Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδες σταματηστε τα παραπονα γιατι οι αρχικλεφταραδες της δικιας μου τραπεζας χρεωνουν 5 ευρο την αναληψη ειτε βγαλλω 50 ειτε βγαλλω 1000ευρω  :uglystupid:  :tickedoff: :headbang:
Μαλλον εχω το ρεκορ....βρε ουστ

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Κυπρου 3.5ευρω σε καθε αναληψη στην προπληρωμενη καλο ακουγετε την δοκιμασα πρωτη φορα αυτη τη φορα...

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια η διαφορά μεταξύ Hotels και Guest Houses; Είναι όλα τα Guest Houses guest friendly;
Βρήκα αυτό:
Με έβαλε στο τρυπάκι ο φίλος mimikos2000 και την ψάχνω για phuket. Αξίζουν τα Guest Houses; Να τα προτιμήσω; Tnx.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αξίζει για όποιον δε το έχει δει,να αφιερώσει 53 λεπτά ωστε να παρακολουθήσει αυτο το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του Εξάντα για την παιδική πορνεία στην Καμπότζη

Ουτοπικέ με τσάκισες! Ειλικρινα συγκλονίστηκα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια η διαφορά μεταξύ Hotels και Guest Houses; Είναι όλα τα Guest Houses guest friendly;  Αξίζουν τα Guest Houses; Να τα προτιμήσω;
Η Απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ.  Τα Guesthouse συνήθως στεγάζονται σε διόροφα ή τριόροφα κτήρια. Κάθε όροφος έχει καμια εικοσαρία δωματιάκια, που στην πραγματικότητα είναι δωμάτια χωρισμένα στα δυο με νοβοπάν, ή κόντρα -πλακέ ή κάποιο άλλο παρόμοιο υλικό . Στα κινέζικου τύπου δεν ενώνονται οι τοίχοι με την οροφή (αν έχεις δει την ταινία "Παραλία" με τον ντι Κάμπριο, θα καταλάβεις).
  Τουαλέτες και ντους κοινόχρηστα στο διάδρομο  :toilet:.
Πολλά είναι εσωτερικά, δηλ. δεν έχουν παράθυρο. Κλινοσκεπάσματα χορηγούνται άπαξ (τα πλένεις μόνος σου). Αιρ-κοντίσιον έχουν λίγα, αλλά σχεδόν όλα ανεμιστήρα οροφής.  Επειδή οι κλειδαριές δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, καλό είναι να έχεις αγοράσει ένα λουκέτο από πριν για να το χρησιμοποιήσεις (έχουν ειδική υποδοχή στην πόρτα).
Ρουμ σέβρις φυσικά και δεν έχει, όμως όλα μπορούν να προσφέρουν καφέ, αναψυκτικά και ένα πρόχειρο γεύμα, ανά πάσα στιγμή. Σχεδόν όλα όμως έχουν ιντερνετ και δορυφορική.
Το μόνο πλεονέκτημά τους είναι η τιμή. Συνήθως 150 - 350Β(με αιρ/κον) /ημέρα. Το αντίτιμο της διαμονής προπληρώνεται.
Υπάρχουν και μεγάλα δωμάτια των 6,8 ή 12 ατόμων με κουκέτες, με ανάλογες (φτηνότερες) τιμές (50-80Β/ημέρα),
Εμένα πάντως μ' αρέσουν  :dancing:.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσεις προπληρωνετε το ξενοδοχειο η στο τελος παιδια?
ποια ξενοδοχεια γνωριζετε με safety box μεσα στο δωματιο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω συνηθως κανω σεξ μιαμιση φορα τη μερα, πηγαινω τουαλετα μια φορα για χε και 7 για κα.
ξυριζομαι καθε δυο μερες, κανω 3 ντους, εχω συνεχεια ανοιχτη την τηλεοραση σε καναλι μουσικης, βαζω αποσμητικο μετα απο το ντους, καθαρο μποξερακι καθε πρωι και βραδυ.
βγαζω hard core φωτο και βιντεο, οταν ειμαι στο δωματιο εχω εξω απο την πορτα το "dont disturb"
δινω παντα τιπ στον σεκιουριτα του ασανσερ, και αλλα πολλα.
οτι αλλο θες ρωτησε το

