Ποσες?μαρεσει εκει που γραφω, "αν πατε να θυμασται να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι"
συγκινημενος εχω να πω, Λ Ι Γ Ε Σ Μ Ε Ι Ν Α Ν Ε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Το ρημαδι το εργαλειο καλα στα λεει, αλλα καλα τα λεει και ο Ουτοπικος. Βρε μαγκες σας τα ειχα εξηγησει παλιοτερα, σας πιανω αδιαβαστους. Εδω και ενα χρονο περιπου ισχυουν 2 διαφορετικα rates το onshore(47.2) και το offshore (45.9). Οταν αλλαζετε μετρητα σε τραπεζα στην Ταυλανδη ισχυει το 47.2, οταν τραβατε απο ΑΤΜ ισχυει το 45.9. Παλιοτερα η διαφορα αναμεσα στα 2 rates ηταν ακομα μεγαλυτερη.αυτό το ρημάδι τι γραφή τελικά ....το είχα και για καλώ
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όχι φίλε βρήκα και γκόμενες αλλά ακριβές. μόνο 2 πήρα και αυτές έκλαιγα.Τελικά ο ντόκτορ μόνο πολυκατοικίες και τρίκυκλα βρήκε στις Φιλιππίνες;
Ευχαριστούμε για την διευκρίνησηΤο ρημαδι το εργαλειο καλα στα λεει, αλλα καλα τα λεει και ο Ουτοπικος. Βρε μαγκες σας τα ειχα εξηγησει παλιοτερα, σας πιανω αδιαβαστους.
Το ρημαδι το εργαλειο καλα στα λεει, αλλα καλα τα λεει και ο Ουτοπικος. Βρε μαγκες σας τα ειχα εξηγησει παλιοτερα, σας πιανω αδιαβαστους. Εδω και ενα χρονο περιπου ισχυουν 2 διαφορετικα rates το onshore(47.2) και το offshore (45.9). Οταν αλλαζετε μετρητα σε τραπεζα στην Ταυλανδη ισχυει το 47.2, οταν τραβατε απο ΑΤΜ ισχυει το 45.9. Παλιοτερα η διαφορα αναμεσα στα 2 rates ηταν ακομα μεγαλυτερη.
Παλαιότερα Φαντομά όντως ίσχυε αυτό που αναφέρεις, έπαιρνες καλύτερη τιμή συναλλάγματος, αλλάζοντας μετρητά στην Ταϋλάνδη.
Αλλά στις 30/01/2008 έκανα ανάληψη από ΑΤΜ 25000 baht και χρεώθηκα στην κάρτα 516,45 euro (δηλαδή 1 euro = 48.4 baht), όταν μετρητά άλλαζαν όλοι για 46.5-47.4!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Όχι φίλε βρήκα και γκόμενες αλλά ακριβές. μόνο 2 πήρα και αυτές έκλαιγα.
Hey Big spender
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
198 και σήμερα"Μολις βλεπω αεροπλανο θελω να την ξανακανω" ετσι κυκλαδες;
αλλά πρέπει να βάλουμε και λεφτά στην τσέπη για να πάμε έτσι παιδιά
άσε που και η κακομοίρη τουρίστες θέλουν να δουν το νησί , να μην τους καλώ δεχθούμε
Παιδες στο τελευταιο ταξιδι μου στην ταυλανδη τον αυγουστο (πουκετ) εφαγα την βροχη της αρκουδας! γι αυτο και εφυγα ταχιστα!! το δωματιο εκανε 650ε την βραδια!!οποτε προτιμισα να γυρισω μπανκονγκ!το θεμα ειναι οτι το πουκετ τιμησε ιδιαιτερως εμενα και τιν συζυγο καθως φαγαμε στο κατα το ξενοδοχειο καλυτερο εστιατοριο της πατονγκ και για 2 μερεσ ειχαμε δυσεντερια!!ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ αλλο πραγμα!!περασα φίνα!!ι ασ ειχα μαζι την συζυγο!φετος λεμε για μπαλι και μαλαισια! εχετε info?thanx!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οτι πληροφοριες θελεις!!Παιδες στο τελευταιο ταξιδι μου στην ταυλανδη τον αυγουστο (πουκετ) εφαγα την βροχη της αρκουδας! γι αυτο και εφυγα ταχιστα!! το δωματιο εκανε 650ε την βραδια!!οποτε προτιμισα να γυρισω μπανκονγκ!το θεμα ειναι οτι το πουκετ τιμησε ιδιαιτερως εμενα και τιν συζυγο καθως φαγαμε στο κατα το ξενοδοχειο καλυτερο εστιατοριο της πατονγκ και για 2 μερεσ ειχαμε δυσεντερια!!ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ αλλο πραγμα!!περασα φίνα!!ι ασ ειχα μαζι την συζυγο!φετος λεμε για μπαλι και μαλαισια! εχετε info?thanx!
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι θέμα big spender Είναι θέμα κοροϊδίας. Κατάλαβες φίλε και μην ξεχνάς ο οτι πιο φτωχός στο forum είμαι εγώ. Δεν έχω ούτε αμάξι για να κινούμε τέτοια φτώχια τι να πω. Κάθε φορά που θα βγω αναγκάζομε και περνο ταξί.Hey Big spender
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι πληροφορίες θα δόσης στον άνθρωπο εσύ. Μάλλον δεν κατάλαβες ο άνθρωπος φερνή το φαΐ από το σπίτι του εσύ τι ξέρεις από τέτοια πράγματα μην τον παιρδευεις. Άλλο να πας και να φας σε ρεστοραντ και άλλο να πας και να φέρεις και το κεσεδάκι σου από το σπίτι. Έχει διαφορά.Οτι πληροφοριες θελεις!!
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
11 και σημερα.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ταπερακι με κεφτεδεςΤι πληροφορίες θα δόσης στον άνθρωπο εσύ. Μάλλον δεν κατάλαβες ο άνθρωπος φερνή το φαΐ από το σπίτι του εσύ τι ξέρεις από τέτοια πράγματα μην τον παιρδευεις. Άλλο να πας και να φας σε ρεστοραντ και άλλο να πας και να φέρεις και το κεσεδάκι σου από το σπίτι. Έχει διαφορά.
«Το χαμόγελο της Try On - Καμπότζη, παιδική πορνεία»
H Aν Λι ζει στο κέντρο επανένταξης της Καμπονγκ Τσαμ και ενώ είναι 12 ετών, έχει ήδη γνωρίσει την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Βιάσθηκε όταν ήταν 7 χρονών από τον άνθρωπο που την αγόρασε από τον πατέρα της. Ο αγοραστής, πρώτα την υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια. Μετά τον βιασμό, προσπάθησε να την πνίξει για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του εγκλήματός του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχει ένα ανεξίτηλο σημάδι από την απόπειρα δολοφονίας.
Μας μίλησε για τα όσα πέρασε και, όταν περιέγραφε τις δυσκολότερες στιγμές, το χέρι της ασυναίσθητα πήγαινε ξανά και ξανά στο σημάδι στο λαιμό της. Έκανε διαρκώς μια κίνηση με την οποία σαν να έσπρωχνε το σύρμα που την έπνιγε...
Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει και μελοποιήσει η ίδια και είναι η ζωή της...
Αφού την ακούσαμε να το τραγουδά, θεωρήσαμε ότι κάποιου είδους συνέντευξη θα περίσσευε...
Πόσο δραστικά άλλαξε η φύση.
Πόσο δραστικά εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ζωή μου.
Χθες ο ήλιος έλαμπε λούζοντάς μας με τις ακτίνες του.
Σήμερα, ο ήλιος χάθηκε ολοκληρωτικά.
Τι άλλο έχει μείνει σε μένα για να στηριχτώ;
Κανονικά, ένα παιδί εξαρτάται απ' τη μητέρα και τον πατέρα του.
Αλλά για μένα είναι διαφορετικά, τρέμω και μόνο που μιλάω για αυτό
Πατέρα ήθελες να με πουλήσεις για χρήματα;
Με πουλήσατε με τη θέλησή σας
για να ξεπληρώσω το χρέος μου ως κόρη απέναντι σας
μάνα και πατέρα.
Πατέρα, βαθιά θλίψη με πιάνει όταν με σκέφτομαι παιδί.
Ούτε μυρμήγκι δεν άφηνες να με πλησιάσει, με είχες κλεισμένη.
Αλλά τώρα, έχασες όλη την αγάπη μου.
Με πούλησες σε άλλον γιατί αγάπησες το πιοτό πιο πολύ από εμένα.
Θέλω να τρέξω μακριά, αλλά το κορμί μου είναι αδύναμο.
Όταν μεγαλώσω που θα αναζητήσω καταφύγιο;
Θέλω να σε καταγγείλω,
αλλά φοβάμαι την κατακραυγή της κοινωνίας
Τι να κάνω στη ζωή, τι;
Αξίζει για όποιον δε το έχει δει,να αφιερώσει 53 λεπτά ωστε να παρακολουθήσει αυτο το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του Εξάντα για την παιδική πορνεία στην Καμπότζη
H Aν Λι ζει στο κέντρο επανένταξης της Καμπονγκ Τσαμ και ενώ είναι 12 ετών, έχει ήδη γνωρίσει την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Βιάσθηκε όταν ήταν 7 χρονών από τον άνθρωπο που την αγόρασε από τον πατέρα της. Ο αγοραστής, πρώτα την υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια. Μετά τον βιασμό, προσπάθησε να την πνίξει για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του εγκλήματός του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχει ένα ανεξίτηλο σημάδι από την απόπειρα δολοφονίας.
Μας μίλησε για τα όσα πέρασε και, όταν περιέγραφε τις δυσκολότερες στιγμές, το χέρι της ασυναίσθητα πήγαινε ξανά και ξανά στο σημάδι στο λαιμό της. Έκανε διαρκώς μια κίνηση με την οποία σαν να έσπρωχνε το σύρμα που την έπνιγε...
Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει και μελοποιήσει η ίδια και είναι η ζωή της...
Αφού την ακούσαμε να το τραγουδά, θεωρήσαμε ότι κάποιου είδους συνέντευξη θα περίσσευε...
Πόσο δραστικά άλλαξε η φύση.
Πόσο δραστικά εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ζωή μου.
Χθες ο ήλιος έλαμπε λούζοντάς μας με τις ακτίνες του.
Σήμερα, ο ήλιος χάθηκε ολοκληρωτικά.
Τι άλλο έχει μείνει σε μένα για να στηριχτώ;
Κανονικά, ένα παιδί εξαρτάται απ' τη μητέρα και τον πατέρα του.
Αλλά για μένα είναι διαφορετικά, τρέμω και μόνο που μιλάω για αυτό
Πατέρα ήθελες να με πουλήσεις για χρήματα;
Με πουλήσατε με τη θέλησή σας
για να ξεπληρώσω το χρέος μου ως κόρη απέναντι σας
μάνα και πατέρα.
Πατέρα, βαθιά θλίψη με πιάνει όταν με σκέφτομαι παιδί.
Ούτε μυρμήγκι δεν άφηνες να με πλησιάσει, με είχες κλεισμένη.
Αλλά τώρα, έχασες όλη την αγάπη μου.
Με πούλησες σε άλλον γιατί αγάπησες το πιοτό πιο πολύ από εμένα.
Θέλω να τρέξω μακριά, αλλά το κορμί μου είναι αδύναμο.
Όταν μεγαλώσω που θα αναζητήσω καταφύγιο;
Θέλω να σε καταγγείλω,
αλλά φοβάμαι την κατακραυγή της κοινωνίας
Τι να κάνω στη ζωή, τι;
Αξίζει για όποιον δε το έχει δει,να αφιερώσει 53 λεπτά ωστε να παρακολουθήσει αυτο το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του Εξάντα για την παιδική πορνεία στην Καμπότζη
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Καταρχας συγχαρητηρια για το ποστ. Το εχω δει το ντοκιμαντερ και ειναι συγκλονιστικο. Το ειχα κατεβασει παλαιοτερα σε τορρεντ. Ο εξαντας ειναι εγγυηση και πηγαινει εκει που λιγοι τολμουν. Καταπιανεται με πολλα θεματα και οχι μονο με παιδικη πορνεια και βλεποντας το καταλαβαινεις το λογο για τον οποιο η Καμποτζη βρισκεται στην τωρινη της κατασταση.«Το χαμόγελο της Try On - Καμπότζη, παιδική πορνεία»
Σου συνιστω να το κανεις copy-paste στο αντιστοιχο θρεντ για να μπορουμε να συζητησουμε στο σωστο μερος, εξαλλου τωρα εχουμε θρεντ Καμποτζη.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κουραγια φιλε,11 και σημερα.
μην απελπιζεσαι,
ειναι ομως πολλες
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
4.40 ευρο, ανεξαρτητα απο το ποσο αναληψης.mgreek
μην ξεχνας την προμηθεια σο ΑΤΜ
ακομα δεν καταλαβα τι βολευει και τι συμφερει.
ολα να τα χουμε μετρητα και στο safe box , η αναληψεις atm με την προμηθεια. δεν μιλαμε για πολυμηνη διαμονη , αλλα για 10ημερα και 20ημερα πχ.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιδιά η [size=10pt]εθνική τράπεζα[/size] μου κρατούσε μόνο 3,5 euro εν αντίθεση με όλες τις άλλες που κρατούν 4,5 euro4.40 ευρο,
[size=10pt]ανεξάρτητα από το ποσό ανάληψης.[/size]