Μολις βλεπω αεροπλανο θελω να την ξανακανω" ετσι κυκλαδες;
llllllllll
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά ο ντόκτορ μόνο πολυκατοικίες και τρίκυκλα βρήκε στις Φιλιππίνες;
Η πρώτη ανταπόκριση του Κωστή από το μέτωπο !!!ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya , στο αεροδρομιο ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες παραδεισος δηλαδη, βρηκαμε ξενοδοχειο μ 3αστερο με 24 ευρο το δικλινο, πισινες κτλ. λοιπον το παιχνιδι γινεται στην walking street το βραδυ, εχειπολλα κλαμπ με απειρα μουνακια ελαχιστους αντρες και ειναι δυσκολο να επιλεξεις γιατι ειναι ολα ωραια, εκει ψωνιζονται ολα αλλα αμα δε σε γουσταρει δεν ερχεται μαζι σου, ενα χαμογελο αρκει για το πλησιασμα, αν πατε να θυμασται οτι πρεπαι να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι, ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα, σχιστα ματακια φουσκωτα χειλακια, και μερικα εχουν και βυζακι μεγαλουτσικο για το μεγεθος τους, απο 20 ως 30 ευρο το πολυ τις παιρνεις στο δωματιο γαμας οσο θες και αν εισαι λιγο καλος μαζι της και γουσταρεις την κρατας ολη μερα, την ταιζεις τρωνε ελαχιστα λιγο ρυζι και βλαστους ολα πικαντικα, δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα... συνεχιζω γαμιουνται τρελλα σε ολες τις στασεις χυνουν εχουν πολυ μικρα μουνια με απολυτη εφαρμογη, οταν πας να βγεις το κεφαλι φρακαρει στην ακρη, τελεια αισθηση, κ@λο δεν ζητησα, δε μαρεσει, παντως κ@λοτρυπιδα δεν μπορεις καν να τη δεις(φορουσα παντα φακους επαφης} τα κορμακια τους ειναι πολυ μικρα . υπαρχουν και τα a gogo bars ειναι πασαρελα με μπαρα καθετη και το καθε μουνακι χορευει γυμνο, στεγνο παντα και καυλιαρικο, σε ενα που πηγα με μια ταυλανδεζα gfe to dollhousepattaya.com βρηκαμε ενα πιπινι απο την ιδια πολη με τη δικια μου 17 χρονων σκετη καυλα, πανο τρεμανε τα ποδια μου οταν εκατσε διπλα μου και της επιασα τη μεση, poui τη λεγανε, εκει εδινες 10 ευρο στο μαγαζι και 50 στην κοπελα και την επαιρνες για .... κρατηθειτε 24 ωρες, ειχε και μεγαλα μπαρ με μικροτερα μεσα στα οποια ειχε πολλα κοριτσια που φωναζανε να πλησιασεις ολα πολυ καλα, εκει εδινες 7 ευρο στο μαγαζι και 15 στην κοπελα και την επαιρνες, η καλυτερη φαση ηταν ομως τα κλαμπ, χαλαρη αισθησε gfe συνεχιζω...
Back to the roots
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μαρεσει εκει που γραφω, "αν πατε να θυμασται να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι"Η πρώτη ανταπόκριση του Κωστή από το μέτωπο !!!
Back to the roots
συγκινημενος εχω να πω, Λ Ι Γ Ε Σ Μ Ε Ι Ν Α Ν Ε