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για Πουκετ,επειδη το εχω ψαξει πολυ με τα ξενοδοχεια,το κορυφαιο και value for money,ειναι το C&N Hotel...Απεχει 50 μετρα απο τη Bangla...Αν βεβαια σε ενδιαφερει να εισαι "μεσα" στο χαμο...Γιατι για μενα η αποσταση απο το κεντρο της νυχτερινης (και ημερησιας) ζωης,ειναι απο τις βασικες προτεραιοτητες..ΟΛΑ (φαι,διασκεδαση,ψωνια),ειναι σε απο σταση το πολυ 3 λεπτα με τα ποδια...
Safe box στο δωματιο,Air-condition,Internet και δορυφορικη τηλεοραση..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κωστα μαλλον σε αλλον απαντουσες γιατι αλλα ρωτησα εγω...? :-)

Για Αυγουστο που θα κατεβω εγω το AIR CONTITION ειναι απαραιτητο?

Θα ηθελα επισης πληροφοριες για το πως ντυνεται ο κοσμος Αυγουστο
μηνα στις εξοδους...

απο παντελονι,παπουτσια,μπλουζες κτλ. ελαφρυ μπουφανακι χρειαζεται
τα βραδια? κανει εστω και λιγη ψυχρα?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω συνηθως κανω σεξ μιαμιση φορα τη μερα, πηγαινω τουαλετα μια φορα για χε και 7 για κα.
ξυριζομαι καθε δυο μερες, κανω 3 ντους, εχω συνεχεια ανοιχτη την τηλεοραση σε καναλι μουσικης, βαζω αποσμητικο μετα απο το ντους, καθαρο μποξερακι καθε πρωι και βραδυ.
βγαζω hard core φωτο και βιντεο, οταν ειμαι στο δωματιο εχω εξω απο την πορτα το "dont disturb"
δινω παντα τιπ στον σεκιουριτα του ασανσερ, και αλλα πολλα.
οτι αλλο θες ρωτησε το
Την γκόμενα την πληρώνεις η έρχεται χωρίς λεφτά :think:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την γκόμενα την πληρώνεις η έρχεται χωρίς λεφτά :think:
  Χωρις λεφτα γκομενα, πλακα μας κανεις;  :idiot:

Την πληρωνει φυσικα ντοκτορ,  αλλα την πληρωνει για να φυγει :grin:
             :2funny:                     :2funny:                        :2funny:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
mgreek
μην ξεχνας την προμηθεια σο ΑΤΜ

μετα κανε τους υπολογισμους σου

3.50 ευρώ μου κρατάει και εμένα η Alpha (λόγω χρυσής κάρτας), οπότε πάλι φθηνότερα μου έρχεται...

Ο χρυσός κανόνας πιστεύω είναι κάπου στη μέση, δηλαδή να έχεις και μετρητά μαζί σου, αλλά να πληρώνεις και με κάρτα όπου μπορείς.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για Αυγουστο που θα κατεβω εγω το AIR CONTITION ειναι απαραιτητο?
Παντα ειναι απαραιτητο στη Ταυλανδη...
Θα ηθελα επισης πληροφοριες για το πως ντυνεται ο κοσμος Αυγουστο
μηνα στις εξοδους...
Δεν υπαρχει "dress code" για τα κωλομπαρα της Ταυλανδης..
Μη φοβασαι,δε "θα φας πορτα".. :grin:
Οσον αφορα το ντυσιμο στις "εισοδους"...Φοραμε ΠΑΝΤΑ καποτα...
απο παντελονι,παπουτσια,μπλουζες κτλ.
α)Βερμουδα..
β)Σαγιοναρα με διχαλα στο δαχτυλο (και να μη τριψεις τη φτερνα με ελαφροπετρα,δε θα σε παρεξηγησει κανενας,ουτε να κοψεις τα νυχια σου..Μολις φτασεις πηγαινε για πεντικιουρ και foot-massage σε ενα μασατζιδικο) :boobies:
γ)Μπλουζα διχτυωτη 80's για να βγαινει το τριχωμα και η τσιγκελωμενη ρογα εξω,η παρε απο εκει ενα "all time classic" μπλουζακι "SΗINGA Beer".. :dancing:
Eλαφρυ μπουφανακι χρειαζεται
τα βραδια?
Το μπουφανακι χρειαζεται οταν πας για σκι...οχι για ΞΕ-ΣΚΙ.. :2funny:
κανει εστω και λιγη ψυχρα?
Γιατι?Φοβασαι μη κρυωσεις?..Και να συμβει,το πολυ-πολυ,φωναζεις ενα Ταυλανδεζακι να σου τραβηξει 4-5 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ να στρωσεις!! :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παντα ειναι απαραιτητο στη Ταυλανδη...Δεν υπαρχει "dress code" για τα κωλομπαρα της Ταυλανδης..
Οσον αφορα το ντυσιμο στις "εισοδους"...Φοραμε ΠΑΝΤΑ καποτα...α)Βερμουδα..
β)Σαγιοναρα με διχαλα στο δαχτυλο (και να μη τριψεις τη φτερνα με ελαφροπετρα,δε θα σε παρεξηγησει κανενας,ουτε να κοψεις τα νυχια σου..Μολις φτασεις πηγαινε για πεντικιουρ και foot-massage σε ενα μασατζιδικο) :boobies:
γ)Μπλουζα διχτυωτη 80's για να βγαινει το τριχωμα και η τσιγκελωμενη ρογα εξω,η παρε απο εκει ενα "all time classic" μπλουζακι "SΗINGA Beer".. :dancing:Το μπουφανακι χρειαζεται οταν πας για σκι...οχι για ΞΕ-ΣΚΙ.. :2funny:Γιατι?Φοβασαι μη κρυωσεις?..Και να συμβει,το πολυ-πολυ,φωναζεις ενα Ταυλανδεζακι να σου τραβηξει 4-5 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ να στρωσεις!! :boobies:

ΕΓΡΑΨΕΣ!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παντα ειναι απαραιτητο στη Ταυλανδη...Δεν υπαρχει "dress code" για τα κωλομπαρα της Ταυλανδης..
Οσον αφορα το ντυσιμο στις "εισοδους"...Φοραμε ΠΑΝΤΑ καποτα...α)Βερμουδα..
γ)Μπλουζα διχτυωτη 80's για να βγαινει το τριχωμα και η τσιγκελωμενη ρογα εξω,η παρε απο εκει ενα "all time classic" μπλουζακι "SΗINGA Beer".. :dancing:Το μπουφανακι χρειαζεται οταν πας για σκι...οχι για ΞΕ-ΣΚΙ.. :2funny:Γιατι?Φοβασαι μη κρυωσεις?..Και να συμβει,το πολυ-πολυ,φωναζεις ενα Ταυλανδεζακι να σου τραβηξει 4-5 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ να στρωσεις!! :boobies:
*P

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες στο τελευταιο ταξιδι μου στην ταυλανδη τον αυγουστο (πουκετ) εφαγα την βροχη της αρκουδας! γι αυτο και εφυγα ταχιστα!! το δωματιο εκανε 650ε την βραδια!!οποτε προτιμισα να γυρισω μπανκονγκ!το θεμα ειναι οτι το πουκετ τιμησε ιδιαιτερως εμενα και τιν συζυγο καθως φαγαμε στο κατα το ξενοδοχειο καλυτερο εστιατοριο της πατονγκ και για 2 μερεσ ειχαμε δυσεντερια!!ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ αλλο πραγμα!!περασα φίνα!!ι ασ ειχα μαζι την συζυγο!φετος λεμε για μπαλι και μαλαισια! εχετε info?thanx!  :dancing: :rockon:
Τον αυγουστο εριξε μια τροπικη καταιγιδουλα  2 μερες πριν τα γενεθλια της βασιλισσας (εγινα μουσκεμα με την μικρη στο μπαλκονι του ξεν. στις 5 το πρωι) και εριξε μια ψιχαλα γυρω στισ 11 το βραδυ στις 17. Ηταν ο πιο ξηρος αυγουστος των τελευτ.ετων.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα φωτα σας παιδες. Που ειναι το soi buakhao και που το view talay 6? Σε ποιο υψος στη second road?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom