Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μεγάλε κρατα την πονηρή κακία σου για αλλού!!όταν ήρθα εγώ στο νησί πριν απο 20 χρόνια ούτε στον ..χάρτη δεν υπήρχε!!Κια ούτε έκανα σε ΚΑΝΕΝΑΝ και  καμιά Διαφήμιση.ΑΠΛΑ σας έγραψα και τα 4-5 Ελληνικά στέκια που υπάρχουν.Και τα έγραψα γιατί ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα εσυ αμα θες τραβα για Βιρμανια!!καλα ειναι και εκει!!Ολα τα ξερετε και οταν σας ξεβρακωνουν οι γκομενες(δεν μιλαω σε σένα προσωπικά)όλοι τότε τρέχετε σε μας εδώ για να σας Ξελασπωσουμε!!!αυτά και δεν χρειαζετε  σε παρακαλω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας!όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!Σε ευχαριστω
Δεν υπάρχει ίχνος κακίας (ακόμα). Απλά έγραψα ότι έχει αναλυθεί πολλές φορές το τι παίζεται εκεί από πολλά ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ μέλη του θρεντ.
Τώρα πριν 20 χρόνια που πήγες, μπορεί και να σε βοήθησα να βρεις το δρόμο σου εκεί, γιατί θυμάμαι ότι είχα βοηθήσει ως παλαιότερος ταξιδιώτης κάτι ψάρακες Έλληνες τουρίστες πριν πολλά χρόνια.
Τώρα όσο για διαφήμιση, γιατί ΟΛΑ όσα έγραψες αναγράφονται επακριβώς τα ίδια στο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ σαϊτ του ξενοδοχείου που μας παρέθεσες?
Θα συμφωνήσω στο θέμα Βιρμανία . Είναι ένα πό τα όνειρά μου. Μακάρι να πέσει η χούντα για να πάω.
Όσο για το ξεβράκωμα , Τρελλάινομαι να με ξεβρακώνουν (κυριολεκτικά) οι γκόμενες  :boobies:.
Και φυσικά ΠΟΤΕ δεν τρέχω σε ξενοδόχους να με ξελασπώσουν. Προτιμώ τις καλύβες και τα guesthouse (γνωστό τοις πάσι εδω πέρα - γι΄αυτό ποτέ δεν προτείνω ξενοδοχεία).
จูบ
vonmakoulis  :sunglasses:

argyt

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει ίχνος κακίας (ακόμα). Απλά έγραψα ότι έχει αναλυθεί πολλές φορές το τι παίζεται εκεί από πολλά ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ μέλη του θρεντ.
Τώρα πριν 20 χρόνια που πήγες, μπορεί και να σε βοήθησα να βρεις το δρόμο σου εκεί, γιατί θυμάμαι ότι είχα βοηθήσει ως παλαιότερος ταξιδιώτης κάτι ψάρακες Έλληνες τουρίστες πριν πολλά χρόνια.
Τώρα όσο για διαφήμιση, γιατί ΟΛΑ όσα έγραψες αναγράφονται επακριβώς τα ίδια στο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ σαϊτ του ξενοδοχείου που μας παρέθεσες?
Θα συμφωνήσω στο θέμα Βιρμανία . Είναι ένα πό τα όνειρά μου. Μακάρι να πέσει η χούντα για να πάω.
Όσο για το ξεβράκωμα , Τρελλάινομαι να με ξεβρακώνουν (κυριολεκτικά) οι γκόμενες  :boobies:.
Και φυσικά ΠΟΤΕ δεν τρέχω σε ξενοδόχους να με ξελασπώσουν. Προτιμώ τις καλύβες και τα guesthouse (γνωστό τοις πάσι εδω πέρα - γι΄αυτό ποτέ δεν προτείνω ξενοδοχεία).
จูบ
vonmakoulis  :sunglasses:Λοιπον πρωτον δεν εχω κανενα ξενοδοχειο.Δευτερον αυτα τα εχω παρει ολα μαζι για να μην καθομε και τα γραφω απο το επισημο τουριστικο περιοδικο που βγαζει ο φιλος μου.Στο νησι εχω ερθη πριν 22 χρονια ομως πρωτα ημουν για 4 χρονια στο Τσιανγκ Μαι και μετα Τρανγκ .Δεν κανω συναγονισμο ποιος εχει περισσοτερα χρονια ομως και εσυ πιστευω οτι παραδεχεσε οταν καποιος δεν ξερει ρωτα να μαθει, Βιρμανια εχω παει μια φορα Ομως δεν την πολυ ευχαριστηθικα μια και παντα υπηρχε η Φοβια!!Για την ωρα και για ...αλλαγες καλυτερα Καμποτζη που εχω παει 4 φορες.Αυτά και Επαναλαμβάνω δεν έχω σχέση με το Ξενοδοχείο.άπλα ζω χρόνια και έχω και εγω τους φιλους μου και τα αδελφια μου.Και οταν ζης μονιμα καπου βλεπεις και ανακαλυπτης Διαφορα καιδιαλεγης!!.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
εεε στο Λαος τωρα ποιος θα παει, μονο κατι ξεπεσμενοι τυποι με περιεργα γουστα σαν εμενα 

Γιατί,τι έχει το Λάος; Τόσο χάλια είναι; Γράψε καμιά εμπειρία (εκτός κι αν έχεις γράψει σε άλλο thread).

agyrt τουλάχιστον παραδέξου ότι έχεις ιδιοτελή σκοπό. Προσβάλεις τη νοημοσύνη όλων μας. Και να ξέρεις ότι κανονικά οι διαφημίσεις απαγορεύονται (κανόνας νούμερο 2). Τουλάχιστον ζήτα την άδεια κάποιου mod πρωτού αρχίσεις τη διαφήμιση.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
agyrt τουλάχιστον παραδέξου ότι έχεις ιδιοτελή σκοπό. Προσβάλεις τη νοημοσύνη όλων μας. Και να ξέρεις ότι κανονικά οι διαφημίσεις απαγορεύονται (κανόνας νούμερο 2). Τουλάχιστον ζήτα την άδεια κάποιου mod πρωτού αρχίσεις τη διαφήμιση.

επιλεκτικα απαγορευονται..  ;)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διάλειμμα για διαφημίσεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]OPrBB9_JB1E[/youtube]
[youtube=425,350]orar4QLzgjU[/youtube]
[youtube=425,350]IzTcwVi6GCY[/youtube]
[youtube=425,350]SJRk5GgWOcc[/youtube]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λιγες μεινανε  :dancing:

συνεχιστε τις κοντρες, :grin:
και λιγες διαφημισεις.  :2funny:
roayal twins palace,  lucifer, dollhouse agogo, 
pattaya , the end of the road. :rockon:
που λεει και ο george 31
οσοι δεν πατε πουκετ λογω των τελευταιων εξελιξεων, μην μαζευτειτε στην πατταγια και την χαλασετε και αυτη :tickedoff:
προσωπικα στις 60 μερες συνολικα στην ταιλανδη σε ενα χρονο, την  μεγαλυτερη γυφτια και ελλειψη αγωγης την ειδα απο ελληνα στην πατταγια.
ουτε απο τους μεθυσμενους γεματους τατου αγγλους, ουτε απο καμια αλλη φυλη.
Ε Λ Λ Η Ν Α Ρ Α Σ  ηταν.
δεν ηταν γνωστος ουτε απο το φορουμ. ηταν αγνωστος αλλα ηταν ελληνας.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε ζηλευω. Εγω μονο 30 μοιρασμενες σε phuket και pattaya. Sorry για το ποσταρισμα με κεφαλαια στο θρ. του Δομινικου. Καινουργιος γαρ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αυτές είναι διαφημίσεις  :)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• www.emirates.com.jpg
    www.emirates.com.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 15

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια welcome plaza h royal twins?
ποιο ειναι καλυτερο στη σχεση ποιοτητα/τιμη?
ποιο ειναι καλυτερο απο θεμα "θεσης" στους δρομους εκει?

πισινα πεζει και στο δευτερο?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια welcome plaza h royal twins?
ποιο ειναι καλυτερο στη σχεση ποιοτητα/τιμη?
ποιο ειναι καλυτερο απο θεμα "θεσης" στους δρομους εκει?

πισινα πεζει και στο δευτερο?
Και τα 2 είναι ακριβώς τα ιδία  το ένα είναι δίπλα στο άλλο τα έχουνε 2 αδελφές (γυναίκες ) . και το welcome plaza είναι λίγο πιο εκατελημενω αλλά η τιμή που το βρίσκω εγώ τώρα είναι 800 μπατ ενώ το royal twins είναι 1200 μπατ. Και το welcome plaza έχει 2 φορές σε μέγεθος πισίνα αν σε ενδιαφέρει. :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
προσωπικα στις 60 μερες συνολικα στην ταιλανδη σε ενα χρονο, την  μεγαλυτερη γυφτια και ελλειψη αγωγης την ειδα απο ελληνα στην πατταγια.
ουτε απο τους μεθυσμενους γεματους τατου αγγλους, ουτε απο καμια αλλη φυλη.
Ε Λ Λ Η Ν Α Ρ Α Σ   ηταν.
δεν ηταν γνωστος ουτε απο το φορουμ. ηταν αγνωστος αλλα ηταν ελληνας.

και τι εκανε ρε συ κωστα, απο περιεργεια ρωταω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Την καλησπερα μου απο το ομορφο Κο σαμουι,ερχομαι για δευτερη φορα.Εμει εδω και κατι μερες στην αγαπημενη μου παραλια(λαμαι)και το αγαπημενο μου συγκροτημα μπανγκαλοους.φετος ειπα να το απολαυσω λιγο καλυτερα και να παρω το πρωτο μπανγκαλοους διπλα στο κυμα(με λιγα παζαρια με το αφησε στα 1000Β).Πριν ημουν κο σαμετ και κο τσαγκ,το πρωτο εχει μικρες και ωραιες παραλιες, ολο χωματοδρομος και ειναι ενα γραφικο νησακι που καλο ειναι να εχεις παει εκει με καμια γκομενιτσα γιατι απο σεχ σκηνη γιοκ! Το κο τσαγκ καταπρασινο με πολυ ωραιες παραλιες αλλα μεγαλες (προτιμω τις μικρες)Στο νησι παιζουν και πολλα κοριτσια.Σημερα ειναι και το Φουλ μουν παρτυ στο Κο πανγκαν(απο 21 το πηγαν 22 και το ξανα αναβαλανε για 24) αλλα ο καιρος μας τα χαλαει,απ το πρωι βρεχει.Ολα τα πρακτορεια εχουν ειδικα δρομολογια μονο για το παρτυ,Φυσικα δεν θελω να χασω τετοιο πανηγυρι....
επομενοι προορισμοι Κο πανγκαν και Κο ταο για μια βραδια.

(Υ.Γ  Ρε συ Αργυρη εδω βρηκες να κανεις την διαφημιση σου? θεωρω απαραδεκτο να βριζεις και να εχεις επιθετικο χαρακτηρα.Καλες οι εκπομπες σου,μας ξαναθυμιζεις λιγο απο Ταυλανδη,στο Πουκετ ομως δεν θα ξαναπαω!! και ουτε το προτεινω σε καποιον γνωστο μου,ουτε σε ελληνικο ξενοδοχειο και σε μπαρακια με ελληνες παω!)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
διαλεγω αυτο με τη μεγαλη πισινα :-)
συντομα θα ειμαι στο πρακτορειο μου να μου πουν τιμες
στα εισιτηρια που εχω κρατησει να δουμε που βρισκομαστε!

ευχαριστω το doctor που απανταει στις αποριες-ερωτησεις και μας κατατοπιζει
ωστε να ειμαστε ποιο ετοιμοι οταν παμε κατω.Ελπιζω και αλλοι να προσφερουν
σε αυτο το thread ωστε να πηγαινουμε περισοτεροι κατω και...καποτε
να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ τις τρισαθλιες ελληνιδες (κυριως σε συμπεριφορα-γιατι σε ομορφια εχει
αρκετες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
John  αν έχεις πρόβλημα με το ξενοδοχείο και σου ζητάνε πάνω από 800 πες μου να στο κλίσω εγώ και δεν θα πληρώνεις για της γκόμενες που θα πιγενεις επάνω. :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
επειδή εμείς στην Μύκονο διαθέτουμε χρήμα σας παρουσιάζω το
καινούριο μου αεροσκάφος ....φυσικά δέχομαι κράτησης  :2funny:

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της [size=10pt]KYKLADESGR[/size] Airlines

Πτήση  Από/προς                Ώρα                              SemiFlex

A3374  Μύκονος-Athens  Τετ, 27 Φεβ 15:00 -15:35  ---    EUR  76,00
A3354  Athens-Bangkok          Τετ, 27 Φεβ 15:35 -24:15  ---    EUR 293,00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΣΗΣ  : BUSINESS

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ :
Ενήλικες 1- Παιδιά (6-12 ετών)-- Παιδιά (2-5 ετών) --Βρέφη (έως 2 ετών) --

Τελική τιμή εισιτηρίου  ---    EUR [size=10pt]369,00[/size]
                                      (συνολικά με φόρους και χρεώσεις)

Use your miles for a "last minute" upgrade
ΟΡΟΙ ΝΑΥΛΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΝΑΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Οι κανονισμοί και οι ναύλοι που
παρουσιάζονται αφορούν μόνο τους χρήστες του [size=10pt]bourdela.com[/size], οι οποίοι
χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της [size=10pt]KYKLADESGR [/size]Airlines,
για αγορά εισιτηρίου.

Αλλαγές και ακυρώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται, βάσει κανονισμών
ναύλου, επικοινωνώντας με το τμήμα κρατήσεων στο τηλέφωνο 0030-210-69696969
από εξωτερικό και στο τηλέφωνο 801-11-696969 από εσωτερικό.
Το τμήμα κρατήσεων λειτουργεί καθημερινά από τις 07.00 έως 23.00.

Συνημμένα

• vw-airbus-380.jpg
    vw-airbus-380.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom